Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba dünkü menüm şöyle;
kahvaltı(09.00)
yarım simit
1kk beyaz peynir
1 kaşık lor peyniri
yarım yumurta
bal
domates,salatalık
öğle(12.00)
tarhana çorbası
4-5 kaşık pirinç pilavı
1-2 çatal döner( tadı kötüydü bitiremedim)
akşam(16.00)
1 kıymalı,1 peynirli poğaça
1 paket kakaolu bisküvi evet bu öğün öğle arasndaki yemegin kötülüğüyle bi anda açlık hissedip abur cubura saldrdm.
1 lt su

Günaydın kızlar iyi haftasonları diliyorum herkese Iki gündür menü yazmıyorum ipin ucunu iyice kaçırdım evdeki işlerim bitti çok şükür buralardayım şimdi yumurta haşlıyorum kahvaltı yapacağım balkonun camı takıldı birde hafta sonu rahatlığı olduğu için saat 10 gibi anca yaparım
Siz neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor planlarınız neler bugün için sohbet olsun

Günaydın canım da iyi gidiyordun bu kaçırmak nerden çıktı. Dün bildirim de yapmadın?

Günaydın canım da iyi gidiyordun bu kaçırmak nerden çıktı. Dün bildirim de yapmadın?
Evet kaptanım bende anlamadım regl olucam ondan heralde herşeye saldırasım var ama tamemen kendimi kaybetmeden toparlayacagim ipin ucunu sağlam tutucam bu sefer
Dün kilo bildirimi soruyorsan eğer dediğim gibi kursa geç kalınca tartılamadım ordada yemek yiyince unutup moralim bozulmasın diye tartılmadım bugün bilerek tartılmadım + çıkarsam çöküş yaşarım çünkü pazartesi tartılacağım.
Menüyü diyorsan eğer berbat bir gündü utanıyorum çok çok ekmek arası ve patlamış mısır yedim hemde aromalı ama pazartesiye kadar toparlayacağım söz verdim kendime moral bozmak yok ben yapabilirim

Bugün menünü mutlaka bekliyorum. İyi kötü ne varsa lokması lokmasına yaz lütfen ve yemek istediğin bir şey olduğunda bunu menüme nasıl yazarım diye düşün belki bu senin vazgeçmene sebep olur.

Kızlar öğle oldu hala hiç uğramayanlar var. Nerdesiniz? Böyle kilo vermemiz çok zor arada bir bakın lütfen.
Valla kaptanim kimse gelmiyor benimde gelesim gelmiyor kendim calip kendim oynuyorum gibi hissediyorum dun aksamda bekledim bekledim kimse yok ;(

Yarışmamız 598. Etap sonuncusu 13. Takımdan LAydLiNe

Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

• Kilo alma sebebinin bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
  • Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.

Biliyorum Bahar' cım teşekkür ederim hatırlatma için

Valla kaptanim kimse gelmiyor benimde gelesim gelmiyor kendim calip kendim oynuyorum gibi hissediyorum dun aksamda bekledim bekledim kimse yok ;(

Olsun canım kimse gelmezsen sen geliyorsun ben geliyorum. Nasılsa canlanacak bir şekilde. Yarışmaya katılımda eskisi kadar yüksek değil nedense ama eminim ben güzel günler göreceğimize. Mesela uzun zamandan beri ilk kez bir hafta sonu kahvaltısını güzel atlattım çünkü buraya menü yazacağım. Çok ama çok etkili bir iş yapıyoruz ama farkında olmayan arkadaşlarımız var. Biraz daha disiplinli olmanın zamanı geldi diye düşünüyorum.

Kizlar anca gelebildim çamaşır bulaşık derken esim gec kalkti az once kahvalti hazırladım o cıktı bende toparladım şimdi hazirlanacagim annem ve kardeşimle köfteci yusufa gideceğiz

Kizlar anca gelebildim çamaşır bulaşık derken esim gec kalkti az once kahvalti hazırladım o cıktı bende toparladım şimdi hazirlanacagim annem ve kardeşimle köfteci yusufa gideceğiz

köfteci yusufu biz de çok sevdik. 2 yıl önce bursaya gitmiştik. 3 gün kaldık, 2 defa orada yemek yedik. benim için de 2 tane ye... afiyet olsun...

köfteci yusufu biz de çok sevdik. 2 yıl önce bursaya gitmiştik. 3 gün kaldık, 2 defa orada yemek yedik. benim için de 2 tane ye... afiyet olsun...

Bizim burada da var. Ben de seviyorum hem köftelerini hem sucuklarını. Bir de biz kahvaltıya genelde oraya gidiyoruz ama sıcak sıcak ekmek çok yeniliyor

Menüm

09:30
Bir tane ceviz

Kahvaltı (12:00)
1 tane krep
1 kk peynir
3 tane ceviz
3 parça sucuk
Yarım haşlanmış yumurta

Akşam (17:00)
3/4 çipura
Bol salata, tere ve turp (limonlu hepsi)

Evde şişem yoktu suyu sayamadım ama büyük bir bardağım var onunla 4 bardak içmişimdir. Daha da içerim çünkü su içmeyi seviyorum ve zorlamayla değil susadığım için içiyorum.

Kahvaltım çok geç oldu ama malum hafta sonu ve eşimin izin günü bugün. O yüzden biraz geç uyandık. Metabolizmam çalışsın diye uyanınca bir tane ceviz kırıp attım ağzıma. Daha önceki hafta sonlarıma göre bugün çok iyi geçti diyebilirim. Gün içinde ekmek tüketmediğim için de krepi rahatlıkla yedim

Masallah cok guzel menu kaptanim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…