Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cok tesekkur ederim

Hosbuldum ebrucum
6.takimla aramda hicbirsey olmadi ben ailevi sorundan dolayi ayrildim yoksa o esperenzaa yi cok severim :) yani eski kaptanı

merhaba kızlar ,
bu hafta spor yarışması düzenlemiştik.. bir hafta boyunca herkesten spor yapınca 1. sayfadaki puanlamaya göre puanlarını hesaplayıp beni etiketlemelerini rica etmiştim... bir gün etiketleyen ertesi gün etiketlemeyen bir gün puanını hesaplayan ertesi gün sadece dakika bildirim yapan olduğu için çok sağlıklı olmadı...

eğer bu puanlama kimseyi spor için motive etmediyse yapmayalım herkes menüsünü yazarken ne kadar spor yaptığını yazsın..... çünkü benim tek tek dakikalarınıza bakıp puanlamam zor ama herkes bakıp kendi puanlamasını yazması daha kolaydı....

Ben de sabah yazdım zannediyorum kilomu yazmamışım. 76.5 kilom, 76.2 idi geçen hafta. Dün regl oldum.
İzin döneminde vermiyorum ama koruyorum en azından. Ama haftalardan itibaren tempom artacak dediğim gibi.
Kilo verenleri tebrikler.

Ayyy yaaaaa ben sabah bildirim yaptım sanıyordum yapmamışım

maalesef bu hafta kilom sabit. Şu doktor ödem işi beni mahvetti. İnşallah haftaya güzel bir sonuç görürüm.

Günaydın güncel kilom 62,7
Geçen Cuma 63,5 idi sanırım fark 800 gr.
Nasıl sizce

Canım normalde yeni üyelerin deneme süresini iki haftadan fazla tutuyorum ama senin azmini beğendim. Eğer istikrarlı gideceğine söz verirsen seni listeye almayı düşünüyorum ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…