- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Biri 4 yaşında birisi 26 aylık .Canim cocuklar kac yasinda ogle uykusuna yatıyorlar mi ? Orada 2 mil lesli bile sana yeter ilk asamada... yada aksamlari esine pasla cocuklari bi 30 dakika ayir kendine..
Aslinda havalardan insanin spor yapasi gelmiyor cok soguk ;(
Taktım ben bezi şu an ben hazır değilim zaten ki o da sadece bez takmak istemiyor. Tuvaletin falan farkında değil. Benim en büyük oğlum var sadece bez takmayan işte. Diğer üçü bezliEvet buyuk tuvaletimiz cook uzun sürdü kizim inatciydi.... seninki oyle olmaz cunku onunde ornek kardesleri var benimki tek olunca evde ornek olacak kimse yoktu... zaten yegenlerimin yanina gitmistik onlari gördükçe daha bi sorunsuz olmaya baslamisti...Allah yardimciniz olsun
Aaa seninki benim oğlanlaymış ya ben büyük sanıyordum. Sizin tuvalet durumu nasıl peki.Biri 4 yaşında birisi 26 aylık .
İkiside gece uykusu yönünden sorunlular biraz ve de çok erken kalkıyorlar .onlar öğle uykusuna yatınca bende yatmazsam hiç halim kalmıyor .
Eşim de gece geliyor işten ama
Mazeret olmadan bi yol bulmam lazım yoksa veremiyorum hiç
Evet kasım 2016 lı benimki de :)Aaa seninki benim oğlanlaymış ya ben büyük sanıyordum. Sizin tuvalet durumu nasıl peki.
Geçmiş olsun canım sağlık ocağına git ve g....... diye bir şurup bçBen de gastrit yok canım. Yanma Ağrı her ikisi de var. Dün gece karbonatlı su içtim soda içtim geçmedi. Bu akşam azaldı biraz
Canım zorlama bence, ben kızımı çok zorlamıştım (şuan 11 yaşında) hâlâ gece altına kaçırıyor bazenÇok gazlı değil çok şükür. 3 numara zorluyor beni. Bu gün bez takmak istemiyorum dedi hiç tuvalete de yapamadı bütün gün halı parke sildim. 26 aylık aslında ama daha tuvalet kaslarının farkında değil.
Evet bizimki de hazır değil.. abisi de kendi bırakmıştı 18 aylıkken. O yüzden hiç tuvalet eğitimi konusunda tecrübem yok. Dün adanın konusunda yazılanları okuyunca iyice korktumEvet kasım 2016 lı benimki de :)
Ablasını giderken görüyo falan ama kendine teklif edince reddediyo
Henüz yeni yeni konuşuyo
Söylediklerimi anlıyo ama henüz hazır olduğunu düşünmüyorum ne söylesem eveettt diyo bi kaç kez wc ye götürdüm 30 dk oturdu kalkmadı orda bende hiç yeltenmiyorum
3 çocuk derken canım çocukların kaç yaşındalarEkimde doğdu canım. 27 miş pardon
Benimki de çok konuşamıyor. Benden başkası anlamıyor. Tuvalet eğitimine benim de hiç niyetim yok aslında ama kendisi takmak istemiyor bez. Ama yok hiç tuvalete denk getiremedik. Bi yandan da öğrense iyi olacak akşama kadar 3 çocuğun bezini değişmekten beynim sulanıyor
Ben onu zorlamıyorum o beni zorluyor.Geçmiş olsun canım sağlık ocağına git ve g....... diye bir şurup bç
Canım zorlama bence, ben kızımı çok zorlamıştım (şuan 11 yaşında) hâlâ gece altına kaçırıyor bazen
Yengem (abimin eşi) çocuklarını hep 3 yaşında bıraktırdı :) Hiç zorlamadı
Oyyy oyyy kız Allah yardimcin olsun dunyanin bez parasi gider .. benim esim kiza bez alırken takilirdi kizim az yap diyeTaktım ben bezi şu an ben hazır değilim zaten ki o da sadece bez takmak istemiyor. Tuvaletin falan farkında değil. Benim en büyük oğlum var sadece bez takmayan işte. Diğer üçü bezli
10-9 yaşında büyükler. Küçüklerden biri 27 aylık biri 40 günlük.3 çocuk derken canım çocukların kaç yaşındalar
Aynen bir de şimdi bebek bezlerinin fiyatı ikiye katladı. Eşime de bez al gel deyince resmen poka çalışıyoz diye takılıyorOyyy oyyy kız Allah yardimcin olsun dunyanin bez parasi gider .. benim esim kiza bez alırken takilirdi kizim az yap diye..bazen ikinci cocuk istiyor canim bir suru para diyorum bak bezi var mamasi var diyorum.. şöyle bir bakiyor yuzume tamam tamam kalsin diyor
Hmm bilmiyordum, Allah yardımcın olsun canım10-9 yaşında büyükler. Küçüklerden biri 27 aylık biri 40 günlük.
