Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok geçmiş olsun canım oğluna Allah beterinden korusun. böyle durumlarda (eşin için söylüyorum) neden böyle oldu falan deyip suçlu arayacağına çok şükür daha beteri de olabilirdi demeli insan.. gözünün önündeyken de olabilir bunun sorumlulukla falan ilgisi yok.. malesef benim eşim de seninki gibi tahammül edemiyor böyle şeylere

Eki Görüntüle 2267224 iftarim +1 kepce corba ve salata var patlicanlarda 3 köfte vardi sadece 1ini yiyebildim

harika bir tabak çok zengin ve leziz görünüyor.. ben de pancar alayım bugün akşama köfte yapıcam iyi gider yanında

en doğru kararı verdin canım bir an önce başlamakla

Neredeyimben sen de hoşgeldin canım

Herkese günaydın kızlar.. bugüne 6000 adım atarak başladım sanırım zor geçer bugün gece sahurda acı biber yediğim için midem yanarak uyandım ama açlık yok çok şükür dünkü menümü yazayım

sahur
2 minnak domates (cherryden biraz büyük)
4 dilim tb ekmeği
2 dilim süzme peynir
1 lt su

iftar
1 tabak zeytinyağlı yoğurtlu bakla
2 kaşık kapuska
1 tabak kepekli makarna
1 hurma
1,5 lt su (gece boyunca)

ara:
1 parça pide (iki parmak kadar)
1 parça keçi peyniri

Sgl canim misafirden kalma bi kac gün daha yiyicez artik ben pancarla bu sene tanistim cok lezzetliymis :)

inş canım inş önce sizlere sonra kendime güveniyorum birazcık motivasyonla yapamayacağım yok
Önce kendine güven biz seni motive ederiz sen bırakma herşeyi yapabiliriz yeterki inan şeker un tuz klasik ama paketli gıda rafine şeker beyaz un şekerli içecek hazır meyve suyu dahil hepsini kes bak nasıl gidecek

Gecen hafta : 61.800
Bu hafta : 59.700
Giden : 2.100
Yuzde : 3.39 LAydLiNe canim bi yuzdemi kontrol edermisin.. birde hedef kilomun altindayim suan.. biliyorsun hedefim 60 idi... onu revize edelim mi son hedef koyalim oda 56 olsun... 58 e bisey kalmadi 58 demek istemiyorum....56 olsun sonra sizinle korumada olurum....

59 ne guzel soyleniyor 59 59

Adaaaa süpersin yaaa ,ayakta

CANIM MAŞALLAH SANA BİR haftada mı 2 kilo nasıl oldu o iş bana da söyle bana da söyle bende bileyim

Ayyyy hedef kilomdasınnn Maşallah yaaa azmin sonu budur işte

Ozmn eksilirsem.yeni bildirim.yaparim ben

Benim dünkü bildirim kalsın muhtemelen bugün fazla çıkarım çünkü akşam tatlı yedim

Toplam 8 saat bile uyumadığım bir haftadan sonra tartıya çıkmak istemiyorum

Valla hayret ediyorum sana maşallah Allah sabrını gücünü arttırsın. Ben uykusuz olunca o kadar agrasif ve tahammülsüz oluyorum ki

HA

KA

Nasıl güzel bir sonuç böyle maşallah. İnşallah hiç gitmemek üzere hoşgelmiş 5ler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…