Geçmiş olsun canım. Reaktif hipoglisemide tokluk şekeri düşük çıkmıyor mutdu? Vitaminlerini kullan bence 3 ay değişiklik olmazsa öyle araştırmaya devam et. Böyle kafada sürekli düşündükçe de yoruluyor insan. Ben de uykusuzum cümleleri toparlayamıyorumGünaydın kızlar geçmişi okuyacağım yavaş yavaş. Umarım bugün bitiririm. Dün yazmışım mesajı yarım kalmış gönderememişim. Sabah şeker yükleme testi yaptırdım. Açlık kan şekerim bir tık üstte çıkıyor nedense ama yükleme sonrası tokluk kan şekeri normal hatta gayet güzel çıktı. Doktor şeker hastalığın yok dedi ama ben emin değilim kendimden. Reaktif hipoglisemiden bahsetti. Yemekten hemen sonra çok halsizleşiyorum, uykum geliyor. Birazcık onu araştırıyorum ama büyük ihtimal demir ve vitamin eksiklilğinden de olabilir. Ödem için kardiyolojiye muayene oldum şükür bir sorun yok. Doktor doğal yollarla halletmeye çalış bazı vücutlarda kılcal damarların suyu fazla tuttuğundan bahsetti. O meseleyi de bir araştıracağım. Şu an resmen kendimi hastalık hastası hissetmeye başladım desem yeridir
TSH biraz yüksek en uygun zamanda Endokrine de muayene olmaya karar verdim. Hem şeker meselesi hem tiroid meselesi araştırmakta fayda var.
Bu mesajı 3 aşamada yazdım resmen yaaaa. Hastane de bir o kadar yoğun.
Bana çok gelmedi canım. Kilona göre hem de emziriyorsun gayet makul. Afiyet olsun. Aslında normalde bu kadar yemiyoruz ama sağlıksız yediğimiz için kilo alıyoruz. Diyesityene başlayacaktım ben de ama diyetisyen bulamadım. Ya fiyatları çok geldi ya da lohusayım diye kabul etmediler. Yine kendi bildiğim gibi devam :)18.12.2018 Salı Menüm
Kalhvaltı 08.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı reçel
2 dilim beyaz ekmek
Ihlamur çayı
Ara öğün 10.30
1 bardak süt
1 minik elma
Öğle yemeği 13.30
2 kepçe tarhana çorbası
4 yk kara lahana kavurması
2 dilim kepek ekmeği
Ara öğün 15.30
2 mandalina
1 kase yoğurt
Akşam 19.00
2 kepçe mercimek çorbası
4 yk karışık sebze yemeği
2 parça haşlanmış tavuk
2 dilim kepek ekmeği
Ara öğün 21.30
1 elma
1 kase yoğurt
Güncel kilon 70 mi canım şimdi. Baya gitmiş yine maşallahBende ogun çıktığımda bir kaç şey beğendim şu kilolardan kurtul öyle asya dedim. İçi gidiyor insanın. Dur şu Diyetime tam baslayim sporda carpisalim senle
Ben çok aramazdım ama hamileliğimde resmen ekmek aşerdim.Benim cadi kızım hic ekmek yemiyor hic sevmiyor bende ekmek yemeyince doymadi saniyorum
Zayif ama saglikli kahvaltida yumurta peynir 1 adet zeytin 3 findik bir bardak portakal suyu iciyor ekmek hic yemez ...
Benim icim gidiyor ekmek yemek icin
Geçmiş olsun canım. Reaktif hipoglisemide tokluk şekeri düşük çıkmıyor mutdu? Vitaminlerini kullan bence 3 ay değişiklik olmazsa öyle araştırmaya devam et. Böyle kafada sürekli düşündükçe de yoruluyor insan. Ben de uykusuzum cümleleri toparlayamıyorum
Ben çok aramazdım ama hamileliğimde resmen ekmek aşerdim.
Bilmiyorum ben çözemedim:)Ben aşermenin mantığını ilk hamileliğimde çözmüştüm. Normalde kolay kolay beyaz peynir ya da peynir türevi yiyen bir insan değildim. Bildiğin beyaz peynire aşerdim. Normalde salata delisiyimdir koca bir kaseyi oturup tek başıma yerim ama hamilelikte tiksindim salatadan yiyemedim. Vücut kendinde ne eksikse aşerme görünümü altında tedarik ediyor
Iyi olmana sevindim cnmmerhaba canım, iyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor ?
Sayfaya girdim gozume kurabiye çarptı hemen:)) yulafli sekersiz mi cnmDünkü menüm
09:00
Köy tereyağında 2 yumurtalı sivri biberli omlet
Maydanoz, domates, salatalık,
Zeytin, peynir
Çok az ekmek ve yeşil çay
13:00 biraz ekmek yarım dilim
3,4 yemek kaşığı kavrulmuş kıyma
1 kase ev yoğurdu
Bir mandalina
Biraz turşu
19:00 yarım salatalık 2 minik kurabiye (sağlıklı)
Spor yok 2 lt su
Merhaba canım
Şiş hissediyorum ödem oldu pilav yemekten sıstımGüncel kilon 70 mi canım şimdi. Baya gitmiş yine maşallah
çok geçmiş olsun canım hemen bildiklerimi anlatayımada81 canım sen kan ilaçları konusunda tecrübelisin diye biliyorum. Azcık anlatsana bana bu anemiden nasıl kurtulurum? İlaç içmeye başladım. Sabah akşam aç karnına bir tane alıyorum. Oroferon diye bir ilaç. Günde iki bardak çay içiyordum. Hatırladığım kadarıyla çayında zararı var. Nasıl içeyim ne zaman içeyim ne yiyeyim ne yemeyeyim sen anlat azcık Yoksa ben devrilip kalacağım. Çünkü hemoglobin 9 larda.
özledik seniiiiiiiiiiiMerhaba canımbirkaç gündür seminer varvardı kursa 8 buçukta gidip ordan seminere geçtik bugünde yeni geldim eve işlerim vardı dışarıdayken gelemiyorum buraya mağlum hattımı taşıdım onun açılmasını bekliyorum yarın açılacak heralde yani iyiyim
tebrikler canım , bende ilk bacaklarda başlıyor incelme .. karın hareketleri yap canım toparlar günlük 15 dakika karın hareketi bayağı toparlarKızlar yaklaşık 10 gündür diyet yapıyorum sanki göbeğimde bir yumuşama bir inme oldu pantolon biraz daha rahat oluyor 2,5 verdim bu süreçte bana mı öyle geliyor yoksa zayıflamaya başlayınca ilk böyle mi oluyor
geçmiş olsun canım ...o tartıların gözü çıksın spor yapmadan bir tartılıyorum sonra spor yapıp çıkıyorum tartıya 200 gr almışımIyi olmana sevindim cnm
Bende Bikac gündür öksürükle uğraşıyorum
Diyet güzel gidiyor ama tartı ayni sekilde düşünmüyor :)))
hadi bakalım güzel tartı sonuçları bekliyoruzGüne güzel başladım kızlar öylede devam şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?