Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Oo kaptanım sende bana kızıyorsun kendin yapıyorsun :duduk:
Ben de eskiden sadece haftada bir tartılırdım canım. Verilecek kilom azaldıkça ve koruma döneminde günlük tartılmaya başladım. Çünkü gramlarında önemi var. Ama bu son gün ciddi ciddi beni demoralize etti. Baktım yarardan çok zarar sağlıyor ben de yeniden haftada bir tartılmaya karar verdim. Çünkü benim bir de şöyle bir sıkıntım var, kilo verdiğimi gördükçe şımarıyorum, nasılsa veriyorum bundan bir şey olmaz diye arada kaçırıyorum. O yüzden de listede olduğum için tartılmamam gerekiyor. Hele senin yerinde olsam hiç tartılmam. Haftada bir kez yeterli. Bak gör o zaman ne heyecanlı, ne sürprizli oluyor. Bence sen de dene.
Ya daha fazla vermek isterim ama kemiklerim iri iskelet gibi duruyorum sonra bide tansiyonum düşmeye başlıyo canm ya
Hımm kemik iri olunca haklısın zaten ağırlığı onlar çekiyor. O zaman en ideali aynada kendini en rahat hissettiğin kilo. :KK39:
Erken kalkamiyorum m yazıkki yoksa erken kahvalti cok iyi olcakti .1 2 yıldır ilaçlar falan derken 72 kilo oldum bazen geçtim bu sürede ne yaptiysam kilo veremedim . herbalife aldim yürüyüş yaptım spora gittim sağlıklı beslendim ama gram gitmedi. bende hep şişkinlik vardı sabah olmayan göbek öğlene doğru sisiyodu disari cikamiyodum.konjak diye bi caya basladim takip ettim 3 haftadır superim 2 ogün yiyorum bol su bu şekilde canim
Hastalığın felan yok dimi canım? Bazı hastalıklarda metabolizma çok yavaş olduğu için kilo vermek zorlaşıyor. Dediğim gibi her ne olursa olsun bu tür çaylara bakanlık onaylı da olsa sıcak bakmıyorum. Bu benim şahsi düşüncem. Metabolizmaya uzun dönemde zarar verdiği kanısındayım. Önemli olan sağlık :KK39:
o zaman arada yağmur duasına çıkalım :KK53:
sen hastanelerde doktorun odasına girecek hastaları mı düzenliyorsun? hastanede işortamının çok kalabalık olduğunu söyleyince aklıma geldi. dün annemi hastaneye götürmüştüm.hem kbb hem endokrin. masada oturan görevlilerin başında 20er kişi... çok yorucu olmalı...

Canım normalde idari birimde çalışıyordum. Mesleğim Sağlık Memuru ( Tıbbi sekreter). İşaret dili kursumdan dolayı birazcık tepki verdiler bana ve görev yerim değişti. İnsanlar iyi bir şeyler yaptığı zaman maalesef ödüllendirilecekleri yerde cezalandırılıyorlar ama bunu sadece onlar sanıyor çünkü yeni yerim cezadan çok ödül oldu çok şükür. Sağlık kurulunda çalışıyorum şimdi. Rapor almaya gelenlerin ilk işlemlerini ben yapıyorum. Birlikte çalıştığım arkadaşımla çok iyi anlaşıyoruz Allaha şükür bu da işin yoğunluğunu alıyor. Çünkü mesai arkadaşı çok önemli hepinizin de bildiği gibi. Aynen benimde başımda 20 kişi oluyor. Ama insanlara yardım etmeyi seviyorum her ne kadar bazıları çıldırtsada :KK70::KK70:
bu sana kaptanım :sinirli: buda bana :sinirli: hafta sonu bir cozuttum ki sonra toparlamak için çırpınıyorum :sinirli::sinirli:
Aynen aynen döv beni birinin dayağına ihtiyacım var :KK23: Ama bu kez güzel dank etti kafama toparlanmam daha kolay olacak. :KK39:

Evrenin bize mesajı var kızlar :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Eklentiler

• A9901F4F-92D1-4A98-8CD4-6F9F52744174.webp
    A9901F4F-92D1-4A98-8CD4-6F9F52744174.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 25
  • 925F02BC-6EF5-4AEA-9EE1-AD8840D73BE8.webp
    925F02BC-6EF5-4AEA-9EE1-AD8840D73BE8.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 28
Günaydın kızlar. Etrafım kalabalık olmadan bütün geçmişi okudum şükür bir de cevaplarsam daha da güzel olacak. Bugün yağmur var Kırıkkale' de inşallah hastaneye az kişi gelir :KK70::KK70:
Geçmiş olsun canım. Yan etkileri olsa da sen artık tecrübelisin. Eminim üstesinden gelirsin. Biliyorsun sağlık önemli.

