- 27 Ekim 2015
- 667
- 1.357
- 63
- 28
Yok yok aralıklı oruç yapıyorum 16 saat açlık 8 saat beslenme seklinde çok acikirsam kuruyemiş yerimİnşallah acıkmazsın canım. Çok erken yemişsin
Senin kilon ne abla? Bu beslenme yetiyor muBugünkü menüm
Sabah 08:30
2 peynirli yumurta, 6 adet zeytin, çok az peynir, 3-4 adet ceviz
Akşam 17:30
1 kase çorba, 1 tabak kıymalı pırasa, 1 bardak soda
2 lt su içildi. 1 kupa yeşil çayımı şimdi içiyorum. Eşim dışarı çıkmazsa Leslie yapacağım
Buzdolabı siliyorumNerdeee herkessss
Gayet güzel menü canım. Reçel olmayabilirdi belki. Su ne kadar içtin. Spor yaptın mıKahvaltı 10:30
1 haşlanmış yumurta
4 Zeytin 2 çatal peynir
Domates salatalık havuç
Marul maydanoz
1 çk reçel 1 lokma ekmek
13:30 1 ayva
Akşam 15:30
2 ızgara kanat
2 küçük kepçe çorba
3 yk yeşil fasulye
4 yk yoğurt
19:00 1 nar
63 kiloyum. Karatay Diyeti yapıyorum. 2 aydır böyle devam ediyorum alıştım.Senin kilon ne abla? Bu beslenme yetiyor mu
Kolay gelsin canımBuzdolabı siliyorum
Kaç kilo verdin 2 ayda? Tebrik ederim63 kiloyum. Karatay Diyeti yapıyorum. 2 aydır böyle devam ediyorum alıştım.
Sağol kaptan 2 kilo almama rağmen bugün ölçü olarak ölçüm şükür bi değişiklik yok hatta 2 ml incelme bile var bazı bölgelerde mezuniyete göre.Harika bir sonuç canım kocaman tebrikler maşallah sana
Tebrikler canım hem almamışsın hem de eksiye gelmişsin süper bir sonuç.
Sana da 41 kere maşallah nasıl güzel bir sonuç bu böyle.Bundan sonra bildirim yaparken sadece geçen haftayı ve bu haftayı yap canım. Diğer bilgilerin var zaten sonuç topiğinde
Sanırım öyle olacak ama maşallah mezun olup da uzun süre koruyanlardan sayılırsın. 2 kilonun lafı olmaz.
Duraklama yaşıyorsundur pes etmek yok. Haftaya iyi bir sonuç göreceğine inanıyorum ben.
Olsun canım sıkma sen kendini. Haftaya güzel bir sonuç bekliyorum senden. Menülerini fotoğrafla olur mu?
Tebrikler canım gayet iyi bir sonuç
Ooooooooooooooooo maşallah maşallah nasıl güzel bir rakam bu böyle. Bu hafta listedesin haberin olsunSana özelden numaramı yazıyorum canım. Listeye aldığım arkadaşların numaralarının ben de olmasını istiyorum çünkü cuma bildirimi bazen aksayabiliyor. Bir de bana söz vermeni istiyorum hep böyle kararlı ve istikrarlı olma konusunda
Ben de senin gibi oluyorum. Sabah kalktığımda nereden baksan 500 gr ödem oluyor.
Çok iyi fikir canım aslında ama şimdiye kadar başıma hiç böyle bir durum gelmedi. İlk defa tartım bana sorun çıkarttı. Ama bundan sonra senin taktiği uygulamak lazım çünkü ne olacağını bilemiyorsun.
Geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin inşallah.
En kötüsü de bu zaten. Sana da geçmiş olsun canım.
Dua et almamışsın yine az da olsa gitmiş.
İyi yolculuklar canım
Canım zeytinlerin sayısı çok fazla ve gördüğüm kadarıyla yumurta da çok fazla. Hepsini sen mi yiyeceksin? Ve o tavada kaç yumurta var? Böyle fotoğraf atarsan eğer menülerini çok daha güzel yorumlarız. @ada81 canım senden de böyle fotoğraf istesem daha faydalı olur sanki sana. Ne dersin?
