Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

08 Ocak Salı Menüm

Kahvaltı 10.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 lokma tahim pekmez
1 çatal helva
2 dilim tam buğday ekmeği

Ara 12.30
1 muz
1 bardak süt

Öğle 14.30
1 kase çorba
2 yk fasulye kavurması
2 yk haşlanmış karnabahar
2 dilim esmer ekmek

Ara 17.00
1 sb yoğurt
1 küçük parça ayva

Akşam 19.00
1 kase çorba
4 yk fasulye kavurması
200gr kadar haşlama et
2 dilim esmer ekmek

Ara 21.00
1 kase yoğurt
1 elma

2,5 lt su
35 dk tempolu yürüyüş

Cok guzel menu canim yürüyüşte var

Afiyet olsun güzel menüler

Tgrt haberde canan karatay hoca konusuyor simdi reklama gittiler izlemek isteyenlere haber vereyim dedim...

Günde iki ana öğün mü yiyorsunuz
Karatay yapanlar 2 öğün yıyiyor canım ben 3 ana öğün ve ara öğünler yıyiyorum. Ama öğlenleri ana öğün olmasına rağmen salatalık yada yoğurt yiyiyorum yemek tercih etmiyorum.

Yarın ilk işin o bebek mamasını bebeği olan birine vermen kurtul ondan

Ay ben onu shake gibi bişey sanmıştım da şakasına yazdın sandım gerçek bebek maması mı yıllardır burdayım ilk defa mama yiyen görüyorum

Canim , oncelikle spor sahane menude cok iyi ama sana bi tavsiyem var ispanagi yogurtla tuketme hicbir faydasi kalmiyor hatta vucuttan demiri atiyor bilgin olsun..

Ispanak yumurtali yada kiymali yenmesi lazim ama yanin yoğurt olmayacak.

Canım teşekkür ederim.
Haklısın canım yoğurt demir emilimini azaltır, mesela portakalla tüket derler.
Çocukluk alışkanlıkları işte, ıspanağı da başka türlü yiyemiyorum. Şu an demiri düşünmüyorum depolar dolu maşallah :) sebze diye baktım sadece.

10-9 yaşında büyükler. Küçüklerden biri 27 aylık biri 40 günlük.
9 yaşındaki kızım ağır otizmli. Bilmiyor tuvaletini.

Allsh yardımcın olsun canım.

Canım benim büyük kızım da öyleydi. Küçük doğunca annem onu 15 gün yazlığa götürdü, 4 yaş büyüme atağı dönemiydi iştahı açılmış geldi doyuramıyoruz artık 6 yıldır. Eskisi gibi zayıf değil balık etli. Şimdi de az yedin diye gözünün içine bakıyorum. Boşver az ve öz yesin gerekli şeyleri alsın. Yeme alışkanlığını bir kazandılar mı yeme demek, önünden almak daha zor İnan.

Canım oğlum ateşte yanıyor 2 gün hastanede yattık. Netim yok yazamadım. Boğaz kulak cokk kötü. 41 derece ye kadar çıktı ateşi yatirdilar. Bende grip oldum. Bu kış hiç iyi gelmedi bize

Geçmiş olsun canım umarım daha iyidir.

Tatlı isteği gelince başka birşeyle uğraşmak ya da uyumak lazım galiba :) bana da pek sık uğrar :)

Gece kalkıp ne yapıyorsun canım?
Benim uyku düzenime benziyor.

Kızlar günaydın.

Dünkü menümü yazmadım. Benin grip sinüzite çevirmiş dün baş ağrısı beni çok zorladı spora gidemedim daha çok yatay pozisyondaydım.

S 9.00: 1.5 dl tahıllı ekmek, peynir, domates
Ö 12.00: kıymalı ıspanak, yoğurt, 1 dilim tt ekmek
Ara 15.00: sütlü kahve, kurumeyve tabağı (2 kayısı, fındık, leblebi, badem, dut kurusu, üzüm azar azar)
18.00: tavuk göğüs, salata, 1 dl tt ekmek

2 konuda çok azimliydim, devam etsin ne olur
Annem ikindide hasta ziyaretine geldi, kek getirdi yemedim.
Evde kurufasülye pilav pişmişti, kendine tavuk göğüs pişirip yedim.
Ayrıca turşu hiç yemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…