Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Anka nasılsın cnm? Nasıl gidiyor hayat? Toparlanabildin mi biraz yardım eden var mı?
İyiyim canım çok şükür. Yok canım ya kim yardım edecek. Misafir gelirse bi onlar işte süpürüyor falan kış olunca çok gelen de yok zaten. Ben de çok yapmıyorum. Günlük yemek bulaşık etraf toplama falan idare ediyorum şimdilik. Sen nasılsın

Evet haklısın ama biraz fazla yediğim zmn hiç kilo veremiyorum aynı kiloda kalıyorum
Birkaç kilo gitsin sonra düzelticem

Fazla yemek değil dengeli yemek önemli. Yanlış anlama lütfen derdim akıl vermek değil sadece yardımcı olmak istedim. Ben bugün menümü paylaşınca bi bak istersen diyetisyenin bana özel menüsü tabi emzirdiğim için de bi tık fazla tuttu.

Bende iyiym çok şükür. Allah sana kolaylık versin. Doğum yaptığımdan beri annemle beraberim. 2.5 ay memlekette ailemin yanında kaldım. İşe başlicam diye annemi aldım evime geldim hala yanımda. Yani pek yalnız kalmadım. Ara sıra bikaç gün yalnız baktım kıza. Ona rağmen çocuk bakmak bana göre değilmiş dedim. Yeni yeni alıştım işte. Doğumdan önce iki tane peş peşe yapacam diyodum hep ama davulun sesi uzaktan hoş geliyomuş. 4 tane olduklarını hiiiçç düşünemiyorum.

Bu arada reglim de 3 gün geçti doğum sonrası düzensizlik olur diye düşünüyorum ama bi kurt da içimi kemiriyor. Test yapmaya korkuyorum

Kızlar benim bu halım nolacaak yaa git gide sısıyorum

Bence kendini salma canım ya. 12. takımdan hatırlıyorum seni ben pek kalamamıştım tabi de. İyi yol katetmişsin 70 kiloya düşmüşsün. Bu kadar emeği boşa harcama lütfen şimdi o kiloda olmak için neler vermezdim

Sorma evde sürekli bi bağrış bi kavga bi birinin gönlünü yapıyorum bi birinin oynatmaya az kaldı ama iyi tarafları görüp şikayet etmeden sükrederek devam etmeye çalışıyorum.

Emzirirken gecikmesi normal aslında ama yine de yap bi test kafan rahatlasın en azından canım.

Masallah 4 çocuk yaşın kac canım ?

Ben turkiyenin bi ucunda doğuda kizimi dogurdum esimin isi mecbur.... herkes gel memlekette doğur demisti kabul etmedim insanin evi gibi yok valla...hem esim daha rahat eder kizimin hic bir anini kacirmamis olur diye düşündük...
Dogum yaptim annem sadece 13 gun kaldi yanimda sonra dondu memlekete... esimle birlikte büyüttük birlikte yikadik birlikte uykusuz kaldik.... cok şükür büyüdü kizim suan 5.5 yaşında )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…