Aynı yaştalar çocuklarımız benimkinde şubatta 4 olacak öteki 26 aylık ikisi de erkek büyük kreşe gidiyor bira rahatım o yönden geceleri de iyi uyurlar ve erken yatarlar ana horoz gibi de erken kalkarlar ben genelde onlar uyuduktan sonra akşam yapıyorumBiri 4 yaşında birisi 26 aylık .
İkiside gece uykusu yönünden sorunlular biraz ve de çok erken kalkıyorlar .onlar öğle uykusuna yatınca bende yatmazsam hiç halim kalmıyor .
Eşim de gece geliyor işten ama
Mazeret olmadan bi yol bulmam lazım yoksa veremiyorum hiç
Bende çok yaşadım onu emzirirken tuvalete yetiştirme olayı memeler dışarda sütler akıyor bi yandan Bebek tam uyuyacak ağlamaya başlıyor tam cinnet haliydiBen onu zorlamıyorum o beni zorluyor.
Bez takmak istemiyor. Eşofman külot vs de giymiyor. Akşama kadar halı parke sildim dün.
Bez şu an değiştirmesi zor olsa da rahat benim için. Bebeği emzirirken çişim geldi dese bırakıp tuvalete gidene kadar ya kaçırır ya bebek ağlar.
Canım oğlum ateşte yanıyor 2 gün hastanede yattık. Netim yok yazamadım. Boğaz kulak cokk kötü. 41 derece ye kadar çıktı ateşi yatirdilar. Bende grip oldum. Bu kış hiç iyi gelmedi bize
çook geçmiş olsun canım , bu sene havalar çok soğuk canım herkes hasta... aman dikkat et canım kendinize arada müsait oldukça uğra ses ver....Canım oğlum ateşte yanıyor 2 gün hastanede yattık. Netim yok yazamadım. Boğaz kulak cokk kötü. 41 derece ye kadar çıktı ateşi yatirdilar. Bende grip oldum. Bu kış hiç iyi gelmedi bize
Canım oğlum ateşte yanıyor 2 gün hastanede yattık. Netim yok yazamadım. Boğaz kulak cokk kötü. 41 derece ye kadar çıktı ateşi yatirdilar. Bende grip oldum. Bu kış hiç iyi gelmedi bize
2 mil lesli ve 60 dakika yürüyüş bandında tempolu yürüyüş yapıldı rakiplere duyurulur
Kendimi cok enerjik hissediyorum spor yapincaya kadar çok usuyordum evde ama suan cok iyiyimOo daha ne olsun
Spor bana da çok iyi geliyor. Enerjik oluyorum o yüzden hemen başlamak istiyorum. Böyle çok hantal hissediyorumKendimi cok enerjik hissediyorum spor yapincaya kadar çok usuyordum evde ama suan cok iyiyim))
Sen biraz daha bekle canim , ben dogum yaptim 54. Gunu spor salonuna yazilmistim...tabii dr sormustum sadece yürüyüş ve eliptik bisiklete izin verdi baska bisey yapma demisti.... ayyy aklima tukureyim lohusanin verdigi gerginlik o koca gobek gitmeyecek diye panik icersindeydim... esime telde resmen bagirirdm saat 17.00 olunca cabukkkk gel ben spora gidecem diyeSpor bana da çok iyi geliyor. Enerjik oluyorum o yüzden hemen başlamak istiyorum. Böyle çok hantal hissediyorum
Bugün menüde biraz ölçü kaçtı( 2 sınav olduğu için Sabah kahvaltıda farklı bişey yemek istedim..
Sabah 8.30
1 buyuk kase kakaolu toz bebek maması( sicak suyla yapılmış
Kakaoyu ben ekledim dark kakao)
Saat 12yedoğru
1 avuc fıstık
Saat 3.10
Bir tabak tavuk ciğer
Pancar turşusu
1 kepce tarhana çorbası
Saat 5.20
3 adet kuru kayısı
20 dk pilates yapıldı
Set halinde bacak hareketleri yapıldı
Su 2.5 litre içildi
Ayriyetten ip atladım yaklaşık 100 adet
İnşallah acıkmazsın canım. Çok erken yemişsinBugün menüde biraz ölçü kaçtı( 2 sınav olduğu için Sabah kahvaltıda farklı bişey yemek istedim..
Sabah 8.30
1 buyuk kase kakaolu toz bebek maması( sicak suyla yapılmış
Kakaoyu ben ekledim dark kakao)
Saat 12yedoğru
1 avuc fıstık
Saat 3.10
Bir tabak tavuk ciğer
Pancar turşusu
1 kepce tarhana çorbası
Saat 5.20
3 adet kuru kayısı
20 dk pilates yapıldı
Set halinde bacak hareketleri yapıldı
Su 2.5 litre içildi
Ayriyetten ip atladım yaklaşık 100 adet
Leslie faydasını gördünüz mü?Oo daha ne olsun
Pancar turşusu tuzsuz ve sirkesi z kendi suyunda o yüzden sorun yok :))Toz bebek maması dediğin nedir anlayamadım. Günü erken kapattın kaçta yatıyosun acıkacaksın muhtemelen. Turşu ödem yaptığı için pek yemeni tavsiye etmem. Diyete yeni başladığında ödem atıldığı için tartıda eksi çok olur genelde ama turşu yersen ödem atamazsın ve beklediğin kadar eksi olmaz.
Sporun çok iyi
Ay ne güzel maşallah diyeyimAynı yaştalar çocuklarımız benimkinde şubatta 4 olacak öteki 26 aylık ikisi de erkek büyük kreşe gidiyor bira rahatım o yönden geceleri de iyi uyurlar ve erken yatarlar ana horoz gibi de erken kalkarlar ben genelde onlar uyuduktan sonra akşam yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?