Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

haftasonları ben de çok yoruluyorum
cmt kızımın keman dersi var... sabah 10 11 arası. cmt sabah sizlere ömür...
biz de dün odasını ve çekmecelerini toparladık...
öyle bir dağınıklık yok... deney yapacağım diye farklı farklı şişelerde sıvıları sabunları boyaları karıştırmış... bi de dolap ve kitaplığın farklı bölgelerine konuşlandırmış.. deli etti beni... ama oğlumun odası hep derli toplu artık... şehir dışında ne de olsa... derdimin biri gitti anlayacağın... anne olmak çok yorucu gerçekten
sempozyumu da atlattın mı herşey yoluna girecek sanırım... kolay gelsin sana...

14 ekim pazar LAydLiNe

9.00
meyveli yulaf lapası

12.00
1 dilim browni

19.00
1 şiş adana
1 şiş kuşbaşı
salata
1 dilim ekmek kadar lavaş

küçük bir hobi bahçemiz var... hem birşeyler ekip yetiştiriyoruz hem de arada mangal yapıyoruz...
yorucu bir gün geçirdik
marul ve pazı fidesi ektik... roka, maydanoz, turp, ıspanak ve tere tohumları da... 2 hafta sonra bahçemiz şenlenir yine... bahçede 50cmx300cm büyüklüğünde çiçek alanı oluşturduk da ne eksem acaba kış mevsiminde çiçek olur mu ki...

Derdimin biri gitti cümlene takıldım
Evladına dert mi diyorsun

selam kızlar
yarın arkadaşım 3. çocuğuna doğum yapacak. 1. numara ana sınıfına gidiyor. 2 numara 21 aylık. onlarla anane ilgilenecek. bende kızımı anneme bırakıp hastanede arkadaşımın yanında kalacağım. telefonum bozuk olduğu için yarın ve çarşamba uğrayamayabilirim.
bugün de evde işlerim var onları hallediyorum.
diyetisyenime de mesaj attım. yarın gidemeyeceğim çünkü. perşembeye alalım randevuyu dedim. bugün işim olmasa bugünde gidebilirdim ama işlerim var çıkamam

Beni dövün kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hafta sonu ve akşamları daha sık gelmek istiyorum takıma, hatta takımdan hiç çıkmamak istiyorum ama işler o kadar çok ki yetişemiyorum bir türlü. O yüzden dövün beni izin var size

Yeni geçtiğim bölüm çok yoğun. Özellikle sabahları. Bu sabah çok kalabalıktı. Ancak bu zamana gelebildim. Sizinle bire bir ilgilenememekte üzüyor beni

Geçmiş olsun canım arkadaşına. Sana da kolay gelsin. Araları çok yakınmış çocukların zor valla

çocuğun sürekli arkasını toplamak, peşinde koşturmak, her gün odasını darmadağın görüp uyarmak da uyarmak "ay ay ne de keyifli iş" diye yaptığım bir şey değil maalesef. dert olan evlat değil tabi ki... sorumsuzlukları... elbette ki en değerli varlıklarımız... hele ki oğlum ilk göz ağrım... ama dağınıklığını anlatmam mümkün değil... şimdi en azından göz görmeyince yüreğim de şişmiyor...

Çok güzel gitmiş canım maşallah

Bugün sabah 11.00 biberli mantar sote 3,4 kaşık
Yarım kk peynir
Salatalık
Akşam yemeği yiyeceğim birazdan büyük ihtimal sebze yemeği ve ayran alıcam dışardayım
Menüleri gün sonunda toplu şekilde yazarsan daha sağlıklı yorumlarız. Kahvaltın çok geç olmuş. Kahvaltın ne kadar erken olursa o kadar iyi.
Tebrik ediyorum o zaman seni
Maşallah 41 kere ne güzel bir menü olmuş.
sonunda geldi beklenen. lesslie den vazgeçtim. ağrım var zaten. artık pazartesi yaparım sporumu
Hadi gözün aydın
Hedef 58 kaptan. Daha var epey
Varmış biraz. Ama bu soruyu sana neden sordum unuttum şimdi
Kek olmamış canım. Bir de su çok az olmuş.
12 ekim cuma

8.30
1 haş. yumurta
1 kk süzme peynir
1 dilim kepekli ekmek

13.00
1 porsiyon tepsi kebabı
salata
1 dilim ekmek

18.00
1 kepçe ezogelin
1 çatal karpuz

19.00
sade kahve
1 kare çiko
LAydLiNe
Çikoya kadar ne güzel gitmişti oysa ki menü

Kabak çekirdeği eğer kavrulmamış ise yine harika bir menü.
Teşekkürler canım Şükür ki bu halimde de çok bir sıkıntım yok. O zaman ne yapıyoruz en kısa zamanda o 5 kilo fazlalıktan kurtuluyoruz.
Maşallah amma çok iş yapmışsın. Benim de kışlıkları çıkartmam lazım, tabii ki yazlıkları kaldırarak.
Browni olmasa ne güzel olurmuş. Hobi bahçesi olayı da harika yaaaaa. Keşke bizimde olsa ne güzel olurdu. Çiçek konusunda çok fikrim yok ama araştır bi mutlaka vardır. Hatta bize de söyle fikrimiz olsun.
Öyle demek istemedi canım yanlış anlama sakın. Yoksa oğlunu gönderirken çektiklerini bi görsen. O dağınıklıktan kurtulduğu için mutlu oldu ama bilmiyor ki bir süre sonra taaaaa Konya'lara gidip dağınıklık toplayacak

ay kaptanım sana nasıl kıyalım... iş yoğun olunca yapacak bir şey yok...
maşallah sık sık girmesen de miniminnacık çikolar dahi gözünden kaçmıyor...
bugün bana çok kızacaksın mesela. arkadaşımız doçentlik sınavını geçmiş. tebriğe gittim dersten çıkınca. tam da öğle saati... kaytaz böreği, biberli ekmek ve elmalı pasta yedim... öğle yemeğim çok felaket oldu anlayacağın
akşamı telafi etmem lazım ama karbo karboyu çeker biliyorsun... çok açım şimdiden. biraz tuzsuz fıstık yedim ama kesmiyor... eve gitmeye korkuyorum

