Aynen bende,suan bomba gibiyim uykusuzluk + gri hava kres kapali cocukda evde Ya SabirBenim dünkü bildirim kalsın muhtemelen bugün fazla çıkarım çünkü akşam tatlı yedim
Valla hayret ediyorum sana maşallah Allah sabrını gücünü arttırsın. Ben uykusuz olunca o kadar agrasif ve tahammülsüz oluyorum ki
HA
Rİ
KA
Nasıl güzel bir sonuç böyle maşallah. İnşallah hiç gitmemek üzere hoşgelmiş 5ler
Hep düzenli spor 2 ana 1 ara hiç kaçamaksız en çalışkan öğrencimiz kendisi gurur duyuyoruz 13.takım olarak
Ayyy maşallah harikasın yaEki Görüntüle 2267340
Gecen hafta : 61.800
Bu hafta : 59.700
Giden : 2.100
Yuzde : 3.39LAydLiNe canim bi yuzdemi kontrol edermisin.. birde hedef kilomun altindayim suan.. biliyorsun hedefim 60 idi... onu revize edelim mi son hedef koyalim oda 56 olsun... 58 e bisey kalmadi 58 demek istemiyorum....56 olsun sonra sizinle korumada olurum....
59 ne guzel soyleniyor 59 59
Bu gün ben de sabır çekiyorum büyük oğlan inşallah bağırtmadan okula giderValla hayret ediyorum sana maşallah Allah sabrını gücünü arttırsın. Ben uykusuz olunca o kadar agrasif ve tahammülsüz oluyorum ki
kendini su konusunda zorla bende ilk başladığımda diyete çıkmıyordum WC den sanki içiyorum direk mesaneme iniyordu sonra alıştımRamazan olmasa arttırcam suyu , bugün sahurda içtim 4 5 bardak bu sefer zırt zırt wc ye kalktım zaten sürekli yat kalk uyku kanmıyor
Ben tanımadığım çocuklara bile bişi olsa üzülüyorum , eşimle geziye gitmiştik feribotta öğrenci gezisi vardı çocuğun biri çıkmış geminin demirlerine aşağı bakıyor in çabuk ordan dedim.Öğretmen kaç tane çocuk var hangisini kontrol etsin
aynen öyle madamcım çok yoruyor bazen beni baskılar iğneleyici konuşmalar imalar dayaktan beter oluyorGeçmiş olsun kuzucuğa canım. Benimde eşim öyle çocuğa bişey oldu mu hemen beni suçlar. sanki o benden daha çok düşünebilirmiş gibi. Anneyiz biz Anne
Maşallahcanım çok iyi
Tekrar hoşgeldin canım
evet en güzeli öyle demesi ama işte bir insani kırmak daha kolay o an olayın heyecanıyla inşam ağzından çıkanı duyması lazımçok geçmiş olsun canım oğluna Allah beterinden korusun. böyle durumlarda (eşin için söylüyorum) neden böyle oldu falan deyip suçlu arayacağına çok şükür daha beteri de olabilirdi demeli insan.. gözünün önündeyken de olabilir bunun sorumlulukla falan ilgisi yok.. malesef benim eşim de seninki gibi tahammül edemiyor böyle şeylere
harika bir tabak çok zengin ve leziz görünüyor.. ben de pancar alayım bugün akşama köfte yapıcam iyi gider yanında
en doğru kararı verdin canım bir an önce başlamakla
@Neredeyimben sen de hoşgeldin canım
çok beğendim aynen böyle devam et :)Herkese günaydın kızlar.. bugüne 6000 adım atarak başladım sanırım zor geçer bugüngece sahurda acı biber yediğim için midem yanarak uyandım ama açlık yok çok şükür dünkü menümü yazayım
sahur
2 minnak domates (cherryden biraz büyük)
4 dilim tb ekmeği
2 dilim süzme peynir
1 lt su
iftar
1 tabak zeytinyağlı yoğurtlu bakla
2 kaşık kapuska
1 tabak kepekli makarna
1 hurma
1,5 lt su (gece boyunca)
ara:
1 parça pide (iki parmak kadar)
1 parça keçi peyniri
Eki Görüntüle 2267340
Gecen hafta : 61.800
Bu hafta : 59.700
Giden : 2.100
Yuzde : 3.39LAydLiNe canim bi yuzdemi kontrol edermisin.. birde hedef kilomun altindayim suan.. biliyorsun hedefim 60 idi... onu revize edelim mi son hedef koyalim oda 56 olsun... 58 e bisey kalmadi 58 demek istemiyorum....56 olsun sonra sizinle korumada olurum....
