- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menüm
Sabah: patatesli yumurta, peynir, 2 dilim ekmek, 1 avuç kavrulmamış badem
Ara: 3 hurma- 2 kayısı
Öğle: 2 dilim ekmeğe yoğurt sürdüm yedim. Çocuklardan çorba kalır diye kendime bişey yapmamıştım kalmadı :)
Ara: 4 dilim etimek tatlısının üstünün muhallebisini yedim. Etimeğini sevmiyorum:)
Akşam 4 köfte salata ayran
Su 3,5 lt
Aralarda çay, rezene de var
08:30 bir bayram çikolatası
10:30 zeytin,peynir, az ekmek , maydanoz, domates, salatalık
Siyah çay, azıcık kaşar 2 yumurtalı omlet
16:00 yoğurtlu brokoli
Karnı yarık
Bir mandalina
22:00 bir bardaktan az süt
2ltsu
55dk normal yürüyüş
30 dk tempolu yürüyüş
@ada81
Hosbuldum canım sen kac kilosun![]()
Ben ben bennnnGünaydin.güzel kadinlar.karataycilar kimlerrrrr....?
Güzel olmuş menün afiyet olsun
Teşekkür ederim sağol elimden geldiğince Karatay diyetini uygulamaya çalışıyorum eski yemek düzenimden eser Yok şimdi bu menülerle bayağ bir değişim gördüm kendimde kısa sürede çık istikrarlı ve mutlu birşekilde devam ediyorum iyi ki bu gruba katıldım faydasını görüyorum
Cuma günü geldim takıma 96ydım güncel kiloma yarın bakacaz![]()
Evet ama sporu pek spordan saymıyorum mecburi okula gidiyorum çocuğu almaya daha çok yapmam lazım göbek bölgesi içim hareketler yapmam lazımGayet guzel menu canim) sporda varrr harikasın
![]()
Çok şükür canım 3-7 arası uyudum deliksiz çok güzeldiGunaydinnn canimbugun uyuyabildin mi ?
Fellah köftesi çok severim afiyet olsunBugün nohutlu ekşili pırasa yemeği yapacağım
Birde becerebilirsem fellah köftesi
Çok heyecanlıGüzel olmuş menün afiyet olsun
Biliyormusun peki nasıl uapılıyorFellah köftesi çok severim afiyet olsun![]()
Yok canım yemesi çok zevkli amaBiliyormusun peki nasıl uapılıyor
Ben 120 den dustum bu rakamlara :) diyet yapıyorum suan zaten 22 kilo verdim karatay diyeti yapıyorum belimde 2 tane fitik var ondan dolayi spor yapamiyorum oglum 18 aylik tambir hiperaktif evim dubleks in cik in cik zaten cok hareket ediyorum :) durum böyle yaniSağol canim iyiyim şükür, kizlar geldikce hepsiyle tanisirsin.. ben ada kaptan yardimcisiyim... kaptanimizLAydLiNe
Sen nasılsın başladın mi diyete ? Spor yapiyormusun ?
Hadi bakalim kolay gelsin canim :) gitsin pis yağlar fit olalin insallahGüzel olmuş menün afiyet olsun
Bende karatayciyim.fakat porsiyonlarim fazla oluyor.saglikli diye fazla yiyorum.Ben 120 den dustum bu rakamlara :) diyet yapıyorum suan zaten 22 kilo verdim karatay diyeti yapıyorum belimde 2 tane fitik var ondan dolayi spor yapamiyorum oglum 18 aylik tambir hiperaktif evim dubleks in cik in cik zaten cok hareket ediyorum :) durum böyle yani
Hayir misafirler vardi bügün gitdiler.hep beraberiz artik.Canim cok az geliyorsun takima calisiyormusun ?
Sende karataycisin sanirim.fellah köftesni.ece icen videosunda duymuşdum.Bugün nohutlu ekşili pırasa yemeği yapacağım
Birde becerebilirsem fellah köftesi
Ben kahvaltiyi zengin yemeye çalışıyorum ama aksamlari minik minik oglen zaten yemiyorum 2 öğün besleniyorum arkadasimBende karatayciyim.fakat porsiyonlarim fazla oluyor.saglikli diye fazla yiyorum.
Kaptan merhaba ben de yeni gekdim takima ama subatta listeye girecegim free listeden devam edecegimBöyle ara ara gelince de sohbetten uzak kalıyor insan![]()