- 30 Eylül 2018
- 185
- 171
- 18
- 36
Afiyet olsun canim pirinc pilavi yerine bamya yemegini fazla tutsaydin daha guzel olurdu.... birde ogunlerinin saatlerini yazabilirsen daha iyi olur)
Geçmiş olsun canım.
Ben detoks suyu olarak limon salatalık ve taze nane koyuyorum sürahiye dolduruyorum suyu gidip gelip içiyorum. Güzel ödem atıyor. Yeşil çay severim ama emzirdiğim için içmiyorun
Bu detoksu benim gorumcemde yapiyor kendileri sifir beden nerdeyse 2 cocuk annesiGeçmiş olsun canım.
Ben detoks suyu olarak limon salatalık ve taze nane koyuyorum sürahiye dolduruyorum suyu gidip gelip içiyorum. Güzel ödem atıyor. Yeşil çay severim ama emzirdiğim için içmiyorun
Çok teşekkür ederim canım. Karatay ın yolundan gitmeye çalışıyorum.5 günde 2.200 kg gitmiş. Bakalım yarın ne olacakHarika bir menu senin menulerini ornek aliyorummm)
Bu detoksu benim gorumcemde yapiyor kendileri sifir beden nerdeyse 2 cocuk annesi
Çok teşekkür ederim canım. Karatay ın yolundan gitmeye çalışıyorum.5 günde 2.200 kg gitmiş. Bakalım yarın ne olacak
Şeker orucu muÇok teşekkür ederim canım. Karatay ın yolundan gitmeye çalışıyorum.5 günde 2.200 kg gitmiş. Bakalım yarın ne olacak
Benimde işyerinde bi arkadaşım var kendisi incecik oturunca göbeği çıkıyormuş dedim o göbekten afrikalılarda da var açlık göbeği o
İlk zamanlar ödem atıldığı için çok gidiyor zaten ama 5 günde 2200 baya iyi
Ben aslında bu diyeti yaklaşık 2 aydır yapıyorum. Ara verdiğim oldu. 5 günde 2 buçuk kilo almıştım şimdi o kiloyu verdimBenimde işyerinde bi arkadaşım var kendisi incecik oturunca göbeği çıkıyormuş dedim o göbekten afrikalılarda da var açlık göbeği o
İlk zamanlar ödem atıldığı için çok gidiyor zaten ama 5 günde 2200 baya iyi
Yok canım normal Karatay yapıyorum. Şeker orucuyla 21 günde 6 kilo verdim. Sonra geri aldım. Şimdi vermeye çalışıyorum aldığım kilolarıŞeker orucu mu
Yeşil çay mı içiyorkiz hic yemiyor kansizligi var tansiyoni dusuyor yinede yemiyormus...4 yk kasigi yer kalkarim diyor... gun boyu cay iciyor
kiz hic yemiyor kansizligi var tansiyoni dusuyor yinede yemiyormus...4 yk kasigi yer kalkarim diyor... gun boyu cay iciyor
Bugunku menum
Sabah sat 7.30
2 haslanmis yumurta
6 zeytin
1 dilim kibrit kutusu kadar
Peynir
2 kepek ekmegi
Cay sekersi,
Ara elma orta boy
Oglen sat 12
Corba domates 100 ml
Kuru fasulye etli 150 ml
2 dilim ekmek kepekli
Ara orta boy portakal
Aksam sat 7
Corba 50 ml mercimek
Kuru fasulye 50 ml
Su 2 bucuk
Bugunku adim sayarim 4504
Bende yapınca veriyordum ama cok halsiz ve bitkin dusuyordumYok canım normal Karatay yapıyorum. Şeker orucuyla 21 günde 6 kilo verdim. Sonra geri aldım. Şimdi vermeye çalışıyorum aldığım kiloları
100 ml tatli tabaga bir kepce orta boy tam oluyorCanım yemeklerin ml olarak nasıl ölçüyorsun? merak ettim.
Birde adımsayar spor sayılmaz bence çünkü gün içinde hepimiz hareket ediyoruz zaten. Ayrıca spor yapsan daha iyi olur
Bende eskiden vereyim hemde hızlı vereyim gerisi önemli değil diye düşünürdümO da doğru değil biz ilk önce sağlık için zayıflıyoruz. Sağlığım olmadıktan sonra zayıf olsam ne
Sporla toparlarsın canım. Ben de göbeğimin ve kollarımın sarkmasından korkuyorum. Elimden geldiğince spor yapıyorum o yüzdenBende eskiden vereyim hemde hızlı vereyim gerisi önemli değil diye düşünürdüm
Şimdi vücudumun satmasından korkuyorum çünkü kilom bir hayli fazla o yuzden yavaş yavaş vermek benim icin daha sağlıklı olacak
64.7 kiloyumIşten dolayı spora vaktim olmuyor gecen yaz günler uzun zamanım olur diye denedim ama bu kezde yorgunluktan yapamadim
Bi süre spor olarak sadece yürüyüş yapicam
Bu arada sen kaç kiloydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?