azimle evetttttttttttttVarmisiniz bu hafta 1 2 kilo vermeye az ama istikrarli bir sekilde vaz gecmeden zayiflamaya fazla yukleri atmaya
canım günlük 30 dakika spor yapıyorsun 1. sayfada puanlama var ona göre puanlayıp beni etiketle olur mu
ev halkını gönderdim şimdi spora geçiyorum kızlar
İyiyim canım çok şükür. Yok canım ya kim yardım edecek. Misafir gelirse bi onlar işte süpürüyor falan kış olunca çok gelen de yok zaten. Ben de çok yapmıyorum. Günlük yemek bulaşık etraf toplama falan idare ediyorum şimdilik. Sen nasılsınAnka nasılsın cnm? Nasıl gidiyor hayat? Toparlanabildin mi biraz yardım eden var mı?
Ohhhh süpersin hadi bakalımev halkını gönderdim şimdi spora geçiyorum kızlar
Bu ara bir türlü menülerimi not edemiyorumzambak86 nerdesin canim ? Menulerini bekliyorum
İyiyim canım çok şükür. Yok canım ya kim yardım edecek. Misafir gelirse bi onlar işte süpürüyor falan kış olunca çok gelen de yok zaten. Ben de çok yapmıyorum. Günlük yemek bulaşık etraf toplama falan idare ediyorum şimdilik. Sen nasılsın
Ohhhh süpersin hadi bakalım
Evet haklısın ama biraz fazla yediğim zmn hiç kilo veremiyorum aynı kiloda kalıyorum
Birkaç kilo gitsin sonra düzelticem
İyiyim canım çok şükür. Yok canım ya kim yardım edecek. Misafir gelirse bi onlar işte süpürüyor falan kış olunca çok gelen de yok zaten. Ben de çok yapmıyorum. Günlük yemek bulaşık etraf toplama falan idare ediyorum şimdilik. Sen nasılsın
Kızlar benim bu halım nolacaak yaa git gide sısıyorum
Sorma evde sürekli bi bağrış bi kavga bi birinin gönlünü yapıyorum bi birinin oynatmaya az kaldıBende iyiym çok şükür. Allah sana kolaylık versin. Doğum yaptığımdan beri annemle beraberim. 2.5 ay memlekette ailemin yanında kaldım. İşe başlicam diye annemi aldım evime geldim hala yanımda. Yani pek yalnız kalmadım. Ara sıra bikaç gün yalnız baktım kıza. Ona rağmen çocuk bakmak bana göre değilmiş dedim. Yeni yeni alıştım işte. Doğumdan önce iki tane peş peşe yapacam diyodum hep ama davulun sesi uzaktan hoş geliyomuş. 4 tane olduklarını hiiiçç düşünemiyorum.
Bu arada reglim de 3 gün geçti doğum sonrası düzensizlik olur diye düşünüyorum ama bi kurt da içimi kemiriyor. Test yapmaya korkuyorum
Ben okuyorum canim suan Ahmet umit sis ve gece onu okuyorum bitmek uzere bugun biterTüm kitap kurtlarını bekliyoruz.
Hem Zayıflıyoruz Hem Okuyoruz
Masallah 4 çocukSorma evde sürekli bi bağrış bi kavga bi birinin gönlünü yapıyorum bi birinin oynatmaya az kaldıama iyi tarafları görüp şikayet etmeden sükrederek devam etmeye çalışıyorum.
Emzirirken gecikmesi normal aslında ama yine de yap bi test kafan rahatlasın en azından canım.
Ben turkiyenin bi ucunda doğuda kizimi dogurdum esimin isi mecbur.... herkes gel memlekette doğur demisti kabul etmedim insanin evi gibi yok valla...hem esim daha rahat eder kizimin hic bir anini kacirmamis olur diye düşündük...Bende iyiym çok şükür. Allah sana kolaylık versin. Doğum yaptığımdan beri annemle beraberim. 2.5 ay memlekette ailemin yanında kaldım. İşe başlicam diye annemi aldım evime geldim hala yanımda. Yani pek yalnız kalmadım. Ara sıra bikaç gün yalnız baktım kıza. Ona rağmen çocuk bakmak bana göre değilmiş dedim. Yeni yeni alıştım işte. Doğumdan önce iki tane peş peşe yapacam diyodum hep ama davulun sesi uzaktan hoş geliyomuş. 4 tane olduklarını hiiiçç düşünemiyorum.
Bu arada reglim de 3 gün geçti doğum sonrası düzensizlik olur diye düşünüyorum ama bi kurt da içimi kemiriyor. Test yapmaya korkuyorum
Asyam buraya gel motivasyonunu artsin en azindan aksam 18 den sonra bisey yeme bu bile kilo vermende kontrolde tutmanda ise yarayacaktir..Kızlar benim bu halım nolacaak yaa git gide sısıyorum
Yaşım çok yok aslında hayatı hızlı yaşıyorum sadeceMasallah 4 çocukyaşın kac canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?