Sen hiç spor yapmadın dimi bu gün. Hadi kalk 50 jumping jack 10 squat yapalım beraberHahaha
Canim bugun reglimin 2. Gunu bu yuzden agrim var yogun olunca bugun yatiyorum bool kitap okudumSen hiç spor yapmadın dimi bu gün. Hadi kalk 50 jumping jack 10 squat yapalım beraber
Tamam ben de yapmıyım o zamanCanim bugun reglimin 2. Gunu bu yuzden agrim var yogun olunca bugun yatiyorum bool kitap okudum)
HahaTamam ben de yapmıyım o zaman
Azıcıktı vallahiMantı olmasaymis iyiymis camim menu
Benim menumu yorumlarmisin canimTamam ben de yapmıyım o zaman
Ben kendim bizZat yapıyoru incecik kıyması görünüyor vallahi ayıptır söylemesi geçen haftada da yedim 2 kere heralde ama kilo vermemi engellemesdi çünkü ona göre dengeledim ve spor yaptımMantı ev yapımı mı canım
Yaptım vallaji ter sırtımdan kaşlarımdan aktı iyi yoruldum bugün ve regl 1. GünüTemizlik yaptın yorulmuşsundur. Leslieye gerek yok canım
Bence çok iyi ama akşamı erken yapmışsın en azından bi süt meyve veya yoğurt ye acıktıysan.Bugun menu
Sabah 09.45
1 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
1 salatalik
1 adet kizarmis form ekmek
Ogle 14.00
1 kase yesil mercimek salatasi
Aksam 16.45
3 yk bulgur pilavi
Yarim tabak suyu az karnabahar
1 kase yogurt
3 hurma
4 findik
2 lt su icildi..LAydLiNe
Spor yok .. niye bilmiyorum hala açım ;((
Offf benim canım da lahana istiyor ama bebeğe gaz yapar diye yiyemiyorum
Ben Doğum yaptığımda pek onlara dikkat etmedim biliyormuşum ne istersem yedim ama neredeyse 1 lt Rezene çayı içiyordum sende bol bol Rezene çayı iç ben hastanede yattığımda hemşireler termosla yanıma getirmişlerdi ben istemeden oradan alıştımOfff benim canım da lahana istiyor ama bebeğe gaz yapar diye yiyemiyorum
Çok gazlı değil çok şükür. 3 numara zorluyor beni. Bu gün bez takmak istemiyorum dedi hiç tuvalete de yapamadı bütün gün halı parke sildim. 26 aylık aslında ama daha tuvalet kaslarının farkında değil.Evet yapar maalesefbebeğin nasıl gazlı mı? Zorluyor mu seni?
Ben önceki gün portakal yedim allahım mahvoldu çocuk. Normalde gazlı değil aslında. Evet rezene kimyon karıştırıp içiyorum.Ben Doğum yaptığımda pek onlara dikkat etmedim biliyormuşum ne istersem yedim ama neredeyse 1 lt Rezene çayı içiyordum sende bol bol Rezene çayı iç ben hastanede yattığımda hemşireler termosla yanıma getirmişlerdi ben istemeden oradan alıştım
Benim küçük oğlanda 26 aylık Kasım’da mı doğdu yoksa sen 2016 Kasım annesi grubundamısınBen önceki gün portakal yedim allahım mahvoldu çocuk. Normalde gazlı değil aslında. Evet rezene kimyon karıştırıp içiyorum.
Ya iki gündür iş güç ayaktaydım kilolarım resmen ayaklarima ağrı yaptı gece ayaklarımın ağrısından kaç kere uyandım hatirlamiyorum
Is yerinde zaman zaman sıkıntılar oluyor birde zamsn zaman maddi sıkıntılarda oluyor o yorgunluğu stresi yiyerek atacakmışım gibi geliyor
Tüm kiloları bu yuzden aldim neredeyse
Durmadan resim mi değiştiriyorsun bu gün hayırdır bi kararsız gördüm seni
Sen hiç spor yapmadın dimi bu gün. Hadi kalk 50 jumping jack 10 squat yapalım beraber
Çok gazlı değil çok şükür. 3 numara zorluyor beni. Bu gün bez takmak istemiyorum dedi hiç tuvalete de yapamadı bütün gün halı parke sildim. 26 aylık aslında ama daha tuvalet kaslarının farkında değil.
Ben de henüz tuvalet eğitimi vermedim. Mayısı bekliyorum. İnşallah cinnet geçirmemHem kilolarım ağırlık yapıyor diyorsun hem yemeğe devam ediyorsunişte bu yüzden daha çok asılman lazım
Sen zaten yapma
Asıl çocuk bakmanın en büyük zorluğunun Çocuğu tuvalete alıştırma aşaması olduğunu söylerler. O zaman cinnet geçirmessek daha bişey olmazmış
Ekimde doğdu canım. 27 miş pardonBenim küçük oğlanda 26 aylık Kasım’da mı doğdu yoksa sen 2016 Kasım annesi grubundamısın
Ben daha tuvalet alıştırma işine girmedim yavaştan başlamam gerekiyor artık
Bu arada konuşması nasıl benimki cümle kuramıyor anne gel gibi şeyler o kadar
Ya evet birwz zor oluyor büyük oğlum 30 aylıktı öğrendi pek yerleri batırmadı tek yük oldu geceleri hiç ama hiç ıslatmadıHem kilolarım ağırlık yapıyor diyorsun hem yemeğe devam ediyorsunişte bu yüzden daha çok asılman lazım
Sen zaten yapma
Asıl çocuk bakmanın en büyük zorluğunun Çocuğu tuvalete alıştırma aşaması olduğunu söylerler. O zaman cinnet geçirmessek daha bişey olmazmış
Benim büyük oğlan 18 aylıkken kendi öğrenmişti. O yüzden bilmiyorum nasıl bişey yeni öğreniyorumHem kilolarım ağırlık yapıyor diyorsun hem yemeğe devam ediyorsunişte bu yüzden daha çok asılman lazım
Sen zaten yapma
Senin kaç aylık şimdi canımBen de henüz tuvalet eğitimi vermedim. Mayısı bekliyorum. İnşallah cinnet geçirmem
Niyemayıs ben sonbaharda havalar soğumuştu alıştırdım kaç aylıkBen de henüz tuvalet eğitimi vermedim. Mayısı bekliyorum. İnşallah cinnet geçirmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?