Şeker seviyem düşük olduğu için akşamları tercih ediyorum. Beni daha zinde tutuyor. Eğer akşam akşam yoğurt yemezsem bir bardak sütle tüketiyorum genelde.Gayet guzel menu canim sana tavsiyem meyveyi aksam saatine birakma
Tesekurler cnmGuzel menu rakibemmm
Cok guzel menu canim08 Ocak Salı Menüm
Kahvaltı 10.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 lokma tahim pekmez
1 çatal helva
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara 12.30
1 muz
1 bardak süt
Öğle 14.30
1 kase çorba
2 yk fasulye kavurması
2 yk haşlanmış karnabahar
2 dilim esmer ekmek
Ara 17.00
1 sb yoğurt
1 küçük parça ayva
Akşam 19.00
1 kase çorba
4 yk fasulye kavurması
200gr kadar haşlama et
2 dilim esmer ekmek
Ara 21.00
1 kase yoğurt
1 elma
2,5 lt su
35 dk tempolu yürüyüş
Canin senın hedefin kaç kilo?Bende 1 kilo diye fazla abarttım sanırım rakibim.bakalim ne olacak şuan dikkat ediyorum inş.yedikelrime.ama hafta sonu termale gittik 2 günlük bi tatil beni maf etti malesef inş. Dengelerim de veririm biraz kilo
Evet ben iki ana öğün yiyorumGünde iki ana öğün mü yiyorsunuz
08 Ocak Salı Menüm
Kahvaltı 10.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 lokma tahim pekmez
1 çatal helva
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara 12.30
1 muz
1 bardak süt
Öğle 14.30
1 kase çorba
2 yk fasulye kavurması
2 yk haşlanmış karnabahar
2 dilim esmer ekmek
Ara 17.00
1 sb yoğurt
1 küçük parça ayva
Akşam 19.00
1 kase çorba
4 yk fasulye kavurması
200gr kadar haşlama et
2 dilim esmer ekmek
Ara 21.00
1 kase yoğurt
1 elma
2,5 lt su
35 dk tempolu yürüyüş
50 yaptık ama bakalım inermiyimCanin senın hedefin kaç kilo?
Karatay yapanlar 2 öğün yıyiyor canım ben 3 ana öğün ve ara öğünler yıyiyorum. Ama öğlenleri ana öğün olmasına rağmen salatalık yada yoğurt yiyiyorum yemek tercih etmiyorum.Günde iki ana öğün mü yiyorsunuz
Yarın ilk işin o bebek mamasını bebeği olan birine vermen kurtul ondanHerkes bebek maması mi sormuş tadını sevdiğim için yiyorum :)))) aptamil gibi hero babynin
Toz halde sıcak su ile karıştırınca muhallebi gibi oluyor bebek devam maması mineral vitaminli
Yarın daha da dikkat edicem inşallah
Sınavlar olmasa spor diyet iyi getiririm de denge kayıyor stresten canım kahvaltı istemiyor
Yarın güzel bi liste cikaricam:))))
Ay ben onu shake gibi bişey sanmıştım da şakasına yazdın sandım gerçek bebek maması mıHerkes bebek maması mi sormuş tadını sevdiğim için yiyorum :)))) aptamil gibi hero babynin
Toz halde sıcak su ile karıştırınca muhallebi gibi oluyor bebek devam maması mineral vitaminli
Yarın daha da dikkat edicem inşallah
Sınavlar olmasa spor diyet iyi getiririm de denge kayıyor stresten canım kahvaltı istemiyor
Yarın güzel bi liste cikaricam:))))
Canim , oncelikle spor sahane menude cok iyi ama sana bi tavsiyem var ispanagi yogurtla tuketme hicbir faydasi kalmiyor hatta vucuttan demiri atiyor bilgin olsun..
Ispanak yumurtali yada kiymali yenmesi lazim ama yanin yoğurt olmayacak.
10-9 yaşında büyükler. Küçüklerden biri 27 aylık biri 40 günlük.
9 yaşındaki kızım ağır otizmli. Bilmiyor tuvaletini.
ayyyy sinir küpü oldum bi andaaayaaa 2 saat kahvaltı yapılır mı ? kızım hergün böyle 2 saatte bitiriyor tabağını yediğide bir yumurta , 1 zeytin , bir parça kaşar peyniri hepsi bu bunu 2 saatte yiyor hergün böyle çıldırıyorummmmm kızım ye hadi ye demekten yoruldum valla... ilaç saati var antibiyotik alıyor kızım hadii demekten delirdim.... kahvaltıyı önüne saat 9 da koydum daha bitiremedi çıldıracam ben kahvaltı yaptım evi toparladım banyo tuvalet lavabolar yıkandı , oturma odası mutfak makineledim o hala yiyeceeekkkk.....
Canım oğlum ateşte yanıyor 2 gün hastanede yattık. Netim yok yazamadım. Boğaz kulak cokk kötü. 41 derece ye kadar çıktı ateşi yatirdilar. Bende grip oldum. Bu kış hiç iyi gelmedi bize
Bugun menu
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yesil zeytin
Yesillik
7 findik
Ara
4 yk yoğurt icine 2 hurma , 6 badem ve tarcin
Aksam
Küçük kase tarhana corbasi
1 adana
1.5 dilim lavas ekmek
Boool salata
1 tk sarelle (canim cok tatli istedi )
2 lt su içildi.LAydLiNe
Spor
2mil lesli yapildi
60 dakika tempolu yürüyüş yapildi.
Benim aksam yemeginden sonraki tatli istegimi nasil durduracagiz ??
Genelde bu saatlerde ben bitiriyorum yeme işimi sekiz dokuz gibi uyuyorum çünkü sonra gecekalkıyorum bir iki saat falan da öyle takılıyorum
Fırında karnabahar yaptım tadına baktım az önce bir iki çatal bir de çocuklara patates kızarttım 2,3 adet yedim göz hakkı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?