Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın diyeceğim de kızlar kimse gelmemiş bu saat olmuş
sabah dersim vardı... anca gelebildim
dünki menümü de yazmamışım
yazayım da döv beni (arada unutulanlar olabilüüü)

sabah 9.00
1 yağda yumurta
6 s.zeytin
1 dilim tb ekmek
şekersiz çay

öğle 12.20
2 kaytaz böreği (mini pizza düşünün, hamuru bayoz gibi, salam sosis olan yerde kıyma var)
1 biberli ekmek (pasta tabağı büyüklüğünde lahmacun gibi)
1 elmalı pasta
10 tane kadar fındık

16.00
1/2 elma

19.00
nohut yemeği
salata

su 1,5 litredir ancak

sabah kilom kaçtı dersin... 58.9
niye şaşırdıysam

bugün sabah ve öğleni hafif geçiştiriyorum
malum akşama içli köfte var da 1 veya yarım oruğa izin verdin ya... baya güldürdün beni .. allah da seni güldürsün...
yarım oruk ne yaw..hatta 1 oruk?
şaka di mi...
şaka şaka...
haşlama kaç tane yiyebiliyorum peki?
analı-kızlı diye bir yemek var
ondan 1 tabak yesem olur mu?oruk yemesem de olur o zaman
belki yarım tane yerim

saatlerdir siteye kimse girmemiş mi ne...
huuuuu kızlar... nerdesiniz...

16 ekim listem gelsin

9.00
4 kaşık elma ve muzlu yulaf lapası

12.00
6 kaşık elma ve muzlu yulaf lapası

16.00
yağsız salata
1 elma

19.00
1 tabak analı kızlı
1 haşlanmış içli köfte
1 oruk

21.00
1/4 nar

Öğlen çok abartmışsın ama yaaaaaaaa bir de akşama nohut yemişsin. O da iyice şişirir. Oruk meselesine gelince O mesele önemli mesele Yesen olmaz yemesen olmaz Bir de boyutu var tabii ki kimi büyük yapıyor kimi küçük Ondan dedim bir tane ya da yarım diye
Ama sen çok abartmışsın. Hepsinden yemişsin. Bugün salı bundan sonra tek lokma kaçamak istemiyorum senden. Neredeyse bir aylık kaçamağını yapmışsın

Kızlar ne olacak böyle bu takımın hali bi akıl verin bakalım bana ne yapayım? Kapatıp gidelim mi? Madem kimse gelmiyor

biliyorum çok abarttım.. dün ders programım yoğundu. o yüzen gündüz çok az yedim... akşam da durduramadım kendimi... ama nadiren yediğim bir yemek... bu akşam telafi edeceğim söz...

Merhaba kızlar
Nerdeyse 2 haftadır hastayım diyet hak getire tamam kilo alacak şeyler yememeye çalışıyorum ama... hasta olunca spor da yapamadım bir de bebeğim diş çıkarıyor sürekli mızmızlık halinde, şu spora bir başlasaydım devamı gelecek ama inşallah

Kızlar ne olacak böyle bu takımın hali bi akıl verin bakalım bana ne yapayım? Kapatıp gidelim mi? Madem kimse gelmiyor
Hayır kapanmasinnnñ pazartesi buradayim benn.. tabii kimse gelip yazmazsa bende tek başıma ne yaparim bilmiyorumtakım ne kadar aktif olursa motuvasyon o kadar iyi olur...

afiyet olsun canım güzel menün

telefonum olsa gelirdim de. eski model bir telefon var elimde tuşlu. face e giriyor az ama video filan izlenmiyor. başka site açılmıyor. facebook da oyunlar kategorisinin içinde.

afiyet olsun canım ama o nasıl bir öğle yemeği öyle. sıkı telafi lazım

afiyet olsun canım. sabah ve öğle iyi telafi etmişsin. akşam biraz çok olmuş ama toparlarsın

geçmiş olsun canım. inşallah kolay çıkarır dişlerini. senj çocuğu kucağına alıp evde gezdirdikçe spor sayılır o. hiç dert etme spor yapamıyorum diye . emziriyor muydun? emzirirken daha çok çalışıyor metabolizma. daha hızlı oluyor kilo kaybı

Merhaba kızlar ,
Ben hala temizlik yapiyorum dolap iclerinide yaptigim icin anca oda oda yapiyorum..

Pazartesi artik buradayim kesin olarak basliyorum diyete ve spora...

kolay gelsin canım. pazartesi bekliyoruz o zaman tam gaz diyete

bugünki listem gelsin

9.30
2 dilim kep ekmek
1 yağda yumurta
5 zeytin
1 kk süzme peynir

13.30
1 kase peynir salatası

18.00
ton balıklı salata
10 fındık

1.5 l su

afiyet olsun canım . güzel menün

doğum.yaptı mı.arkadaşın.......
siteye gelebildiğine göre evettt... gözünüz aydın

iyi akşamlar kızlar
çok şükür bebeğimiz doğdu. bebek de annesi de iyi çok şükür.
öğleden sonra çıkış yaptık. gece çok uyuyamadığım için gelince kızımla birlikte bende yattım uyudum.
menülerimi yazayım
16 ekim

09:00
1 haşlanmış yumurta

12:00
1 kase ezogelin çorba
kabaklı patatesli yemeğin kabakları
lor peynirli salata

15:00
küçük bir tabak kıvırcık domates salartası

17:00
bir kabak bir biber dolması kıymalı pirinçli
bir kase çorba(ne çorbasıydı pek anlamadım.)

20:00
1 altınbaşak
1 ayran

3,5şt su
yarım saat tempolu yürüyüş.

17 ekim menüm

08:00
1 dilim peynir
3 zeytin
1 tekli pakette yuvarlak normal ekmek
domates,salatalık,
1 bardak çay

10:00
2 tane sütlü bitter baklava. (akşam fıstıklı baklava vardı yemedim tadını biliyorum dedim. ama bunu ilk defa yedim pişman değilim çok güzeldi.normal baklavadan daha hafif sütlü olduğu için. hatta güllaç ı anımsattı bana tadı. üstünde de bitter çikolata sosu ve kakao vardı)

12:30
3 kaşık kadar erişte
bir tabak türlünün kabak ve patlıcanları
küçük hazır paket yoğurt

19:30
1 kase yoğurt içine bir yemek kaşığı chia tohumu katıp yedim.

3,5 lt su

öğle yemeğinden sonra çıktık zaten eve gelince de uyudum kalktım derken acıkmadım. hemde tatlıyı telafi edeyim dedim ondan yoğurtla geçiştirdim

LAydLiNe

Cook şükür hosgelmis cennet kokulu.. Allah analı babalı büyütsün insallah...

günaydın kızlar
bugün hem temizlik hem yemek yapacağım işim çok gelemeyebilirim yine. fırsatım olursa yazarım ama. neyse telefonum gelecek yarın inşallah o zaman işim olsada girerim. bilgisayar başında olmama gerek kalmaz.
16:30 da da diyetisyen randevum var.yazarım sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…