Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok geçmiş olsun canım yaa şimdi nasıl

Coook gecmis olsun canim... simdi nasil ?

Çok geçmiş olsun canım
Çok teşekkürler kızlar ateşi düştü ciddi belirgin bir hastalığı YÖK sanırım üşüttü ama ilk kez onu hayaller kurarken saçmalarken gördüm sanki karşısında birisi varmış gibi konuşmaya başladı baygın baygındı allahım çocuklarımıza sağlık versin onlar daha çok minik

Atesin etkisi canim ... benim kizim 2 yasindayken buna benzer oldu anne kopek var kopek var diyordu nerde kizim diyordu parmagiyla koltugu gosteriyordu...
Aldik hemen hastaneye goturduk 40 dereceydi atesi kiii ates dusurucu vermistik ustu incecikti... bekledik ki ates dusssun uykudan uyanip kopek var deyince esimle ben panikle goturduk.. hemen bi serum bi igne atesi dusurmustu cok sukur....

Günaydın canım. Nasılsın. İlaçların faydasını görmeye başladın mı? Ödemin indi mi?

Ayy çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin. Kaç yaşında oğlun.

Amiiinnn. Çok geçmiş olsun canım

Kızlar yarın cumaaaaaaa
lütfen herkes kilo bidiriminde bulunsun bu hafta eşleştirme yapıp ikili yarışlar düzenleyeceğiz.....

bugün perşeme herkes ödem çaylarını içsin ) yarına güzel tartı sonuçları bekliyoruz

Ödem çayı nasıl yapılıyor

Abur çubuğu kesinlikle çıkartmaya kararliyim bugün kahvaltı yaptım

Işten bazen geç çıkabiliyorum geldiğimde geç oluyor diye acaba akşam yemeğini yemeden mi diye dusunuyorum

Bu arada çok az şu içiyorum onun farkındayım insallah onuda düzene koyarım burada sizlerle

Yaaa bitki çaylarından nefret ediyorum buna nasıl alışıyorum onu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…