Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

lifli gıdalar yemeye çalış şuan emziriyorsun drda çok fazla bişey veremiyecek sana...bitki çayları zaten içemiyorsun emzirdiğinden dolayı...
haşlanmış lahana 2 yaprak yiyebilirsin , ananas yoğurt karışımı inanılmaz wc çalıştırır ananas metabolizmayıda hzılandırıyor ) kuru kayısı 2 adet cezvede kaynat suyu iç kayısıları ye canım

Ben geldim, biraz geç kaldım kusura bakmayın. Lazer randevum vardı. Sabah kahvaltısı içinde iş yerinde ufak bir organizasyon vardı. Ancak bu saate oturabildim masama. Bakalım ne durumdayız.

Kızlar menum
Sabah 9 da
2 has yumurta salatalik peynir domates çay çeyrek ekmek tost

Saat 14 de
1 portakal 1 muz sütlü kahve

Saat 17 de 1 porsiyon tavuklu pilav pilav 3 kasik ti

Spor yok şu 2 lt

Tost ekmeğin normal ekmek miydi? Akşam ki pilav ne pilavıydı?

Canım menü yazarken öğün saatlerini de yazarsan yorumlamamız daha kolay olur. Yediklerin genel anlamda sağlıklı ve güzel. Ama dediğim gibi saatler önemli.
Su haricinde güzel menü canım.
Su çok az ve akşam yediğin portakal haricinde güzel menü. Dolmaya ses çıkarmıyorum ama arada bir yenirse. Sen dünde yemiştin yanlış hatırlamıyorsam. O yüzden üst üste olmamış. Bir de cuma öncesi çiğköfte yersen tartı etkilenir.
Sabah mı tartılıyoruzz? Cumadan cumayaa:) yarın uyanır uyanmaz yazayım bakalım ama sadece kaloriye dikkat ettim, aldığım besinlerin faydasına vs hiç bakmadan.. yarından itibaren hem kalori hem vitamin
Evet canım sabahları tartılıyoruz cumadan cumaya. Yediklerin hiç sağlıklı değildi. Kalori saymak bir yöntem ama sağlıklı bir yöntem olduğunu düşünmüyorum. Ve seni daha sık bekliyorum takıma.
Günaydın kızlar kilo bildirimim
Pazartesi 70.1
Bugün 69.9 regl oldum ama olmadım da denebilir kızlar sinirden kesildi çünkü. Çok ağladım yoksa daha iyi olurdu diye düşünüyorum
Neden bu kadar az gitmiş diye düşünüyorum ben. Yediklerine göre daha iyi gitmeliydi. Regl kaynaklı mı acaba?
Ya ben bu hafta okadar dikkat ettim 1 gr bile vermemisim. Belki 100 gr düşer diye dün aç uyudum valla ama geçen haftayla aynı kilom.
O kadar dikkat ettim derken? Keşke menü yazsan da biz de görsek. Çünkü gerçekten dikkat edince mutlaka oynuyor tartı. Kaçırdığımızda kötü oluyor. Bu arada ben artık cumaya kadar hiç tartıya çıkmayacağım. Taki tartıda 59 u görene kadar sadece haftada bir tartılacağım. Hep aynı saatte tartılınca da sabah ödeminin sıkıntısından kurtulurum çünkü ben yataktan kalkar kalkmaz tartılmak zorunda kalıyorum. Aradan zaman geçse eminim 500 gr eksi çıkacağıma. Bugünden itibaren menü yaz canım lütfen. İyi kötü ne olursa.
Evet canım yazmayı unuttum da şimdi hatırlamaya çalışıyorum. Hatırladığım kadarıyla yazayım.
Kahvaltı (08:30)
Yarım simit

Ara (10:30)
Yarım armut
3 ceviz

Öğle (12:30)
1 tane fırında tavuk baget
1 kepçe çorba

15:00 gibi kursta işitme engelli bir öğrencimin zoruyla ki ciddi ciddi yemezsem sorun çıkacaktı. İki ısırık halka tatlı. İnat ettikleri zaman geri dönmüyorlar. Ben de aramız açılmasın diye mecburen yedim. Geri kalanını çaktırmadan çöpe attım.

