33 aylık canımBenim büyük oğlan 18 aylıkken kendi öğrenmişti. O yüzden bilmiyorum nasıl bişey yeni öğreniyorum
Senin kaç aylık şimdi canım
Mayıs’ta alıştırın diyorlar şimdi havalar soğukNiyemayıs ben sonbaharda havalar soğumuştu alıştırdım kaç aylık
Bir avuc kabak cekirdegi yedim dayanamadımBence çok iyi ama akşamı erken yapmışsın en azından bi süt meyve veya yoğurt ye acıktıysan.
Hahaha valla oyleHem kilolarım ağırlık yapıyor diyorsun hem yemeğe devam ediyorsunişte bu yüzden daha çok asılman lazım
Sen zaten yapma
Asıl çocuk bakmanın en büyük zorluğunun Çocuğu tuvalete alıştırma aşaması olduğunu söylerler. O zaman cinnet geçirmessek daha bişey olmazmış
Canim kkdaki tuvalet egitimi diye bi baslik var orayi oku herkesin tecrubelerinden faydalan...Ben de henüz tuvalet eğitimi vermedim. Mayısı bekliyorum. İnşallah cinnet geçirmem
Esin yardimci bari yoksa gercekten zor ...Ekimde doğdu canım. 27 miş pardon
Benimki de çok konuşamıyor. Benden başkası anlamıyor. Tuvalet eğitimine benim de hiç niyetim yok aslında ama kendisi takmak istemiyor bez. Ama yok hiç tuvalete denk getiremedik. Bi yandan da öğrense iyi olacak akşama kadar 3 çocuğun bezini değişmekten beynim sulanıyor
Zaten en manttiklisi geceli gunduzlu bi anda egitimi vermek lazim... benimle ayni anda baslayan bi arkadaşım vardi... ayyy yok ben geceleri kaldiramam uykum bolunur dedi oglu 4.5 yas oldugunda hala geceleri bezliyorlardi. Ahhh ada keske seni dinleseydim diyor....Ya evet birwz zor oluyor büyük oğlum 30 aylıktı öğrendi pek yerleri batırmadı tek yük oldu geceleri hiç ama hiç ıslatmadı
Güzel menu canim , cigkoftenin saati erken olsaymis ondada sorun yok bence.. ilk gunler gayet guzel menuKahvaltı 09:30
1 haşlanmış yumurta
Marul maydanoz
1 kibrit kutusu kadar peynir
2 tam ceviz
10 tane zeytin ( 1 tk zeytinyağlı)
1 lokma beyaz ekmek
1 bardak limonlu su
Ara 11:15 1 küçük ayva
Akşam 16:30
4 kaşık yoğurt çorba
3 kaşık bulgur pilavı
6-7 kaşık yeşil fasulye
20:00 1 şişe maden suyu
22:30 1 tane hazır çiğköfte
2.5 lt su
1 lt detoks suyu
15 dk Leslie
Zaten benim oğlan şimdi sabahları bezi kuru kalkıyor. Onu ayrı mı öğretmek lazımZaten en manttiklisi geceli gunduzlu bi anda egitimi vermek lazim... benimle ayni anda baslayan bi arkadaşım vardi... ayyy yok ben geceleri kaldiramam uykum bolunur dedi oglu 4.5 yas oldugunda hala geceleri bezliyorlardi. Ahhh ada keske seni dinleseydim diyor....
Benim.kizim kiz kucuk tuvaletini 2.5 gunde geceli gunduzlu ogrendi ama buyuk tuvaletini 2.5 ayda yapmadi tuttu neler neler yasadik ;((
Tam senlik güzel bir menüKahvaltı 09:30
1 haşlanmış yumurta
Marul maydanoz
2 tam ceviz
1 lokma beyaz ekmek
1 bardak limonlu su
4 kaşık yoğurt çorba
3 kaşık bulgur pilavı
6-7 kaşık yeşil fasulye
2.5 lt su
1 lt detoks suyu
15 dk Leslie
Canim aslinda benim.kizim ilk gunden de ogrenirdi kucuk tuvaletini ama ben alıştırma külot almistim onlarin icide hafif pamuklu emiyor... farkina varamadim ilk yaptigini kizimda farketmedi sonra ertesi gun normal camasira gectim o islakligi hissedince daha yapmadi ...Zaten benim oğlan şimdi sabahları bezi kuru kalkıyor. Onu ayrı mı öğretmek lazım
Hahaha valla oyle) 2. Cocugu niye yapmiyorum bidaha o tuvalet egitiminden gecemem .. kk da tek konu acmistim oda tuvalet egitimi.
Kahvaltı 09:30
1 haşlanmış yumurta
Marul maydanoz
2 tam ceviz
1 lokma beyaz ekmek
1 bardak limonlu su
4 kaşık yoğurt çorba
3 kaşık bulgur pilavı
6-7 kaşık yeşil fasulye
2.5 lt su
1 lt detoks suyu
15 dk Leslie
Ben 8 ay olmadım, diğer ikisinde de öyleydiBu arada ben regl oldum ya. Millet doğum yapar 6 ay 1 sene regl olmaz ben 40. gün regl olurumtatlı krizim var tabii doğal olarak
Menüler gayet güzel fakat keşke hurma ile fındığı ara öğünde yeseydinBugun menu
Sabah 09.45
1 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
1 salatalik
1 adet kizarmis form ekmek
Ogle 14.00
1 kase yesil mercimek salatasi
Aksam 16.45
3 yk bulgur pilavi
Yarim tabak suyu az karnabahar
1 kase yogurt
3 hurma
4 findik
2 lt su icildi..LAydLiNe
Spor yok .. niye bilmiyorum hala açım ;((
Güzel menu canim , cigkoftenin saati erken olsaymis ondada sorun yok bence.. ilk gunler gayet guzel menu
Tam senlik güzel bir menüben çiğ köftede de sorun görmedim.
Rivayetler doğruymuş demek ki
Gayet güzel menün canım spor da var oh ne güzel
Ne güzel ben hemen oluyorum nedense.Ben 8 ay olmadım, diğer ikisinde de öyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?