Kızlar bugün ki menüm düne göre ıyiydi daha iyi olacak inşallah
Kahvaltı
Yarım dilim çavdar ekmek
Haşlanmış yumurta
5 zeytın
Kk peynir
Öğlen
Çeyrek ekmek arası et sote
Akşam
1 kase şehriye çorba
Yarım dilim kavun
2.5 tl su
20.000 adım
3 ekim çarşamba
8.30
1 dilim tb ekmek
6 siyah zeytin
1/2 kk peynir
10 tuzsuz fıstık
12.30
ton balıklı salata
15.30
1 çiko
sade kahve
18.30
ton balıklı salata
20.00
3 gün kurusu
2 ceviz
2 l su
30 dk leslie
13. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :hoppidicik
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :165 cm
Kilonuz:90.7
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :kendimi bildim bileli kiloluyum.ya da ben öyle hissediyorum bilemiyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :daha sağlıklı olmak için..
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :evet
Neden 13. Takım? :daha önce de bu takımda yarışmıstım.o yüzden yine 13.takım
[tr][/tr] [td]ÜYE ADI[/td] [td]KATILIM TARİHİ[/td]04.10.2018 [td]BOY[/td]165 cm [td]BAŞLANGIÇ KİLOSU[/td]90.7 [td]HEDEF KİLO[/td]70 [td]GÜNCEL kilo
[/td]
Selam 13.takım.herkese mutlu günler |
Ben de menümü yazayım:
9.30 peynir, 5 zeytin, 3 kayısı, domates, salatalık, 3 dil kepek ekmek
14.00 biberli yoğurt, 1 etimek
17.00 3 yk kıymalı mercimek, yoğurt, 2 etimek
Kızlara kek yapmıştım tadına baktım küçük 1 dil olmuştur.
1 saat spor.
Bugün itibarıyla bende menü yazmaya başlıyorum artık o zaman.değil mi kaptanım L ladyline
Sabah:uyanınca iki kayısı
Üç cherry domates, salatalık, roka, haşlanmış yumurta, peynir, iki dilim ekmek ( bu ekmek organik tam buğday ekmegi ve çok ince dilim, artı diet listemde iki dilim olarak geçiyor)
Ara: bitki çayı
Öğle: ızgara balık, salata, ekmek
Ara: türk kahvesi
Akşam: pırasa, yoğurt, ekmek
Su: bugün çok az oldu.toplamda 1.5 litre içmişimdir herhalde
Spor:bir saat tempolu yürüdüm
Merhaba canım hoşbuldumafiyet olsun canım. kahvaltıda ekmek çok olmuş. kek olmamıs. sporun harika. suyunu yazmamışsın
afiyet olsun canım. menün çok güzel.
ögünleri hangi saatte yediğini de eklersin bir dahakine
suyunu biraz daha çoğaltabilirsen harika olur
aramıza hoşgeldin bu arada ben sinem :)
Evet çok şükür güzelleşiyor yine hayat. Akşam batırdım menüyü ama yine de yazacağım.o zaman akşam menünü bekliyorum canım :)
yeni yerine alışmana sevindim. herşey güzel olacak :)
Siz beni böyle sıkıştırırsanız ben bir aya kalmaz bütün fazlalıkları veririmHoşgeldin canım.
Evet gerçekten öyle oluyor. Spor sırasında düşünüyorum, haber izliyorum, kendimle başbaşa kalıyorum. Bunlara gün içinde hiç vaktim yok. Kendim için birşeyler yapmak gerçekten huzur veriyor. Darısı başına, bir başla devamı gelir zaten.
Ben de sıkılıyorum yapınca sesli yapıyorum. Bir de nivea body spor çok iyi gelmişti bana, çok inceltmişti.
İnşallah canım. İyi gibiyim.
Hakkında hayırlısı oldun canım.
Akşam menü bekliyoruz.
Uzun zamandan beri gördüğüm en iyi menülerinden bir tanesi. Süpersin ama daha iyisi olabilir.Kızlar bugün ki menüm düne göre ıyiydi daha iyi olacak inşallah
Kahvaltı
Yarım dilim çavdar ekmek
Haşlanmış yumurta
5 zeytın
Kk peynir
Öğlen
Çeyrek ekmek arası et sote
Akşam
1 kase şehriye çorba
Yarım dilim kavun
2.5 tl su
20.000 adım
Baklava ve pilav harici güzel menü. Akşam yemeğin geç biraz.3 ekim
07.45
7 zeytin 1 incir
10.00
1 dilim baklava
12.30
1 kase mercimek çorbası
1 tabak et yemeği
3yk pirinç pilavi
19.30
1 kase yayla çorbası
Yarim tabak ciğer
Salata
2 adet biber turşusu
2.5 litre su
İyi yapmışsın yazmayınca ipin ucu daha çok geçiyor.Bugün menümü yazdım öncelikle. Kaç gündür yüzüm yoktu menü yazmaya ipin ucunu kaçırdım. Bugün de yine kaçaklar var ama yazmadan olmuyor.
