Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Akşam misafirlige gideceğim hazırlanıyorum sac bas paşa uyuyor evi toparladim işim yoktu pek. Çocuklar nasıl minnak nasil şimdi. Gaz sancıları nasıl yirim onu
Geceleri başlıyor gaz sancılrı. 8:30 9:00 arası bir başlıyor gece ne zaman biterse artık diğerleri iyi çok şükür.

Misafirlikte dikkatli ol

aynı durum bizde de oldu parmağıyla birşeyler gösterip anlattı çok korktum İnan ki ama acilde birşey yapmamışlar iğnedir serumdur ilaç yazmış göndermiş bronşit yazmışlar rapora şimdi araara ateşi çıkıyor veriyorum şurup

Günaydın canım. Nasılsın. İlaçların faydasını görmeye başladın mı? Ödemin indi mi?

Ayy çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin. Kaç yaşında oğlun.
amin canım teşekkür ederim büyük olan 4 yaşına girecek küçük olan 2 oldu hasta olan büyük oğlan

Amiiinnn. Çok geçmiş olsun canım

Dünkü menümü yazmamışım
10:00 bir avuç ceviz
Yeşil çay
Domatesli biberli sote (sarmısaklı, limon ve pul biberli)
Peynir ve bir dilim ekmek

15:00 1 haşlanmış yumurta
16:00 1 elma 1 portakal
Bir dilim çikolata
biraz çorbanın içindeki köfteleri yedim ( yayla çorbası idi)

Suyu hatırlamıyorum spor 1 saat leslie

Bende şu yeşil çayı hiç sevmiyorum ama sağlıklı diyorlar mecburen içiyorum işte başka zayıflamaya yardımcı çay neyin bilen varsa paylaşsın gari gerçi hiçbirisini sevmiyorum ama ne yapalım

Bugünkü menüm
Sabah 09:30
2 haşlanmış yumurta, peynir, 10 adet zeytin, 1 kaşık yoğurt kaymağı, çeyrek nar

Akşam 17:30
Bir tabak etli taze fasulye, 1 kase yoğurt

Arada bir kupa yeşil çay içtim. Oğlum bırakırsa bu akşam sporumu yapacağım
LAydLiNe

Bugünkü menüm
Uyanır uyanmaz 1 bardak ılık limonlu su

Sabah 2 yaprak marul
1 kibrit kutusu kadar süzme peynir
8 tane zeytin(taneleri kucuktu)
3 tane ceviz
1 dilim ekmek

Sabah ara:bi avuç ceviz ici

Ögle: 1 kase mercimek çorbası
1 kase konserve fasulye
1 dilim ekmek

Ogle ara:1 armut

Akşam 1 parca yağlı ekmek
1 kase mercimek çorbası
3-4 kaşık pirinç pilavı
3-4 kaşık bamya

Şu çok içemedim kendimi zorlamaya çalışıyorum insallah 2 litreyi tamamlayabilirim

Afiyet olsun canim pirinc pilavi yerine bamya yemegini fazla tutsaydin daha guzel olurdu.... birde ogunlerinin saatlerini yazabilirsen daha iyi olur )

Afiyet olsun canim spor harikaaaaaa )

Harika bir menu senin menulerini ornek aliyorummm )

Oğlum 40 derece ateşe çıktı şurup verdim soydum pek etki etmedi ve hayaller kurmaya başladı ağlayacaktım nerdeyse babası götürdü hastaneye

Geçmiş olsun canım.

Ödem çayı nasıl yapılıyor

ödem çayı derken canım benim için en iyi ödem atıcı maydanoz suyu ... ama sizlerin ödem atma çaylarınız olabilir kiminin yeşil çaydır vs gibi gibi )

Ben detoks suyu olarak limon salatalık ve taze nane koyuyorum sürahiye dolduruyorum suyu gidip gelip içiyorum. Güzel ödem atıyor. Yeşil çay severim ama emzirdiğim için içmiyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…