Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar evde haber bekliyorum hastaneden. Allah bütün hastalara şifa versin inşallah. Hastanede kalmadığım hâlde psikoljim bozuldu resmen, vücudum bile değişik tepkiler veriyor hasta oldum biraz. Inşallah bugün çıkar da evde daha rahat eder

Seni yeniden aramızda görmek büyük mutluluk ama kilo alarak dönmen üzdü beni. Keşke koruyabilseydin. Ne kadar fazlalığın var?
merhaba 13. takımın güzelleri ben eski üyelerden gerçi çok eski sayılmaz nisan ayında mezun olmuştum sanırım
ama yine aranıza dönecğim yer varsa
Ne demek yer var mı sizin yerleriniz ben de hep saklı
Düzenini tam devam ettirememenin sonucu bu canım. Hemen telaşa kapılma. Senin kilonda çok duraklama yaşayacağını sanmıyorum. Ama hani şu bir lokma diye gözümüze az görünenler var ya onlar çok etkiliyor. Bir hafta boyunca tek lokma bile listenin dışına çıkmazsan eğer garanti 2 kilo veriyorum sana. Ne dersin deneyelim mi? Ama hiç kaçamak yok.
İp atlamaya çok karşıyım. Bence başka bir spor bulabilirsin. Ama en ideali tempolu yürümek şu aşamada.
Hoş geldin canım aramıza. Formu doldurduğuna göre kurallarımızı da okumuşsundur. Daha önce nasıl yarışmıştın, hangi takımdaydın?
Partt time olarak basvurdum olumlu olur herjalde ama haber verecegiz dediler :)
Hayırlısı olsun canım inşallah hakkında
Kahvaltın çok geç olmuş. 08:00 de uyanmışsın keşke kahvaltını yapsaydın. Öğünlerinin arası çok fazla olmuş. Kek olmamış. Yürüyüşün çok güzel. Meyve suyunu kendin sıksan bile içme lütfen.
Etimek yerine tam buğday ya da çavdar ekmeği ye lütfen canım. Patatesten diyette uzak duruyoruz. Bir de menüleri yazarken saatlerini yaz lütfen.
Menün gayet güzel olmuş. Sadece akşamın saati mevsime göre geç. Günler iyice kısalmaya başladı. Akşam yemeğini öne çekmen gerekiyor.

Günaydın canım dikkat et kendine.

Maşalllah maşallah çok güzel olmuş menün. Hele spor harika

Az bir hedef koymuşsun. Bence daha iyisini yapabilirsin. Bu hafta en az 1,5 gider senden. Yani 73.5 i görürsün gibi geliyor bana.

LAydLiNe canım aslında öyle olmalı ama benim hafta sonu ile ilgili problemim var, vücudum nefsim herşeyim tatile giriyor adeta. Kaçırıyorum. Geçen haftasonu iki gün de dışarıda yemek yedik. Hafta sonu şişlinliklerimi de ancak pazartesi salı atıyorum. Çarşamba-cuma arası kilo verebiliyorum. Yani iki ileri bir geri oluyor. Kızların hafta sonu kursları koşturmaları başlıyor, düzene girer diye umuyorum.
Mesela bugün geçen cumanın 100 gr altına ancak inebildim. 2 gün ödem atıcı diyet yaptım, çay içtim ancak oldu.

Bence güzel canım, 600 gr yağdan vermek az birşey mi? Duraklar sonra hızlanır, motivasyonunu kaybetme sakın.

Canım geçmiş olsun, biran önce toparlanıp eve çıksın inşallah.

Günaydın kızlar.
Dünkü menümü yazayım.
9.00 2 etimek, tulum peynir, domates, salatalık
12.45 1 tavuk but ızgara, 2 köfte, domates, salatalık, yoğurt
17.45 zeytinyağlı bamya, yoğurt, 1 etimek
10 üzüm, biraz nar

1.5 saat spor.