9 yaşındaki kızım ağır otizmli. Bilmiyor tuvaletini.
Benim oğlan da öyle. Bi de şimdi bebekle masada zor oluyor diye yere koyuyorum. Saatlerce yerde bekliyor sofra.ayyyy sinir küpü oldum bi andaaayaaa 2 saat kahvaltı yapılır mı ? kızım hergün böyle 2 saatte bitiriyor tabağını yediğide bir yumurta , 1 zeytin , bir parça kaşar peyniri hepsi bu bunu 2 saatte yiyor hergün böyle çıldırıyorummmmm kızım ye hadi ye demekten yoruldum valla... ilaç saati var antibiyotik alıyor kızım hadii demekten delirdim.... kahvaltıyı önüne saat 9 da koydum daha bitiremedi çıldıracam ben kahvaltı yaptım evi toparladım banyo tuvalet lavabolar yıkandı , oturma odası mutfak makineledim o hala yiyeceeekkkk.....
zaten çok zayıf kıyamıyorum yoksa önünden alacam yeme kalk diyecem ama bu sefer onun işine gelecek.... kendi içimde sinir harbi yaşıyorummmmBenim oğlan da öyle. Bi de şimdi bebekle masada zor oluyor diye yere koyuyorum. Saatlerce yerde bekliyor sofra.
Allah yardımcınız olsun canım ...10-9 yaşında büyükler. Küçüklerden biri 27 aylık biri 40 günlük.
9 yaşındaki kızım ağır otizmli. Bilmiyor tuvaletini.
Benimki de hiç bir şey yemiyor. Ben elimle yediriyorum. Dün gece sabaha kadar kuru kuru öksürdü. Kesinlikle üstünü örtmüyor. Sabah babası kollarından tuttu ben de ağzına bir kaşık bal verdim. 1 saat ağladı bal verdik diye. Çocuk işi çok zor. Yaşlandımayyyy sinir küpü oldum bi andaaayaaa 2 saat kahvaltı yapılır mı ? kızım hergün böyle 2 saatte bitiriyor tabağını yediğide bir yumurta , 1 zeytin , bir parça kaşar peyniri hepsi bu bunu 2 saatte yiyor hergün böyle çıldırıyorummmmm kızım ye hadi ye demekten yoruldum valla... ilaç saati var antibiyotik alıyor kızım hadii demekten delirdim.... kahvaltıyı önüne saat 9 da koydum daha bitiremedi çıldıracam ben kahvaltı yaptım evi toparladım banyo tuvalet lavabolar yıkandı , oturma odası mutfak makineledim o hala yiyeceeekkkk.....
ayyy bi lokma yesinler diye kırk takla atıyoruzOğlumun kahvaltıda yediği sadece bir haşlanmış yumurta. Sarısı da çok pişmiş olacak. Peynir zeytin hiç ağzına sürmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?