Aslında olmak daha güzel değil mi karnının şişi hemen iner işteNe güzel ben hemen oluyorum nedense.
Sinavlarin bitsin yaparsin canim, suan onemli olan sinavlarin...hadi bakalim Allah zihin açıklığı versin...Bugün Leslie 3 mil yapmaya calışıcam yedigmi telafi etmek için
Evet buyuk tuvaletimiz cook uzun sürdü kizim inatciydi.... seninki oyle olmaz cunku onunde ornek kardesleri var benimki tek olunca evde ornek olacak kimse yoktu... zaten yegenlerimin yanina gitmistik onlari gördükçe daha bi sorunsuz olmaya baslamisti...Allah yardimciniz olsun
Evet cocugun hazir olmasi cook onemli ...Tuvalet konusunda bende tecrübelerimi yazayım.
İki lüzum da yaz doğumlu yazlıkta 2 yaş civarı başladım eğitime.
İlk Kızım bir kere kaçırdı ilk ve son oldu hemen öğrendi.
Küçük kızım 23. Gün ilk defa tuvalete yaptı, ata ara kaçırdı. Hazır değildi herhalde, çok yıprandık beraber. Saçlarımdaki beyazlar ilk o zaman çıkmaya başlamıştı
Her çocuk bir olmuyor hazır olmasını beklemek gerektiğini anladım.
Kolay gelsin, zor süreç.
Canim , oncelikle spor sahane menude cok iyi ama sana bi tavsiyem var ispanagi yogurtla tuketme hicbir faydasi kalmiyor hatta vucuttan demiri atiyor bilgin olsun..İlk günaydın benden olsun.
Dünümü yazarak başlayayım.
S: 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 haşlanmış yumurta, domates, 1 dl ekmek
Ö: hindi göğüs, salata, 1 dl tt ekmek
Ara: 1 mandalina
A: 1 kase kıymalı ıspanak, yoğurt, 1.5 dl ekmek.
Spor: 30 dk yürüyüş, 23 dk bisiklet, 15 dk ekiptik bisiklet toplam 350 kalori. Biraz da kol, bacak kas çalıştırdım.
Burda da kar varGunaydinlarrrburada yine yağmur var hava kapalı ...
Tesekkur ederim ablaSinavlarin bitsin yaparsin canim, suan onemli olan sinavlarin...hadi bakalim Allah zihin açıklığı versin...
Canim cocuklar kac yasinda ogle uykusuna yatıyorlar mi ? Orada 2 mil lesli bile sana yeter ilk asamada... yada aksamlari esine pasla cocuklari bi 30 dakika ayir kendine..İlk günden beklemem çok abes biliyorum ama
Tartıda aynıyım dünle
Ama biliyorım ki en az 1 saat Leslie veya hareket yapmazsam asla kilo veremiyorum .
Ama gün içinde iki çocuk peşinde koşmaktan
Ev işlerini yapmaktan asla gücüm kalmıyor napacam ben acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?