DİMİ çatalın ucuylada mı tatmadın, hiç mi burnuna sıcak poğaça kokusu gelmedi, hiç mi damla çukulatalı kurabiye yemek istemedin zalımın kızı
çoook teşekkür ederim canım inşallahbuna rağmen sonucun iyi canım ve de inceliyorsun herşey daha iyi olur inşallah ❤
vaaayyyyyGelsin 5 li rakamlar ..
Maşallah canım
ıykusuzlık ödemine bakarsak güzel sonuç canım
Tebrikler canım eksi olman Harika
anladım canım geçmiş olsun .. benim bi arkadaşımda da bu problem var 1 çocuğu var ikinci çocuğu için tüp bebek tedavisine başladı...25 bin tl diye başladılar geçen konuştum 35 i geçti diyor bir sürü ekstraşey çıkıyor diyor.... ama senin ilk çocuk olunca develet karşılıyor diye biliyorum arkadaşımın ikinci çocuk olunca devlet karşılamıyormuş....Bende kan pıhtılaşması var canım bir kere hamile kaldım düşük yaptım o zaman da önlem amaçlı vermişti doktorum.Yine doktor verdi zaten tüp bebek maliyetli diye aşılama düşünüyordum önden başlamıştım kısaca aşılama olacak diye
çook teşekkür ederim canımKızımın okuluna gittim geldim kizimin öğretmeni anneler günü için program hazırlamış azcik agladim geldimcok güzel ve duyguluydu Rabbim evlatlarimizin hep iyi günlerini göstersin inşallah
Bu arada 1 saatte yürüdüm 🏋
Geçmişi okuyamadim yetişemedim supersiniz tam istediğim grup
Merhaba ebrucum hosbuldum inşallah canım
Ben pazartesi ayrilmistim az önce baktım ayrıldı yada izinli vs yazmamis
İnşallah canım maalesef benim ortam yok ya hep ya hiç diyet yapınca sıkı yapıyorum bırakınca da eski düzene devam ediyorum inşallah hep beraber kilolarimiza veda edeceğiz
Maşallah adacim azmin zaferi cok tebrik ediyorum Ramazan'dan sonra seninle sporda yarışmak isterim
Süper sonunda rakip buldun kendineçook teşekkür ederim canım
Anka bak sporda benimle kapışmak isteyen biri var tamam seve seve yarışalım zeynepcim
çok severim zeynep ismini bu arada... zeynep ve elif favorimdi... kızıma koymak isterdim ama zeynep ablamın kızımın ismi önce o koydu onu eledim ... kv adı elif anneme haksızlık yapmak istemedim onuda koyamadım....
hırslan canımAda çok pis hırslandım şimdi :)
Ya gerçekten merak ediyorum hiç mi çikolata pasta yemiyorsun
ayyyy ne güzel zeynep ismi böyle içimi eritiyor çook güzel maşallah... kokla kızını benim yerimeSüper sonunda rakip buldun kendine
Benim kızımın adı da Zeynep bu arada :)
Cahil cesaretimi diyelimçook teşekkür ederim canım
Anka bak sporda benimle kapışmak isteyen biri var tamam seve seve yarışalım zeynepcim
çok severim zeynep ismini bu arada... zeynep ve elif favorimdi... kızıma koymak isterdim ama zeynep ablamın kızımın ismi önce o koydu onu eledim ... kv adı elif anneme haksızlık yapmak istemedim onuda koyamadım....
hahahahah çok tatlısınDİMİ çatalın ucuylada mı tatmadın, hiç mi burnuna sıcak poğaça kokusu gelmedi, hiç mi damla çukulatalı kurabiye yemek istemedin zalımın kızı
Ne güzel ankacim zeynepin kaç yaşında Rabbim sana bağışlasınSüper sonunda rakip buldun kendine
Benim kızımın adı da Zeynep bu arada :)
teşekkür ederim canım , senin maşallahın var sen bir asılsan rüzgar gibi ilerlersin
anladım canım geçmiş olsun .. benim bi arkadaşımda da bu problem var 1 çocuğu var ikinci çocuğu için tüp bebek tedavisine başladı...25 bin tl diye başladılar geçen konuştum 35 i geçti diyor bir sürü ekstraşey çıkıyor diyor.... ama senin ilk çocuk olunca develet karşılıyor diye biliyorum arkadaşımın ikinci çocuk olunca devlet karşılamıyormuş....
henüz 1,5 gün oruç tuttum 1. gün yapmadım ama ikinci gün yapmıştım.. artık yapacam spor ama en fazla 45 dk yaparım daha fazlasını yapmam...Cahil cesaretimi diyelimTeşekkür ederim canım bende ismimi cok seviyorum
Oruçluyken spor yapiyormusun
hahahahah çok tatlısınyok bu zalımın kızının metabolizması çok yavaş yersem tutamam kendimi
aynen canım ağzımı bir sürersem dur durak bilmiyorum şuursuzca yiyiyorum.... o yüzden yememeye çalışıyorum... kuru meyvelerde çoook masum değiller onlarda insülin direnciyle oynuyor bunu bildiğim için elimden geldikçe kabızlık vs yoksa tüketmemeye çalışıyorum.... kabızlık varsa mutlaka kuru erik ve kayısı tercih ederimBende öyleyim yemezsem hiç yemiyorum yersem durdurak bilmiyorum.benim sorunum bu zaten ayarım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?