Diyetisyenler genelde etimek öneriyor ama bence onun yerine tam buğday ve çavdar daha mantıklı. Sonuçta etimek beyaz undan yapılıyor. Çikolata ve limonata hiç olmamış. Kan tahlillerini ben de merak ettim. Sonuçlarını yazarsın bize de.İyi geceler kızlar ben de yazıyım menümü saatler biraz şaşabilir
Sabah 10.30 yağsız tavada eritilmiş köy peyniri salatalık domates bir dilim etimek(diyetisyene giden arkadaş tavsiyesi ile)
16.00 ıspanak bol yoğurt ve ayran ekmek yok akşama doğru evde yine çiğköfte buldum ne oluyor bu ara yahu azıcık da ondan aldım yine lavaşsız
Bitter çikolata ve limonata
İş görüşmesine gittim sonra da dolandım baya eve geç geldiğim için ve bu vejetaryenlik olayından dışarda bir şey yiyemedim ara uzun oldu. Yaklaşık bir aydır belki biraz daha fazladır et ürünleri yemiyorum. Ve malesef yemek sıkıntısı çok çekiyorum. Kan tahlili vericem bakalım ne durumdayım. Yeme düzenim iyice bozuldu ne olacak böyle bilmiyorum
Erken kalkmayı ben çok seviyorum. Hem gün erken başlıyor zaman sana kalıyor bol bol. Sanırım çalışmasam bile erken kalkarım.bende bol bol yaptığım kaçamakları telafisi için lesslie yaptım 45 dk
sabah kahvaltı öncesi yine yapacağım.kızım uyanmadan bitirmek için daha erken uyanmam lazım. saati kurdum uyanırım inşallah
Bugün karbonhidrat ağırlıklı olmuş menün. Mümkün olduğunca kepek ekmek yememeye çalış çünkü anemiye sebep oluyor. Etimekleri biliyorsun zaten. Kek hiç olmamış.Ben de menümü yazayım:
9.30 peynir, 5 zeytin, 3 kayısı, domates, salatalık, 3 dil kepek ekmek
14.00 biberli yoğurt, 1 etimek
17.00 3 yk kıymalı mercimek, yoğurt, 2 etimek
Kızlara kek yapmıştım tadına baktım küçük 1 dil olmuştur.
1 saat spor.
Hoş geldin canım sanırım kullanıcı adı değiştirdin. Söylediğin iyi oldu. İzne ayrılmıştın dimi?
Selam 13.takım.herkese mutlu günler
Tabii ki yazacaksın canım menünü. Menü yazmak insanı çok motive ediyor. Bitki çayı? kahvaltın güzel olmuş. Günün genel anlamda çok güzel. Tebrikler. Akşam yediğin ekmek ne ekmeğiydi? Su az olmuş ama spor gayet güzel. Spor konusunda kendine çok yüklenme. Haftada 3 gün 35 dk tempolu yürüyüş yeter.Bugün itibarıyla bende menü yazmaya başlıyorum artık o zaman.değil mi kaptanım L ladyline
Sabah:uyanınca iki kayısı
Üç cherry domates, salatalık, roka, haşlanmış yumurta, peynir, iki dilim ekmek ( bu ekmek organik tam buğday ekmegi ve çok ince dilim, artı diet listemde iki dilim olarak geçiyor)
Ara: bitki çayı
Öğle: ızgara balık, salata, ekmek
Ara: türk kahvesi
Akşam: pırasa, yoğurt, ekmek
Su: bugün çok az oldu.toplamda 1.5 litre içmişimdir herhalde
Spor:bir saat tempolu yürüdüm
Günaydın canım maşallah süpersingünaydın kızlar
kızım uyanmadan sporumu yapabildim bugün. kahvaltı edeceğim birazdan
Günaydın canım iyiyiz biz çok şükür. Unutma sen de bizi. Unutunca kilo olarak geliyorGünaydın kızlar nasılsınız?Ben 1-2 gündür biraz unuttum gelmeyi Aynı diyetisyenime gidip listemi yenilemek istiyorum, tabi biraz azar işiteceğim kaç aydır neredesin sen diyecek Ama eminim benim için daha iyi olacak. Bir türlü toparlayamıyorum şeytan hep yanıbaşımda
evet 537. etapta izne ayrılmıştımEvet çok şükür güzelleşiyor yine hayat. Akşam batırdım menüyü ama yine de yazacağım.
