Cankızzzzzzzz anlat bakim ne var ne yok? Menülerini göremiyorum. Yaz lütfen yediklerini.Günaydın cnm
Seni yeniden aramızda görmek büyük mutluluk ama kilo alarak dönmen üzdü beni. Keşke koruyabilseydin. Ne kadar fazlalığın var?kilo maalesef aldım hem de epeyce..
yaz dönemi çok yoğun geçti süerkli il dışına ile yanına gitmek zorunda kaldım
böylece epey kilo aldım
okullar açıldı onun yoğunluğu var geçsin düzenimi oturtacağım inşallah..
Ne demek yer var mı sizin yerleriniz ben de hep saklımerhaba 13. takımın güzelleri ben eski üyelerden gerçi çok eski sayılmaz nisan ayında mezun olmuştum sanırım
ama yine aranıza dönecğim yer varsa
Düzenini tam devam ettirememenin sonucu bu canım. Hemen telaşa kapılma. Senin kilonda çok duraklama yaşayacağını sanmıyorum. Ama hani şu bir lokma diye gözümüze az görünenler var ya onlar çok etkiliyor. Bir hafta boyunca tek lokma bile listenin dışına çıkmazsan eğer garanti 2 kilo veriyorum sana. Ne dersin deneyelim mi? Ama hiç kaçamak yok.Bugün diyetisyen kontrolum vardı
Hiç bekledigim gibi geçmedi
Tartı da 400 gr eksi var
Yağ olarak da 600 gr gitmiş
Tartıda oynama olmadiginin farkındayım ama böyle olduğunda yağdan kilo kaybı oluyordu. Yağdan da az gitmiş. Biraz canım sıkıldi doğrusu.
Yeni listeyi iki farklı şekilde hazırladı
Birini 3 gün birini 4 gun şeklinde uygulayacagim
Inşallah bu hafta daha güzel olur
Duraklama dönemi olurmuş ya diyet sürecinde acaba öyle mi oluyor yavaş yavaş bilemiyorum.
İp atlamaya çok karşıyım. Bence başka bir spor bulabilirsin. Ama en ideali tempolu yürümek şu aşamada.Evet sporu arttirmak iyi fikir. Ip atlayayim diyorum hem metabolizmayi hızlandırır hem de evde kısa zamanda yapılır. Bayadir yapmiyordum. Hep aynı şeyi yapınca da vücut alışıyor yakmiyor. Sporu da degistirmek lazım
Hayırlısi olsun. Nasıl geçti is gorusmesi?
Benim de 2 yaşında kızım var.
Hoş geldin canım aramıza. Formu doldurduğuna göre kurallarımızı da okumuşsundur. Daha önce nasıl yarışmıştın, hangi takımdaydın?Kullanıcı Adı :assskmesssk
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :170
Kilonuz:80
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :evlilik dogum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :sağlık güzellik
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :katıldım
Neden 13. Takım? : 13 sevdiğim bir rakam
Hayırlısı olsun canım inşallah hakkındaPartt time olarak basvurdum olumlu olur herjalde ama haber verecegiz dediler :)
Kahvaltın çok geç olmuş. 08:00 de uyanmışsın keşke kahvaltını yapsaydın. Öğünlerinin arası çok fazla olmuş. Kek olmamış. Yürüyüşün çok güzel. Meyve suyunu kendin sıksan bile içme lütfen.Menum
Sabah
8.00 Ac karna 2 br su
11.00 peynirli yumurtali omlet, domates, salata, 5 zeytin, meyvesuyu
13.00
1 parca kek
Daha sonra disaridaydim
19.00
Kabakli corba 8yk
Karnabahar 7 yk
4 yk yogyogurt
Ve finiş
1.5 saat tempolu yürüyüş
2lt su
Etimek yerine tam buğday ya da çavdar ekmeği ye lütfen canım. Patatesten diyette uzak duruyoruz. Bir de menüleri yazarken saatlerini yaz lütfen.İyi akşamlar kızlar ben de yazayım menümü
Sabah
Bir dilim etimek kibrit kutusunun yarısı peynir ve şekersiz çay
Öğlen
Domates çorbası, patates kavurması ve biraz yoğurt
Akşam
Patatesten yine çok az ve etimek
Yedi gibi evdeyken de çok acıktım 4 5 zeytin ve etimek yedim
Menüm çok iyi değil biliyorum ama cuma günü işten ayrılıcam şu an bulduklarımla idare ediyorum
Gün içinde
2 litre su
Şekersiz kahve ve sütlü nescafe
1 saate yakın yürüyüş
Menün gayet güzel olmuş. Sadece akşamın saati mevsime göre geç. Günler iyice kısalmaya başladı. Akşam yemeğini öne çekmen gerekiyor.Bugün ki menum
09:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
Yesillik
15:30(diyetisyene 3 saat aç gitmem gerektiği için geç yedim )
7 kaşık patlıcan Musakka
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak ayran
19:30
7 kaşık fırında kabak
3 kaşık yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
3,5 lt su
LAydLiNe
Günaydın canım dikkat et kendine.Günaydın kızlar evde haber bekliyorum hastaneden. Allah bütün hastalara şifa versin inşallah. Hastanede kalmadığım hâlde psikoljim bozuldu resmen, vücudum bile değişik tepkiler veriyor hasta oldum biraz. Inşallah bugün çıkar da evde daha rahat eder
Maşalllah maşallah çok güzel olmuş menün. Hele spor harika
Az bir hedef koymuşsun. Bence daha iyisini yapabilirsin. Bu hafta en az 1,5 gider senden. Yani 73.5 i görürsün gibi geliyor bana.