Bence vereceksin ama biraz miktarlarda azalmaya git karatay da olsa yine aşırı tüketilmemeli hiç bir yiyecek.
Canım giremiyorum bu aralar yine.idare edin imkan buldukça giricem.@cankizzzz , @zambak86 ,Gonul83 @minomelek 3oglanannesi @gezgintosbaaa veeee kaptanim LAydLiNe menuler nerdeeee bekliyoruzzzz
Unutmuştum yazdım canımGayet güzel menü canım. Reçel olmayabilirdi belki. Su ne kadar içtin. Spor yaptın mı
Bende 1 kilo diye fazla abarttım sanırım rakibim.bakalim ne olacak şuan dikkat ediyorum inş.yedikelrime.ama hafta sonu termale gittik 2 günlük bi tatil beni maf etti malesef inş. Dengelerim de veririm biraz kiloEvet canim.hadi bakalim kim yenecek.benim hedef 500gr.bakalim
Maşallah canım çok güzel.Kahvaltı 10:30
1 haşlanmış yumurta
4 Zeytin 2 çatal peynir
Domates salatalık havuç
Marul maydanoz
1 çk reçel 1 lokma ekmek
2 ızgara kanat
2 küçük kepçe çorba
3 yk yeşil fasulye
4 yk yoğurt
2 litre su
60 dk leslie
Normalde menünün çok kötü değil canım da toz bebek maması ne alaka.kilo aldırmaz mi böyle şeyler. Başka bi çözüm bulmak derim bence kahvaltı için. Şimdi imkanını bilmiyorum ama öğrenci misin.Bugün menüde biraz ölçü kaçtı( 2 sınav olduğu için Sabah kahvaltıda farklı bişey yemek istedim..
Sabah 8.30
1 buyuk kase kakaolu toz bebek maması( sicak suyla yapılmış
Kakaoyu ben ekledim dark kakao)
Saat 12yedoğru
1 avuc fıstık
Saat 3.10
Bir tabak tavuk ciğer
Pancar turşusu
1 kepce tarhana çorbası
Saat 5.20
3 adet kuru kayısı
20 dk pilates yapıldı
Set halinde bacak hareketleri yapıldı
Su 2.5 litre içildi
Ayriyetten ip atladım yaklaşık 100 adet
Muhteşemsin canım maşallah diyim2 mil lesli ve 60 dakika yürüyüş bandında tempolu yürüyüş yapıldı rakiplere duyurulur
Tamam canım ...Canım giremiyorum bu aralar yine.idare edin imkan buldukça giricem.
71 den 63 e düştüm. 8 kilo verdim ama arada Diyeti bozdum ve bir hafta da farklı diyet uyguladım. Onlar olmasaydı daha fazla verebilirdimKaç kilo verdin 2 ayda? Tebrik ederim
Bebek maması bildiğimiz bebekler işin olan bir mamamıBugün menüde biraz ölçü kaçtı( 2 sınav olduğu için Sabah kahvaltıda farklı bişey yemek istedim..
Sabah 8.30
1 buyuk kase kakaolu toz bebek maması( sicak suyla yapılmış
Kakaoyu ben ekledim dark kakao)
Saat 12yedoğru
1 avuc fıstık
Saat 3.10
Bir tabak tavuk ciğer
Pancar turşusu
1 kepce tarhana çorbası
Saat 5.20
3 adet kuru kayısı
20 dk pilates yapıldı
Set halinde bacak hareketleri yapıldı
Su 2.5 litre içildi
Ayriyetten ip atladım yaklaşık 100 adet
Son günlerde gördüğüm en iyi menü ve spor tabii ki:)Kahvaltı 10:30
1 haşlanmış yumurta
4 Zeytin 2 çatal peynir
Domates salatalık havuç
Marul maydanoz
1 çk reçel 1 lokma ekmek
2 ızgara kanat
2 küçük kepçe çorba
3 yk yeşil fasulye
4 yk yoğurt
2 litre su
60 dk leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?