Akşam (18:40)
1 tane lahmacun, bol yeşillik
1 kutu ayran

2 lt su

regliden dolayı sabit çıktım kızlar üzgünüm inşallah haftaya daha iyi olacak çook şişim

geçen hafta : 71.700
bu hafta : 71.700 sabit

LAydLiNe
Kötü olmuş sabit çıkman ama regl öncesi + çıkmaman sevindirici çünkü benim sonuç hiç iç açıcı değil.
Hiç yoktan iyidir 300 gram ama emziren bir anne dikkatli beslenirse çok iyi kilolar verebiliyor. Sana bir tavsiye vermiştim sabah aç karnına ayakta bir bardak su iç diye. Bence dene çünkü bende çok etkili oluyor. Ayrıca lütfen her gün menünü yaz.

Gelelim benim yüz kızartıcı kötü bildirimime. Öncelikle hepinizden özür diliyorum ve utanarak bildirimimi yapıyorum.

Geçen hafta: 66.1

Bu hafta: 66.8

Fark : + 700

Neden böyle olduğunu biliyorsunuz. Abarttım saçma sapan beslendim ve tartıda kötü rakam görünce çok fazla demoralize oldum ki listeye girmeden önce bile 68 i görmemiştim. Haftaya bu kötü sonucumu telafi edeceğime söz veriyorum. Tekrardan çok özür dilerim

Ya okadar dikkat ettim derken öncesine göre dikkat ettim.hatta dünkü menumu çok yazmak istedim ama vakit bulup yazamadım 2 ders çalıştım çünkü şimdi yazayim mesela

Sabah8 buçukta
1 bardak sut

Saat 10bucukta
3 parça marulla birlikte çiğ köfte ev yapımı lavassiz
2 tane kepekli galeta

Saat 5 te
3 tane kadinbudu köfte
2 kaşık patates püresi
Salata

Çok şişkinliğim vardı oyzuden 1 bardak mısır pukulu çayı içtim

Bikac saat sonrada 5 ı bi yerde bitki çayı içtim

Başka da bişey yemedim ekmek falan yemedim bu hafta.

Şu 2 buçuk lt.

Bu arada ben geçen haftayla aynı yazdım ama kilo yazmadım kaptan yazayım. 57.3 mübarek geçen cumadan beri oynamadı. Dediğim gibi.
epeydir diyet yapmadığım için vücut kilo vermeye alışmamis olabilir mi acaba.yada daha önce çok verdiği için direnç gösteriyor olabilir mi.çünkü eskiden çok dikkat etmesem de ekmek yemediğimde falan gidiyordu kilo.hatta perşembe aç yattığımda mutlaka tartı da az da olsa eksi çıkıyordu perşembeye göre. Ama şimdi öyle bişey olmadı.

Oo maşallah sana hocanız geç kalınca msj mi atıyor canim hangi şehirde yaşıyordun tatlım sen merak ettim.
Bursa da yaşıyorum canım. Evet yeni konu anlatacağı için gidip gitmeyeceğimi sormuş normalde gitmeyeceğimiz zaman haber veriyoruz

Ben geldim ama tartılmaya korkuyorum hem yemek yedim hemde acayip şişliğim var regl olmadım daha bugün artık olmazsam baya gecikmiş olacak ama olucam hissediyorum

Biraz temizlik yapacağım şimdi sonrada ütülerim var inşallah üşenmezsem onlarida yapacağım

Çok sağol canım deneyeceğim inşallah ama şu sofradan kalkmadan wc'ye koşanlar gibi olamazmıyım acaba :)

Evet ben de bir ara iyi veriyordum ama az yemeyeğe başkadıktan sonramıdır bilmiyorum wc sorunu yaşamaya başladım , bir de benim göbek fıtığım var ondan mı oluyor acaba diye düşünüyorum, senin dediğin taktiği de yaptım işe yaramadı
Menüyü de kalori hesaplayıcıya yazıyordum bu ara düzenli yazamadım oraya yazmazsam 1 gün sonra ne yediğimi hemen hemen unutuyorum zaten

***13.Takım 598. ETAP***

LAydLiNe (66.1///%)
ada81(71.7///%)
zambak86(77.2///%)

