Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynı yaştalar çocuklarımız benimkinde şubatta 4 olacak öteki 26 aylık ikisi de erkek büyük kreşe gidiyor bira rahatım o yönden geceleri de iyi uyurlar ve erken yatarlar ana horoz gibi de erken kalkarlar ben genelde onlar uyuduktan sonra akşam yapıyorum

Bende çok yaşadım onu emzirirken tuvalete yetiştirme olayı memeler dışarda sütler akıyor bi yandan Bebek tam uyuyacak ağlamaya başlıyor tam cinnet haliydi

asya_01 canım nerelerdesinnnn hani başlamıştın diyeteee
Canım oğlum ateşte yanıyor 2 gün hastanede yattık. Netim yok yazamadım. Boğaz kulak cokk kötü. 41 derece ye kadar çıktı ateşi yatirdilar. Bende grip oldum. Bu kış hiç iyi gelmedi bize

Canım oğlum ateşte yanıyor 2 gün hastanede yattık. Netim yok yazamadım. Boğaz kulak cokk kötü. 41 derece ye kadar çıktı ateşi yatirdilar. Bende grip oldum. Bu kış hiç iyi gelmedi bize
çook geçmiş olsun canım , bu sene havalar çok soğuk canım herkes hasta... aman dikkat et canım kendinize arada müsait oldukça uğra ses ver....

Spor bana da çok iyi geliyor. Enerjik oluyorum o yüzden hemen başlamak istiyorum. Böyle çok hantal hissediyorum
Sen biraz daha bekle canim , ben dogum yaptim 54. Gunu spor salonuna yazilmistim...tabii dr sormustum sadece yürüyüş ve eliptik bisiklete izin verdi baska bisey yapma demisti.... ayyy aklima tukureyim lohusanin verdigi gerginlik o koca gobek gitmeyecek diye panik icersindeydim... esime telde resmen bagirirdm saat 17.00 olunca cabukkkk gel ben spora gidecem diye kizimi doyururdum altını degistirirdim evden cikardim... spor salona gidince on dakikada bir esimi arardim nasil agladi mi iyi mi diye ....sen keyfine bak derdi kiz uyuyor derdi yok anam yere göğe sigamadim icime sinmezdi salondan erken ayrilir eve giderdim.. ayyy nasil bi kısır dongu yasiyordumm... Allah razi olsun esimden iyi cekti beni o donem simdi konusup guluyoruz... o neydi ada diyor ne yapacagimi sasiriyordum diyor

Bugün menüde biraz ölçü kaçtı ( 2 sınav olduğu için Sabah kahvaltıda farklı bişey yemek istedim..

Sabah 8.30
1 buyuk kase kakaolu toz bebek maması( sicak suyla yapılmış
Kakaoyu ben ekledim dark kakao)

Saat 12yedoğru
1 avuc fıstık

Saat 3.10
Bir tabak tavuk ciğer
Pancar turşusu
1 kepce tarhana çorbası

Saat 5.20
3 adet kuru kayısı

20 dk pilates yapıldı
Set halinde bacak hareketleri yapıldı
Su 2.5 litre içildi
Ayriyetten ip atladım yaklaşık 100 adet

Toz bebek maması dediğin nedir anlayamadım. Günü erken kapattın kaçta yatıyosun acıkacaksın muhtemelen. Turşu ödem yaptığı için pek yemeni tavsiye etmem. Diyete yeni başladığında ödem atıldığı için tartıda eksi çok olur genelde ama turşu yersen ödem atamazsın ve beklediğin kadar eksi olmaz.
Sporun çok iyi

İnşallah acıkmazsın canım. Çok erken yemişsin

Pancar turşusu tuzsuz ve sirkesi z kendi suyunda o yüzden sorun yok :))
Bebek maması da bebek devam mamaları oluyor onlardan.
Ben intermittent fasting yapıyorum bir yandan erken bititittorum yemek yemeği 12 de filan uyuyorum ama sınav haftam olduğu için biraz daha geç oluyor alıştım sayılır :)))

Kahvaltı 10:30
1 haşlanmış yumurta
4 Zeytin 2 çatal peynir
Domates salatalık havuç
Marul maydanoz
1 çk reçel 1 lokma ekmek

13:30 1 ayva

Akşam 15:30
2 ızgara kanat
2 küçük kepçe çorba
3 yk yeşil fasulye
4 yk yoğurt

19:00 1 nar

2 litre su
60 dk leslie

Son düzenleme:
Bugünkü menüm
Sabah 08:30
2 peynirli yumurta, 6 adet zeytin, çok az peynir, 3-4 adet ceviz

Akşam 17:30
1 kase çorba, 1 tabak kıymalı pırasa, 1 bardak soda
2 lt su içildi. 1 kupa yeşil çayımı şimdi içiyorum. Eşim dışarı çıkmazsa Leslie yapacağım

Ay ne güzel maşallah diyeyim
Gece uyusam erken kalktığıma hiç üzülmem ama hem uyumayıp hem erken kalkınca günüm çok halsiz geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…