Bugün menün pek olmamış canım. Kendini çok aç bırakmaman lazım. Yoksa ilerleyen zamanlarda daha zor oluyor. Çarşıya giderken kaçta gelip kaçta gideceğini hesap edip, çantana sağlıklı atıştırmalıklar koyabilirsin. Aklının bir köşesinde bulunsun mutlaka :KK39:

Bende de aynı oluyor canım sonra kendini durdurmak çok daha zor oluyor.

Maşallah 41 kere. Demek ki normalde daha kötü besleniyormuş. Bence anneni uzun süre yanından ayırma.

Canım menü yazarken yanlarına öğün saatlerini de yazıyoruz. Veee özellikle yediğin ekmeğin cinsini, mesela beyaz ekmek ya da normal ekmek, tam buğday ekmeği gibi belirtmen gerekiyor. Pilav yediysen ne pilavı olduğunu yazman lazım. Sabah yediğin gül reçeli ve öğlenin hiç olmamış. Akşam ki ekmekler fazla olmuş çünkü şehriye pilavı va menü de.

Canım hoş geldin aramıza. İnşallah hep birlikte güzel kilolar vereceğiz.
Akşam yediğin meyveler haricinde güzel bir menü olmuş. Bir de karnabahar kısırını yedin de yanına neden normal kısır yedin onu merak ettim :KK48::KK48:

Hoşgeldin canım. Öyledir bizim takım..inş. hedefine ulaşırsın.[/QUOTE]
Sagolun kizlar tesekkur ederim:)

merhaba kızlar ,
kaföre gittim geldim ;)) şekersiz kuşburnu marmelatı sipariş vermiştim onu aldım bol c vitamini deposu ;))
eve geldim 40 sakika yürüyüş duş anca gelebildim ;)
sizler ne yapıyorsunuz ?

Ben de eskiden sadece haftada bir tartılırdım canım. Verilecek kilom azaldıkça ve koruma döneminde günlük tartılmaya başladım. Çünkü gramlarında önemi var. Ama bu son gün ciddi ciddi beni demoralize etti. Baktım yarardan çok zarar sağlıyor ben de yeniden haftada bir tartılmaya karar verdim. Çünkü benim bir de şöyle bir sıkıntım var, kilo verdiğimi gördükçe şımarıyorum, nasılsa veriyorum bundan bir şey olmaz diye arada kaçırıyorum. O yüzden de listede olduğum için tartılmamam gerekiyor. Hele senin yerinde olsam hiç tartılmam. Haftada bir kez yeterli. Bak gör o zaman ne heyecanlı, ne sürprizli oluyor. Bence sen de dene.

Hımm kemik iri olunca haklısın zaten ağırlığı onlar çekiyor. O zaman en ideali aynada kendini en rahat hissettiğin kilo. :KK39:

Hastalığın felan yok dimi canım? Bazı hastalıklarda metabolizma çok yavaş olduğu için kilo vermek zorlaşıyor. Dediğim gibi her ne olursa olsun bu tür çaylara bakanlık onaylı da olsa sıcak bakmıyorum. Bu benim şahsi düşüncem. Metabolizmaya uzun dönemde zarar verdiği kanısındayım. Önemli olan sağlık :KK39:

Canım normalde idari birimde çalışıyordum. Mesleğim Sağlık Memuru ( Tıbbi sekreter). İşaret dili kursumdan dolayı birazcık tepki verdiler bana ve görev yerim değişti. İnsanlar iyi bir şeyler yaptığı zaman maalesef ödüllendirilecekleri yerde cezalandırılıyorlar ama bunu sadece onlar sanıyor çünkü yeni yerim cezadan çok ödül oldu çok şükür. Sağlık kurulunda çalışıyorum şimdi. Rapor almaya gelenlerin ilk işlemlerini ben yapıyorum. Birlikte çalıştığım arkadaşımla çok iyi anlaşıyoruz Allaha şükür bu da işin yoğunluğunu alıyor. Çünkü mesai arkadaşı çok önemli hepinizin de bildiği gibi. Aynen benimde başımda 20 kişi oluyor. Ama insanlara yardım etmeyi seviyorum her ne kadar bazıları çıldırtsada :KK70::KK70:
Aynen aynen döv beni birinin dayağına ihtiyacım var :KK23: Ama bu kez güzel dank etti kafama toparlanmam daha kolay olacak. :KK39:
benide sen sopala canım , bu hafta istediğim gibi olmadı fena regli şişkinliğim var çook erken başladı bu ay şişkinlik gögüslerde hassasiyet yarın regli günüm bekliyorum cumaya tartı neder bilmiyorum :işsiz::işsiz:

