Kızlar iyi akşamlar,
Tipik bir hafta sonu, pek sessiz buralar.
Büyük Kızım Ankara’ya Anıtkabir ve çeşitli müzeleri gezmek için okulla gitti dün erken saatte, bir saate gelir neredeyse. Küçük de ablası yokken yüzmeye gitmek istemedi, sadece dün piyanoya ve baskete gitti. Sonrasında anneme bırakıp iş yaptım 2 gün.
Kızların kütüphaneleri karışmıştı onları düzenledim, yazlık ayakkabılar duruyordu hala onları kaldırıp kışlıkları çıkardım. Sempozyum kıyafetlerimi ayarladım. Eksikler için alışveriş yaptım. Kızların gün gün ekstra çantalarını hazırladım. Birgün birinin bir gün diğerinin sporu var, birinin yüzmesi diğerinin kemanı var, serbest kıyafet günleri var vs. Çok yoruldum ama toparladım.
Kuaför işim vardı boya vs artık salı işten erken gelip yaparım, ona vakit ayıramadım.
Hafta sonu hiç kaçamağım olmadı hatta aç kaldım diyebilirim ama spor hiç yapamadım doğru düzgün bu hafta. Haftaya da öyle görünüyor. Sonra tekrar düzenimi kuracağım.
Derdimin biri gitti cümlene takıldımhaftasonları ben de çok yoruluyorum
cmt kızımın keman dersi var... sabah 10 11 arası. cmt sabah sizlere ömür...
biz de dün odasını ve çekmecelerini toparladık...
öyle bir dağınıklık yok... deney yapacağım diye farklı farklı şişelerde sıvıları sabunları boyaları karıştırmış... bi de dolap ve kitaplığın farklı bölgelerine konuşlandırmış.. deli etti beni... ama oğlumun odası hep derli toplu artık... şehir dışında ne de olsa... derdimin biri gitti anlayacağın... anne olmak çok yorucu gerçekten
sempozyumu da atlattın mı herşey yoluna girecek sanırım... kolay gelsin sana...
selam kızlar
yarın arkadaşım 3. çocuğuna doğum yapacak. 1. numara ana sınıfına gidiyor. 2 numara 21 aylık. onlarla anane ilgilenecek. bende kızımı anneme bırakıp hastanede arkadaşımın yanında kalacağım. telefonum bozuk olduğu için yarın ve çarşamba uğrayamayabilirim.
bugün de evde işlerim var onları hallediyorum.
diyetisyenime de mesaj attım. yarın gidemeyeceğim çünkü. perşembeye alalım randevuyu dedim. bugün işim olmasa bugünde gidebilirdim ama işlerim var çıkamam
Derdimin biri gitti cümlene takıldım
Evladına dert mi diyorsun
Hazır girmişken kilo bildirimi yapayım dedim
Geçen haftaki kilo;69.100
Bu haftaki kilo; 67.800
Verilen kilo;1.3
Yüzde; 1,88
Hasta olucam ve şişlik hissediyorum. Bir de dün biraz kaçırdım bence daha fazla da ekside olabilirdim
Menüleri gün sonunda toplu şekilde yazarsan daha sağlıklı yorumlarız. Kahvaltın çok geç olmuş. Kahvaltın ne kadar erken olursa o kadar iyi.Bugün sabah 11.00 biberli mantar sote 3,4 kaşık
Yarım kk peynir
Salatalık
Akşam yemeği yiyeceğim birazdan büyük ihtimal sebze yemeği ve ayran alıcam dışardayım
Tebrik ediyorum o zaman senikızım uyandıktan sonra arkadaşıma gittim. eşim de ordan gelip aldı iş dönüşü yeni geldik eve. akşam yemeğimi yanımda götürmüştüm. kaçamaksız döndüm eve ama gerçekten çok zorlanıyorum. her şeyi yemek istiyor canım.
