Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Oh oh tam lohusa menüsü

Ay hadi inşallah. Sabah itibariyle sağlıklı beslenmeye ilk adımı attım

Bugünkü menüm

Sabah 10da
1dilim ekmek
1dilim kasar peyniri
Kahve

Öğlen 14
5tane fırında kanat
Salata

Akşam 18
1kase yoğurt
Içine meyve ekledim

2litre su
30dk yürüyüs

Bu menü de az geldi gözüme. Bugün ben menümü yazınca nedenini anlarsınız zaten

Karbonlu olmus canim yeni doğum yaptığın bisey diyemedim ....

Bugünkü menüm

Sabah 10da
1dilim ekmek
1dilim kasar peyniri
Kahve

Öğlen 14
5tane fırında kanat
Salata

Akşam 18
1kase yoğurt
Içine meyve ekledim

2litre su
30dk yürüyüs
Canim cok az yiyorsun metabolizmam durur kilo vermen zorlaşır. .. tarti ne diyor sana ?

herkese günaydın
takımda olmak beni motive ediyor, ama fırsat bulup giremiyorum birtürlü. okul ev çocuklar üstüne birde hastalıklar.... elimden geleni yapmaya çalışıyorum bağımı koparmamak için.
uzun yıllardır 55-54 kilolardayım bir iki kilo verip geri alıyorum çünkü hiç bir zaman uzun süreli diyet yapamıyorum. spora gideyim diyorum mümkün değil vakit yok daha önce evde spor yaparak zayıfladığım için (20 kg vermiştim bu yaruşmalarla) spora yada diyetisyene para ve zaman vermek aklıma yatmıyor hiç. beni ancak burası motive edebilir. demem o ki şu an deneme sürecindeyim ve başarılı da olamadım bence düzenli gelemiyorum gruba ama asıl üye olabilmek için şu dört günü iyi değerlendirmeye çalışacağım. lütfen beni asıl üye yapınız sayın başkan

Kaptanimizi etiketle canim , insallah bu hafta girersin listeye

Merhabalar ben yeni katildim

Hoşgeldin cnm bende yeniyim.

Tartı şimdilik iyi şeyler söylüyor

Tartı şimdilik iyi şeyler söylüyor olabilir ama bikaç hafta sonra zorlanmaya başlayacaksın. Çünkü az besleniyorsun vücut buna alıştığında gitgide daha da azaltman gerekecek yani bu durumda bi süre sonra aç gezmen lazım.

Varmisiniz bu hafta 1 2 kilo vermeye az ama istikrarli bir sekilde vaz gecmeden zayiflamaya fazla yukleri atmaya

Evet evet Eveettt

Evet haklısın ama biraz fazla yediğim zmn hiç kilo veremiyorum aynı kiloda kalıyorum
Birkaç kilo gitsin sonra düzelticem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…