Bugün diyetisyen kontrolum vardı
Hiç bekledigim gibi geçmedi
Tartı da 400 gr eksi var
Yağ olarak da 600 gr gitmiş
Tartıda oynama olmadiginin farkındayım ama böyle olduğunda yağdan kilo kaybı oluyordu. Yağdan da az gitmiş. Biraz canım sıkıldi doğrusu.
Yeni listeyi iki farklı şekilde hazırladı
Birini 3 gün birini 4 gun şeklinde uygulayacagim
Inşallah bu hafta daha güzel olur
Duraklama dönemi olurmuş ya diyet sürecinde acaba öyle mi oluyor yavaş yavaş bilemiyorum.
Günaydın kızlar evde haber bekliyorum hastaneden. Allah bütün hastalara şifa versin inşallah. Hastanede kalmadığım hâlde psikoljim bozuldu resmen, vücudum bile değişik tepkiler veriyor hasta oldum biraz. Inşallah bugün çıkar da evde daha rahat eder
Günaydın canım
Sanırım kış gelince epey kalabalık olacağız yavaş yavaş dökülmeye başladı yazdan kalanlar
Günaydın kızlar evde haber bekliyorum hastaneden. Allah bütün hastalara şifa versin inşallah. Hastanede kalmadığım hâlde psikoljim bozuldu resmen, vücudum bile değişik tepkiler veriyor hasta oldum biraz. Inşallah bugün çıkar da evde daha rahat eder
Seni yeniden aramızda görmek büyük mutluluk ama kilo alarak dönmen üzdü beni. Keşke koruyabilseydin. Ne kadar fazlalığın var?
Ne demek yer var mı sizin yerleriniz ben de hep saklı
Düzenini tam devam ettirememenin sonucu bu canım. Hemen telaşa kapılma. Senin kilonda çok duraklama yaşayacağını sanmıyorum. Ama hani şu bir lokma diye gözümüze az görünenler var ya onlar çok etkiliyor. Bir hafta boyunca tek lokma bile listenin dışına çıkmazsan eğer garanti 2 kilo veriyorum sana. Ne dersin deneyelim mi? Ama hiç kaçamak yok.
İp atlamaya çok karşıyım. Bence başka bir spor bulabilirsin. Ama en ideali tempolu yürümek şu aşamada.
Hoş geldin canım aramıza. Formu doldurduğuna göre kurallarımızı da okumuşsundur. Daha önce nasıl yarışmıştın, hangi takımdaydın?
Hayırlısı olsun canım inşallah hakkında
Kahvaltın çok geç olmuş. 08:00 de uyanmışsın keşke kahvaltını yapsaydın. Öğünlerinin arası çok fazla olmuş. Kek olmamış. Yürüyüşün çok güzel. Meyve suyunu kendin sıksan bile içme lütfen.
Etimek yerine tam buğday ya da çavdar ekmeği ye lütfen canım. Patatesten diyette uzak duruyoruz. Bir de menüleri yazarken saatlerini yaz lütfen.
Menün gayet güzel olmuş. Sadece akşamın saati mevsime göre geç. Günler iyice kısalmaya başladı. Akşam yemeğini öne çekmen gerekiyor.
Günaydın kızlar.
Dünkü menümü yazayım.
9.00 2 etimek, tulum peynir, domates, salatalık
12.45 1 tavuk but ızgara, 2 köfte, domates, salatalık, yoğurt
17.45 zeytinyağlı bamya, yoğurt, 1 etimek
10 üzüm, biraz nar
1.5 saat spor.
solmez canım bu arada kaptan yardımcılığım hayırlı oldun, gerçekten çok yardımcı oluyorsun.
Yeni gelen eski yeni üyeler hepiniz hoşgeldiniz takımımıza.
Seni yeniden aramızda görmek büyük mutluluk ama kilo alarak dönmen üzdü beni. Keşke koruyabilseydin. Ne kadar fazlalığın var?
Düzenini tam devam ettirememenin sonucu bu canım. Hemen telaşa kapılma. Senin kilonda çok duraklama yaşayacağını sanmıyorum. Ama hani şu bir lokma diye gözümüze az görünenler var ya onlar çok etkiliyor. Bir hafta boyunca tek lokma bile listenin dışına çıkmazsan eğer garanti 2 kilo veriyorum sana. Ne dersin deneyelim mi? Ama hiç kaçamak yok.
