Coook gecmis olsun canim... simdi nasil ?Oğlum 40 derece ateşe çıktı şurup verdim soydum pek etki etmedi ve hayaller kurmaya başladı ağlayacaktım nerdeyse babası götürdü hastaneye
Çok geçmiş olsun canımOğlum 40 derece ateşe çıktı şurup verdim soydum pek etki etmedi ve hayaller kurmaya başladı ağlayacaktım nerdeyse babası götürdü hastaneye
Çok geçmiş olsun canım yaa şimdi nasıl
Coook gecmis olsun canim... simdi nasil ?
Çok teşekkürler kızlar ateşi düştü ciddi belirgin bir hastalığı YÖK sanırım üşüttü ama ilk kez onu hayaller kurarken saçmalarken gördüm sanki karşısında birisi varmış gibi konuşmaya başladı baygın baygındı allahım çocuklarımıza sağlık versin onlar daha çok minikÇok geçmiş olsun canım
Atesin etkisi canim ... benim kizim 2 yasindayken buna benzer oldu anne kopek var kopek var diyordu nerde kizim diyordu parmagiyla koltugu gosteriyordu...Çok teşekkürler kızlar ateşi düştü ciddi belirgin bir hastalığı YÖK sanırım üşüttü ama ilk kez onu hayaller kurarken saçmalarken gördüm sanki karşısında birisi varmış gibi konuşmaya başladı baygın baygındı allahım çocuklarımıza sağlık versin onlar daha çok minik
Günaydın
Ayy çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin. Kaç yaşında oğlun.Çok teşekkürler kızlar ateşi düştü ciddi belirgin bir hastalığı YÖK sanırım üşüttü ama ilk kez onu hayaller kurarken saçmalarken gördüm sanki karşısında birisi varmış gibi konuşmaya başladı baygın baygındı allahım çocuklarımıza sağlık versin onlar daha çok minik
Amiiinnn. Çok geçmiş olsun canımÇok teşekkürler kızlar ateşi düştü ciddi belirgin bir hastalığı YÖK sanırım üşüttü ama ilk kez onu hayaller kurarken saçmalarken gördüm sanki karşısında birisi varmış gibi konuşmaya başladı baygın baygındı allahım çocuklarımıza sağlık versin onlar daha çok minik
bir hafta sonra alışacak bünye canım çünkü karbonla beslendin ya bi dönem karbon arıyor vucudKızlar gece resmen acliktan uyuyamadim yaa
Ödem çayı nasıl yapılıyorKızlar yarın cumaaaaaaa
lütfen herkes kilo bidiriminde bulunsun bu hafta eşleştirme yapıp ikili yarışlar düzenleyeceğiz.....
bugün perşeme herkes ödem çaylarını içsin) yarına güzel tartı sonuçları bekliyoruz
ödem çayı derken canım benim için en iyi ödem atıcı maydanoz suyu ... ama sizlerin ödem atma çaylarınız olabilir kiminin yeşil çaydır vs gibi gibiÖdem çayı nasıl yapılıyor
Ben yeşil çay içiyorum. Ödem atıyor mu bilmiyorum.ödem çayı derken canım benim için en iyi ödem atıcı maydanoz suyu ... ama sizlerin ödem atma çaylarınız olabilir kiminin yeşil çaydır vs gibi gibi)
Evet canım yaa o yuzden off ama varya midem düğüm düğüm oldu. Kahvaltı mi sağlam yaptimbir hafta sonra alışacak bünye canım çünkü karbonla beslendin ya bi dönem karbon arıyor vucud
Abur çubuğu kesinlikle çıkartmaya kararliyim bugün kahvaltı yaptımAnladim canim oncelikle abur cuburu birakiyoruz...
Kahvalti en onemli ogun gune nasil baslarsan oyle gider diger ogunler..
Mutlaka kahvaltiya zaman ayir olmadi yanina al is yerinde yemeye calis..
Yumurta , peynir , zeytin , yesillik 3 ceviz ye bak ogleye kadar tok duracaksin...
Ogle is yerinde cikiyorsa hamur islerini yemiyiruz yogurt corba et olabilir
Arada acikirsan yaninda lutfen findik badem hurma bulundur bunlar senin insulin direncine iyi gelecektir tok tutacaktir..
Aksamlarida salata yogurt ana yemek sebze et tavuk balik olabilir...
Su coook onemli en az 2 litre icilmeli cay vs su yerine gecmez....
Sen menulerini yazdikca birlikte duzeltecegiz... burada herkesin menusunu oku sana fikir verecektir...
Yaaa bitki çaylarından nefret ediyorum buna nasıl alışıyorum onu merak ediyorumKızlar yarın cumaaaaaaa
lütfen herkes kilo bidiriminde bulunsun bu hafta eşleştirme yapıp ikili yarışlar düzenleyeceğiz.....
bugün perşeme herkes ödem çaylarını içsin) yarına güzel tartı sonuçları bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?