Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim ferritinim cok düşük bu yuzden kuru üzüm yemeye calisiyorum.... kan yapici ozelligi var... belki diyetteki birine bir avuc fazla ama mecburum .. kanim düştükçe carpintim başlıyor (
Ara öğünde yeme üzümü biliyorsun öğünler arası 4-5 saat hiçbir şey yememen lazım

Afiyet olsun oda sağlıklı besleniyor bende öyle yediriyorum yağda peynirli yumurta severler zeytin reçelli çikolatalı ekmekler kuruyemiş portakal avakado çok yiyorlar bebeklikten alıştırdım
Benim hedefim çocuklarda temel sağlıklı şeyi yesinler karnın aç olduğunu hissedersem ellerine kuru ekmek yada popaça gibi Şeyler veriyorum

günaydııınn..
bi mesai günü daha başlar
kahvaltım: yarım salatalık dilim peynir bir dilim ekmek bal 6 siyah zeytin maydanoz şekersiz siyah çay
ara öğünde sade kahve yanına 5-6 leblebi yapabilirim :)

Ara öğünde yeme üzümü biliyorsun öğünler arası 4-5 saat hiçbir şey yememen lazım
işte tam karatay yapamıyorum ara yinede ara öğün 4 saat sonra yiyiorum ama akşamla ara öğün arasında o kadar zaman dilimi olmuyor ...

günaydııınn..
bi mesai günü daha başlar
kahvaltım: yarım salatalık dilim peynir bir dilim ekmek bal 6 siyah zeytin maydanoz şekersiz siyah çay
ara öğünde sade kahve yanına 5-6 leblebi yapabilirim :)
öncelikle hoşgeldin aramıza , keyifle kilo vermeler ... seni iyi tanıyabilmek için birinci sayfamızdaki formu doldurursan kaptanımız geldiğinde gerekli bilgiyi verecektir sana...
menülerimizi akşam toplu bir şekilde yazıyoruz... gün içerisinde takımda sohbete katılıyoruz

Günaydın kızlar geçmişi okuyacağım yavaş yavaş. Umarım bugün bitiririm. Dün yazmışım mesajı yarım kalmış gönderememişim. Sabah şeker yükleme testi yaptırdım. Açlık kan şekerim bir tık üstte çıkıyor nedense ama yükleme sonrası tokluk kan şekeri normal hatta gayet güzel çıktı. Doktor şeker hastalığın yok dedi ama ben emin değilim kendimden. Reaktif hipoglisemiden bahsetti. Yemekten hemen sonra çok halsizleşiyorum, uykum geliyor. Birazcık onu araştırıyorum ama büyük ihtimal demir ve vitamin eksiklilğinden de olabilir. Ödem için kardiyolojiye muayene oldum şükür bir sorun yok. Doktor doğal yollarla halletmeye çalış bazı vücutlarda kılcal damarların suyu fazla tuttuğundan bahsetti. O meseleyi de bir araştıracağım. Şu an resmen kendimi hastalık hastası hissetmeye başladım desem yeridir
TSH biraz yüksek en uygun zamanda Endokrine de muayene olmaya karar verdim. Hem şeker meselesi hem tiroid meselesi araştırmakta fayda var.

Bu mesajı 3 aşamada yazdım resmen yaaaa. Hastane de bir o kadar yoğun.

ada81 canım sen kan ilaçları konusunda tecrübelisin diye biliyorum. Azcık anlatsana bana bu anemiden nasıl kurtulurum? İlaç içmeye başladım. Sabah akşam aç karnına bir tane alıyorum. Oroferon diye bir ilaç. Günde iki bardak çay içiyordum. Hatırladığım kadarıyla çayında zararı var. Nasıl içeyim ne zaman içeyim ne yiyeyim ne yemeyeyim sen anlat azcık Yoksa ben devrilip kalacağım. Çünkü hemoglobin 9 larda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…