Simit ve lavaş haricinde güzel bir menün var bence ama anladığım kadarıyla karbonhidrattan tam anlamıyla kurtulamıyorsun. Daha önce hiç dukan yaptın mı?Bugun menu
Sabah 10.00
Menemen
1 dilim beyaz peynir
7 yesil zeytin
Yeşillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
Yarim simit ( olmadi biliyorum ;(
Aksam 16.20
1 adana
1 dilim lavas
Boool salata
Ara
8 findik
1 avuc kuru uzum
1 sade soda
2 lt su içildiLAydLiNe
Spor yok gezdim carsi pazar....
Menulerim istedigim gibi degil bu aralar toparlanmam lazim spor yapadim spora baslamam gerek ...
Teşekkür ederim canım geçen haftalara göre gerçekten iyi oldu çünkü genelde krepi Nutellayla yerdim bugün sofrada olmasına rağmen ne bal kaymağa ne de nutellaya el sürmedimMasallah cok guzel menu kaptanim)
Evet karbondan kurtulmam lazim canim ..dukan hic yapmadim uzmanla tarafindanda onerilmeyen sagliksiz bir diyetmis...Simit ve lavaş haricinde güzel bir menün var bence ama anladığım kadarıyla karbonhidrattan tam anlamıyla kurtulamıyorsun. Daha önce hiç dukan yaptın mı?
Super kaptanim , biz ne zaman sekere veda ederiz inaniyorum ki o zaman catir çatır kilo vereceğizTeşekkür ederim canım geçen haftalara göre gerçekten iyi oldu çünkü genelde krepi Nutellayla yerdim bugün sofrada olmasına rağmen ne bal kaymağa ne de nutellaya el sürmedim
Haklısın uzun süre yapıldığı zaman vücuda zararlı bir diyet olduğunu düşünüyorum çünkü vücut sırf proteinle çalışmaz ama senin vücudun bu beslenme düzenine alışmış o nedenle yavaş ve zor kilo veriyorsun benim düşünceme göre. Kısa dönemlerde mesela bir iki gün sırf protein günü yapıp ertesi gün serbest yapabilirsin. İstersen ufak bir araştırma yapıp bi kendini dene derim. Dediğim gibi arada bir vücudu şaşırtmak lazım.Evet karbondan kurtulmam lazim canim ..dukan hic yapmadim uzmanla tarafindanda onerilmeyen sagliksiz bir diyetmis...
Bicak gibi kesmem gerekiyor karbonu sabah kahvaltisi dahil bir dilim bile yemek beni cok etkiliyor...
Bir bakayim canim , ama benim carem birden karbonu kesmek az az olacak is degil bende...Haklısın uzun süre yapıldığı zaman vücuda zararlı bir diyet olduğunu düşünüyorum çünkü vücut sırf proteinle çalışmaz ama senin vücudun bu beslenme düzenine alışmış o nedenle yavaş ve zor kilo veriyorsun benim düşünceme göre. Kısa dönemlerde mesela bir iki gün sırf protein günü yapıp ertesi gün serbest yapabilirsin. İstersen ufak bir araştırma yapıp bi kendini dene derim. Dediğim gibi arada bir vücudu şaşırtmak lazım.
Bizim burada da var. Ben de seviyorum hem köftelerini hem sucuklarını. Bir de biz kahvaltıya genelde oraya gidiyoruz ama sıcak sıcak ekmek çok yeniliyor
Sizin orada daha tehlikelileri var benceneyse ki bizim burda yok
Bence de akşama kadar kötü olmuş ayrıca su da az olmuş.listem gelsin
1 aralık cmt
10.00
2 kurabiye, 1er çay ve kahve
(sabah veli toplantısına gittik)
12.30
1 yağda yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
1 dereotlu poğaça
1 tk fıstık ezmesi
1 tk reçel
19.00
fırında tavuk göğsü
salata
1 portakal
1 L su
ne berbat bir günmüş
yazınca anladımmmm
Günaydın canımGunaydin herkesemutlu pazarlar
Günaydın canımgünaydın 13.takım hatunları...
gününüz güzel geçsin
Kendi kahvaltın güzel olmuş. Eşinle yaptığında da bazlama haricinde güzel. Akşam patates kızartması ve pasta olmamış. Su az olmuş.Günaydın mutlu pazarlar dünkü menümü yazacağım ama kötü olduğunu biliyorum
10:00 1 haşlanmış yumurta
1kk peynir 6s zeytin
Domates salatalık
15:30 = Eşim kahvaltı yaparken ona eşlik ettim
2 çatal sucuklu yumurta
2 zeytin Domates salatalık
3 mini bazlama (avuç içinin yarısı kadar)
18:30 = 2 köfte
Biraz patates kızartması
Salata
Çikolatalı pasta 1 dilim
Su 1-1.5 lt anca olmuştur - çay
Geçmiş olsun canım önce sağlık elbette dikkat et kendineAktif olmayi cok isterdim ama saglik acimdan tele bakmamam lazim uzgunum kizlar bu hafta idare edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?