Kac beden pantolon ?Pantolona sigamadim çatlıcam sinirden yaaa
Menu guzelKızlar menum
Sabah 10 gibi
2 has yumurta salatalik peynir domates çay
Saat 2 de
Tavuk haşlama salata
Saat 18 de
3 kasik kuru fasulye salata
Su 2 lt
25 gün önce bol geliyor du eski pantolon larKac beden pantolon ?
Canim , yarin kilo bildirimi yapip azimle baslarsim 25 gun sonra genis gelmeye baslar25 gün önce bol geliyor du eski pantolon lar
Canim bi geldin formu doldurdun kayboldun diyet yapmaya takimda kilo vermeye devam etmek istiyormusun...13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :deniz us
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Memur
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :1 50
Kilonuz:66
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz :Hamilelikte alınan bir türlü verilemeyen kilolar
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :Saglık için eskisi gibi görünmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır
Neden 13. Takım? :sizin davetiniz üzerine
ben kamuda çalıştığım için izinliyim bu hafta sıkı takip edebilecem izin bitimi öğle araları yada gün içinde müsait olursam muhakkak bakacam şartları okudum.
Canim , bi ugrayip kayboldun takimda diyete devam etmek istiyormusun ?Hiç biri geçen herseyde ye az ye ekmek tatlıyı kokla diyeti uyguladım sabah 3 parmak ekmegı geçmemeye çalıştım tatlıları 1 cay kaşığı nefesimi oldurmek için yedim sonrasında ekmek ve tatlı yemezdim pilav ya hiç yemezdim yada 1 yemek kaşığı sulu yemek 1 tabak dolusu salata olursa 3 yemek kaşığı falan yoğurt da 3 yemek kaşığını geçmeyecek Şekilde süt ara öğünde varsa 1 bardak öyle düştüm 84 ten 60 a. Ha birde FatSecret uygulamasından gün içinde aldığım kaloriyi sureklı hesaplıyordum bir daha indireyim en iyisi
Evet ya saat 11 gibi yazıcam insallahCanim , bi ugrayip kayboldun takimda diyete devam etmek istiyormusun ?
İşlerim yogundu anca gire bildim canim
Canim butun takimlarin kurallari var... duzenli gelmek menu vermek .. bu yuzden kararliysan.lutfen her gun ugramaya calis ...sadece menu yazip cikmiyoruz..Evet ya saat 11 gibi yazıcam insallah
Supermiş.canim.sadece karataymi yaphosun.kalori kisiflamasi varmi.Çok teşekkür ederim canım. Karatay ın yolundan gitmeye çalışıyorum.5 günde 2.200 kg gitmiş. Bakalım yarın ne olacak
Simdilik listede olmadigin icin gun icersinde bildirim yapabilirsin...tabii yinede en gec ogle 12.00 akadar bildirim yapilirsa iyi olur... ikili yarislari ayarlayacamYarın saat kaça kadar kilo bildirimi yapmamız gerekiyor kaptanım
Yok canim yaa ben ocağın ortasına kadar tartilmicam daha düşer motivasyon um. Yarın tüm gün hastanede olucam. Şeker kontrolünü yaptırıcam. Off çok canım sıkkın aglamamak için zor tutuyorum kendimiCanim , yarin kilo bildirimi yapip azimle baslarsim 25 gun sonra genis gelmeye baslar
Sadece Karatay yapıyorum canımSupermiş.canim.sadece karataymi yaphosun.kalori kisiflamasi varmi.
Ben de ikili yarışlar için sormuştumSimdilik listede olmadigin icin gun icersinde bildirim yapabilirsin...tabii yinede en gec ogle 12.00 akadar bildirim yapilirsa iyi olur... ikili yarislari ayarlayacam))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?