Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kaptancım diyetisyenin verdiği menü bu. Şuanda istediğin ekmeği yiyebilirsin dedi. Arada değiştiriyorum bazen beyaz bazen kepek bazen tahıllı ekmek alıyorum. Kahvaltıda 1 tatlı k reçel/ pekmez/ ya da bal yiyebiliyorum. Kalori hesabına göre ayarlayıp veriyor. Kafama göre kahvaltı da 3 zeytin yedim diye bile kızmıştı :) değiştirmemi istemiyor. Şuanda iki günde bir koşu bandında tempolu yürüyüş yapıyorum.

İşte hep nefsime yenik düşüyorum ancak bu kadar frenliyorum kendimi dediğin gibi akşam daha doyurucu olmalı ekmeklerim genelde sağlıklı ekmekler Almanya’da nerdeyse pek beyaz ekmek YÖK ve çok çeşit var o konuda çok şanslıyız turşu dediğim çok çok az o da hazır turşu kendim yapacağım turşumu da LAydLiNe

Kızlar merhaba iyi geceler,
Ben bu hafta da çok yoğunum demiştim, varolan derslerime ilaveten ek ders yaptım çok, geç geldim eve hep gelip uyuyakalmışım eekenden. Çok şükür dönemi bitirdik. Yıkılmadım ayaktayım.
Bu 7 hafta kendime güzelce vakit ayıracağım. Hatta bugün sporuma dönüyorum, sabah gideceğim.
Sabah tartıdan sonra yazarım.
Biraz geçmişe bakayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…