Aynen canım menü lazım yoksa olmuyor. Bugünden itibaren menü bekliyorum senden ve herkesten. Tek tek not alacağım bütün kaçamakları bakalım bir haftada o birer lokma dedikleriniz toplamda ne kadar ediyor.Kilo bildirimi
Geçen hafta: 67.5
Bugün : 67.5
Uzun süredir siteye uğrayamadım özel sebeplerden. Artık bugünden itibaren günlük düzenli menü yazacağım yoksa olmuyor. Bu haftalık beni affetLAydLiNe
Ne güzel düşünmüşsün canım. Benim de uzun zamandır aklımda var. Denk gelince mutlaka devam edeceğim. Ara verince insan dediğin gibi unutuyor.Kur-an ı Kerim kursu kaptanım. Zaman geçtikçe unutmaya başladım o yüzden tekrar başladım. Şuan kurstayım. Sabah tartılmayı unuttum küçük kaynım bizde kalıyor okul hazırlık falan derken kurs 12de bitiyor bildirimi mecbur o zaman yapacağım. Camide tartı yok
Hoşbuldum
Yani aynı sizler gibi :) spor diyet vs
7.takımdaydım sanırım
Ne güzel kendi kendine öz eleştiri yapabilmişsin. Bizim gözümüze az gibi görünenler toplamda çok fazla olabiliyor. O yüzden bir süre kendimize ve irademize hakim olmamız lazım. Mesela bugün kahvaltı yapmadım canım istemedi. Aslında çok yanlış bir şey. Öğle yemeğine gittiğimde midem öyle kötü oldu ki açlıktan çorba içtikçe ekmek yeme isteği geldi ama sabrettim ekmeği yemedim. Pilav üstü döner vardı menü de, pilavını almadım sadece dönerini yedim. Yani anlayacağın elimi cıss olan hiç bir şeye sürmedim. Oysa bildiğin açlıktan midem sırtıma yapışmış durumdaydı. İşte o durumda insanın gözü hiç bir şey görmüyor. Kahvaltı yapmamam büyük hataydı. Ama ona rağmen yememem gerekenleri yemedim. Bu büyük bir başarı benim için. Bakalım akşamı da güzel atlatırsam bu günüm çok güzel geçmiş olacak. Biraz uzun anlattım ama tek lokmanın bile etkisi var kısaca. Haftaya senden en az 1 kilo bekliyorum.Günaydın
Kaptanımız güzel bir şey söylemiş bana işaret gibi geldi bu, çevremizdeki insanlar bir parça ye nolucak hepsini yersen kilo alırsın vs vs diye benim zaten beklediğim o gaza gelmeyi sağlıyorlar. Canım şeker çekince farklı alternatifler arayacağım artık, kendimi kandırmayı bırakmam gerek sanırım
Geçen haftaki kilom; 68.7
Güncel kilom; 69.1
+400 gram
Yüzdelik; -0,058
Bu kaçamaklarla zaten ne olmasını bekliyordum ki
Cezalısın bu hafta ne yap ne et haftaya 57 li rakamları görmek istiyorum senden. Anlaştık mı?selam kızlar...
dün oğlumun ilk kolisini yapıp gönderdim... acemilik var tabi...yorulmuşum...
bi de dün yatmadan 45 dk leslie yaptım
kollarımı da çalıştırdım bantlarla
heryerim ağrıyor
kiloma,gelince...
salı günü 59lu kilolar görmüştüm... sağolsun aşureler
son 2 gün dikkat etmeye çalıştım ama 58.6 kiloydum sabah
yaniii +100 g...
O ısırıklar o ısırıklar yok mu neyse ama kutsal bir amaç için ısırmışsın. Yurtta bayram edecek çocukları düşündükçe ben de mutlu oldum şimdi bir de biberli ekmeğe bayılırım. Allah bilir kolide oruk felan da vardırdün menü yazmamışım
9.00
2 kaşık sütlü yulaf ezmesi
1 çb yoğurt yarım elmadan smoothie
12.00
zy börülce
10 tuzsuz fıstık
16.00
8 fındık
19.30
1 zy dolma
2 ısırık poğaça
2 ısırık biberli ekmek
kalite kontrol amaçlı
45 dk leslie
2 l su
Bende çok istiyordum gitmek ya da özel ders almak bulamadım kimseyi artık Allah tarafından kapıya geldiler 2 bayan kurs var falan diye çok mutlu oldum öylelikle başladım işte iyi oldu çok şükürAynen canım menü lazım yoksa olmuyor. Bugünden itibaren menü bekliyorum senden ve herkesten. Tek tek not alacağım bütün kaçamakları bakalım bir haftada o birer lokma dedikleriniz toplamda ne kadar ediyor.
Ne güzel düşünmüşsün canım. Benim de uzun zamandır aklımda var. Denk gelince mutlaka devam edeceğim. Ara verince insan dediğin gibi unutuyor.
Tamam canım peki kullanıcı adın o zamanla aynı mıydı? Değişiklik var mı?