LAydLiNe
çiko bozmuş di mi...ah o akşamlar
8 de mi yatsam acaba...
akşam illaki canım bir şeyler istiyor

Ayyy sorma yaaaa ben de aynı dertten muzdaribim ama başaracağız. Bak mesela bu saate kadar harika gittim. Akşam evde yemek yok. Birazdan mesaim bitecek eve gideceğim. Akşama da spor var. Ne yesem bilmiyorum. Çocuklara ne yemek yapsam onu da bilmiyorum.

Ayran iç şimdi bir tane bulursan bir taraflardan. Akşamı bari batırma. Öğlen gitmiş.

browni diye birşey olmasa çok ama çok harika olurdu bence
ama yedim maalesef
yediğim an pişman olmadım mı... oldum elbet... ama öğle yemeği yok...hafifletici sebep var yani
ama hiç kaçamaksız günüm olmuyor değil mi...

canım yaaa, beni de savunurmuş...
tabiki de dağınıklığı dertti... ve inan bana sırf dağınıklık değil. öyle bir vurdum duymazlık yok... bir şey yapması için 10 kere uyarmam, 3-4 gün söylemem lazım... resmen var ya balon gibi şişiriyordu beni bazan... gerçi şimdi de telefonda konuşuyorum... meğer tüm garezi banaymış... yapması gerekenleri şimdi düzenli yapıyor paşam oğlum burda niye böyle değildin diyorum, sana güveniyordum diyor...
konyalara gidip temizlik yapar mıyım sence?
adana olsaydı belki... benim hocam 2 haftada bir oğlunun evini toparlamaya giderdi... 8 saatlik yola hem de...
ayol ben kendi evimle yeterince uğraşamıyorum bi de onunkini mi temizleyeceğim
emin ol o potensiyel bende var. şuan yurtta kalıyor...banyo ve tuvalet odasında.yurda alsalardı odasındaki banyoyu dip köşe temizlemek istiyordum aslında... almadılar laaa
mecburan temizliği oda arkadaşıyla yapıyorlar. beni 10 kere arıyor. hangi deterjanı nereye dökecektik. yeşil olan hangisiydi, peki ya mavi? 29 ekim tatiline geldiğinde banyoları yıkatayım da öğrensin dermişim

spor yapınca iki etken ortaya çıkıyor
1-verdiği emeğe kıymayıp hafif geçiştirmek
2-ohh spor yaptım zaten, birazcık kaçırsam da sorun yok demek
sen hankı familyadansın acep?

evde yemek yok... işte bu çok kötü... bu durumda en güzeli 2-3 kutu ton balığı, bol salata ve çorba... annem evde olmasa ben de yapardım da... nohut yemeği yapmış...yanında pilav yemesem de nohut fena şişkinlik yapıyor... yarın da içli köfte varmış menü de... sevineyim mi üzüleyim mi???
sen benim dediğimi yap... tabi çocukların seviyor mu bilmiyorum...

bugün ki menüm

10:00
1 kaşık chia tohumu ve 1 yumurta ile omlet

14:00
7 kaşık haşlanmış lahana
4 kaşık yoğurt
2 ceviz
1 dilim çavdar ekmeği

17:00
1 elma

19:30
4 dilim palamut fırında
salata

3,5 lt su

öğle menümün akşam olması gerekiyor aslında listeme göre.öğlende de sebze yemeği vardı. akşama balık olduğu için,öğlene ayrı yemek yapmayayım dedim. lahanaları yedim.

LAydLiNe

arkadaşımı doğum için yarın sabah 8:30 da çağırmış doktor. 10 gibi de sezeryana alacak. bende 10 gibi yanına gideceğim ve akşam orda kalacağım. ama öncesinde sabah kızımı anneme bırakacağım. yani yarın hiç uğrayamayacağım buralara.
özleyin beni. iki gün yokum

15 ekim menu
Saat 09:30
Filtre kahve sutlu
Saat 11:00
Bir dilim tam bugday ekmegi
Bir kk peynir
Bor domates
3 zeytin

Saat 16:00
Bir armut

Saat 19:30
Bir dilim tam bugday ekmegi
3 kasik yogurt
4 kasik bulgur pilavi

Saat 21:00
Sutlu kahve

2 litre su

Bence de iyi fikir. Evde biraz staj yapsın
Ben her iki tür familyadan da almışım biraz ara ara nasılsa spor yaptım diye düşünüyorum bazen de sporuma kıyamıyorum Dün spor yapamadım ama güzelce kaçamak yaptım. Öyle böyle değil tam taşlanmalık. İbret olsun diye de menümü yazayım taşlayın beni.

İçli köftenin bir sakıncası yok ama eğer haşlanmış yapacaksa. Oruk yapacaksa büyüklüğüne bağlı olarak bir ya da yarım yiyebilirsin. Hatta bana da gönderebilirsin

Harika bir menü yine maşallah. Bu hafta senden acayip bir sonuç gelecek inşallah harika gidiyorsun.
Bence sen yine dayanamaz gelirsin
Menün güzel olmuş canım ama kahvaltın geç oluyor. Keşke daha erken yapabilsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…