merhaba kızlar ,
kaföre gittim geldim :KK66:) şekersiz kuşburnu marmelatı sipariş vermiştim onu aldım bol c vitamini deposu :KK66:)
eve geldim 40 sakika yürüyüş duş anca gelebildim :KK66:
sizler ne yapıyorsunuz ?
Ben kurs ev öğle yemeği vs günlük işlerimi hallettim:KK24: Şimdi yatıyoruz televizyon izliyoruz kardeşimle :KK70: bir yanda detoks suyumu bitirmeye çalışıyorum :rolleyes: benim de regl olmam lazım bugün yarın inşallah cumadan önce olurum sisligim gider:confused:

Ben kurs ev öğle yemeği vs günlük işlerimi hallettim:KK24: Şimdi yatıyoruz televizyon izliyoruz kardeşimle :KK70: bir yanda detoks suyumu bitirmeye çalışıyorum :rolleyes: benim de regl olmam lazım bugün yarın inşallah cumadan önce olurum sisligim gider:confused:
Show zahide bak canim ayca kaya gelecek diyetisyen ;))

Kızlar acayip kötü bir öz eleştiri yapacağım. Neden böyle oldu bilmiyorum ama psikolojik olduğunu düşünüyorum. Bir de bir süredir kan tahlili yaptırmadığımı fark ettim. Ne zaman yediklerime dikkat etmeye başlasam ağzımda aftlar çıkmaya başlıyor. Umarım önemli bir sebebi yoktur. İşin sağlık kısmını geçtim ama psikolojik kısmana çözüm bulmam lazım.

Hafta sonu bahsetmiştim çok kötüydü. Hem de bayağı bayağı fazla ve gereksiz şeyler yedim. Cumartesi dışarıda yediklerime pazar evdekilerde katıldı. Pazartesi çok iyiydi ama tartı bir türlü oynamadı. Dün öğlende yemekte türlü, çorba, kıymalı börek ve komposto vardı. Çorba ve türlü tek başına yeterli gelmeyince diğer ikisini de yedim. Akşam eve gidince kendimi durduramadım. Beyaz ekmek bile yedim üzerine bir de lokma tatlısı eklenince çok kötü bir akşam oldu. Sabah tartıda saçma sapan bir sonuç gördüm. Sıkı durun cumartesi gördüğüm 65.8 in üstüne bu sabah tartı bana 68 dedi. Cuma bildirim kilom ise 66.1 yani 1,9 kilo fark var. Bu kadar fark olması imkansız biliyorum ki bunun birçok kısmı ödem ama canım çok sıkıldı. O yüzden bu sabah yeni kararlar aldım. Artık sadece cumadan cumaya tartılacağım. Veee ne olursa olsun kaçamak yapmayacağım. Cumaya çok az kaldı. Elimden geldiğince bu + kilodan kurtulacağım ama inşallah listeyi kötü etkilemem. Çok üzgünüm. Veee bundan sonra her gün menü yazacağım. Yazmazsam kızın bana :KK61::KK61::KK61::KK61:
kaptan senin durumundan farksız değilim cuma günü 74.5 çıktım sen beni uyardın menülerini yaz diye
ama ben dinlemedim dün tartıya çıktım ve ne göreyim tam 79 kg şoka girdim ve bugün ağzımı bağladım çok az yiyorum inşallah fazlalıkları veririm.

benide sen sopala canım , bu hafta istediğim gibi olmadı fena regli şişkinliğim var çook erken başladı bu ay şişkinlik gögüslerde hassasiyet yarın regli günüm bekliyorum cumaya tartı neder bilmiyorum :işsiz::işsiz:
Umarım etkilenmezsin. Ben regl haftam da - çıkmıştım.

kaptan senin durumundan farksız değilim cuma günü 74.5 çıktım sen beni uyardın menülerini yaz diye
ama ben dinlemedim dün tartıya çıktım ve ne göreyim tam 79 kg şoka girdim ve bugün ağzımı bağladım çok az yiyorum inşallah fazlalıkları veririm.
Az yemek çözüm değil canım düzenli ve dengeli yemek. Daha kötü sonuçlar görmeden menü yazmaya başla bence 80 e çok az kalmış resmen dikkat et

Menüm

Kahvaltı (08:30)
Yarım simit

Öğle (12:00)
1 kepçe tarhana çorba
2 tane küçük kadın budu köfte
1 tane mandalina

Akşam (17:10)
2 dilim tambuğday ekmeği üzerine labne peynir
3 tane ceviz

2,5 litre su

Back