Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canim pirinc pilavi yerine bamya yemegini fazla tutsaydin daha guzel olurdu.... birde ogunlerinin saatlerini yazabilirsen daha iyi olur )

Aslında pirinç pilavını yemesemde olurdu ama paketli gıdalar gibi zararlı şeyler dışında hiçbirşeyi tam olarak çıkarmak istemiyorum hayatından belki biraz azalırım çok az kullanırım

Birde kilo vermenin durduğu zamanlarda pirinç un gibi şeyleri çıkarıp o şekilde kilo vermeyi bu sekilde aktiflestiririm diye dusundum

Zaten zamanla tartıldıkça her hafta yediklerini göz önünde bulundurdukça doğruyu yanlışı ayırt edicem sanirim

Geçmiş olsun canım.

Ben detoks suyu olarak limon salatalık ve taze nane koyuyorum sürahiye dolduruyorum suyu gidip gelip içiyorum. Güzel ödem atıyor. Yeşil çay severim ama emzirdiğim için içmiyorun
Bu detoksu benim gorumcemde yapiyor kendileri sifir beden nerdeyse 2 cocuk annesi

Bu detoksu benim gorumcemde yapiyor kendileri sifir beden nerdeyse 2 cocuk annesi

Benimde işyerinde bi arkadaşım var kendisi incecik oturunca göbeği çıkıyormuş dedim o göbekten afrikalılarda da var açlık göbeği o

Çok teşekkür ederim canım. Karatay ın yolundan gitmeye çalışıyorum.5 günde 2.200 kg gitmiş. Bakalım yarın ne olacak

İlk zamanlar ödem atıldığı için çok gidiyor zaten ama 5 günde 2200 baya iyi

kiz hic yemiyor kansizligi var tansiyoni dusuyor yinede yemiyormus...4 yk kasigi yer kalkarim diyor... gun boyu cay iciyor

Ben aslında bu diyeti yaklaşık 2 aydır yapıyorum. Ara verdiğim oldu. 5 günde 2 buçuk kilo almıştım şimdi o kiloyu verdim

Bugunku menum
Sabah sat 7.30
2 haslanmis yumurta
6 zeytin
1 dilim kibrit kutusu kadar
Peynir
2 kepek ekmegi
Cay sekersi,

Ara elma orta boy

Oglen sat 12

Corba domates 100 ml
Kuru fasulye etli 150 ml
2 dilim ekmek kepekli

Ara orta boy portakal

Aksam sat 7
Corba 50 ml mercimek
Kuru fasulye 50 ml
Su 2 bucuk

Bugunku adim sayarim 4504

Canım yemeklerin ml olarak nasıl ölçüyorsun? merak ettim.
Birde adımsayar spor sayılmaz bence çünkü gün içinde hepimiz hareket ediyoruz zaten. Ayrıca spor yapsan daha iyi olur

Canım yemeklerin ml olarak nasıl ölçüyorsun? merak ettim.
Birde adımsayar spor sayılmaz bence çünkü gün içinde hepimiz hareket ediyoruz zaten. Ayrıca spor yapsan daha iyi olur
100 ml tatli tabaga bir kepce orta boy tam oluyor
Gun icerisinde 2 katli merdiven in cik sayisini hatirlamiyorum isyerinde evde bukadar olmuyor cunku haftasonu bakiyorum bini zor tamamliyorum oda disari cikarsam

O da doğru değil biz ilk önce sağlık için zayıflıyoruz. Sağlığım olmadıktan sonra zayıf olsam ne
Bende eskiden vereyim hemde hızlı vereyim gerisi önemli değil diye düşünürdüm

Şimdi vücudumun satmasından korkuyorum çünkü kilom bir hayli fazla o yuzden yavaş yavaş vermek benim icin daha sağlıklı olacak

Sporla toparlarsın canım. Ben de göbeğimin ve kollarımın sarkmasından korkuyorum. Elimden geldiğince spor yapıyorum o yüzden

Işten dolayı spora vaktim olmuyor gecen yaz günler uzun zamanım olur diye denedim ama bu kezde yorgunluktan yapamadim

Bi süre spor olarak sadece yürüyüş yapicam

Bu arada sen kaç kiloydun

Kızlar menum
Sabah 10 gibi
2 has yumurta salatalik peynir domates çay

Saat 2 de
Tavuk haşlama salata

Saat 18 de
3 kasik kuru fasulye salata
Su 2 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…