Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tekrar hoşgeldin canım. daha önce kilo vermişmiydin, ne kadar oldu yarışmayı bırakalı?
hedef kilona ulaşırsın inşallah bizimle birlikte.
Hoşbuldum canım, kilo vermiştim, ama hamilelik emzirme dönemi derken fazlasıyla geldi kilolar
Yarışmayı bırakalı hatırlamıyorum 2 sene olmuştur herhalde
İnşallah hep birlikte ulaşırız hedeflerimize

Keşke kuruyemiş yeseydin de diğerlerinden yemeseydin, neyse az yemişin telafi edersin inşallah

günaydın kızlar
sabah çok erken kalktı kızım o uyusun diye yanına yattım beraber uyumusuz yeni kalktık
hemen bildirim yapıp kahvaltı hazırlayacağım

gecen hafta 80.1
bu hafta 79.8
fark:300 gr
% : 0.37

o kadar yemeye + çıkmadığım için çok mutluyum
70 leri gördüğüm için ayrıca mutluyum
haftaya telafi eder en az 1 kilo veririm inşallah.
herkes az da olsa vermiştir inşallah

LAydLiNe merhaba mümkünse bende aranıza katılmak isterim
Tabii ki canım hoş geldin aramıza
Prosedür neyse onu uygula kaptanım.maalesef izne ayrıldığım kilodan 17 kilo fazlayım
Olsun canım önemli olan kilo verebilmen.
Rezalet bir menü tabii ki zaten sırf siz göründe ben utanayım diye yazdım. Aslında hiç bir bahanesi yok tamamen kendi kabahatim. Kısaca eğer kilo vermek ve sağlıklı olmak istiyorsak tek lokma kaçamak yapmamamız lazım.
Çok iyi yapmışsın sadece meyve yemekle. İnşallah bugün güzel bir sonuç göreceksin tartıda
Hoş geldin canım aramıza. Daha önce nasıl yarışmıştın anlatır mısın biraz?
Canım menü yazarken yanına saatlerini de yazar mısın? Doritos olmamış. Onun haricinde güzel menü
Haşlanmış mısır ve misafirlikte yediklerin olmamış canım. Seninde bu bahane kısmını farketmene çok sevindim. Listede olmadığın için biraz daha mı rahat davranıyorsun acaba? Kendini listedeymiş gibi motive etmen lazım. Bu hafta bize de liste hazırlayacağım yine free liste olarak. Bir süredir yoğunluktan hazırlayamıyordum. Bir de başka süper bir fikrim var. Umarım çok güzel olacak

Yarin tartıdan ümitli değilim ama olanlar oldu bu hafta. Önümüzdeki hafta daha dikkatli olmaya calısıcam
Geçmiş geçmişte kalmıştır gelecek ise hala bizimdir.

Limonata da sadece su ve limon mu var? Şeker yok mu? Çikolata diyet süresince bitter bile olsa tavsiye etmediğim bir şey. Şimdiye kadar çikolata yediğimiz için buradayız zaten. Güzel ve sağlıklı bir vücuda sahip olabilmemiz için bazı fedakarlıklarda bulunmamız lazım. Bunlardan biri de çikolata ve uzak durmalıyız. Ama ideal kilona ulaşıp, korumayı öğrendiğin zaman yine yiyebilirsin.
Değerli 13. Grup üyeleri, bilmiyorum daha önce yapıyor muydunuz ama... kaçamak yaptıkça ceza verilse. Belki bir derece geri dururuz(özellikle ben ben)
Spor hareketleri mesela
Eskiden böyle bir uygulamamız vardı ama bu aralar takımda bir rehavet olduğu için devamlılık sağlayabileceğimizi düşünmediğim için uygulamıyorum. Biraz daha düzene girince güzel cezalarım var sizin için
Ne kursuna gidiyorsun? Nazara ben de inanıyorum ve etrafta kem gözlü insan çok fazla.
hadi bakalım inşallah

Ben de çocuklar sabahın köründe okula giderken bir seý yemiyor diye onlara pancake yaptım ama tadına bile bakmadım
Süpersin valla maşallah
Günaydın 13.takım

Herkesin memnun kalacağı bir bildirim günü olur inşallah
Günaydın canım

Bir hafta daha çöpe gitmiş ama olsun çoğu yağdan gitmiş diyetisyene göre önemli olan o ve 7 li rakamları görmen çok güzel. Tebrikler Bu dönemleri kaçamaksız atlatırsan eğer her hafta garanti 1 kilon var.

Ben de bildirimimi yapayım.

Geçen hafta 66,6

Bu hafta 66.2

Giden 400 gram. 66 da fena takıldım göremedim gitti 65 li rakamları ama sanırım sabitledim bir yönden de güzel üzerine çıkmıyorum.

*** 13.TAKIM 590. ETAP***

polekey2244 (62.3///%)
merryangel (67.5///%)
solmez (80.1///%)
Birprensess (95.7///%)
Latiska (58.5///%)
anneyim83(65.5///%)
melis08 (75///%)

13. Takım ortalaması: %

Haftaya telafi edersin.her hafta herkes -1 kilo olacak diye bir kural yok ama olsa da mikemmel olur hani

Kilo bildirimi
Geçen hafta: 67.5
Bugün : 67.5

Uzun süredir siteye uğrayamadım özel sebeplerden. Artık bugünden itibaren günlük düzenli menü yazacağım yoksa olmuyor. Bu haftalık beni affet LAydLiNe

Kur-an ı Kerim kursu kaptanım. Zaman geçtikçe unutmaya başladım o yüzden tekrar başladım. Şuan kurstayım. Sabah tartılmayı unuttum küçük kaynım bizde kalıyor okul hazırlık falan derken kurs 12de bitiyor bildirimi mecbur o zaman yapacağım. Camide tartı yok

Tebrik ederim canım maşallah Allah nazarlardan saklasin 7li rakamları görmene çok sevindim tebrigim o yüzden emeğine sağlık. Darısı başıma inşallah

Günaydın
Kaptanımız güzel bir şey söylemiş bana işaret gibi geldi bu, çevremizdeki insanlar bir parça ye nolucak hepsini yersen kilo alırsın vs vs diye benim zaten beklediğim o gaza gelmeyi sağlıyorlar. Canım şeker çekince farklı alternatifler arayacağım artık, kendimi kandırmayı bırakmam gerek sanırım
Geçen haftaki kilom; 68.7
Güncel kilom; 69.1
+400 gram
Yüzdelik; -0,058
Bu kaçamaklarla zaten ne olmasını bekliyordum ki

selam kızlar...
dün oğlumun ilk kolisini yapıp gönderdim... acemilik var tabi...yorulmuşum...
bi de dün yatmadan 45 dk leslie yaptım
kollarımı da çalıştırdım bantlarla
heryerim ağrıyor

kiloma,gelince...
salı günü 59lu kilolar görmüştüm... sağolsun aşureler
son 2 gün dikkat etmeye çalıştım ama 58.6 kiloydum sabah
yaniii +100 g...

dün menü yazmamışım

9.00
2 kaşık sütlü yulaf ezmesi
1 çb yoğurt yarım elmadan smoothie

12.00
zy börülce
10 tuzsuz fıstık

16.00
8 fındık

19.30
1 zy dolma
2 ısırık poğaça
2 ısırık biberli ekmek
kalite kontrol amaçlı

45 dk leslie
2 l su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…