Siz beni böyle sıkıştırırsanız ben bir aya kalmaz bütün fazlalıkları veririm
Uzun zamandan beri gördüğüm en iyi menülerinden bir tanesi. Süpersin ama daha iyisi olabilir.
Baklava ve pilav harici güzel menü. Akşam yemeğin geç biraz.
İyi yapmışsın yazmayınca ipin ucu daha çok geçiyor.
Diyetisyenler genelde etimek öneriyor ama bence onun yerine tam buğday ve çavdar daha mantıklı. Sonuçta etimek beyaz undan yapılıyor. Çikolata ve limonata hiç olmamış. Kan tahlillerini ben de merak ettim. Sonuçlarını yazarsın bize de.
Erken kalkmayı ben çok seviyorum. Hem gün erken başlıyor zaman sana kalıyor bol bol. Sanırım çalışmasam bile erken kalkarım.
Bugün karbonhidrat ağırlıklı olmuş menün. Mümkün olduğunca kepek ekmek yememeye çalış çünkü anemiye sebep oluyor. Etimekleri biliyorsun zaten. Kek hiç
Hoş geldin canım sanırım kullanıcı adı değiştirdin. Söylediğin iyi oldu. İzne ayrılmıştın dimi?
Tabii ki yazacaksın canım menünü. Menü yazmak insanı çok motive ediyor. Bitki çayı? kahvaltın güzel olmuş. Günün genel anlamda çok güzel. Tebrikler. Akşam yediğin ekmek ne ekmeğiydi? Su az olmuş ama spor gayet güzel. Spor konusunda kendine çok yüklenme. Haftada 3 gün 35 dk tempolu yürüyüş yeter.
Iyi olmanıza çok sevindim, Allah iyilik versinGünaydın canım maşallah süpersin
Günaydın canım iyiyiz biz çok şükür. Unutma sen de bizi. Unutunca kilo olarak geliyorNe zaman gideceksin diyetisyene hemen git. Bak ben bile başladım artık.
Tamam canım notumu aldım. Ama şöyle bir durum var. Sen izne ayrıldığında başka bir kaptan vardı. Ben daha sonra başladım. Vee sen de uzun süre ara verdiğin için yeni üye gibi işlem yapmam gerekiyor sana. Yani deneme süremiz senin içinde geçerli olacak. Bir de izne ayrıldığını kilonun üzerindeysen eğer biraz daha beklememiz gerekecek seni listeye almamız için. Aslında bunlarında çok önemi yok. Önemli olan kilo verebilmek. İnşallah hep birlikte ideal kilolarımıza ulaşacağız burada.evet 537. etapta izne ayrılmıştım
Listeni sabırsızlıkla bekliyorum o zamanIyi olmanıza çok sevindim, Allah iyilik versinEşimin uyanmasını bekliyorum Bugün gitmek var planımda inşallah
Bende artık nefsime sahip çıkıp incecik olmak istiyorumTamam canım notumu aldım. Ama şöyle bir durum var. Sen izne ayrıldığında başka bir kaptan vardı. Ben daha sonra başladım. Vee sen de uzun süre ara verdiğin için yeni üye gibi işlem yapmam gerekiyor sana. Yani deneme süremiz senin içinde geçerli olacak. Bir de izne ayrıldığını kilonun üzerindeysen eğer biraz daha beklememiz gerekecek seni listeye almamız için. Aslında bunlarında çok önemi yok. Önemli olan kilo verebilmek. İnşallah hep birlikte ideal kilolarımıza ulaşacağız burada.
Listeni sabırsızlıkla bekliyorum o zamanSeni incecik yapmadan buradan göndermeyeceğiz
Daha çok zamanın var. Bence rahatlıkla verebilirsin. Yeter ki gerçekten iste ve kararlı ol.Bende artık nefsime sahip çıkıp incecik olmak istiyorumyoksa hamilelik vs derken daha çok kilo alacağım. Benim şubat-mart ayına kadar zayıflamam lazım
Kızlar Yalova’dayım. Konuşmamı bitirdim. 2 gün eğitim vereceğim onlar kaldı sadece.
LAydLiNe canım dediğim gibi sabah tartıldım.
Geçen hafta 75.0
Bu hafta 74.2
Fark 800 gr
Ben daha fazla verdiğimi hissediyorum açıkçası. Pantolonlarım üzerinden düşecek neredeyse :) spordan sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?