Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kilo Bildirimi

Geçen hafta: 95.9 Kg
Bu hafta: 95.7 Kg
Fark : 200 gr

Regl 3 gün gecikmeli olarak geldi dengem şaştı haftaya daha iyi olacağına inanıyorum

Cokk tesekkir ediyorum canım,bir sır vereyim ben bu hafta fena bozdum diyeti salı sabah bir kalktım kilom olmuş 68.detoks yaptım ve yine düştüm. Kendime geldim.bu hafta seninleyim.vicdan çorbasını duydum,Ayça Kaya bin tarifidir sanırım.bakayim hemen
Tebrik ederim canım

Haf
Kilo Bildirimi

Regl 3 gün gecikmeli olarak geldi dengem şaştı haftaya daha iyi olacağına inanıyorum
Haftaya tabiki iyi olacak,şu an kahvaltı hazırlıyorum gönderdiğin listeye göre birlikteyiz değil mi

allah kabul etsin orucunu, menünde iyi olmuş, afiyet olsun

valla benimki de pahalı tartı ama hiiiiiç iyi ölçmüyo güya yağı ayırıyomuşda, hafızaya alıyomuşda, tartılanı tanıyomuşda ,hatırlıyorum ilk tartım hiç şaşırmıyordu eski model ama elektronik ekran arzum marka idi ama şimdinin arzum modeli nasıllardır bilmem. elektronik şeyler şans işi biraz.

Evet canım ben yeni evlendiğim zaman almıştım 1.5 sene oldu artık kafayı yedi her gelen tartılıyor Değişmesi şart oldu artık ilk başlarda güzeldi ama alırsam annemin tartisindan alırım hep aynı tartıyor

Afiyet olsun canım güzel menün

Kızlar fena yoruldum bugün. Hem psikolojik hem fiziksel. Bugün acayip sinirlendim. Benim fazla yemem yorgunluk uykusuzluk ve sinirle doğru orantılı onu anladım.

Yeme nedenini biliyorsan kendine engel olabilirsin insallah

Pogacalar hariç güzel canım. Afiyet olsun

Afiyet olsun canım

9 Ağustos menü
Saat 09:30
Filtre kahve sütlü
Bir küçük kurabiye

Saat 12:30
Ayran çorbası 2 kepçe

Saat 18:00
Ayran çorbası 2 kepçe
10 tane üzüm

Saat 21:00
Filtre kahve sade

2 litre su

Afiyet olsun canım

Allah kabul etsin afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım. Allah mesut etsin yeni çifti. Düğün dernek hareketli işler yediğini yakmissindir canim

Günaydın kızlar bugün yeni bir diyete başlayacağım için nedense çok heyecanlıyım ve inanıyorum kendime 1 hafta dayanırsam bir daha bırakmam ve düğünde fit olurum

Birlikte fit olacağız inşallah

Cuma 115.9
Güncel 114.7
Fark 1.2 kg
% 1.035
LAydLiNe E

Tebrikler canim. Kendine verdiğin sözü unutma :)

Geçen hafta 67.3
Bugün 66.5
Fark -800 gram
%1,18

Tebrikler canim

Kilo Bildirimi

Bu hafta çoook daha iyi olacak inşallah canim

Evet canım bende öyle düşünüyorum yeter vakit kaybettiğim açlıktan ölmem ya 8lere düşsem artık herşey daha iyi olacak kendimi daha iyi hissedeceğim

Tartının düz yerde olmasi lazim ya doğru tartmasi için. Köy Evi Dr pek düz değil. Banyo fayans oraya koyup tartıldım. Evde her gün tartiliyordum ama burda cumadan cumaya olacak artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…