Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayyy benim de en sevdiğim kız isimleri Elif ve Zeyneb
Süper sonunda rakip buldun kendine
Benim kızımın adı da Zeynep bu arada :)
benim ki de zeyneb
Bende öyleyim yemezsem hiç yemiyorum yersem durdurak bilmiyorum.benim sorunum bu zaten ayarım yok
Ay bende ya maşallah çok güzel tutuyorum hiç zorlanmıyorum, iftardan sonra da akşam yemeyim diye kendimi tutuyorum . ama bi başlasam yemeye yerim de yerim . Benim sorunum hep evde olduğum için yemeyi bi vakit geçirme aracı olarak görmek

Ramazan kolay geçsin diye galiba ısınmadı bu sene havalar. Yüzmeye başlayana kadar Leslie yapalım beraber
Olur bana uyar
Hosgeldiniz aramiza keyifle kilo vermeler...
Hoşbuldum
Hoşgeldin, bende yeniyim. İsmim Selin. Beraber fit olalım di mi
Hoş geldin canım aramıza. Ebru ben. İnşallah bizimle birlikte bütün fazla kilolarından kurtulacaksın.

O yüzden ne yapıyoruz burayı bırakmıyoruz korumaya geçsek bile

Canım işte de öyle sıkıldıkça kalkıp çay alıyorum bir süre sonra içimi bayıyor gidip bir iki yudum ekmek zeytin atıştırıyorum

ayyy yine takıldım hadi ben temizliğe devam

Sen temizlik yapacağım diyince tuhaf oluyorum seni daha prenses hayal ediyordum spordan eve ordan duşa ordan arabana atlayıp kızı okuldan almaya evden çıkarken hizmetçine günlük menü bırakmanı falan sonra sebebini buldum avatar foton : D

Son düzenleme:
Canım işte de öyle sıkıldıkça kalkıp çay alıyorum bir süre sonra içimi bayıyor gidip bir iki yudum ekmek zeytin atıştırıyorum
benim sorunum yazın dondurma karpuz ,çayı severim ama kendime özel demlemeleri bıraktım diyetten sonra çünkü yanına bişiler istiyo bi süre sonra tek içilmiyor
Günaydın herkese ya da tünaydın. Yeni uyandım. Ve tartıldım.
Kilom 82.8
Bakalım haftaya neler olacak.
Sabah uyanınca ilk işim yarım litre su içmek olacak inşallah...
tünaydın canım Kısa bir süre içinde 7 li rakamları görürsün inşallahBende 86 ydım bir buçuk yıl önce rakamlar düştükçe ,
Bedenler küçüldükçe hoşuna gidecek Şimdiden Kolay gelsin Aynen dediklerine baya benziyor süslü kokoş ama temizliğini de yapıyor şimdi hakkını yemeyelim

Sen gördün mü canım, ben çok silik bir tipim ya bence

Sen gördün mü canım, ben çok silik bir tipim ya bence
Yok görmedim de anlatıyor takması takıştırması sporu kuaförü maşallah diyeyim adacım süperdir
Sanırım bende siliğim O nedemek bilmiyom ama
Bence bu bi yaşam tarzı sonradan olunmuyor ben yapamam yapana helal olsun valla

Kilo bildirimi yaptın mı
yapmadım 53,7 idim en son sonra artı çıktım regl ve oruç bozmakla
akşama kadar bekleyeyim bakalım ne olacak pek birşey yemedim salata çikolata beyaz çay falan :)
DİMİ çatalın ucuylada mı tatmadın, hiç mi burnuna sıcak poğaça kokusu gelmedi, hiç mi damla çukulatalı kurabiye yemek istemedin zalımın kızı
he ya vicdan azabı gibi omzumuzda fısıldıyor sürekli :)
Kızlar kilo verip şu Gonul83 ü geçin. O pastaları çikolataları mantıları yemeye devam etsin
hahayt beni kimse geçemez :) Merve merveeeee eski yarışlar başlıyor ortalık kızışıyor tüh keşke biraz daha fazla kilom olsaydı şimdi hırs ederim bir anda 50 kg olurum zevk-i kalmaz yavaş yavaş vereceğim size işkence olsun
hırslan canım ))
inan yemiyorumyesem bu sonucu alamam ki benim metabolizmam çok yavaş... işte en son kızımın doğum günüde yedim pasta... hurma hakkımı bile genelde regli haftasına saklıyorum )
yok ya seni diyet yapanlar müzesine örnekmolarak koymak laızm heykeli dikilecek kadınsın :)

Hoş geldin canım çok sevindim seni gördüğüme

Yaptim kaptanim. Ama aksam tekrar yapmak istiyorum sen 19:00 dan once bildirebilirsiniz dedin ya. Ben de free liste de neden yokum diyecektim

Bildirim yapanları aldım canım listeye de sanki sende yaptın diye hatırlıyorum. Aradan kaçırmışım. Seni de ekleyeceğim akşama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…