Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun canım. öğünlerin saatlerini de eklemelisin.
öğlen yediğin normal ekmek ise. o hariç menün güzel

3 ekim çarşamba

8.30
1 dilim tb ekmek
6 siyah zeytin
1/2 kk peynir
10 tuzsuz fıstık

12.30
ton balıklı salata

15.30
1 çiko
sade kahve

18.30
ton balıklı salata

20.00
3 gün kurusu
2 ceviz

2 l su

30 dk leslie

afiyet olsun canım. çikolata hariç güzel menün

bende bol bol yaptığım kaçamakları telafisi için lesslie yaptım 45 dk
sabah kahvaltı öncesi yine yapacağım.kızım uyanmadan bitirmek için daha erken uyanmam lazım. saati kurdum uyanırım inşallah

Ben de menümü yazayım:
9.30 peynir, 5 zeytin, 3 kayısı, domates, salatalık, 3 dil kepek ekmek
14.00 biberli yoğurt, 1 etimek
17.00 3 yk kıymalı mercimek, yoğurt, 2 etimek
Kızlara kek yapmıştım tadına baktım küçük 1 dil olmuştur.

1 saat spor.

Selam 13.takım.herkese mutlu günler

Bugün itibarıyla bende menü yazmaya başlıyorum artık o zaman.değil mi kaptanım L ladyline

Sabah:uyanınca iki kayısı
Üç cherry domates, salatalık, roka, haşlanmış yumurta, peynir, iki dilim ekmek ( bu ekmek organik tam buğday ekmegi ve çok ince dilim, artı diet listemde iki dilim olarak geçiyor)

Ara: bitki çayı

Öğle: ızgara balık, salata, ekmek

Ara: türk kahvesi

Akşam: pırasa, yoğurt, ekmek

Su: bugün çok az oldu.toplamda 1.5 litre içmişimdir herhalde
Spor:bir saat tempolu yürüdüm

afiyet olsun canım. kahvaltıda ekmek çok olmuş. kek olmamıs. sporun harika. suyunu yazmamışsın

afiyet olsun canım. menün çok güzel.
ögünleri hangi saatte yediğini de eklersin bir dahakine
suyunu biraz daha çoğaltabilirsen harika olur

aramıza hoşgeldin bu arada ben sinem :)

Günaydın kızlar nasılsınız? Ben 1-2 gündür biraz unuttum gelmeyi Aynı diyetisyenime gidip listemi yenilemek istiyorum, tabi biraz azar işiteceğim kaç aydır neredesin sen diyecek Ama eminim benim için daha iyi olacak. Bir türlü toparlayamıyorum şeytan hep yanıbaşımda

Merhaba canım hoşbuldum

O biyodaki rakamlar dogru mu??-20 kilo nerdeysesüper! Diyetisyenle mi devam ediyorsun yoksa kendine özgü bir formül mü uyguluyorsun??

o zaman akşam menünü bekliyorum canım :)
yeni yerine alışmana sevindim. herşey güzel olacak :)
Evet çok şükür güzelleşiyor yine hayat. Akşam batırdım menüyü ama yine de yazacağım.
Siz beni böyle sıkıştırırsanız ben bir aya kalmaz bütün fazlalıkları veririm
Uzun zamandan beri gördüğüm en iyi menülerinden bir tanesi. Süpersin ama daha iyisi olabilir.
3 ekim

07.45
7 zeytin 1 incir

10.00
1 dilim baklava

12.30
1 kase mercimek çorbası
1 tabak et yemeği
3yk pirinç pilavi

19.30
1 kase yayla çorbası
Yarim tabak ciğer
Salata
2 adet biber turşusu

2.5 litre su
Baklava ve pilav harici güzel menü. Akşam yemeğin geç biraz.
Bugün menümü yazdım öncelikle. Kaç gündür yüzüm yoktu menü yazmaya ipin ucunu kaçırdım. Bugün de yine kaçaklar var ama yazmadan olmuyor.
İyi yapmışsın yazmayınca ipin ucu daha çok geçiyor.
Diyetisyenler genelde etimek öneriyor ama bence onun yerine tam buğday ve çavdar daha mantıklı. Sonuçta etimek beyaz undan yapılıyor. Çikolata ve limonata hiç olmamış. Kan tahlillerini ben de merak ettim. Sonuçlarını yazarsın bize de.
bende bol bol yaptığım kaçamakları telafisi için lesslie yaptım 45 dk
sabah kahvaltı öncesi yine yapacağım.kızım uyanmadan bitirmek için daha erken uyanmam lazım. saati kurdum uyanırım inşallah
Erken kalkmayı ben çok seviyorum. Hem gün erken başlıyor zaman sana kalıyor bol bol. Sanırım çalışmasam bile erken kalkarım.
Bugün karbonhidrat ağırlıklı olmuş menün. Mümkün olduğunca kepek ekmek yememeye çalış çünkü anemiye sebep oluyor. Etimekleri biliyorsun zaten. Kek hiç olmamış.