Maşallah 41 kere ne güzel bir menü olmuş.bugün ki menüm
10:00
1 dilim peynir
5 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
domates,salatalık,yeşillik
14:00
7 kaşık patlıcan kızartması domates soslu
1 kase cacık
1,5 dilim çavdar ekmeği
16:00
1 fincan kabuk tarçınlı türk kahvesi
10 tane fındık
18:00
1 fincan dibek kahvesi sütlü şekersiz
19:30
7 kaşık haşlanmış karnıbahar
4 kaşık yoğurt
2 ceviz
1 dilim çavdar ekmeği
22:00
4 kaşık yoğurt
3,5 lt su
yatmadan lesslie yapacağım
LAydLiNe
Hadi gözün aydınsonunda geldi beklenen. lesslie den vazgeçtim. ağrım var zaten. artık pazartesi yaparım sporumu
Varmış biraz. Ama bu soruyu sana neden sordum unuttum şimdiHedef 58 kaptan. Daha var epey
Kek olmamış canım. Bir de su çok az olmuş.12 ekim menu
Saat 10:00
Bir dilim tam bugday
3 zeytin
Bir kk peynir
Cay
Saat 12:30
Filtre kahve sutlu
Bir dilim kek
Saat 15:00
Bir mandalina
Saat 19:00
3 yemek ksigi bulgur pilavi
3 yemek kasigi kavurma
Bir kucuk kase cacik
Saat 21:00
Filtre kahve sutlu
1 litre su
Çikoya kadar ne güzel gitmişti oysa ki menü12 ekim cuma
8.30
1 haş. yumurta
1 kk süzme peynir
1 dilim kepekli ekmek
13.00
1 porsiyon tepsi kebabı
salata
1 dilim ekmek
18.00
1 kepçe ezogelin
1 çatal karpuz
19.00
sade kahve
1 kare çiko
LAydLiNe
Kabak çekirdeği eğer kavrulmamış ise yine harika bir menü.bugün ki menüm
10:30
1 dilimpeynir
3zeytin
1 kaşık kavurma
salata
1 bardak yeşilçay
2 dilim çavdar ekmeği
12:30
1 avuç kabak çekirdeği
14:30
7 kaşık közlemiş patlıcanlı salata
1 kase cacık
1 dil,m çavdar ekmeği
17:00
1 elma
7 kaşık haşlanmış beyaz lahana
2 ceviz
4 kaşık yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
3,5 lt su
30 dk yürüyüş
22 gibi 4 kaşık yoğurt yiyeceğim
LAydLiNe
Teşekkürler canımKesin öyledir, spor çok güzel toparlıyor gerçekten. Boy kilo oranın çok iyi. Darısı başıma.
Bir ceket almıştım geçen sene indirimden etiketi ile duruyordu, sempozyumda giyerim diye düşündüm üstüme çok güzel oldu ama kısa bir ceket arka taraf fena rahat edemeyeceğim için vazgeçtim. 5 kilo daha versem biraz daha rahat olacak herşey.
İkinize de :))
Bence bırakma, gelmişken kalsın
Maşallah amma çok iş yapmışsın.Kızlar iyi akşamlar,
Tipik bir hafta sonu, pek sessiz buralar.
Büyük Kızım Ankara’ya Anıtkabir ve çeşitli müzeleri gezmek için okulla gitti dün erken saatte, bir saate gelir neredeyse. Küçük de ablası yokken yüzmeye gitmek istemedi, sadece dün piyanoya ve baskete gitti. Sonrasında anneme bırakıp iş yaptım 2 gün.
Kızların kütüphaneleri karışmıştı onları düzenledim, yazlık ayakkabılar duruyordu hala onları kaldırıp kışlıkları çıkardım. Sempozyum kıyafetlerimi ayarladım. Eksikler için alışveriş yaptım. Kızların gün gün ekstra çantalarını hazırladım. Birgün birinin bir gün diğerinin sporu var, birinin yüzmesi diğerinin kemanı var, serbest kıyafet günleri var vs. Çok yoruldum ama toparladım.