13. Takım ortalaması: %

*** 13.TAKIM 598. ETAP Free Liste ***

aylahl(73.5//%) 575. Etapta 75.2 kilo ile izne ayrılan üye
bilmece811 (///%) 564. Etapta 58.5 kilo ile izne ayrılan üye
Birprensess (96.3///%) 592. Etapta 95 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye

Bydelikız(80.6///%) 547. Etapta 68.5 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye (Hamilelik nedeniyle)
fanur (74.5///%) 564. Etapta 72.3 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye
umudum2(57.1///%) 575. Etapta 55.1 kilo ile mezun olan üye
solmez (78.5///% ) 596. etapta 78.5 kio Hamilelik nedeniyle izne ayrılan üye
Latiska (58.7///% ) 596. etapta 58.5 kilo ile izne ayrılmak istiyor.
melis08 (75.8///%) 596. etapta 75.8 kilo ile izne izne ayrılan üye
merryangel (67.5///% ) 597. etapta 67.5 kilo ile izne ayrılan üye
anneyim83(62.2///% ) 597. etapta 62.2 kilo ile izne ayrılan üye
asya_01 (70.5///%) Yeni Üye Başlama Tarihi: 22.11.2018 Başlama Kilosu: 70.5 Hedef kilo: 65
Yonahime (74///%) Yeni Üye Başlama Tarihi: 27.11.2018 Başlama Kilosu 74 Hedef kilo: 53
limonlukurabiye_ (58.1///%) Yeni Üye Başlama Tarihi: 25.11.2018 Başlama Kilosu: 58.1 Hedef Kilo: 49

***13.Takım 598. ETAP***

LAydLiNe (66.1/66.8/-0.7/%-1.06)
ada81(71.7///%) Kilosu sabit
zambak86(77.2/76.9/0.3/%0.39)

13. Takım ortalaması: % -0.223

*** 13.TAKIM 598. ETAP Free Liste ***

aylahl(73.5//%) 575. Etapta 75.2 kilo ile izne ayrılan üye
bilmece811 (///%) 564. Etapta 58.5 kilo ile izne ayrılan üye
Birprensess (96.3///%) 592. Etapta 95 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye

Bydelikız(80.6///%) 547. Etapta 68.5 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye (Hamilelik nedeniyle)
fanur (74.5///%) 564. Etapta 72.3 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye
umudum2(57.1/57.3/-0.2/%-0.35) 575. Etapta 55.1 kilo ile mezun olan üye
solmez (78.5///% ) 596. etapta 78.5 kio Hamilelik nedeniyle izne ayrılan üye
Latiska (58.7///% ) 596. etapta 58.5 kilo ile izne ayrılmak istiyor.
melis08 (75.8///%) 596. etapta 75.8 kilo ile izne izne ayrılan üye
merryangel (67.5///% ) 597. etapta 67.5 kilo ile izne ayrılan üye
anneyim83(62.2///% ) 597. etapta 62.2 kilo ile izne ayrılan üye
asya_01 (70.5/69.9/0.6/%0.85) Yeni Üye Başlama Tarihi: 22.11.2018 Başlama Kilosu: 70.5 Hedef kilo: 65
Yonahime (74///%) Yeni Üye Başlama Tarihi: 27.11.2018 Başlama Kilosu 74 Hedef kilo: 53
limonlukurabiye_ (58.1/57.3/0.8/%1.38) Yeni Üye Başlama Tarihi: 25.11.2018 Başlama Kilosu: 58.1 Hedef Kilo: 49

Benim salı yada çarşamba gününe kadar mutlaka 95 olmam lazım diyetisyene gideceğim çünkü yine oruç tutmayı düşünüyorum kaptanım regl olmazsam eğer yoksa herşeye saldırasım var dikkat etmem gerek

Canım oruç tutmadan da oruçmuşsun gibi düşünüp yemeyebilirsin aslında. Yemek saatlerin belli olursa eğer ve bu saatlerde yeteri kadar yersen bence başarabilirsin. Sen az yiyorsun kilona göre. Bu da seni bir süre sonra kötü duruma sokuyor. Dikkat etmen lazım menülerine.

Kızlar ben takımdan ayrılmak zorundayım benim bazı sikintilarim var 1 ay sonra listeye girerim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…