Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bence çok iyi ama akşamı erken yapmışsın en azından bi süt meyve veya yoğurt ye acıktıysan.

Offf benim canım da lahana istiyor ama bebeğe gaz yapar diye yiyemiyorum
Ben Doğum yaptığımda pek onlara dikkat etmedim biliyormuşum ne istersem yedim ama neredeyse 1 lt Rezene çayı içiyordum sende bol bol Rezene çayı iç ben hastanede yattığımda hemşireler termosla yanıma getirmişlerdi ben istemeden oradan alıştım

Ben önceki gün portakal yedim allahım mahvoldu çocuk. Normalde gazlı değil aslında. Evet rezene kimyon karıştırıp içiyorum.

Ben önceki gün portakal yedim allahım mahvoldu çocuk. Normalde gazlı değil aslında. Evet rezene kimyon karıştırıp içiyorum.
Benim küçük oğlanda 26 aylık Kasım’da mı doğdu yoksa sen 2016 Kasım annesi grubundamısın
Ben daha tuvalet alıştırma işine girmedim yavaştan başlamam gerekiyor artık
Bu arada konuşması nasıl benimki cümle kuramıyor anne gel gibi şeyler o kadar

Hem kilolarım ağırlık yapıyor diyorsun hem yemeğe devam ediyorsun işte bu yüzden daha çok asılman lazım

Durmadan resim mi değiştiriyorsun bu gün hayırdır bi kararsız gördüm seni

Sen hiç spor yapmadın dimi bu gün. Hadi kalk 50 jumping jack 10 squat yapalım beraber

Sen zaten yapma

Asıl çocuk bakmanın en büyük zorluğunun Çocuğu tuvalete alıştırma aşaması olduğunu söylerler. O zaman cinnet geçirmessek daha bişey olmazmış

Ben de henüz tuvalet eğitimi vermedim. Mayısı bekliyorum. İnşallah cinnet geçirmem

Ekimde doğdu canım. 27 miş pardon
Benimki de çok konuşamıyor. Benden başkası anlamıyor. Tuvalet eğitimine benim de hiç niyetim yok aslında ama kendisi takmak istemiyor bez. Ama yok hiç tuvalete denk getiremedik. Bi yandan da öğrense iyi olacak akşama kadar 3 çocuğun bezini değişmekten beynim sulanıyor

Ya evet birwz zor oluyor büyük oğlum 30 aylıktı öğrendi pek yerleri batırmadı tek yük oldu geceleri hiç ama hiç ıslatmadı

Benim büyük oğlan 18 aylıkken kendi öğrenmişti. O yüzden bilmiyorum nasıl bişey yeni öğreniyorum

Ben de henüz tuvalet eğitimi vermedim. Mayısı bekliyorum. İnşallah cinnet geçirmem
Senin kaç aylık şimdi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…