Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçmişler olsun inş... Kıyamam ya ağladı mı çok

Artık bende baslayayim dedim gün geçtikçe sisiyorum çünkü inşallah ideal kiloma sizinle ulaşır buradan mezun olurum

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : Zeyneppk
İsim (İsteğe Bağlı ):Zeynep
Mesleginiz: Ev hanımı
Yaşınız :37
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 3
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.57
Kilonuz: 67.9
Hedef kilonuz : 57
Kilo alma hikayeniz : Doğum , abur cubur tatlı yeme alışkanlığı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlıklı olmak fit olmak istediğim kıyafetleri giymek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Evt 10.takimdan ayrıldım
82 kilodan bu kiloya geldim ama 1 haftada 2.5 kilo alma potansiyelim var görüldüğü üzere
diger grupta 65.2 idim

çok güzel menü bir de suyu artırıp beyaz veya yeşil çaya başlasan daha iyi olur
Geçmişler olsun inş... Kıyamam ya ağladı mı çok
sesi gitti 10 sn falan sonra inletti bir orayı aldım dışarı çıkardım hemen içim cız etti heralde o an /ömrümden 1 yıl gitti çünkü elini tutuyordu görmedim elini açmadı aklıma neler geldi koptu heralde dedim sonra baktık çok kötü değildi
Teşekkür ederim canım benim

Ramazan olmasa arttırcam suyu , bugün sahurda içtim 4 5 bardak bu sefer zırt zırt wc ye kalktım zaten sürekli yat kalk uyku kanmıyor
Ben tanımadığım çocuklara bile bişi olsa üzülüyorum , eşimle geziye gitmiştik feribotta öğrenci gezisi vardı çocuğun biri çıkmış geminin demirlerine aşağı bakıyor in çabuk ordan dedim.Öğretmen kaç tane çocuk var hangisini kontrol etsin

Evet hareket ettirebiliyor Allah’a şükür yoksa babası beni mahvetmişti bir çocuğa göz kulak olamadın diye

Geçmiş olsun kuzucuğa canım. Benimde eşim öyle çocuğa bişey oldu mu hemen beni suçlar. sanki o benden daha çok düşünebilirmiş gibi. Anneyiz biz Anne

ÖNCEKİ KİLOM: 63,00
ŞİMDİKİ KİLOM: 62,00
KISACA -1 KG ŞAŞIRDIM MI ÇOOK :)

Maşallah canım çok iyi

Tekrar hoşgeldin canım

Normalde -500 kilo veren biriyim canım ama Mart ayında ben yine sıktım dişi 60 kg inmiştim 62 63 arası gidip geliyordum yerleşik bir kilo değildi ondan çok gitti sanıyorum ramazan bitene kadar 59 olur muyum ya ?

Hoşgeldiniz Katılımı güzelce yaparsan etkilenip sıkılmazsın inşallah kısa süre de verirsin inşallah

Hoş geldin canım aramıza. Ebru ben. İnşallah bizimle birlikte bütün fazla kilolarından kurtulacaksın.

Hoş geldin Zeynep'cim aramıza. Ben de Ebru. Sen bu işi çözmüşsün. Kısa zamanda bizimle birlikte hedefine ulaşıp mezun olursun inşallah. Diğer takımdan nasıl ayrılmıştın? Yani listeye ne yazmışlardı hatırlıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…