59 ne guzel soyleniyor 59 59
iyi koltukların tepesinden üstüme atlıyor kudurma tam gaz devam :)Gonul83 canım geçmiş olsun kuzuya. Şimdi nasıl iyi mi?
Bugün kreş bizimde kapalı niye ki not almışım ama sebebini bilmiyorum.Aynen bende,suan bomba gibiyim uykusuzluk + gri hava kres kapali cocukda evde Ya Sabir
Ben de yapayım bildirimimi
Geçen hafta 71,7
Bu hafta 71,3
Sen oruçlu değilmisin 19:00 kadar yapabilirsinBen de yapayım bildirimimi
Geçen hafta 71,7
Bu hafta 71,3
Yani bilmiyorum moralim bozuluyor : hafta içi güzel artı görüyorum cumaya çoğalıyor. Diyetisyenlerden biri tartı fobisi oluştu sizde diyordu haklı mı neCanım bence senin tek problemin uyku. Bu kadar uykusuzluğa rağmen iyi bile gidiyor.
Yok regl oldumSen oruçlu değilmisin 19:00 kadar yapabilirsin
canım, genel beslenme şeklim iki ana öğün bir minik ara yapıyorum... oruç değilsem mutlaka 1,5 saat sabah spor yaparım... daha önceleri buna ek 45 dk da öğleden sonra spor yapıyordum artık onu yapmıyorum ev işi kalıyorCANIM MAŞALLAH SANA BİR haftada mı 2 kilo nasıl oldu o iş bana da söyle bana da söyle bende bileyim
çook sağol canımAyyyy hedef kilomdasınnnMaşallah yaaa azmin sonu budur işte
Hep düzenli spor 2 ana 1 ara hiç kaçamaksız en çalışkan öğrencimiz kendisi gurur duyuyoruz 13.takım olarak
Canım ben sana mesaj atmıştım o videoyu her gün yap haftaya 69,9 / 70,4 arası göreceksin. Hadi bu hafta dene lütfennnnnKızlar geçen cuma 72 dim
Bugün 71.7
demek ödem giderse kocaman eksi gelecekKızlar ben de bildirimimi yapayım.
Geçen hafta : 68.8
Bu hafta : 68.9
Hafta içi 68.3 ü görmüştüm. Demek ki regl bu kadar etkilemiş. Uzun zamandır ilk defa bir ramazanda kilo almıyorum.
çoook teşekür ederim canımmm amin inşallahBenim dünkü bildirim kalsın muhtemelen bugün fazla çıkarım çünkü akşam tatlı yedim
Valla hayret ediyorum sana maşallah Allah sabrını gücünü arttırsın. Ben uykusuz olunca o kadar agrasif ve tahammülsüz oluyorum ki
HA
Rİ
KA
Nasıl güzel bir sonuç böyle maşallah. İnşallah hiç gitmemek üzere hoşgelmiş 5ler
ramazan sonrası spor yarışı yapalımBen spor yapamıyorum ama ramazandan sonra düşünüyorum başlamayı şuan iftara yemek, sahura aparetif çamaşır bulaşık arasında geziyorum oturmuyorum ama sporda değil :)
Kendi aralarinda calismalari varmiskendini su konusunda zorla bende ilk başladığımda diyete çıkmıyordum WC den sanki içiyorum direk mesaneme iniyordu sonra alıştım
Ne kadar duyarlısın :) genelde çocuğu olmayan insanlar bu kadar duyarlı olamıyor sen gerçekten çok çok iyi bir anne olacaksın inşallah
aynen öyle madamcım çok yoruyor bazen beni baskılar iğneleyici konuşmalar imalar dayaktan beter oluyor
evet en güzeli öyle demesi ama işte bir insani kırmak daha kolay o an olayın heyecanıyla inşam ağzından çıkanı duyması lazım
çok beğendim aynen böyle devam et :)
ben eee şey hımö kem küm yokum bugün Fransa’ya gidiyorum fransız olacağım
iyi koltukların tepesinden üstüme atlıyor kudurma tam gaz devam :)
Bugün kreş bizimde kapalı niye ki not almışım ama sebebini bilmiyorum.
teşekkür ederim canımAyyy maşallah harikasın yabana da maşallah tutturdum
ramazan sonrası spor yarışı yapalımben temmuzda memlekete gidecem ozaman ki hedefim 55 deli gibi spor yapacam ozamana kadar varmısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?