Ne güzel kendi kendine öz eleştiri yapabilmişsin. Bizim gözümüze az gibi görünenler toplamda çok fazla olabiliyor. O yüzden bir süre kendimize ve irademize hakim olmamız lazım. Mesela bugün kahvaltı yapmadım canım istemedi. Aslında çok yanlış bir şey. Öğle yemeğine gittiğimde midem öyle kötü oldu ki açlıktan çorba içtikçe ekmek yeme isteği geldi ama sabrettim ekmeği yemedim. Pilav üstü döner vardı menü de, pilavını almadım sadece dönerini yedim. Yani anlayacağın elimi cıss olan hiç bir şeye sürmedim. Oysa bildiğin açlıktan midem sırtıma yapışmış durumdaydı. İşte o durumda insanın gözü hiç bir şey görmüyor. Kahvaltı yapmamam büyük hataydı. Ama ona rağmen yememem gerekenleri yemedim. Bu büyük bir başarı benim için. Bakalım akşamı da güzel atlatırsam bu günüm çok güzel geçmiş olacak. Biraz uzun anlattım ama tek lokmanın bile etkisi var kısaca. Haftaya senden en az 1 kilo bekliyorum.
Cezalısın bu hafta ne yap ne et haftaya 57 li rakamları görmek istiyorum senden. Anlaştık mı?
O ısırıklar o ısırıklar yok mu neyse ama kutsal bir amaç için ısırmışsın. Yurtta bayram edecek çocukları düşündükçe ben de mutlu oldum şimdi bir de biberli ekmeğe bayılırım. Allah bilir kolide oruk felan da vardır
Elimden gelenin en iyisini yapacağımAynen canım menü lazım yoksa olmuyor. Bugünden itibaren menü bekliyorum senden ve herkesten. Tek tek not alacağım bütün kaçamakları bakalım bir haftada o birer lokma dedikleriniz toplamda ne kadar ediyor.
Ne güzel düşünmüşsün canım. Benim de uzun zamandır aklımda var. Denk gelince mutlaka devam edeceğim. Ara verince insan dediğin gibi unutuyor.
Tamam canım peki kullanıcı adın o zamanla aynı mıydı? Değişiklik var mı?
Ne güzel kendi kendine öz eleştiri yapabilmişsin. Bizim gözümüze az gibi görünenler toplamda çok fazla olabiliyor. O yüzden bir süre kendimize ve irademize hakim olmamız lazım. Mesela bugün kahvaltı yapmadım canım istemedi. Aslında çok yanlış bir şey. Öğle yemeğine gittiğimde midem öyle kötü oldu ki açlıktan çorba içtikçe ekmek yeme isteği geldi ama sabrettim ekmeği yemedim. Pilav üstü döner vardı menü de, pilavını almadım sadece dönerini yedim. Yani anlayacağın elimi cıss olan hiç bir şeye sürmedim. Oysa bildiğin açlıktan midem sırtıma yapışmış durumdaydı. İşte o durumda insanın gözü hiç bir şey görmüyor. Kahvaltı yapmamam büyük hataydı. Ama ona rağmen yememem gerekenleri yemedim. Bu büyük bir başarı benim için. Bakalım akşamı da güzel atlatırsam bu günüm çok güzel geçmiş olacak. Biraz uzun anlattım ama tek lokmanın bile etkisi var kısaca. Haftaya senden en az 1 kilo bekliyorum.
Cezalısın bu hafta ne yap ne et haftaya 57 li rakamları görmek istiyorum senden. Anlaştık mı?
O ısırıklar o ısırıklar yok mu neyse ama kutsal bir amaç için ısırmışsın. Yurtta bayram edecek çocukları düşündükçe ben de mutlu oldum şimdi bir de biberli ekmeğe bayılırım. Allah bilir kolide oruk felan da vardır
Kızlar 5 buçuk 6 gibi yemeğe gidicem arkadaşlarla, gittiğim yerde et, makarna ürünleri var. Ben et yemediğim için ve makarna da yemek istemediğim için ketçap mayonezsiz kumpir yiyim diyorum, çok malzeme koyamıyorum zaten. Sizce olur mu?
Aynıydı hiç değiştirmedim üye oldum olalıTamam canım peki kullanıcı adın o zamanla aynı mıydı? Değişiklik var mı?
OlabilirAynıydı hiç değiştirmedim üye oldum olalı
Eyvah incelemeye mi alınıyorum:) :)
Seni bir yerden hatırlıyorum ama chentiq 'in topiğinden mi acaba?
Tek kelimeyle süperhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...ene-sokma-cabasi.1042214/page-4#post-55808130
Yeni gelen arkadaşlara biraz motivasyon olsun. Öncesi sonrası fotoğraflarım
Tek kelimeyle süper
Kaç kilosun ilkinde
Ben de ilk çocuğum da 80 küsürlerden 53'e inmiştim85,5 kiloyla başladım canım. ilkinde 61,8 kiloya indim. Sonra yeniden hamile kalıp 83 le başlayıp 59 kadar indim.
Ben de ilk çocuğum da 80 küsürlerden 53'e inmiştim
Sonra 2.ci hamileliğim de doğum yaptığım da 68 dim emzirme dönemi derken 76'ya çıktım en son 59'a inmiştim sonra kilo aldım
6 sene sonra 3.ye hamile kaldım
66 ile hamile kaldım en son 86-87'ye çıkmıştım bir ara 80'e indim, şuan 82 kiloyum
İnşallah hep beraberİki defa başarmışsın eminim 3. üncü kez de aynı başarıyı göstereceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?