Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçmiş olsun canım. Reaktif hipoglisemide tokluk şekeri düşük çıkmıyor mutdu? Vitaminlerini kullan bence 3 ay değişiklik olmazsa öyle araştırmaya devam et. Böyle kafada sürekli düşündükçe de yoruluyor insan. Ben de uykusuzum cümleleri toparlayamıyorum

Bana çok gelmedi canım. Kilona göre hem de emziriyorsun gayet makul. Afiyet olsun. Aslında normalde bu kadar yemiyoruz ama sağlıksız yediğimiz için kilo alıyoruz. Diyesityene başlayacaktım ben de ama diyetisyen bulamadım. Ya fiyatları çok geldi ya da lohusayım diye kabul etmediler. Yine kendi bildiğim gibi devam :)

Ben çok aramazdım ama hamileliğimde resmen ekmek aşerdim.

Aynen canım aslında tek sıkıntım ödemdi ama açlık kan şekeri bir tık yüksek çıkınca oldu bütün bunlar. Ben de vitaminlerden kaynaklandığını düşünüyorum. Normalde çok umursamayan bir insanım, kolay kolay doktora gitmem ama bazen bazı hastalıkları erken teşhis başlamadan bitirebiliyor. Ailede herkes anne ve baba dahil şeker hastası olunca risk altında olduğuma kanaat getirdim. Şükür beslenme alışkanlığım çok güzel çünkü hep sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Yani anlatmaya çalıştığım şey çok takmıyorum ama yine de acaba mı diyorum çok umursamamazlık yapamadım bu konuya

Ben çok aramazdım ama hamileliğimde resmen ekmek aşerdim.

Ben aşermenin mantığını ilk hamileliğimde çözmüştüm. Normalde kolay kolay beyaz peynir ya da peynir türevi yiyen bir insan değildim. Bildiğin beyaz peynire aşerdim. Normalde salata delisiyimdir koca bir kaseyi oturup tek başıma yerim ama hamilelikte tiksindim salatadan yiyemedim. Vücut kendinde ne eksikse aşerme görünümü altında tedarik ediyor

Bilmiyorum ben çözemedim:)
Ben normalde turşudan nefret ederim. Kavanozdan bile katamam o kadar tahammülüm yok. Ama hamile kalınca turşu çeker canım. Reglim bile gecikmeden hamilelik testi gibi oldu canım turşu çekerse hop diyorum hamileyim

Kızlar yaklaşık 10 gündür diyet yapıyorum sanki göbeğimde bir yumuşama bir inme oldu pantolon biraz daha rahat oluyor 2,5 verdim bu süreçte bana mı öyle geliyor yoksa zayıflamaya başlayınca ilk böyle mi oluyor

Dünkü menüm
09:00
Köy tereyağında 2 yumurtalı sivri biberli omlet
Maydanoz, domates, salatalık,
Zeytin, peynir
Çok az ekmek ve yeşil çay

13:00 biraz ekmek yarım dilim
3,4 yemek kaşığı kavrulmuş kıyma
1 kase ev yoğurdu
Bir mandalina
Biraz turşu

19:00 yarım salatalık 2 minik kurabiye (sağlıklı)

Spor yok 2 lt su

Eklentiler

• D8557DBE-F1F8-4539-BA87-D7517C729B7C.webp
    99,8 KB · Görüntüleme: 23
Sayfaya girdim gozume kurabiye çarptı hemen:)) yulafli sekersiz mi cnm

Birprensess canım nerelerdesin merak ettim seni
Merhaba canım birkaç gündür seminer varvardı kursa 8 buçukta gidip ordan seminere geçtik bugünde yeni geldim eve işlerim vardı dışarıdayken gelemiyorum buraya mağlum hattımı taşıdım onun açılmasını bekliyorum yarın açılacak heralde yani iyiyim

çok geçmiş olsun canım hemen bildiklerimi anlatayım
**öncelikle sabah aç karnına ilacını alınca 2 saat bişey yiyip içmeyeceksin ki etkisi daha fazla olsun canım..
**kahvaltıda çay içmeyeceksin onun yerine bir bardak portakal suyu yada mandalina suyu içersen demir ilacının emilimi daha fazla olur.. çümkü c vitamini demir emilimini sağlıyormuş....(ben hergün kahvaltıda bir mandalina yiyorum )
** çay içeceksen ki ilk aşamada önermem vucud toplasın kendini yemeklerden 2 saat sonra açık bir şekilde en fazla 2 bardak iç..
**yemeklerin yanında uzun süre ayran ve yoğurt tüketmemelisin canım bunlar demir emilimini yok ediyormuş...
**yoğurt ve ayran yemeklerden 2 saat sonra ara öğün olarak tercih edebilirsin.( ben 1 aya yakın tüketmemiştim )
**günlük bir avuç kuru üzüm tüketilmesi öneriliyor kan yapıcı özelliği var...
** haftada 1 ciğer tüketilmesi öneriliyor ciğer inanılmaz demir kan yapıcı özelliği var... ben her hafta ızgara olarak tüketmiştim.. normalde ciger sevmem ama ızgara hazır dışardan alınca gayet güzel oluyor.. ama evde yapınca
** tabiikii et , et çok önemli kan yapıcı özelliği var yanında bol yeşillikle tüketmen gerekiyor ve salataların booolll limon.. dr bana etin üzerine limon sık öyle tüket demişti... işte c vitamini olayı demir emilimini artırıyor...
**yemeklerin yanında bol yeşillik tüket canım özellikle roka... rokada demir çok fazla... ben sevmezdim şimdi mecbur ara ara yiyorum..
** bakliyatta çok önemli demir için bakliyatta tüket canım ( fasulye , mercimek , nohut ve bulgur )
**fındık fıstık badem kuru kayısı bunlarda demir bakımından zengin canım....
** şuan kızımada uyguluyorum çok faydasını gördük her sabah bir bardak portakal yada mandalina suyunun içine 1 kaşık pekmez koyuyoruz ... pekmez c vitaminiyle alınmalıymış.. yada 1 kaşık pekmezin üzerine yarım limon sık ye çok etkiliymiş ))

bu yazdıklarımı 1 gün yapıp 3 gün yapmayınca hiç anlamı yok canım... bu dediklerimi hergün düzenli uygularsan inan ilaçta alıyorsun 1 ayda 11 lere gelir kan seviyen....

ben 10 kilo kaybettiğimde ferritinim yerlerdeydi ki hala yerlerde ama kan seviyem 11lerde şükür direncim var şimdi...
bendeki belirtileri aşırı halsizlik , kalp çarpıntısı ve saçlarım döküküyordu. diyette herşeyden mahrum bırakmışitım kendimi şimdi o kadar sıkı diyet yapmıyorum herşeyden yemeye çalışıyorum..

birde canım mide ilaçlarıda demir emilimini yok edermiş bende gastrit vardı çok kullandım ilaç onlar vucudumda demir bırakmamış dr söylemişti....

umarım yardımcı olabilmişimdir

özledik seniiiiiiiiiii

tebrikler canım , bende ilk bacaklarda başlıyor incelme .. karın hareketleri yap canım toparlar günlük 15 dakika karın hareketi bayağı toparlar

Iyi olmana sevindim cnm
Bende Bikac gündür öksürükle uğraşıyorum
Diyet güzel gidiyor ama tartı ayni sekilde düşünmüyor :)))
geçmiş olsun canım ...o tartıların gözü çıksın spor yapmadan bir tartılıyorum sonra spor yapıp çıkıyorum tartıya 200 gr almışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…