Evet yapacağım inşallah benim ne popom ne basen ne bacak var göbek ve bel bölgesi sadecetebrikler canım , bende ilk bacaklarda başlıyor incelme .. karın hareketleri yap canım toparlar günlük 15 dakika karın hareketi bayağı toparlar
benimde göbekte var ama göbek zor gidiyor altım 38 beden üstüm 40-42 oluyorEvet yapacağım inşallah benim ne popom ne basen ne bacak var göbek ve bel bölgesi sadece
Sagolasin tatlimgeçmiş olsun canım ...o tartıların gözü çıksın spor yapmadan bir tartılıyorum sonra spor yapıp çıkıyorum tartıya 200 gr almışım
Ohhhh ne güzel 38 40 bedenbenimde göbekte var ama göbek zor gidiyor altım 38 beden üstüm 40-42 oluyor
Hazır marketten aldığım bir kurabiye içinde çekirdek keten tohumu Hindistan cevizi susam kuru üzüm kabak çekirdeğiSayfaya girdim gozume kurabiye çarptı hemen:)) yulafli sekersiz mi cnm
Bana çok gelmedi canım. Kilona göre hem de emziriyorsun gayet makul. Afiyet olsun. Aslında normalde bu kadar yemiyoruz ama sağlıksız yediğimiz için kilo alıyoruz. Diyesityene başlayacaktım ben de ama diyetisyen bulamadım. Ya fiyatları çok geldi ya da lohusayım diye kabul etmediler. Yine kendi bildiğim gibi devam :)
Yinede akşamları yememeye çalış tatlımHazır marketten aldığım bir kurabiye içinde çekirdek keten tohumu Hindistan cevizi susam kuru üzüm kabak çekirdeği
Merve iyiydi yine voronese kızıyordum bir deBizim takımda biri vardı merve miydi adı tam hatırlayamadım lohusaydı aramıza katıldığında sen ona kızıyodun erken olduğunu söylüyordun hep. Ama şimdi aynı hatayı yapıyorsun senin zaten diyetisyenlik kilon yok ki canım. Kaç kilosun şuanda
Buraya gelmeden toparlayıp öyle gelecem inşallah canım ya sık tartılmak artı olduğum zamanlarda modumu dusuruyorhadi bakalım güzel tartı sonuçları bekliyoruz
Merhaba hosgeldin aramiza keyifle kilo vermeler canim...Merhabalar arkadaslar
Kullanıcı Adı : medgic26
İsim (İsteğe Bağlı ):Çiğdem
Mesleginiz:ev hanimo
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1 oglus
Yaşadığınız şehir: eskisehi4
Boyunuz :170
Kilonuz:98.7
Hedef kilonuz :80
Kilo alma hikayeniz : dogum ve normalde hep kiloluyum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :2.cocugum olsun istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet 6. Gruptaydim kendim ayrildim subatta bitiyormus 6 ay
Neden 13. Takım? : davet edildiğim icin geldim :)
Bende tartilmayinca ipin ucu kaçıyor... hergun tartilmak beni motive ediyorBuraya gelmeden toparlayıp öyle gelecem inşallah canım ya sık tartılmak artı olduğum zamanlarda modumu dusuruyor
Insallah canim elbet bu zincir kırılacakSagolasin tatlim
Amann ne yapalım
Biz elimizden geleni yapalimda elbet gidecektir :))
Hoş geldin.ben de dun katildim ama böyle forum dolduramadim yaaaeeeMerhabalar arkadaslar
Kullanıcı Adı : medgic26
İsim (İsteğe Bağlı ):Çiğdem
Mesleginiz:ev hanimo
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1 oglus
Yaşadığınız şehir: eskisehi4
Boyunuz :170
Kilonuz:98.7
Hedef kilonuz :80
Kilo alma hikayeniz : dogum ve normalde hep kiloluyum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :2.cocugum olsun istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet 6. Gruptaydim kendim ayrildim subatta bitiyormus 6 ay
Neden 13. Takım? : davet edildiğim icin geldim :)
@cankizzzz canım senin bu 30 dakikalık yürüyüşlerin tempolumu normal mi ona göre puanlayacam liste oluşturdum bakalım haftanın birincisi kim olacakyarişmami dediniz ay çok heyacanlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?