Evet bende öyle yapıyordum ama bu ara böyle olduMenülerimi hep yazıyorum bu sayede sabahtan beri ne yemişim hep gözümün önünde mutfak tezgahında kesinlikle yaz çok faydasını görüyorsun
Ada cim ne haber nasılsınKızimida yatırdım hazir esim mac izlerken bende kitap okumaya geciyorum guzeller görüşürüz
Ara öğünde yeme üzümü biliyorsun öğünler arası 4-5 saat hiçbir şey yememen lazımBenim ferritinim cok düşük bu yuzden kuru üzüm yemeye calisiyorum.... kan yapici ozelligi var... belki diyetteki birine bir avuc fazla ama mecburum .. kanim düştükçe carpintim başlıyor(
Afiyet olsun oda sağlıklı besleniyor bende öyle yediriyorum yağda peynirli yumurta severler zeytin reçelli çikolatalı ekmekler kuruyemiş portakal avakado çok yiyorlar bebeklikten alıştırdımBenim cadi kızım hic ekmek yemiyor hic sevmiyor bende ekmek yemeyince doymadi saniyorum
Zayif ama saglikli kahvaltida yumurta peynir 1 adet zeytin 3 findik bir bardak portakal suyu iciyor ekmek hic yemez ...
Benim icim gidiyor ekmek yemek icin
Gunaydin kizlar kar yagişli bir gun soguk firtina sicak bir fincan cay nede guzel gidiyor isten firsat bulup icmek
günaydııınn..
bi mesai günü daha başlar
kahvaltım: yarım salatalık dilim peynir bir dilim ekmek bal 6 siyah zeytin maydanoz şekersiz siyah çay
ara öğünde sade kahve yanına 5-6 leblebi yapabilirim :)
Gece 22:00 olmasaymış süpermiş menü.
merhaba canımAda cim ne haber nasılsın
sağol canımAfiyet olsun cnm
Ohhh sporda yapmissin
Bende belki yapicam
işte tam karatay yapamıyorum ara yinede ara öğün 4 saat sonra yiyiorum ama akşamla ara öğün arasında o kadar zaman dilimi olmuyor ...Ara öğünde yeme üzümü biliyorsun öğünler arası 4-5 saat hiçbir şey yememen lazım
öncelikle hoşgeldin aramıza , keyifle kilo vermeler ... seni iyi tanıyabilmek için birinci sayfamızdaki formu doldurursan kaptanımız geldiğinde gerekli bilgiyi verecektir sana...günaydııınn..
bi mesai günü daha başlar
kahvaltım: yarım salatalık dilim peynir bir dilim ekmek bal 6 siyah zeytin maydanoz şekersiz siyah çay
ara öğünde sade kahve yanına 5-6 leblebi yapabilirim :)
burasıda çooook yağışlı ve soğuk sabahları çay içmeyi bıraktım ama çok özlüyorum demirim düşük diye sabahları çay içmiyorumGunaydin kizlar kar yagişli bir gun soguk firtina sicak bir fincan cay nede guzel gidiyor isten firsat bulup icmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?