- 15 Eylül 2017
- 75
- 38
- 18
Günaydın canım da iyi gidiyordun bu kaçırmak nerden çıktı. Dün bildirim de yapmadın?Günaydın kızlar iyi haftasonları diliyorum herkeseIki gündür menü yazmıyorum ipin ucunu iyice kaçırdım evdeki işlerim bitti çok şükür buralardayım şimdi yumurta haşlıyorum kahvaltı yapacağım balkonun camı takıldı birde hafta sonu rahatlığı olduğu için saat 10 gibi anca yaparım
Siz neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor planlarınız neler bugün için sohbet olsun
Evet kaptanım bende anlamadım regl olucam ondan heralde herşeye saldırasım var ama tamemen kendimi kaybetmeden toparlayacagim ipin ucunu sağlam tutucam bu seferGünaydın canım da iyi gidiyordun bu kaçırmak nerden çıktı. Dün bildirim de yapmadın?
Evet kaptanım bende anlamadım regl olucam ondan heralde herşeye saldırasım var ama tamemen kendimi kaybetmeden toparlayacagim ipin ucunu sağlam tutucam bu sefer
Dün kilo bildirimi soruyorsan eğer dediğim gibi kursa geç kalınca tartılamadım ordada yemek yiyince unutup moralim bozulmasın diye tartılmadım bugün bilerek tartılmadım + çıkarsam çöküş yaşarım çünkü pazartesi tartılacağım.
Menüyü diyorsan eğer berbat bir gündü utanıyorum çok çok ekmek arası ve patlamış mısır yedim hemde aromalıama pazartesiye kadar toparlayacağım söz verdim kendime moral bozmak yok ben yapabilirim
Valla kaptanim kimse gelmiyor benimde gelesim gelmiyor kendim calip kendim oynuyorum gibi hissediyorum dun aksamda bekledim bekledim kimse yok ;(Kızlar öğle oldu hala hiç uğramayanlar var. Nerdesiniz? Böyle kilo vermemiz çok zor arada bir bakın lütfen.
Yarışmamız 598. Etap sonuncusu 13. TakımdanLAydLiNe
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Valla kaptanim kimse gelmiyor benimde gelesim gelmiyor kendim calip kendim oynuyorum gibi hissediyorum dun aksamda bekledim bekledim kimse yok ;(
Gordum canim parmak da kaldirdim hahaada81 cım paylaşım alanında Bahar güzel bir şey yazmış okumak istersen
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-paylasim-alani.37798/page-2886#post-58076651
Kizlar anca gelebildim çamaşır bulaşık derken esim gec kalkti az once kahvalti hazırladım o cıktı bende toparladım şimdi hazirlanacagim annem ve kardeşimle köfteci yusufa gideceğiz
köfteci yusufu biz de çok sevdik. 2 yıl önce bursaya gitmiştik. 3 gün kaldık, 2 defa orada yemek yedik. benim için de 2 tane ye... afiyet olsun...
Gordum canim parmak da kaldirdim haha)
Masallah cok guzel menu kaptanimMenüm
09:30
Bir tane ceviz
Kahvaltı (12:00)
1 tane krep
1 kk peynir
3 tane ceviz
3 parça sucuk
Yarım haşlanmış yumurta
Akşam (17:00)
3/4 çipura
Bol salata, tere ve turp (limonlu hepsi)
Evde şişem yoktu suyu sayamadım ama büyük bir bardağım var onunla 4 bardak içmişimdir. Daha da içerim çünkü su içmeyi seviyorum ve zorlamayla değil susadığım için içiyorum.
Kahvaltım çok geç oldu ama malum hafta sonu ve eşimin izin günü bugün. O yüzden biraz geç uyandık. Metabolizmam çalışsın diye uyanınca bir tane ceviz kırıp attım ağzıma. Daha önceki hafta sonlarıma göre bugün çok iyi geçti diyebilirim. Gün içinde ekmek tüketmediğim için de krepi rahatlıkla yedim
Insallah cok ihtiyacim var motivasyonaİçimden bir ses bu analizin sana büyük motivasyon olacağını söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?