- 11 Nisan 2019
- 1.295
- 5.667
- 78
ya çok dağıtmadım şaka yaptım biraz ucundan yedim işte çok sevinmeyin :)
orucumu bozdum malum regl oldum beklenmedik zamanda çocuklarda eğlendi ama küşük oğlum kapıya elini sıkıştırdı ezildi biraz tırnağı büyük ihtimal düşer yolda gelirken uyudu geldim eve yatağına koydum belki de morarmıştır epey
Evet sahurda kahvaltı çok daha iyi oluyor ama ben börek veya sarma falan varsa yerim yani affetmem onlar yemek bakımından pratik oluyor
çok güzel menü bir de suyu artırıp beyaz veya yeşil çaya başlasan daha iyi olurDÜNKÜ MENÜM
SAHUR
1 Haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
domates salata
1 veya 2 zeytin
şekersiz çay
1 dilim ekmek
iftar
fırında tavuklu patates
tavuğundan 2 adet patatesinden 3 4 adet yedim
salata
ara
tarçınlı süt
su 4 5 bardak ancadır
sesi gitti 10 sn falan sonra inletti bir orayı aldım dışarı çıkardım hemen içim cız etti heralde o an /ömrümden 1 yıl gitti çünkü elini tutuyordu görmedim elini açmadı aklıma neler geldi koptu heralde dedim sonra baktık çok kötü değildiGeçmişler olsun inş... Kıyamam ya ağladı mı çok
çok güzel menü bir de suyu artırıp beyaz veya yeşil çaya başlasan daha iyi olur
sesi gitti 10 sn falan sonra inletti bir orayı aldım dışarı çıkardım hemen içim cız etti heralde o an /ömrümden 1 yıl gitti çünkü elini tutuyordu görmedim elini açmadı aklıma neler geldi koptu heralde dedim sonra baktık çok kötü değildi
Teşekkür ederim canım benim
Evet hareket ettirebiliyor Allah’a şükür yoksa babası beni mahvetmişti bir çocuğa göz kulak olamadın diye
ÖNCEKİ KİLOM: 63,00
ŞİMDİKİ KİLOM: 62,00
KISACA -1 KG ŞAŞIRDIM MI ÇOOK :)
Artık bende baslayayim dedim gün geçtikçe sisiyorum çünkü inşallah ideal kiloma sizinle ulaşır buradan mezun olurum
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Zeyneppk
İsim (İsteğe Bağlı ):Zeynep
Mesleginiz: Ev hanımı
Yaşınız :37
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 3
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.57
Kilonuz: 67.9
Hedef kilonuz : 57
Kilo alma hikayeniz : Doğum , abur cubur tatlı yeme alışkanlığı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlıklı olmak fit olmak istediğim kıyafetleri giymek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Evt 10.takimdan ayrıldım
82 kilodan bu kiloya geldim ama 1 haftada 2.5 kilo alma potansiyelim var görüldüğü üzere
diger grupta 65.2 idim
Geçmiş olsun kuzucuğa canım. Benimde eşim öyle çocuğa bişey oldu mu hemen beni suçlar. sanki o benden daha çok düşünebilirmiş gibi. Anneyiz biz Anne
Maşallahcanım çok iyi
Tekrar hoşgeldin canım
Hoşgeldinizİsim (İsteğe Bağlı ):Selin
Mesleginiz: Mühendis
Yaşınız : 29
Çocuk Sayısı : -
Yaşadığınız şehir: Muğla
Boyunuz : 167
Kilonuz: 83
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Eşimle tanıştıktan sonra çok kaçırınca yemeyi de içmeyi de haliyle kilo aldım. Kilo almaya gayet meyilli bir yapım var.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Eski halime dönmek ve sağlıklı olmak istiyorum. Ve tabi ki güzel kıyafetlere kimse hayır diyemez
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :Bir kere denedim fakat 2 hafta aşamasını geçemedim. Çok yoğun bir dönemimdi.
Müsaitsen leslie yapalım hadi
Yaptım hem de 30dkKız ben seni yerim valla ne tatlı bişeysin sen
Leslie yaptın inşallah akşam bu kadar söylemeye
Bugün en son saat kaça kadar bildirim yapabiliriz kaptanımmKız ben seni yerim valla ne tatlı bişeysin sen
Leslie yaptın inşallah akşam bu kadar söylemeye
İsim (İsteğe Bağlı ):Selin
Mesleginiz: Mühendis
Yaşınız : 29
Çocuk Sayısı : -
Yaşadığınız şehir: Muğla
Boyunuz : 167
Kilonuz: 83
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Eşimle tanıştıktan sonra çok kaçırınca yemeyi de içmeyi de haliyle kilo aldım. Kilo almaya gayet meyilli bir yapım var.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Eski halime dönmek ve sağlıklı olmak istiyorum. Ve tabi ki güzel kıyafetlere kimse hayır diyemez
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :Bir kere denedim fakat 2 hafta aşamasını geçemedim. Çok yoğun bir dönemimdi.
Normalde -500 kilo veren biriyim canım ama Mart ayında ben yine sıktım dişi 60 kg inmiştim 62 63 arası gidip geliyordum yerleşik bir kilo değildi ondan çok gitti sanıyorum ramazan bitene kadar 59 olur muyum ya ?
Artık bende baslayayim dedim gün geçtikçe sisiyorum çünkü inşallah ideal kiloma sizinle ulaşır buradan mezun olurum
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Zeyneppk
İsim (İsteğe Bağlı ):Zeynep
Mesleginiz: Ev hanımı
Yaşınız :37
Çocuk Sayısı : 3
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.57
Kilonuz: 67.9
Hedef kilonuz : 57
Kilo alma hikayeniz : Doğum , abur cubur tatlı yeme alışkanlığı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlıklı olmak fit olmak istediğim kıyafetleri giymek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Evt 10.takimdan ayrıldım
82 kilodan bu kiloya geldim ama 1 haftada 2.5 kilo alma potansiyelim var görüldüğü üzere
diger grupta 65.2 idim
Güzel devam edersen verirsin canım.
Bugün en son saat kaça kadar bildirim yapabiliriz kaptanımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?