Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim cocuklar kac yasinda ogle uykusuna yatıyorlar mi ? Orada 2 mil lesli bile sana yeter ilk asamada... yada aksamlari esine pasla cocuklari bi 30 dakika ayir kendine..
Aslinda havalardan insanin spor yapasi gelmiyor cok soguk ;(
Biri 4 yaşında birisi 26 aylık .
İkiside gece uykusu yönünden sorunlular biraz ve de çok erken kalkıyorlar .onlar öğle uykusuna yatınca bende yatmazsam hiç halim kalmıyor .
Eşim de gece geliyor işten ama
Mazeret olmadan bi yol bulmam lazım yoksa veremiyorum hiç

Taktım ben bezi şu an ben hazır değilim zaten ki o da sadece bez takmak istemiyor. Tuvaletin falan farkında değil. Benim en büyük oğlum var sadece bez takmayan işte. Diğer üçü bezli

Aaa seninki benim oğlanlaymış ya ben büyük sanıyordum. Sizin tuvalet durumu nasıl peki.

Aaa seninki benim oğlanlaymış ya ben büyük sanıyordum. Sizin tuvalet durumu nasıl peki.
Evet kasım 2016 lı benimki de :)
Ablasını giderken görüyo falan ama kendine teklif edince reddediyo
Henüz yeni yeni konuşuyo
Söylediklerimi anlıyo ama henüz hazır olduğunu düşünmüyorum ne söylesem eveettt diyo bi kaç kez wc ye götürdüm 30 dk oturdu kalkmadı orda bende hiç yeltenmiyorum

Ben de gastrit yok canım. Yanma Ağrı her ikisi de var. Dün gece karbonatlı su içtim soda içtim geçmedi. Bu akşam azaldı biraz
Geçmiş olsun canım sağlık ocağına git ve g....... diye bir şurup bç
Canım zorlama bence, ben kızımı çok zorlamıştım (şuan 11 yaşında) hâlâ gece altına kaçırıyor bazen
Yengem (abimin eşi) çocuklarını hep 3 yaşında bıraktırdı :) Hiç zorlamadı

Evet bizimki de hazır değil.. abisi de kendi bırakmıştı 18 aylıkken. O yüzden hiç tuvalet eğitimi konusunda tecrübem yok. Dün adanın konusunda yazılanları okuyunca iyice korktum yine bezini çıkarmak istiyor kar oynamaya gideceğiz otur diye unutturuyorum bakalım çıkarmaz inşallah.

3 çocuk derken canım çocukların kaç yaşındalar

Ben onu zorlamıyorum o beni zorluyor.
Bez takmak istemiyor. Eşofman külot vs de giymiyor. Akşama kadar halı parke sildim dün.
Bez şu an değiştirmesi zor olsa da rahat benim için. Bebeği emzirirken çişim geldi dese bırakıp tuvalete gidene kadar ya kaçırır ya bebek ağlar.

Taktım ben bezi şu an ben hazır değilim zaten ki o da sadece bez takmak istemiyor. Tuvaletin falan farkında değil. Benim en büyük oğlum var sadece bez takmayan işte. Diğer üçü bezli
Oyyy oyyy kız Allah yardimcin olsun dunyanin bez parasi gider .. benim esim kiza bez alırken takilirdi kizim az yap diye ..bazen ikinci cocuk istiyor canim bir suru para diyorum bak bezi var mamasi var diyorum.. şöyle bir bakiyor yuzume tamam tamam kalsin diyor

Aynen bir de şimdi bebek bezlerinin fiyatı ikiye katladı. Eşime de bez al gel deyince resmen poka çalışıyoz diye takılıyor

ayyyy sinir küpü oldum bi andaaa yaaa 2 saat kahvaltı yapılır mı ? kızım hergün böyle 2 saatte bitiriyor tabağını yediğide bir yumurta , 1 zeytin , bir parça kaşar peyniri hepsi bu bunu 2 saatte yiyor hergün böyle çıldırıyorummmmm kızım ye hadi ye demekten yoruldum valla... ilaç saati var antibiyotik alıyor kızım hadii demekten delirdim.... kahvaltıyı önüne saat 9 da koydum daha bitiremedi çıldıracam ben kahvaltı yaptım evi toparladım banyo tuvalet lavabolar yıkandı , oturma odası mutfak makineledim o hala yiyeceeekkkk.....

Benim oğlan da öyle. Bi de şimdi bebekle masada zor oluyor diye yere koyuyorum. Saatlerce yerde bekliyor sofra.

Benim oğlan da öyle. Bi de şimdi bebekle masada zor oluyor diye yere koyuyorum. Saatlerce yerde bekliyor sofra.
zaten çok zayıf kıyamıyorum yoksa önünden alacam yeme kalk diyecem ama bu sefer onun işine gelecek.... kendi içimde sinir harbi yaşıyorummmm

Benimki de hiç bir şey yemiyor. Ben elimle yediriyorum. Dün gece sabaha kadar kuru kuru öksürdü. Kesinlikle üstünü örtmüyor. Sabah babası kollarından tuttu ben de ağzına bir kaşık bal verdim. 1 saat ağladı bal verdik diye. Çocuk işi çok zor. Yaşlandım

Oğlumun kahvaltıda yediği sadece bir haşlanmış yumurta. Sarısı da çok pişmiş olacak. Peynir zeytin hiç ağzına sürmez.

ev halknı gönderdim bende spor yapayım bu karanlık evde çook yağmur yağıyor lesli patlatayımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…