Kuaför işim vardı boya vs artık salı işten erken gelip yaparım, ona vakit ayıramadım.
Hafta sonu hiç kaçamağım olmadı hatta aç kaldım diyebilirim ama spor hiç yapamadım doğru düzgün bu hafta. Haftaya da öyle görünüyor. Sonra tekrar düzenimi kuracağım.
Browni olmasa ne güzel olurmuş. Hobi bahçesi olayı da harika yaaaaa. Keşke bizimde olsa ne güzel olurdu. Çiçek konusunda çok fikrim yok ama araştır bi mutlaka vardır. Hatta bize de söyle fikrimiz olsun.14 ekim pazarLAydLiNe
9.00
meyveli yulaf lapası
12.00
1 dilim browni
19.00
1 şiş adana
1 şiş kuşbaşı
salata
1 dilim ekmek kadar lavaş
küçük bir hobi bahçemiz var... hem birşeyler ekip yetiştiriyoruz hem de arada mangal yapıyoruz...
yorucu bir gün geçirdik
marul ve pazı fidesi ektik... roka, maydanoz, turp, ıspanak ve tere tohumları da... 2 hafta sonra bahçemiz şenlenir yine... bahçede 50cmx300cm büyüklüğünde çiçek alanı oluşturduk da ne eksem acabakış mevsiminde çiçek olur mu ki...
Öyle demek istemedi canım yanlış anlama sakın. Yoksa oğlunu gönderirken çektiklerini bi görsen. O dağınıklıktan kurtulduğu için mutlu oldu ama bilmiyor ki bir süre sonra taaaaa Konya'lara gidip dağınıklık toplayacakDerdimin biri gitti cümlene takıldım
Evladına dert mi diyorsun
Beni dövün kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hafta sonu ve akşamları daha sık gelmek istiyorum takıma, hatta takımdan hiç çıkmamak istiyorum ama işler o kadar çok ki yetişemiyorum bir türlü. O yüzden dövün beni izin var size
Yeni geçtiğim bölüm çok yoğun. Özellikle sabahları. Bu sabah çok kalabalıktı. Ancak bu zamana gelebildim. Sizinle bire bir ilgilenememekte üzüyor beni
LAydLiNe
çiko bozmuş di mi...ah o akşamlar
8 de mi yatsam acaba...
akşam illaki canım bir şeyler istiyor
ay kaptanım sana nasıl kıyalım... iş yoğun olunca yapacak bir şey yok...
maşallah sık sık girmesen de miniminnacık çikolar dahi gözünden kaçmıyor...
bugün bana çok kızacaksın mesela. arkadaşımız doçentlik sınavını geçmiş. tebriğe gittim dersten çıkınca. tam da öğle saati... kaytaz böreği, biberli ekmek ve elmalı pasta yedim... öğle yemeğim çok felaket oldu anlayacağın
akşamı telafi etmem lazım ama karbo karboyu çeker biliyorsun... çok açım şimdiden. biraz tuzsuz fıstık yedim ama kesmiyor... eve gitmeye korkuyorum
Browni olmasa ne güzel olurmuş. Hobi bahçesi olayı da harika yaaaaa. Keşke bizimde olsa ne güzel olurdu. Çiçek konusunda çok fikrim yok ama araştır bi mutlaka vardır. Hatta bize de söyle fikrimiz olsun.
Öyle demek istemedi canım yanlış anlama sakın. Yoksa oğlunu gönderirken çektiklerini bi görsen. O dağınıklıktan kurtulduğu için mutlu oldu ama bilmiyor ki bir süre sonra taaaaa Konya'lara gidip dağınıklık toplayacak
Ayyy sorma yaaaa ben de aynı dertten muzdaribim ama başaracağız. Bak mesela bu saate kadar harika gittim. Akşam evde yemek yok. Birazdan mesaim bitecek eve gideceğim. Akşama da spor var. Ne yesem bilmiyorum. Çocuklara ne yemek yapsam onu da bilmiyorum.