İp atlamaya çok karşıyım. Bence başka bir spor bulabilirsin. Ama en ideali tempolu yürümek şu aşamada.
Hoş geldin canım aramıza. Formu doldurduğuna göre kurallarımızı da okumuşsundur. Daha önce nasıl yarışmıştın, hangi takımdaydın?
Kahvaltın çok geç olmuş. 08:00 de uyanmışsın keşke kahvaltını yapsaydın. Öğünlerinin arası çok fazla olmuş. Kek olmamış. Yürüyüşün çok güzel. Meyve suyunu kendin sıksan bile içme lütfen.
Etimek yerine tam buğday ya da çavdar ekmeği ye lütfen canım. Patatesten diyette uzak duruyoruz. Bir de menüleri yazarken saatlerini yaz lütfen.
Menün gayet güzel olmuş. Sadece akşamın saati mevsime göre geç. Günler iyice kısalmaya başladı. Akşam yemeğini öne çekmen gerekiyor.
Valla uyku duzeni cok bozuk bu ara kizimdan dolayi. Dun gece hic uyumadik bugun oglen kalktikSeni yeniden aramızda görmek büyük mutluluk ama kilo alarak dönmen üzdü beni. Keşke koruyabilseydin. Ne kadar fazlalığın var?
emzirmeye devam ediyorum canım çok şükür. Aslında ayrılmak iyi değil ama benim tekrar toparlanmam için bu gerekliydi. Bir seyin üstüne gittikçe ters tepki veriyorum malesef. Uzun surdu ama yine de döndüm daha iyiyim artik basarabilecegime inancım var. son listede 75.2 idim yanlış hatırlamıyorsam. Ama kilo almıştım son bir kaç hafta. Yani 74.3 e inip tekrar kilo alıp ayrıldım izne. Su an ise hala 74.3 um. Kilo almamaya çalıştım izindeykenMaşalllah maşallah çok güzel olmuş menün. Hele spor harika
Hoş geldin canım
Yapma yapma cumaya kilo vermen lazım.
Birprensess Canım geçmiş olsun inşallah önemli bir şeyi yoktur kayınvalidenin. Teşekkür ederim canım ilgilendiğin için. Bu arada @ada81 cimm daha önce kaptan yardımcılığını bırakmak istemişti. Ne zamandır da aklımdaydı. Öyle çok yardımcı oluyorsun ki bana kaptan yardımcımız olmanı istiyorum. Olur mu? diye sormak isterdim ama olsun istiyorum
Ne büyük bir mutluluk tebrikler canım
Kraker ve üzüm olmamış. Yürüyüş güzel. O yağ yakımı için olan ayranı bende duymuştum. Tadı nasıl? Denenebilir. Peki kaç gün içmemiz gerekiyor biliyor musun?
Saat 15:00 te yediklerin acıktırmıştır seni. Menün güzel ama aşure hiç olmamış hem de akşam olmamış. Keşke sabah ya da öğlen tüketseydin. Hiç yemeyin diyemiyorum çünkü sene de bir kez geliyor tadına bakmamak olmaz ama vaktini ve miktarını güzel ayarlamamız lazım. Bebeğin hala emiyor mu canım? Neler yaptın bu arada görüşmeyeli? Merak ediyorum buradan uzaklaşınca nasıl oluyor diye? Ben tamamen bırakıyorum kendimi çünkü. Ha bugün ha yarın derken yavaş yavaş geliyor bütün giden kilolar.
Az bir hedef koymuşsun. Bence daha iyisini yapabilirsin. Bu hafta en az 1,5 gider senden. Yani 73.5 i görürsün gibi geliyor bana.
Günaydın canım.Bugün hava güzel Kırıkkale ' de ama yarın 15 dereceye inecekmiş
yardımcılık hayırlı olsun canım. Ayran nasıl bir ayran ne özelliği var merak ettim canimElimden geldiğince yardimci olurum tabii ki. Kaptan yardimcisi da olurum.
Ayranin tadı güzel denenebilir bence. 15 gun uygulanacak diye okudum
Hoşgeldin canim
Bende kullaniyorum tiroid ilaci. birgün unutursan çok sorun olmuyor. Yarın içersin.
yaz yoğun ve kosturmayla geçti bir çoğumuz için canım ama beraber olursak yine başaracağımıza inanıyorum ben. Düzenini kurar kurmaz gel aramıza çok bekleme canımkilo maalesef aldım hem de epeyce..
yaz dönemi çok yoğun geçti süerkli il dışına ile yanına gitmek zorunda kaldım
böylece epey kilo aldım
okullar açıldı onun yoğunluğu var geçsin düzenimi oturtacağım inşallah..
yardımcılık hayırlı olsun canım. Ayran nasıl bir ayran ne özelliği var merak ettim canim
yaz yoğun ve kosturmayla geçti bir çoğumuz için canım ama beraber olursak yine başaracağımıza inanıyorum ben. Düzenini kurar kurmaz gel aramıza çok bekleme canım
Kızlar selam eve çıktık şükür gelen giden oluyor o yüzden giremiyorum haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?