Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

18 ekim listem gelsin

9.00
1 dilim dukan ekmek
1 haş yumurta
1 kk kadar sürk (çökelekle yapılan tam diyetlik. yağsız ve lezzetli)
5 s.zeytin

12.30
ton balıklı yağsız salata

20.00
1er yk humus patlıcan salata soslu ciğer (2 hatta 3 kaşık olabilir) süzme yoğurt
1 şiş kuşbaşı...
ekmek YOK

ama yemek bittikten sonra 1/6 nar ve 1 kk kabak tatlısı yedim... final olmasa çok iyiydi aslında

Su 2.5 en az
neredeyse 5000 adım atmışım bugün_

yarın ne olacak bakalım

İyi akşamlar.
Bendeniz dombilik bir hatun. Adım zeynep.
38 yaşında 170 cm ve 96 kg mım.
Gece gece tskımları geziyordum.
Buradaki konußmalar ćok hoşuma gitti.
Kaptsnım daha önceden 2. Takımda 2 ay yarıßtım. Yaklaşık 5 ay önce. Takım değiştirme imkanı olur mu acsba. Benim için de değişiklik olacak.
Mümkünse d3vsm edebilit miyim acaba

iştahsızlığının altında herhangi bir olumsuz etken yoktur umarım. mesela ben üzgünsem iştahım kapanır... mevsim değişimi de etkilemiş olabilir... sen iyiysen iştahının olmaması harika bence... amman gelmesin o iştah..
günaydın bu arada

LAydLiNe kaptanim nerelerdesin bugun hic uğramamışsın...
Aynen canım iş yeri çok yoğundu. Birde masam herkese açık bir yerde. İşlem yaparken ekranım görünüyor. Hastalar sıkıntı çıkarmasın diye açmıyorum başım kalabalıkken. Sonra da internet paketim bitti. Eve gittiğimde de elektrik yoktu

Bugün de yine aynı yoğunluk var. Günaydın bu arada Geçmişi okuyamadım.

günaydın zeynep... takım kaptanı LAydLiNe
o sana dönecektir

hoşgeldin bu arada

afiyet olsun canım iyi idare etmişsin bence.

hoşgeldin canım aramıza. takımlar arası geçiş oluyor sanırımkuralları var. kaptan daha iyi bilir. gözünden kaçmasın diye etiketliyorum o bilgi verir LAydLiNe

amaaan çok kısa sürdü ki akşam geçti malesef

Bugün de yine aynı yoğunluk var. Günaydın bu arada Geçmişi okuyamadım.

günaydın canım kolay gelsin

günaydın herkese
kilo bildirimi
geçen hafta:79.5
bu hafta 78.7
fark 800
% 1

muhtemelen tam 1 kilo idi ama akşam ki kaçamağın etkisi oldu. bugün yürüyüş yapıp telafi edeceğim yarına kalmaz etkisi. az bişey yesemde hemen etki ediyor sinir oluyorum. neyse çenemi tutmam lazım tabii de. haftaya hedef 78 olsun bakalım

Yine de güzel bir sonuç. Ben size sürekli söylüyordum dimi bir lokmanın bile etkisi oluyor diye. O yüzden kilo verirken o lokmalık kaçamaklara çok dikkat etmek lazım.

Teşekkür ederim canım

Merhaba canım öncelikle hoş geldin. Verdiğin bilgiler doğrultusunda daha önce yarıştığın için mecburen kayıtlarını incelemek zorunda kaldım. İkinci takıma girdikten kısa bir süre sonra iki kez üst üste bildirim yapmadığın için sana izinli yazmışlar. Takım değiştirebiliyorsun bir sıkıntı olmaz ama 2. takımla bir sorun mu yaşadın? Bir sıkıntı mı vardı? Bildirim benim için çok önemlidir. İki hafta üst üste bildirim yapmamanın önemli bir sebebi olmalı diye düşünüyorum. Biraz bilgi verirsen sevinirim.

Benim kilo da hain hain ilerliyor. 200 gr 200 gr derken farkında olmadan kilo alıyorum.

Geçen hafta: 66.4

Bu hafta: 66.6

+200

Kızlar artık hepimizin toparlanması lazım. Ben dahil. Ayrıca benim tek başıma bir şey yapmamda yetmiyor. Lütfen artık biraz yardımcı olun. Eski güzel günlerimize dönelim

Selamunaleyküm güzel bayanlar ben bu takımda geçen sene bulunmuştum fakat hamileliğimden dolayı ayrılmak zorunda kaldım. O zamanın kaptanı beni izinli mi yazdı yoksa ayrıldı olarak mı pek vakıf değilim. Demem o ki şimdi aranıza tekrar katılmak için ne yapmalıym. Hamilelik kilolarımdan kurtulmak istiyorum da

Hoş geldin canım öncelikle. O zamanda mı aynı kullanıcı adını kullanıyordun?

5 ocak 2018 tarihinde berilcee kaptanmış bu takımda o tarihte ayrıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…