browni diye birşey olmasa çok ama çok harika olurdu bence
ama yedim maalesef
yediğim an pişman olmadım mı... oldum elbet... ama öğle yemeği yok...hafifletici sebep var yani
ama hiç kaçamaksız günüm olmuyor değil mi...
canım yaaa, beni de savunurmuş...
tabiki de dağınıklığı dertti... ve inan bana sırf dağınıklık değil. öyle bir vurdum duymazlık yok... bir şey yapması için 10 kere uyarmam, 3-4 gün söylemem lazım... resmen var ya balon gibi şişiriyordu beni bazan... gerçi şimdi de telefonda konuşuyorum... meğer tüm garezi banaymış... yapması gerekenleri şimdi düzenli yapıyor paşamoğlum burda niye böyle değildin diyorum, sana güveniyordum diyor...
konyalara gidip temizlik yapar mıyım sence?
adana olsaydı belki... benim hocam 2 haftada bir oğlunun evini toparlamaya giderdi... 8 saatlik yola hem de...
ayol ben kendi evimle yeterince uğraşamıyorumbi de onunkini mi temizleyeceğim
emin ol o potensiyel bende var. şuan yurtta kalıyor...banyo ve tuvalet odasında.yurda alsalardı odasındaki banyoyu dip köşe temizlemek istiyordum aslında... almadılar laaa
mecburan temizliği oda arkadaşıyla yapıyorlar. beni 10 kere arıyor. hangi deterjanı nereye dökecektik. yeşil olan hangisiydi, peki ya mavi? 29 ekim tatiline geldiğinde banyoları yıkatayım da öğrensin dermişim
Ben her iki tür familyadan da almışım biraz ara ara nasılsa spor yaptım diye düşünüyorum bazen de sporuma kıyamıyorumspor yapınca iki etken ortaya çıkıyor
1-verdiği emeğe kıymayıp hafif geçiştirmek
2-ohh spor yaptım zaten, birazcık kaçırsam da sorun yok demek
sen hankı familyadansın acep?
evde yemek yok... işte bu çok kötü... bu durumda en güzeli 2-3 kutu ton balığı, bol salata ve çorba... annem evde olmasa ben de yapardım da... nohut yemeği yapmış...yanında pilav yemesem de nohut fena şişkinlik yapıyor... yarın da içli köfte varmış menü de... sevineyim mi üzüleyim mi???
sen benim dediğimi yap... tabi çocukların seviyor mu bilmiyorum...
Harika bir menü yine maşallah. Bu hafta senden acayip bir sonuç gelecek inşallah harika gidiyorsun.bugün ki menüm
10:00
1 kaşık chia tohumu ve 1 yumurta ile omlet
14:00
7 kaşık haşlanmış lahana
4 kaşık yoğurt
2 ceviz
1 dilim çavdar ekmeği
17:00
1 elma
4 dilim palamut fırında
salata
3,5 lt su
öğle menümün akşam olması gerekiyor aslında listeme göre.öğlende de sebze yemeği vardı. akşama balık olduğu için,öğlene ayrı yemek yapmayayım dedim. lahanaları yedim.
LAydLiNe
Bence sen yine dayanamaz gelirsinarkadaşımı doğum için yarın sabah 8:30 da çağırmış doktor. 10 gibi de sezeryana alacak. bende 10 gibi yanına gideceğim ve akşam orda kalacağım. ama öncesinde sabah kızımı anneme bırakacağım. yani yarın hiç uğrayamayacağım buralara.
özleyin beni. iki gün yokum
Menün güzel olmuş canım ama kahvaltın geç oluyor. Keşke daha erken yapabilsen.15 ekim menu
Saat 09:30
Filtre kahve sutlu
Saat 11:00
Bir dilim tam bugday ekmegi
Bir kk peynir
Bor domates
3 zeytin
Saat 16:00
Bir armut
Saat 19:30
Bir dilim tam bugday ekmegi
3 kasik yogurt
4 kasik bulgur pilavi
Saat 21:00
Sutlu kahve
2 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?