Günaydın canım

Sanırım kış gelince epey kalabalık olacağız yavaş yavaş dökülmeye başladı yazdan kalanlar

Öyle olacak gibi canim

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Listeme tam uyacagim ama cumartesi kızımın doğum gününü kutlayacagiz. Internetten tanışıp görüştüğümüz 12 kişilik bir arkadaş grubum var. Hepimizin çocukları aynı ay doğumlu. Toplu doğum günü yapacağız. Tek o gün var liste dışı yiyeceğim. o gün sadece kısır ile gecistirebilirsem süper olacak.

Ip atlamak tüm kasları aynı anda çalıştırıyor ve metabolizmayı hızlandırıyor. Çok abartmadan 50-100 filan atlayacagim
Hem de çok eğlenceli çocukluğuma dönüyorum.Sen niye karşısın?

Akşam saatini daha erkene cekersem gece acıkırim geç yatıyorum çünkü. Bu hafta son ara öğün de yok. Listemi unuttum atmayı. Atarım birazdan

Afiyet olsun canım güzel menün

solmez canım bu arada kaptan yardımcılığım hayırlı oldun, gerçekten çok yardımcı oluyorsun.

Yeni gelen eski yeni üyeler hepiniz hoşgeldiniz takımımıza.

Sağol canım teşekkür ederim

Tam hatırlamıyorum Karatay grubu var oraya giriyordum tam yarışmak denmez yani. Takip ediyorum kuralları az çok biliyorum

Hava yağmurlu burda
Kızın da bezi az kalmış mecbur dışarı çıktık
Gelince uyudu bende öğle yemeği yedim
Dün akşam ateslendi kız. Bugün doktora götürecekdim ama çıkmadı bir daha bugün ateşi

Valla uyku duzeni cok bozuk bu ara kizimdan dolayi. Dun gece hic uyumadik bugun oglen kalktik

emzirmeye devam ediyorum canım çok şükür. Aslında ayrılmak iyi değil ama benim tekrar toparlanmam için bu gerekliydi. Bir seyin üstüne gittikçe ters tepki veriyorum malesef. Uzun surdu ama yine de döndüm daha iyiyim artik basarabilecegime inancım var. son listede 75.2 idim yanlış hatırlamıyorsam. Ama kilo almıştım son bir kaç hafta. Yani 74.3 e inip tekrar kilo alıp ayrıldım izne. Su an ise hala 74.3 um. Kilo almamaya çalıştım izindeyken bu arada okula da geri döndüm çalışmaya başlamak da iyi geldi. Daha düzenli oluyorum en azından. Ama birazcık daha gayret etmem gerekecek çünkü çalışmak aciktiriyor beni

yardımcılık hayırlı olsun canım. Ayran nasıl bir ayran ne özelliği var merak ettim canim

yaz yoğun ve kosturmayla geçti bir çoğumuz için canım ama beraber olursak yine başaracağımıza inanıyorum ben. Düzenini kurar kurmaz gel aramıza çok bekleme canım

Kızlar bugün çok fırsat bulamadım git gel yaptım okuldan eve. Kızım yemek de yemiyor diş çıkardığı için emzirmeye geliyorum kosa kosa. Birazdan da veli toplantısı yapacağım tekrar okula gitmem gerek. Kızım uyumuşken geçmiş okudum simdi kaçıyorum artik. Aksam görüşürüz

Sağol canım. Akşam son ara öğün olarak 3 kaşık yoğurt,yarım limon ve bir sade soda ile ayran yapıp içiliyormus 15 günlük kür göbek yağları için özellikle.
Ben devam etmedim listemde son ara yok bu hafta. Ara yazdığı hafta yapacağım inşallah

Kızlar selam eve çıktık şükür gelen giden oluyor o yüzden giremiyorum haberiniz olsun

Gözün aydın canım. Cabucak atlatir inşallah. Geçmiş olsun tekrardan

Bugün ki menum
09:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
Maydonoz
Dereotu

13:30
Patlıcan Musakka 7 kaşık
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak ayran

16:30
2 mandalina

19:30
7 kaşık yumurtalı ıspanak
3 kaşık yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

3,5 lt su
100 ip atlama
30 dk göbek atma

LAydLiNe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…