benim de o iştahlı hafta geçti acayip iştahsızım canım hiçbir şey yemek istemiyor. metabolizma çalışsın diye yiyorum azıcık.bu hafta böyle olursa super olur. inşallah durup durup sonra gözüm dönmez.
Aynen canım iş yeri çok yoğundu. Birde masam herkese açık bir yerde. İşlem yaparken ekranım görünüyor. Hastalar sıkıntı çıkarmasın diye açmıyorum başım kalabalıkken. Sonra da internet paketim bitti. Eve gittiğimde de elektrik yoktu
İyi akşamlar.
Bendeniz dombilik bir hatun. Adım zeynep.
38 yaşında 170 cm ve 96 kg mım.
Gece gece tskımları geziyordum.
Buradaki konußmalar ćok hoşuma gitti.
Kaptsnım daha önceden 2. Takımda 2 ay yarıßtım. Yaklaşık 5 ay önce. Takım değiştirme imkanı olur mu acsba. Benim için de değişiklik olacak.
Mümkünse d3vsm edebilit miyim acaba
18 ekim listem gelsin
9.00
1 dilim dukan ekmek
1 haş yumurta
1 kk kadar sürk (çökelekle yapılan tam diyetlik. yağsız ve lezzetli)
5 s.zeytin
12.30
ton balıklı yağsız salata
20.00
1er yk humus patlıcan salata soslu ciğer (2 hatta 3 kaşık olabilir) süzme yoğurt
1 şiş kuşbaşı...
ekmek YOK
ama yemek bittikten sonra 1/6 nar ve 1 kk kabak tatlısı yedim... final olmasa çok iyiydi aslında
Su 2.5 en az
neredeyse 5000 adım atmışım bugün_
yarın ne olacak bakalım
İyi akşamlar.
Kaptsnım daha önceden 2. Takımda 2 ay yarıßtım. Yaklaşık 5 ay önce. Takım değiştirme imkanı olur mu acsba. Benim için de değişiklik olacak.
iştahsızlığının altında herhangi bir olumsuz etken yoktur umarım. mesela ben üzgünsem iştahım kapanır... mevsim değişimi de etkilemiş olabilir... sen iyiysen iştahının olmaması harika bence... amman gelmesin o iştah..
günaydın bu arada
Bugün de yine aynı yoğunluk var. Günaydın bu aradaGeçmişi okuyamadım.
günaydın herkese
kilo bildirimi
geçen hafta:79.5
bu hafta 78.7
fark 800
% 1
muhtemelen tam 1 kilo idi ama akşam ki kaçamağın etkisi oldu. bugün yürüyüş yapıp telafi edeceğim yarına kalmaz etkisi. az bişey yesemde hemen etki ediyor sinir oluyorum. neyse çenemi tutmam lazım tabii de. haftaya hedef 78 olsun bakalım
afiyet olsun canım iyi idare etmişsin bence.
hoşgeldin canım aramıza. takımlar arası geçiş oluyor sanırımkuralları var. kaptan daha iyi bilir. gözünden kaçmasın diye etiketliyorum o bilgi verirLAydLiNe
amaaan çok kısa sürdü ki akşam geçti malesef
günaydın canım kolay gelsin
Günaydın kızlar
Geçen hafta : 80.8
Bu hafta :79.9
Ucundan da olsa 70 lere inmiş bulunmaktayım
İyi akşamlar.
Ben de bildirimimi yapayım.
Geçen hafta: 66.2
Bu hafta: 66.4
+200
Hafta içi bir ara nasıl olduysa 67 li rakamları bile gördüm ama şükür toparladım. Sanırım psikolojik bir eşiğe takıldım. Çünkü yaklaşık bir aydan fazladır tartı da 66 da gidip geliyorum. 65 i bir türlü göremedim. Bakalım ne zaman kıracağım bu döngüyü. Yediklerime göre de sonuçtan çok memnunum çünkü hiç dikkat etmedim.
Teşekkürler canımTebrikler canım harika bir sonuç
Selamunaleyküm güzel bayanlar ben bu takımda geçen sene bulunmuştum fakat hamileliğimden dolayı ayrılmak zorunda kaldım. O zamanın kaptanı beni izinli mi yazdı yoksa ayrıldı olarak mı pek vakıf değilim. Demem o ki şimdi aranıza tekrar katılmak için ne yapmalıym. Hamilelik kilolarımdan kurtulmak istiyorum da
5 ocak 2018 tarihinde berilcee kaptanmış bu takımda o tarihte ayrıldım.Selamunaleyküm güzel bayanlar ben bu takımda geçen sene bulunmuştum fakat hamileliğimden dolayı ayrılmak zorunda kaldım. O zamanın kaptanı beni izinli mi yazdı yoksa ayrıldı olarak mı pek vakıf değilim. Demem o ki şimdi aranıza tekrar katılmak için ne yapmalıym. Hamilelik kilolarımdan kurtulmak istiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?