Selam 13.takım.herkese mutlu günler
Hoş geldin canım sanırım kullanıcı adı değiştirdin. Söylediğin iyi oldu. İzne ayrılmıştın dimi?
Tabii ki yazacaksın canım menünü. Menü yazmak insanı çok motive ediyor. Bitki çayı? kahvaltın güzel olmuş. Günün genel anlamda çok güzel. Tebrikler. Akşam yediğin ekmek ne ekmeğiydi? Su az olmuş ama spor gayet güzel. Spor konusunda kendine çok yüklenme. Haftada 3 gün 35 dk tempolu yürüyüş yeter.

günaydın kızlar
kızım uyanmadan sporumu yapabildim bugün. kahvaltı edeceğim birazdan
Günaydın canım maşallah süpersin
Günaydın canım iyiyiz biz çok şükür. Unutma sen de bizi. Unutunca kilo olarak geliyor Ne zaman gideceksin diyetisyene hemen git. Bak ben bile başladım artık.

Dünkü utanç menümü yazayım.

Kahvaltı (09:00)
Yarım simit
1 bardak şekersiz çay
1 tane rulokat
2 tane damla çikolatalı hanımeller

Öğle (12:15)
5-6 yemek kaşığı şehriye çorbası
4-5 kaşık üzüm hoşafı
1 dilim peynirli börek
2-3 kaşık kıymalı yumurtalı ıspanak yemeği

Akşam (18:30)
1 tane burger king menü
1 avuç patlamış mısır
1 tane eti frigo bitter

21:30
1 kutu kola
1 avuç soslu fıstık

Sabah tartıldım çok şükür geçen cuma ile aynı kilodayım ama tabii ki bu menümün ne kadar kötü ve sağlıksız olduğunu değiştirmez. Demek ki verdiğim 400 gramı yeniden aldım. Dünün tek güzel tarafı 10 bin adımla günü tamamlamam.

evet 537. etapta izne ayrılmıştım

Günaydın canım maşallah süpersin
Günaydın canım iyiyiz biz çok şükür. Unutma sen de bizi. Unutunca kilo olarak geliyor Ne zaman gideceksin diyetisyene hemen git. Bak ben bile başladım artık.
Iyi olmanıza çok sevindim, Allah iyilik versin Eşimin uyanmasını bekliyorum Bugün gitmek var planımda inşallah

evet 537. etapta izne ayrılmıştım
Tamam canım notumu aldım. Ama şöyle bir durum var. Sen izne ayrıldığında başka bir kaptan vardı. Ben daha sonra başladım. Vee sen de uzun süre ara verdiğin için yeni üye gibi işlem yapmam gerekiyor sana. Yani deneme süremiz senin içinde geçerli olacak. Bir de izne ayrıldığını kilonun üzerindeysen eğer biraz daha beklememiz gerekecek seni listeye almamız için. Aslında bunlarında çok önemi yok. Önemli olan kilo verebilmek. İnşallah hep birlikte ideal kilolarımıza ulaşacağız burada.
Iyi olmanıza çok sevindim, Allah iyilik versin Eşimin uyanmasını bekliyorum Bugün gitmek var planımda inşallah
Listeni sabırsızlıkla bekliyorum o zaman Seni incecik yapmadan buradan göndermeyeceğiz

Bende artık nefsime sahip çıkıp incecik olmak istiyorum yoksa hamilelik vs derken daha çok kilo alacağım. Benim şubat-mart ayına kadar zayıflamam lazım

Bende artık nefsime sahip çıkıp incecik olmak istiyorum yoksa hamilelik vs derken daha çok kilo alacağım. Benim şubat-mart ayına kadar zayıflamam lazım
Daha çok zamanın var. Bence rahatlıkla verebilirsin. Yeter ki gerçekten iste ve kararlı ol.

Kızlar Yalova’dayım. Konuşmamı bitirdim. 2 gün eğitim vereceğim onlar kaldı sadece.

LAydLiNe canım dediğim gibi sabah tartıldım.
Geçen hafta 75.0
Bu hafta 74.2
Fark 800 gr

Ben daha fazla verdiğimi hissediyorum açıkçası. Pantolonlarım üzerinden düşecek neredeyse :) spordan sanırım.

Süpersin canım maşallah harika gitmiş. İnşallah yarın herkes senin gibi güzel sonuçlar görür yarın tartıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…