Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Senin kilon ne abla? Bu beslenme yetiyor mu

Gayet güzel menü canım. Reçel olmayabilirdi belki. Su ne kadar içtin. Spor yaptın mı

Merhaba herkese :) Ben de günümü tamamladım sayılır.

sabah 09.00 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 7 zeytin, şekersiz çay

Kuşluk 11.00 de 1 ceviz, 1 sade türk kahvesi

Öğlen 13.15 8 kaşık barbunya, 1 su bardağı yoğurt

Saat: 15.30 da 5 badem, 1 orta boy muz

Saat 15.45- 17.00 arası fitnes

Saat 17.30 1 portakal

Akşam 19.00 da haşlanmış brokoli, 1 su bardağı yoğurt, 1 kase yeşil mercimek çorbası

Ara saat 21.00 de 1 adet meyve yiyeceğim (Portakal ya da mandalina) Acıkırsam yiyeceğim.

Sağol kaptan 2 kilo almama rağmen bugün ölçü olarak ölçüm şükür bi değişiklik yok hatta 2 ml incelme bile var bazı bölgelerde mezuniyete göre.
Takıma tekrar girmek isterim tabi ama 15 tatil korkutuyor beni.cunku annemlere gidecem tatilde ve geç saatlere kadar oturup yiyip içiyoruz .oyuzden bu iki hafta çok dikkat edeceğim ki 15 tatille dengelesin diye..

Evet canim.hadi bakalim kim yenecek.benim hedef 500gr.bakalim
Bende 1 kilo diye fazla abarttım sanırım rakibim.bakalim ne olacak şuan dikkat ediyorum inş.yedikelrime.ama hafta sonu termale gittik 2 günlük bi tatil beni maf etti malesef inş. Dengelerim de veririm biraz kilo

Maşallah canım çok güzel.

Normalde menünün çok kötü değil canım da toz bebek maması ne alaka.kilo aldırmaz mi böyle şeyler. Başka bi çözüm bulmak derim bence kahvaltı için. Şimdi imkanını bilmiyorum ama öğrenci misin.

Bugun menu
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yesil zeytin
Yesillik
7 findik

Ara
4 yk yoğurt icine 2 hurma , 6 badem ve tarcin

Aksam
Küçük kase tarhana corbasi
1 adana
1.5 dilim lavas ekmek
Boool salata

1 tk sarelle (canim cok tatli istedi )

2 lt su içildi. LAydLiNe
Spor
2mil lesli yapildi
60 dakika tempolu yürüyüş yapildi.

Benim aksam yemeginden sonraki tatli istegimi nasil durduracagiz ??

Bebek maması bildiğimiz bebekler işin olan bir mamamı

Son günlerde gördüğüm en iyi menü ve spor tabii ki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…