Ozmn eksilirsem.yeni bildirim.yaparim benCanım şansımıza ben niyetli değilim. 19:00 a kadar herkes bildirim yapabilir. Ben takımda olacağım.
Böyle devam edersen takır takır gidiyoBende öyle hissediyorum şu azimle gider sıfır tatlı tüketirsem olur, zaten şeker orucu gibi bişi yapıyorum paketli gıda,hazır ürün , tatlı ağzıma sürmedim bakalım
Çok güzel ben tekrar bildirim yapacağımCanım şansımıza ben niyetli değilim. 19:00 a kadar herkes bildirim yapabilir. Ben takımda olacağım.
Böyle devam edersen takır takır gidiyo
ya çok dağıtmadım şaka yaptım biraz ucundan yedim işte çok sevinmeyin :)
orucumu bozdum malum regl oldum beklenmedik zamanda çocuklarda eğlendi ama küşük oğlum kapıya elini sıkıştırdı ezildi biraz tırnağı büyük ihtimal düşer yolda gelirken uyudu geldim eve yatağına koydum belki de morarmıştır epey
Evet sahurda kahvaltı çok daha iyi oluyor ama ben börek veya sarma falan varsa yerim yani affetmem onlar yemek bakımından pratik oluyor
Eki Görüntüle 2267224 iftarim +1 kepce corba ve salata var patlicanlarda 3 köfte vardi sadece 1ini yiyebildim
Artık bende baslayayim dedim gün geçtikçe sisiyorum çünkü inşallah ideal kiloma sizinle ulaşır buradan mezun olurum
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Zeyneppk
İsim (İsteğe Bağlı ):Zeynep
Mesleginiz: Ev hanımı
Yaşınız :37
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 3
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.57
Kilonuz: 67.9
Hedef kilonuz : 57
Kilo alma hikayeniz : Doğum , abur cubur tatlı yeme alışkanlığı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlıklı olmak fit olmak istediğim kıyafetleri giymek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Evt 10.takimdan ayrıldım
82 kilodan bu kiloya geldim ama 1 haftada 2.5 kilo alma potansiyelim var görüldüğü üzere
diger grupta 65.2 idim
Sgl canim misafirden kalma bi kac gün daha yiyicez artikçok geçmiş olsun canım oğluna Allah beterinden korusun. böyle durumlarda (eşin için söylüyorum) neden böyle oldu falan deyip suçlu arayacağına çok şükür daha beteri de olabilirdi demeli insan.. gözünün önündeyken de olabilir bunun sorumlulukla falan ilgisi yok.. malesef benim eşim de seninki gibi tahammül edemiyor böyle şeylere
harika bir tabak çok zengin ve leziz görünüyor.. ben de pancar alayım bugün akşama köfte yapıcam iyi gider yanında
en doğru kararı verdin canım bir an önce başlamakla
Neredeyimben sen de hoşgeldin canım
Önce kendine güven biz seni motive ederiz sen bırakma herşeyi yapabiliriz yeterki inan şeker un tuz klasik ama paketli gıda rafine şeker beyaz un şekerli içecek hazır meyve suyu dahil hepsini kes bak nasıl gidecekinş canım inş önce sizlere sonra kendime güveniyorum birazcık motivasyonla yapamayacağım yok
Adaaaa süpersin yaaa ,ayaktaEki Görüntüle 2267340
Gecen hafta : 61.800
Bu hafta : 59.700
Giden : 2.100
Yuzde : 3.39LAydLiNe canim bi yuzdemi kontrol edermisin.. birde hedef kilomun altindayim suan.. biliyorsun hedefim 60 idi... onu revize edelim mi son hedef koyalim oda 56 olsun... 58 e bisey kalmadi 58 demek istemiyorum....56 olsun sonra sizinle korumada olurum....
59 ne guzel soyleniyor 59 59
Eki Görüntüle 2267340
Yuzde : 3.39LAydLiNe canim bi yuzdemi kontrol edermisin.. birde hedef kilomun altindayim suan.. biliyorsun hedefim 60 idi... onu revize edelim mi son hedef koyalim oda 56 olsun... 58 e bisey kalmadi 58 demek istemiyorum....56 olsun sonra sizinle korumada olurum....
Ayyyy hedef kilomdasınnnEki Görüntüle 2267340
Hep düzenli spor 2 ana 1 ara hiç kaçamaksız en çalışkan öğrencimiz kendisi gurur duyuyoruz 13.takım olarakCANIM MAŞALLAH SANA BİR haftada mı 2 kilo nasıl oldu o iş bana da söyle bana da söyle bende bileyim
Ozmn eksilirsem.yeni bildirim.yaparim ben
Toplam 8 saat bile uyumadığım bir haftadan sonra tartıya çıkmak istemiyorum
Eki Görüntüle 2267340
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?