Sağ sol toplama, çocuk peşinde koşma :) sen napıyosunNapiyorsunuz kızlar
Akşam misafirlige gideceğim hazırlanıyorum sac basSağ sol toplama, çocuk peşinde koşma :) sen napıyosun
Ben de sevmiyorum ama kilo vermek için yeşil çay içiyorum. Bana kilo verdirdiğini düşünerek içince tadını almıyorumYaaa bitki çaylarından nefret ediyorum buna nasıl alışıyorum onu merak ediyorum
Geceleri başlıyor gaz sancılrı. 8:30 9:00 arası bir başlıyor gece ne zaman biterse artıkAkşam misafirlige gideceğim hazırlanıyorum sac baspaşa uyuyor evi toparladim işim yoktu pek. Çocuklar nasıl minnak nasil şimdi. Gaz sancıları nasıl yirim onu
aynı durum bizde de oldu parmağıyla birşeyler gösterip anlattı çok korktum İnan ki ama acilde birşey yapmamışlar iğnedir serumdur ilaç yazmış göndermiş bronşit yazmışlar rapora şimdi araara ateşi çıkıyor veriyorum şurupAtesin etkisi canim ... benim kizim 2 yasindayken buna benzer oldu anne kopek var kopek var diyordu nerde kizim diyordu parmagiyla koltugu gosteriyordu...
Aldik hemen hastaneye goturduk 40 dereceydi atesi kiii ates dusurucu vermistik ustu incecikti... bekledik ki ates dusssun uykudan uyanip kopek var deyince esimle ben panikle goturduk.. hemen bi serum bi igne atesi dusurmustu cok sukur....
amin canım teşekkür ederim büyük olan 4 yaşına girecek küçük olan 2 oldu hasta olan büyük oğlanGünaydın canım. Nasılsın. İlaçların faydasını görmeye başladın mı? Ödemin indi mi?
Ayy çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin. Kaç yaşında oğlun.
Amiiinnn. Çok geçmiş olsun canım
Ben hic düzenli kullanmadım ondan dolayi ne kadar etkili olduğunu göremedim bende başlıycam insallah etkisini gorurumBen de sevmiyorum ama kilo vermek için yeşil çay içiyorum. Bana kilo verdirdiğini düşünerek içince tadını almıyorum
Evet bakalım kilolar gitmiş olacak mıÌyi aksamlar kizlar yarin tarti gunu
Yesil cay cok etkili gunde 2 fincan oneriliyor...metabolizmayi hizlandiriyorBen hic düzenli kullanmadım ondan dolayi ne kadar etkili olduğunu göremedim bende başlıycam insallah etkisini gorurum
Afiyet olsun canim pirinc pilavi yerine bamya yemegini fazla tutsaydin daha guzel olurdu.... birde ogunlerinin saatlerini yazabilirsen daha iyi olurBugünkü menüm
Uyanır uyanmaz 1 bardak ılık limonlu su
Sabah 2 yaprak marul
1 kibrit kutusu kadar süzme peynir
8 tane zeytin(taneleri kucuktu)
3 tane ceviz
1 dilim ekmek
Sabah ara:bi avuç ceviz ici
Ögle: 1 kase mercimek çorbası
1 kase konserve fasulye
1 dilim ekmek
Ogle ara:1 armut
Akşam 1 parca yağlı ekmek
1 kase mercimek çorbası
3-4 kaşık pirinç pilavı
3-4 kaşık bamya
Şu çok içemedim kendimi zorlamaya çalışıyorum insallah 2 litreyi tamamlayabilirim
Afiyet olsun canim spor harikaaaaaaDünkü menümü yazmamışım
10:00 bir avuç ceviz
Yeşil çay
Domatesli biberli sote (sarmısaklı, limon ve pul biberli)
Peynir ve bir dilim ekmek
15:00 1 haşlanmış yumurta
16:00 1 elma 1 portakal
Bir dilim çikolata
biraz çorbanın içindeki köfteleri yedim ( yayla çorbası idi)
Suyu hatırlamıyorum spor 1 saat leslie
Iyi aksamlar canimmm evet yarin tarti gunu mutlaka tartilalimmmÌyi aksamlar kizlar yarin tarti gunu
Harika bir menu senin menulerini ornek aliyorummmBugünkü menüm
Sabah 09:30
2 haşlanmış yumurta, peynir, 10 adet zeytin, 1 kaşık yoğurt kaymağı, çeyrek nar
Akşam 17:30
Bir tabak etli taze fasulye, 1 kase yoğurt
Arada bir kupa yeşil çay içtim. Oğlum bırakırsa bu akşam sporumu yapacağım
LAydLiNe
Oğlum 40 derece ateşe çıktı şurup verdim soydum pek etki etmedi ve hayaller kurmaya başladı ağlayacaktım nerdeyse babası götürdü hastaneye
Ödem çayı nasıl yapılıyor
ödem çayı derken canım benim için en iyi ödem atıcı maydanoz suyu ... ama sizlerin ödem atma çaylarınız olabilir kiminin yeşil çaydır vs gibi gibi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?