Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynen bende,suan bomba gibiyim uykusuzluk + gri hava kres kapali cocukda evde Ya Sabir

Ayyy maşallah harikasın ya bana da maşallah tutturdum

kendini su konusunda zorla bende ilk başladığımda diyete çıkmıyordum WC den sanki içiyorum direk mesaneme iniyordu sonra alıştım
Ne kadar duyarlısın :) genelde çocuğu olmayan insanlar bu kadar duyarlı olamıyor sen gerçekten çok çok iyi bir anne olacaksın inşallah
aynen öyle madamcım çok yoruyor bazen beni baskılar iğneleyici konuşmalar imalar dayaktan beter oluyor
evet en güzeli öyle demesi ama işte bir insani kırmak daha kolay o an olayın heyecanıyla inşam ağzından çıkanı duyması lazım
çok beğendim aynen böyle devam et :)
ben eee şey hımö kem küm yokum bugün Fransa’ya gidiyorum fransız olacağım
Gonul83 canım geçmiş olsun kuzuya. Şimdi nasıl iyi mi?
iyi koltukların tepesinden üstüme atlıyor kudurma tam gaz devam :)
Aynen bende,suan bomba gibiyim uykusuzluk + gri hava kres kapali cocukda evde Ya Sabir
Bugün kreş bizimde kapalı niye ki not almışım ama sebebini bilmiyorum.

Canım bence senin tek problemin uyku. Bu kadar uykusuzluğa rağmen iyi bile gidiyor.
Yani bilmiyorum moralim bozuluyor : hafta içi güzel artı görüyorum cumaya çoğalıyor. Diyetisyenlerden biri tartı fobisi oluştu sizde diyordu haklı mı ne
Sen oruçlu değilmisin 19:00 kadar yapabilirsin
Yok regl oldum

CANIM MAŞALLAH SANA BİR haftada mı 2 kilo nasıl oldu o iş bana da söyle bana da söyle bende bileyim
canım, genel beslenme şeklim iki ana öğün bir minik ara yapıyorum... oruç değilsem mutlaka 1,5 saat sabah spor yaparım... daha önceleri buna ek 45 dk da öğleden sonra spor yapıyordum artık onu yapmıyorum ev işi kalıyor bu hafta 1,5 gün oruç tuttum acaba o mu etkiledi vücüd ne oluyor dedi ))
genelde 1 kilo yada biraz daha fazla veriyordum ama bu kadarını bu hafta bende beklemiyordum.... şuan regliyim onun etkisi diyecem ama hayır daha önceki aylarda regli olduğum hafta az kilo gitmişti....

çoook teşekür ederim canımmm amin inşallah
biliyormusun kıyafet almaya korkuyorum yaa tekrar kilo alırsam diye korkuyorum.... kiloluykende kilo verecem diye pek bişey almıyordum kısır döngü
ayak numaram 37 ama ayakkabılarım geniş olmaya başladı yarın iki ayakkabı alacam ))

Ben spor yapamıyorum ama ramazandan sonra düşünüyorum başlamayı şuan iftara yemek, sahura aparetif çamaşır bulaşık arasında geziyorum oturmuyorum ama sporda değil :)
ramazan sonrası spor yarışı yapalım ben temmuzda memlekete gidecem ozaman ki hedefim 55 deli gibi spor yapacam ozamana kadar varmısın ?

Kendi aralarinda calismalari varmis

ramazan sonrası spor yarışı yapalım ben temmuzda memlekete gidecem ozaman ki hedefim 55 deli gibi spor yapacam ozamana kadar varmısın ?

Varımda sen çok hırslı geldin gözüme tırstım
Benim yaptığım spor ip atlama oda en fazla 100 tane
Senin boy kaçtı canım hedefi 55 e çektin wuhhu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…