Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçmiş olsun canım ...o tartıların gözü çıksın spor yapmadan bir tartılıyorum sonra spor yapıp çıkıyorum tartıya 200 gr almışım
Sagolasin tatlim

Amann ne yapalım
Biz elimizden geleni yapalimda elbet gidecektir :))

Sayfaya girdim gozume kurabiye çarptı hemen:)) yulafli sekersiz mi cnm
Hazır marketten aldığım bir kurabiye içinde çekirdek keten tohumu Hindistan cevizi susam kuru üzüm kabak çekirdeği

Eklentiler

• C58242C3-B3F7-40BE-9354-0CEC908B1797.webp
    79,1 KB · Görüntüleme: 31

Bizim takımda biri vardı merve miydi adı tam hatırlayamadım lohusaydı aramıza katıldığında sen ona kızıyodun erken olduğunu söylüyordun hep. Ama şimdi aynı hatayı yapıyorsun senin zaten diyetisyenlik kilon yok ki canım. Kaç kilosun şuanda

Merve iyiydi yine voronese kızıyordum bir de
Canım ben hep emzirirken alıyorum kiloyu. Kilo vermekten ziyade almamak için kontrol altında olayım istiyorum.

Merhabalar arkadaslar

Kullanıcı Adı : medgic26
İsim (İsteğe Bağlı ):Çiğdem
Mesleginiz:ev hanimo
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1 oglus
Yaşadığınız şehir: eskisehi4
Boyunuz :170
Kilonuz:98.7

Hedef kilonuz :80
Kilo alma hikayeniz : dogum ve normalde hep kiloluyum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :2.cocugum olsun istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet 6. Gruptaydim kendim ayrildim subatta bitiyormus 6 ay
Neden 13. Takım? : davet edildiğim icin geldim :)

Merhaba hosgeldin aramiza keyifle kilo vermeler canim...

Ay kızlar catlıcam valla eşim sırf gıcıklığına yürüyüş ume engel olsun dıyee oğlanı saldı ustume. Spor yapıpta napacan diyor. Oğlanda ağlaya ağlaya uyudu. Uyku saati de şaşacak şimdi. Ev di çocuktu kendime 1 saat ayıramıyorum yaa valla kulaklarımdan ateş atıyor sınırden

Hoş geldin.ben de dun katildim ama böyle forum dolduramadim yaaaeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…