Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hahaha valla oyle ) 2. Cocugu niye yapmiyorum bidaha o tuvalet egitiminden gecemem ..kk da tek konu acmistim oda tuvalet egitimi.

Esin yardimci bari yoksa gercekten zor ...

Ya evet birwz zor oluyor büyük oğlum 30 aylıktı öğrendi pek yerleri batırmadı tek yük oldu geceleri hiç ama hiç ıslatmadı
Zaten en manttiklisi geceli gunduzlu bi anda egitimi vermek lazim... benimle ayni anda baslayan bi arkadaşım vardi... ayyy yok ben geceleri kaldiramam uykum bolunur dedi oglu 4.5 yas oldugunda hala geceleri bezliyorlardi. Ahhh ada keske seni dinleseydim diyor....
Benim.kizim kucuk tuvaletini 2.5 gunde geceli gunduzlu ogrendi ama buyuk tuvaletini 2.5 ayda yapmadi tuttu neler neler yasadik ;((

Son düzenleme:
Kahvaltı 09:30
1 haşlanmış yumurta
Marul maydanoz
1 kibrit kutusu kadar peynir
2 tam ceviz
10 tane zeytin ( 1 tk zeytinyağlı)
1 lokma beyaz ekmek
1 bardak limonlu su

Ara 11:15 1 küçük ayva

Akşam 16:30
4 kaşık yoğurt çorba
3 kaşık bulgur pilavı
6-7 kaşık yeşil fasulye

20:00 1 şişe maden suyu

22:30 1 tane hazır çiğköfte

2.5 lt su
1 lt detoks suyu

15 dk Leslie

Çooook koşuşturmacalı bi gündeydim
Hala da öyle şu anda önümde çok kötü şeyler yeniyo
Ama ben su içeceğim günü noktalayacağım inşallah hepinize iyi geceler

Güzel menu canim , cigkoftenin saati erken olsaymis ondada sorun yok bence.. ilk gunler gayet guzel menu

Zaten benim oğlan şimdi sabahları bezi kuru kalkıyor. Onu ayrı mı öğretmek lazım

Tam senlik güzel bir menü ben çiğ köftede de sorun görmedim.

Zaten benim oğlan şimdi sabahları bezi kuru kalkıyor. Onu ayrı mı öğretmek lazım
Canim aslinda benim.kizim ilk gunden de ogrenirdi kucuk tuvaletini ama ben alıştırma külot almistim onlarin icide hafif pamuklu emiyor... farkina varamadim ilk yaptigini kizimda farketmedi sonra ertesi gun normal camasira gectim o islakligi hissedince daha yapmadi ...

Hahaha valla oyle ) 2. Cocugu niye yapmiyorum bidaha o tuvalet egitiminden gecemem ..kk da tek konu acmistim oda tuvalet egitimi.

Rivayetler doğruymuş demek ki

Gayet güzel menün canım spor da var oh ne güzel

Menüler gayet güzel fakat keşke hurma ile fındığı ara öğünde yeseydin

Güzel menu canim , cigkoftenin saati erken olsaymis ondada sorun yok bence.. ilk gunler gayet guzel menu

Tam senlik güzel bir menü ben çiğ köftede de sorun görmedim.

Rivayetler doğruymuş demek ki

Gayet güzel menün canım spor da var oh ne güzel

güzel yorumlarınız için teşekkür ederiiim
Köfteyi yedim diye ağlayacaktım az kalsın
Korkarak geldim ama içime su serptiniz
İnşallah bi mutfak alışverişi yapıp daha güzel menüler verebilcem
Hepinize teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…