Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Akşam zayıf olmuş. Biraz tatlı yeseydin canım
evet zayıf oldu açım şuanda zaar
Kısır yedim ya o beni biraz endişelendirdi korktum daha bişey yemedim. Senin nasıl gidiyor az kaldı Cuma’ya listeye giriyormusun artık

oğlanı okula götürüyorum ya sabahları aç karnına çıkıyorum evden dönüşte de markete uğradım bu çikolatayı aldım hemen orada mideye indirdim gerçekten de kakao yemiş gibi oldum ama kakao gibi kuru değildi tabi çok güzeldi

Yürüyüş bu arada 40 dk sabah 40 dk kadarda öğlen oluyor toplamda durmaksızın 1,5 saat yürümüyorum aslında tramvay gidiyor o tarafa ama ben yürümeyi tercih ediyorum

İyi bari birisi var yarım simidini yiyen
Bende öyle özledim ki sokak simidini arasına da peynir

Canım yaaa merak ettiğim bir şey var. Bu milimleri nasıl hesaplıyorsun mesela ezogelin çorbası 100 ml. Ölçüyor musun?

Bu arada menün çok güzel maşallah 41 kere sana
Mesela 1.subardagi 100 ml bir su bardagini kepceye döküp baktim ordan olcuyu ayarladim isyerinde arkadaslarin yemeklerini ben servis yaprim icin haliyle hersey benim elimde asada ascimiz pisiriyor ben hazir yemegj yukari cikartip veriyorum

Tartı öncesi kötü olmuş :) cuma günü yapsaydınız keşke

Mesela 1.subardagi 100 ml bir su bardagini kepceye döküp baktim ordan olcuyu ayarladim isyerinde arkadaslarin yemeklerini ben servis yaprim icin haliyle hersey benim elimde asada ascimiz pisiriyor ben hazir yemegj yukari cikartip veriyorum
1 su bardağı 200 ml canım , 1 çay bardağı 100 ml

09:30 1 bardak ceviz suyu

Kahvaltı 10:30
1 haşlanmış yumurta
3 halka sucuk
2 lokma ekmek
Zeytin
Domates salatalık havuç
2 ceviz
1 çk reçel

14:00 3 hurma +3 yk yoğurt

16:00 1 küçük yeşil elma

Akşam 18:30
1 küçük kase tarhana çorbası
3 içli köfte
Salata

19:00 1 dilim haşhaşlı revani
Spor yok
2.5 lt su

Bende Leslie 4 mil yaptım ama yarın 5k onu yapacağım
Bir avuçta beyaz leblebi yedim şuan
Bu açlıkta kebap gibi geldi:)

tam da sınav kağıdı okuyordum şimdi

Revani olmasaymış ya da spor yapabilmiş olsan iyiydi menün

Canım sorma 1 haftadır kağıt okuyorum. Bir tanesine 10 sayfa sormuştum 190 öğrenci var dün bitti ama canım çıktı. Bugün erkenden gideceğim ödevlerini okuyacağız. Bugün notları ilan edeceğiz.
Bir de lisanüstüler var onlar da 90a yakın kişi, ortalama 5 sayfa. Bitti. Ama pazartesi bütünlemeler başlıyor. Oldukça fazla kalan var

Ben de menümü yazayım.
9.00 1 dl tt ekmek, 1 yumurtadan kaşarlı omlet, biraz peynir
11.30 biraz kurumeyve
13.30 kurufadülye, pilav (3er kaşık) ( dün gözün kalmıştı akşam yememiştim yarın öğlen yerim demiştim), az turşu
17.30 1 kase şehriye çorbası

Öğlen tam şişkinlik yapan menü oldu. Midem rahatsız birkaç gündür, reflü var, iyice rahatsız oldu.
Bugün daha hafif besleneceğim.

Arkadaşlar merhaba birka gündür hem çok yoğundum hemde birtakım sıkıntılardan dolayı yediğine içtiğine pek dikkat edemedim o yuzden eger herkesin izni olursa ben yarından sonra geni basmıyormuşum gibi 2 haftalık deneme sürecine alından olur mu tabi takım kaptanı dahil herkesin izni olursa

Ablalarım hepinize günaydın.
Kusura bakmayın menü ve 1 2 bişey yazıp gidiyorum son 2 sınavım, kaldı yarın son sınav sonra aktifim insallah

Bende şehriye çorbası içmiştim geçen de ama aynı makarna gibi oda onu da içmemek lazım aslında hem ğilav hem şehriye ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…