Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende ozledim sizleri
Uzun sure diyete konsantre olamadim canim.. 1 haftadir dip köşe temizlik basladim halilari serecem... pazartesi sporumla diyetimle hayata dair aranizda olacam insallah....
Gerçekten insan bi kopunca gidiyor canım.bende iyice kaçırdım ipin ucunu.ne bulursam yıyiyorum ve spor yapasım gelmiyor malesef. 6 ay nasıl diyet ve spor yapmışım şimdi şaşıyorum demekki yapamayan insanlar alismadiklari için yapamıyor halbuki o dönemde diyet yapamayanlar garip gelmeye başlamıştı.
Bende bu sabah tartıldim 56.8 çıktım. Boyum 1.53....aslında biraz daha versem beden olarak çok daha güzel olacak ama bakalım inş. Başarabilirim.

Sağol canım
Evet emziriyorum ek besin mama takviyesi de yapıyorum aynı zamanda

dersten yeni çıktım... sesim kısıldı remen... şimdiye kadar inanılmaz harika bir menüm oldu
ama ya sonra
akşam için eşim ısrarla biberli istedi... peynirli lahmacun gibi bir şey düşünün... çökelek, soğan kekik acı biber salçası ve zeytin yağlı bir harç... inanılmaz lezzetli...
onu yememeyi başarırsam kendime 1 salatalık 1 havuç ısmarlayacağım... ödül dediğin çikolata veya tatlı olur di mi... ama yarın tartı günü... 57 li bir değer görmeliyim artık
geçen hafta 58.2 diye hatırlıyorum kilomu... yoksa değil miydi, bak ondan da emin olamadım şimdi
ama hafta içinde baya baya cozuttuğum günler olduğu için olasılık düşük
yine de kendime hakim olmaya çalışacağım....
sizden naber...

benim de o iştahlı hafta geçti acayip iştahsızım canım hiçbir şey yemek istemiyor. metabolizma çalışsın diye yiyorum azıcık.bu hafta böyle olursa super olur. inşallah durup durup sonra gözüm dönmez.

sabahtan yemek di evi süpür filan işleri hallettim. sonra dışarı çıktık sahile indik arkadaşla hem yürüyüş yaptıkhem çocukları parka götürdük ordan diyetisyene gittik. dönüşte arkadaşım eve geçti ben tekrar evin yakınındaki parka götürdüm kızımı sonra eve geldik. yorulmuşum..
diyetisyenin ölçümüne göre 1,5 kilo vermişim ve 1 kilosu yağ hatta 800 gr ı göbekden.zil takıp oynayabilirim sanırım. malum en zor göbekten gidiyor.
yeni bir liste hazırladık. chia tohumunu ben sevdiğimi söyledim bu haftada kahvaltıya yazdı. öğlen sebze akşam et verdi öğünlere. aramın birinde kahve diğerinde de yoğurt var.
hafta sonu abimler gelecek. pasta yapacağım kızım için. tekrar kutlayacağız kızımın doğum gününü. geçti ama kuzenleri ile eğlensinler diye aramızda kuıtlayacağız tekrar. bu kısmı kaçamaksız atlatırsam harika bir hafta olacak diye düşünüyorum.

hiç hesapta olmayan bir akşam yemeği çıktı. mezeli kebaplı....hatta tatlı ile sonlanacak bir yemek... ekebileceğim bir yemek de değil... ekmek yemeden kalkabilir miyim acaba... ben evdeki biberliden korkuyordum... daha beteri çıktı... iyi de ben yemeden duramam kiiiii

süper gidiyorsun... her hafta biraz daha küçülüyorsun... harika...

Başarırsın canim tekrar aramiza dön motivasyon olunca gerisi geliyor...
Buradan kopunca maalesef kilo almalar başlıyor..

Ilk okudugumda biberliye nasıl hayir diyecek diye düşündüm..biberliyi bende cok severimmmm .simdi yemek cikmis mezelerde bol ye hafif gecistirirsin insallah....

Acaba iştahsızlık nasıl bisey benim pek yasamadigim bi durum

Canim , chia tohumunu yogurta mi katiyorsun ? Bende hafta sonu alayim diyorum...
Keten tohumu kullandin mi hic ?

olabildiğince diyete sadık birşeyler yemişsindir inşallah canım

süper gidiyorsun... her hafta biraz daha küçülüyorsun... harika...

teşekkür ederim canım:)

Acaba iştahsızlık nasıl bisey benim pek yasamadigim bi durum

benim de çok nadir yaşadığım bir durum
ki geçti zaten ufak bir kaçamak yaptım bile malesef

Canim , chia tohumunu yogurta mi katiyorsun ? Bende hafta sonu alayim diyorum...
Keten tohumu kullandin mi hic ?

geçen hafta kahvaltıda yumurtama katıp omlet yapmıştım.
bu hafta yine kahvaltıda verdi. yoğurt ve yulafla karıştıracağım
önceki hafta da keten tohumunu yine yumurtama katmıştım diye hatırlıyorum amaketentohumu kabızlık yaptı bende

bugün ki menüm

10:00
1 yumurta ve 1 tatlı kaşığı chia tohumu ile omlet

13:00
5kaşık ıspanak
1dilim çavdar ekmeği

17:00(diyetisyene aç gitmem gerektiği için geç oldu,diyetisyenden sonra da hemen geşmedim eve)
1 elma
2ceviz

19:30
7 kaşık ıspanak
1,5 dilim çavdar ekmeği

21:30
yarım kase soslu mısır
kuru incir arası ceviz
(perşembe akşamı hiç olmadı biliyorum ama dizi izliyorduk nasıl oldu anlamadım bile yiyivermişim)

3,5 lt su
1 saat yürüyüş

LAydLiNe

Ilk okudugumda biberliye nasıl hayir diyecek diye düşündüm..biberliyi bende cok severimmmm .simdi yemek cikmis mezelerde bol ye hafif gecistirirsin insallah....

ekmek yemedim... mezelerden 1er yk aldım. humus patlıcan salata soslu ciğer (2 hatta 3 kaşık olabilir) süzme yoğurt 1 şiş kuşbaşı...ama yemek bittikten sonra 1/6 nar ve 1 kk kabak tatlısı yedim... finali saymazsak fena değildim aslında

çok da sadık kalamadım... ama aşırıya kaçtığım da söylenemez hani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…