• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar günaydın. Hiiç uyuyamadım. Oğlan gece 3 e kadar uyanıktı sıpa. Sabah ta 6 da eşime kahvaltısını yaptırıp gönderdim.sonra dedim 30 dk yürüyüş yaptım. Spor yapmak gerçekten ilaç gibi yaa. Eşim sen delımısın bu soğukta ne sporu dedi de kendime geldim valla yaa

Menüm
Sabah: patatesli yumurta, peynir, 2 dilim ekmek, 1 avuç kavrulmamış badem
Ara: 3 hurma- 2 kayısı
Öğle: 2 dilim ekmeğe yoğurt sürdüm yedim. Çocuklardan çorba kalır diye kendime bişey yapmamıştım kalmadı :)
Ara: 4 dilim etimek tatlısının üstünün muhallebisini yedim. Etimeğini sevmiyorum:)
Akşam 4 köfte salata ayran

Su 3,5 lt
Aralarda çay, rezene de var

Oh oh yarasın bıl bol süt olsun :KK76:

08:30 bir bayram çikolatası
10:30 zeytin,peynir, az ekmek , maydanoz, domates, salatalık
Siyah çay, azıcık kaşar 2 yumurtalı omlet

16:00 yoğurtlu brokoli
Karnı yarık
Bir mandalina

22:00 bir bardaktan az süt

2ltsu
55dk normal yürüyüş
30 dk tempolu yürüyüş
@ada81

Güzel olmuş menün afiyet olsun

Hosbuldum canım sen kac kilosun :KK70:

Cuma günü geldim takıma 96ydım güncel kiloma yarın bakacaz :halay:

Güzel olmuş menün afiyet olsun

Teşekkür ederim sağol elimden geldiğince Karatay diyetini uygulamaya çalışıyorum eski yemek düzenimden eser Yok şimdi bu menülerle bayağ bir değişim gördüm kendimde kısa sürede çık istikrarlı ve mutlu birşekilde devam ediyorum iyi ki bu gruba katıldım faydasını görüyorum

Cuma günü geldim takıma 96ydım güncel kiloma yarın bakacaz :halay:

Sağol canim iyiyim şükür, kizlar geldikce hepsiyle tanisirsin.. ben ada kaptan yardimcisiyim... kaptanimiz LAydLiNe LAydLiNe
Sen nasılsın başladın mi diyete ? Spor yapiyormusun ?
Ben 120 den dustum bu rakamlara :) diyet yapıyorum suan zaten 22 kilo verdim karatay diyeti yapıyorum belimde 2 tane fitik var ondan dolayi spor yapamiyorum oglum 18 aylik tambir hiperaktif evim dubleks in cik in cik zaten cok hareket ediyorum :) durum böyle yani

Ben 120 den dustum bu rakamlara :) diyet yapıyorum suan zaten 22 kilo verdim karatay diyeti yapıyorum belimde 2 tane fitik var ondan dolayi spor yapamiyorum oglum 18 aylik tambir hiperaktif evim dubleks in cik in cik zaten cok hareket ediyorum :) durum böyle yani
Bende karatayciyim.fakat porsiyonlarim fazla oluyor.saglikli diye fazla yiyorum.

Back
X