Yok canım yaa. Coştu çocuklar iyice bağrışıp duruyorlar hiç uyumaya niyetleri yok
evet zayıf oldu açım şuanda zaarAkşam zayıf olmuş. Biraz tatlı yeseydin canım
oğlanı okula götürüyorum ya sabahları aç karnına çıkıyorum evden dönüşte de markete uğradım bu çikolatayı aldım hemen orada mideye indirdim gerçekten de kakao yemiş gibi oldum ama kakao gibi kuru değildi tabi çok güzeldiSabah sabah bitter çok ilginç geldi bana bir nedeni var mı? Beyaz ekmek haricinde güzel menü. Çikolata acayip bittermiş. Onu yiyeceğine direkt kakao yeseydin sanki daha iyi olurduSu ve yürüyüş çok güzel
Benim yarım simitlerimi Ramazan abi yiyorBen de kahvaltılarda yarım simit yiyorum. Eskiden de yiyordum. Kızlardan birisi senin gibi sormuştu senin kalan simitleri kim yiyor diye Sonunda yiyecek birini buldum sağ olsun iş yerimde bir abim var. Ona veriyorum ikindi saatinde yiyor
Harika yaaa ben spor salonuna da gitmiyorum. Sanırım üyeliğimde bitti.Kursumda bitti aslında yeniden başlamalıyım.
Bilmiyorum ki satılmıyordur belki ama muadili şeyler Vardır belki o kadar Çok çeşit var ki insan aklını kaybediyorgörseldeki bitter Türkiye de satılıyor mu hiç denk gelmedim çok güzel görünüyor.
Mesela 1.subardagi 100 ml bir su bardagini kepceye döküp baktim ordan olcuyu ayarladim isyerinde arkadaslarin yemeklerini ben servis yaprim icin haliyle hersey benim elimde asada ascimiz pisiriyor ben hazir yemegj yukari cikartip veriyorumCanım yaaa merak ettiğim bir şey var. Bu milimleri nasıl hesaplıyorsun mesela ezogelin çorbası 100 ml. Ölçüyor musun?
Bu arada menün çok güzel maşallah 41 kere sana
Tartı öncesi kötü olmuş :) cuma günü yapsaydınız keşkeBu arada size bir itirafta bulunayım. Dövmeyin beni ama. Menü yazmadığım zamanlar kaçırıyorum arada. Hani öyle abartılı yemiyorum ama ufak tefek kaçamaklarım oluyor. O yüzden kendime bir çeki düzen verip menü yazmam lazım. Yarın kursun son günü olduğu için bir şeyler planlamış öğrenciler. Birisi ağzından kaçırdı. Mümkün olduğunca az hasarla atlatmaya çalışacağım ama yarın menü vermeyebilirim şimdiden söyleyeyimGeçen sefer diyetteyim diye karşı koymuştum sadece tadına bakmıştım ama bu kez öyle olmayabilir. Çünkü herkes kendi yapıp getirecek. 18 kişi var. Hepsinin ucundan tadına bakarsam sanırım
1 su bardağı 200 ml canım , 1 çay bardağı 100 mlMesela 1.subardagi 100 ml bir su bardagini kepceye döküp baktim ordan olcuyu ayarladim isyerinde arkadaslarin yemeklerini ben servis yaprim icin haliyle hersey benim elimde asada ascimiz pisiriyor ben hazir yemegj yukari cikartip veriyorum
Bence gayet iyi görünüyor revani haricinde bari tadımlık çatalın ucuyla baksaydınbugün bütün gün misafirim vardı
Çook şeye hayır dedim ama yine de berbat bi menü oldu
Artık daha sık geleceğim canım inşallah. Kurs beni çok meşgul ediyordu. Hatta şimdi bile oturup kurs defterini yazmam gerekiyor ama içimden yapmak gelmiyor. Yarına yazıp teslim etmem lazım halk eğitime. Sınav sorusu hazırla, oku, onları sisteme gir. Zor işler. Allah öğretmenlerimizin yardımcısı olsun. Sadece okulda çalışmıyorlar. Ayrıca evde de bir sürü zamanları gidiyor.latiska M melis08 @umudum2 Allah kolaylık versin kızlar
tam da sınav kağıdı okuyordum şimdi
09:30 1 bardak ceviz suyu
Kahvaltı 10:30
1 haşlanmış yumurta
3 halka sucuk
2 lokma ekmek
Zeytin
Domates salatalık havuç
2 ceviz
1 çk reçel
14:00 3 hurma +3 yk yoğurt
16:00 1 küçük yeşil elma
Akşam 18:30
1 küçük kase tarhana çorbası
3 içli köfte
Salata
19:00 1 dilim haşhaşlı revani
Spor yok
2.5 lt su
Artık daha sık geleceğim canım inşallah. Kurs beni çok meşgul ediyordu. Hatta şimdi bile oturup kurs defterini yazmam gerekiyor ama içimden yapmak gelmiyor. Yarına yazıp teslim etmem lazım halk eğitime. Sınav sorusu hazırla, oku, onları sisteme gir. Zor işler. Allah öğretmenlerimizin yardımcısı olsun. Sadece okulda çalışmıyorlar. Ayrıca evde de bir sürü zamanları gidiyor.latiska M melis08 @umudum2 Allah kolaylık versin kızlar
Bende şehriye çorbası içmiştim geçen de ama aynı makarna gibi oda onu da içmemek lazım aslında hem ğilav hem şehriye ...Ben de menümü yazayım.
9.00 1 dl tt ekmek, 1 yumurtadan kaşarlı omlet, biraz peynir
11.30 biraz kurumeyve
13.30 kurufadülye, pilav (3er kaşık) ( dün gözün kalmıştı akşam yememiştim yarın öğlen yerim demiştim), az turşu
17.30 1 kase şehriye çorbası
Öğlen tam şişkinlik yapan menü oldu. Midem rahatsız birkaç gündür, reflü var, iyice rahatsız oldu.
Bugün daha hafif besleneceğim.
Sen sınavlarına ağırlık ver burası 2. Plan sadece ipin ucunu kaçırma başarılarAblalarım hepinize günaydın.
Kusura bakmayın menü ve 1 2 bişey yazıp gidiyorum son 2 sınavım, kaldı yarın son sınav sonra aktifim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?