Yok canim uzun zamandir böyleyizBen mi uğursuz geldim ki hep mi böyleydi yoksa
Menü bırakayım şuraya
Sabah: 2 yumurta peynir 2 dilim ekmek 5 zeytin
2 saat kadar sonra 1 muz
Bir süre sonra 2 dilim havuçlu kek 2 kurabiye yarım poğaça ( komşumun suçumakarna salatası da vardı ama yemedim :) )
Öğleden sonra 6 kaşık ıspanak yoğurt
Akşam kuru fasulye 4 kaşık pirinç pilavı
Az önce 1 lokum 2 bisküvi
Bu ne biçim menü anka
Beni de yeseydin
Hadi bakalım canım yavaş yavaş başla biyerdenbir sonraki günde “siz zayıfladınız mı madam” desinler
Sonraki günde de “madam baya incelmişsin” desinler
Daha sonrakinde de nasıl zayıfladığını anlatırsın.
Bugünkü menüm
Sabah 10da
1dilim ekmek
1dilim kasar peyniri
Kahve
Öğlen 14
5tane fırında kanat
Salata
Akşam 18
1kase yoğurt
Içine meyve ekledim
2litre su
30dk yürüyüs
Karbonlu olmus canim yeni doğum yaptığın bisey diyemedim ....Menü bırakayım şuraya
Sabah: 2 yumurta peynir 2 dilim ekmek 5 zeytin
2 saat kadar sonra 1 muz
Bir süre sonra 2 dilim havuçlu kek 2 kurabiye yarım poğaça ( komşumun suçumakarna salatası da vardı ama yemedim :) )
Öğleden sonra 6 kaşık ıspanak yoğurt
Akşam kuru fasulye 4 kaşık pirinç pilavı
Az önce 1 lokum 2 bisküvi
Bu ne biçim menü anka
Beni de yeseydin
Canim cok az yiyorsun metabolizmam durur kilo vermen zorlaşır. .. tarti ne diyor sana ?Bugünkü menüm
Sabah 10da
1dilim ekmek
1dilim kasar peyniri
Kahve
Öğlen 14
5tane fırında kanat
Salata
Akşam 18
1kase yoğurt
Içine meyve ekledim
2litre su
30dk yürüyüs
Hoşgeldin canim aramıza ilk sayfadaki formu doldur canim seni taniyalimMerhabalar ben yeni katildim
Canim cok az yiyorsun metabolizmam durur kilo vermen zorlaşır. .. tarti ne diyor sana ?
Kaptanimizi etiketle canim , insallah bu hafta girersin listeyeherkese günaydın
takımda olmak beni motive ediyor, ama fırsat bulup giremiyorum birtürlü. okul ev çocuklar üstüne birde hastalıklar.... elimden geleni yapmaya çalışıyorum bağımı koparmamak için.
uzun yıllardır 55-54 kilolardayım bir iki kilo verip geri alıyorum çünkü hiç bir zaman uzun süreli diyet yapamıyorum. spora gideyim diyorum mümkün değil vakit yok daha önce evde spor yaparak zayıfladığım için (20 kg vermiştim bu yaruşmalarla) spora yada diyetisyene para ve zaman vermek aklıma yatmıyor hiç. beni ancak burası motive edebilir. demem o ki şu an deneme sürecindeyim ve başarılı da olamadım bence düzenli gelemiyorum gruba ama asıl üye olabilmek için şu dört günü iyi değerlendirmeye çalışacağım. lütfen beni asıl üye yapınız sayın başkan
Wawwww
Varmisiniz bu hafta 1 2 kilo vermeye az ama istikrarli bir sekilde vaz gecmeden zayiflamaya fazla yukleri atmaya
Merhabalar ben yeni katildim
Tartı şimdilik iyi şeyler söylüyor
Varmisiniz bu hafta 1 2 kilo vermeye az ama istikrarli bir sekilde vaz gecmeden zayiflamaya fazla yukleri atmaya
Hoşgeldin cnm bende yeniyim.
Tartı şimdilik iyi şeyler söylüyor olabilir ama bikaç hafta sonra zorlanmaya başlayacaksın. Çünkü az besleniyorsun vücut buna alıştığında gitgide daha da azaltman gerekecek yani bu durumda bi süre sonra aç gezmen lazım.
Evet evet Eveettt
canım günlük 30 dakika spor yapıyorsun 1. sayfada puanlama var ona göre puanlayıp beni etiketle olur muAllah'a şükür sonunda diyet moduna girebildim
Inş yine bozmam yaza kadar gitmiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?