Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

anladım canım geçmiş olsun .. benim bi arkadaşımda da bu problem var 1 çocuğu var ikinci çocuğu için tüp bebek tedavisine başladı...25 bin tl diye başladılar geçen konuştum 35 i geçti diyor bir sürü ekstraşey çıkıyor diyor.... ama senin ilk çocuk olunca develet karşılıyor diye biliyorum arkadaşımın ikinci çocuk olunca devlet karşılamıyormuş....

çook teşekkür ederim canım
Anka bak sporda benimle kapışmak isteyen biri var tamam seve seve yarışalım zeynepcim
çok severim zeynep ismini bu arada... zeynep ve elif favorimdi... kızıma koymak isterdim ama zeynep ablamın kızımın ismi önce o koydu onu eledim ... kv adı elif anneme haksızlık yapmak istemedim onuda koyamadım....

Süper sonunda rakip buldun kendine
Benim kızımın adı da Zeynep bu arada :)

Ada çok pis hırslandım şimdi :)
Ya gerçekten merak ediyorum hiç mi çikolata pasta yemiyorsun
hırslan canım ))
inan yemiyorumyesem bu sonucu alamam ki benim metabolizmam çok yavaş... işte en son kızımın doğum günüde yedim pasta... hurma hakkımı bile genelde regli haftasına saklıyorum )

Cahil cesaretimi diyelim Teşekkür ederim canım bende ismimi cok seviyorum
Oruçluyken spor yapiyormusun

DİMİ çatalın ucuylada mı tatmadın, hiç mi burnuna sıcak poğaça kokusu gelmedi, hiç mi damla çukulatalı kurabiye yemek istemedin zalımın kızı
hahahahah çok tatlısın yok bu zalımın kızının metabolizması çok yavaş yersem tutamam kendimi

Aynen öyle canım bende hep öyle 7 8 bin diye başlıyorsun hop 14 15 bini bulmuş.Benim iki yıl olacak ara vereli geçen gittim fiyat istedim yirmine yakın çıkardı. Aşılamada şans düşük diye istememiştim tüp bebekte yüzde kırk tı da ne oldu. Devlette hiç yaptırmadım canım bizim burda ki fakülteye gittim birgün akşama kadar sadece sekreteri gördüm o da şu evrakları yaptır öyle gel dedi. Dedim burayla benim işler hiç olmaz mümkün değil iş yerinden o kadar izin almam..

Cahil cesaretimi diyelim Teşekkür ederim canım bende ismimi cok seviyorum
Oruçluyken spor yapiyormusun
henüz 1,5 gün oruç tuttum 1. gün yapmadım ama ikinci gün yapmıştım.. artık yapacam spor ama en fazla 45 dk yaparım daha fazlasını yapmam...

Son düzenleme:
Bende öyleyim yemezsem hiç yemiyorum yersem durdurak bilmiyorum.benim sorunum bu zaten ayarım yok
aynen canım ağzımı bir sürersem dur durak bilmiyorum şuursuzca yiyiyorum.... o yüzden yememeye çalışıyorum... kuru meyvelerde çoook masum değiller onlarda insülin direnciyle oynuyor bunu bildiğim için elimden geldikçe kabızlık vs yoksa tüketmemeye çalışıyorum.... kabızlık varsa mutlaka kuru erik ve kayısı tercih ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…