- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
ayyy benim de en sevdiğim kız isimleri Elif ve Zeynebçook teşekkür ederim canım
@Anka bak sporda benimle kapışmak isteyen biri vartamam seve seve yarışalım zeynepcim
çok severim zeynep ismini bu arada... zeynep ve elif favorimdi... kızıma koymak isterdim ama zeynep ablamın kızımın ismi önce o koydu onu eledim ... kv adı elif anneme haksızlık yapmak istemedim onuda koyamadım....
benim ki de zeynebSüper sonunda rakip buldun kendine
Benim kızımın adı da Zeynep bu arada :)
Ay bende ya maşallah çok güzel tutuyorum hiç zorlanmıyorum, iftardan sonra da akşam yemeyim diye kendimi tutuyorum . ama bi başlasam yemeye yerim de yerim . Benim sorunum hep evde olduğum için yemeyi bi vakit geçirme aracı olarak görmekBende öyleyim yemezsem hiç yemiyorum yersem durdurak bilmiyorum.benim sorunum bu zaten ayarım yok
Olur bana uyarRamazan kolay geçsin diye galiba ısınmadı bu sene havalar. Yüzmeye başlayana kadar Leslie yapalım beraber
HoşbuldumHosgeldiniz aramiza keyifle kilo vermeler...
Hoşgeldin, bende yeniyim. İsmim Selin. Beraber fit olalım di miArtık bende baslayayim dedim gün geçtikçe sisiyorum çünkü inşallah ideal kiloma sizinle ulaşır buradan mezun olurum
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Zeyneppk
İsim (İsteğe Bağlı ):Zeynep
Mesleginiz: Ev hanımı
Yaşınız :37
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 3
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.57
Kilonuz: 67.9
Hedef kilonuz : 57
Kilo alma hikayeniz : Doğum , abur cubur tatlı yeme alışkanlığı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlıklı olmak fit olmak istediğim kıyafetleri giymek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Evt 10.takimdan ayrıldım
82 kilodan bu kiloya geldim ama 1 haftada 2.5 kilo alma potansiyelim var görüldüğü üzere
diger grupta 65.2 idim
Hoş geldin canım aramıza. Ebru ben. İnşallah bizimle birlikte bütün fazla kilolarından kurtulacaksın.
O yüzden ne yapıyoruz burayı bırakmıyoruz korumaya geçsek bileayyy benim de en sevdiğim kız isimleri Elif ve Zeyneb
benim ki de zeyneb
Ay bende ya maşallah çok güzel tutuyorum hiç zorlanmıyorum, iftardan sonra da akşam yemeyim diye kendimi tutuyorum . ama bi başlasam yemeye yerim de yerim . Benim sorunum hep evde olduğum için yemeyi bi vakit geçirme aracı olarak görmek
Hoşbuldum sende hoşgeldin canımOlur bana uyar
Hoşbuldum
Hoşgeldin, bende yeniyim. İsmim Selin. Beraber fit olalım di mi
ayyy benim de en sevdiğim kız isimleri Elif ve Zeyneb
benim ki de zeyneb
Ay bende ya maşallah çok güzel tutuyorum hiç zorlanmıyorum, iftardan sonra da akşam yemeyim diye kendimi tutuyorum . ama bi başlasam yemeye yerim de yerim . Benim sorunum hep evde olduğum için yemeyi bi vakit geçirme aracı olarak görmek
ayyy yine takıldım hadi ben temizliğe devam
benim sorunum yazın dondurma karpuz ,çayı severim ama kendime özel demlemeleri bıraktım diyetten sonra çünkü yanına bişiler istiyo bi süre sonra tek içilmiyorCanım işte de öyle sıkıldıkça kalkıp çay alıyorum bir süre sonra içimi bayıyor gidip bir iki yudum ekmek zeytin atıştırıyorum
tünaydın canımGünaydın herkese ya da tünaydın. Yeni uyandım. Ve tartıldım.
Kilom 82.8
Bakalım haftaya neler olacak.
Sabah uyanınca ilk işim yarım litre su içmek olacak inşallah...
Aynen dediklerine baya benziyor süslü kokoş ama temizliğini de yapıyor şimdi hakkını yemeyelimSen temizlik yapacağım diyince tuhaf oluyorum seni daha prenses hayal ediyordum spordan eve ordan duşa ordan arabana atlayıp kızı okuldan almaya evden çıkarken hizmetçine günlük menü bırakmanı falansonra sebebini buldum avatar foton : D
benim sorunum yazın dondurma karpuz ,çayı severim ama kendime özel demlemeleri bıraktım diyetten sonra çünkü yanına bişiler istiyo bi süre sonra tek içilmiyor
tünaydın canımKısa bir süre içinde 7 li rakamları görürsün inşallah Bende 86 ydım bir buçuk yıl önce rakamlar düştükçe ,
Bedenler küçüldükçe hoşuna gidecekŞimdiden Kolay gelsin
Aynen dediklerine baya benziyor süslü kokoş ama temizliğini de yapıyor şimdi hakkını yemeyelim
Yok görmedim de anlatıyor takması takıştırması sporu kuaförü maşallah diyeyim adacım süperdirSen gördün mü canım, ben çok silik bir tipim ya bence
Yok görmedim de anlatıyor takması takıştırması sporu kuaförü maşallah diyeyim adacım süperdir
Sanırım bende siliğimO nedemek bilmiyom ama
Bence bu bi yaşam tarzı sonradan olunmuyor ben yapamam yapana helal olsun valla
haahhah
yapmadım 53,7 idim en son sonra artı çıktım regl ve oruç bozmaklaKilo bildirimi yaptın mı
DİMİ çatalın ucuylada mı tatmadın, hiç mi burnuna sıcak poğaça kokusu gelmedi, hiç mi damla çukulatalı kurabiye yemek istemedin zalımın kızı
hahayt beni kimse geçemez :) Merve merveeeee eski yarışlar başlıyor ortalık kızışıyor tüh keşke biraz daha fazla kilom olsaydı şimdi hırs ederim bir anda 50 kg olurum zevk-i kalmaz yavaş yavaş vereceğim size işkence olsun
yok ya seni diyet yapanlar müzesine örnekmolarak koymak laızm heykeli dikilecek kadınsın :)hırslan canım))
inan yemiyorumyesem bu sonucu alamam ki benim metabolizmam çok yavaş... işte en son kızımın doğum günüde yedim pasta... hurma hakkımı bile genelde regli haftasına saklıyorum)
Sen temizlik yapacağım diyince tuhaf oluyorum seni daha prenses hayal ediyordum spordan eve ordan duşa ordan arabana atlayıp kızı okuldan almaya evden çıkarken hizmetçine günlük menü bırakmanı falansonra sebebini buldum avatar foton : D
haahhahben de sana sarılayım
LAydLiNe
3 gündür yoldan çıkmanın cezası olarak 62,5 kiloyum
geçen hafta cuma şehir dışında olduğumdan tartılamamıştım zaten, bildirim de yapamamıştım
haftada 2 gün spora git, ama yemeye devam et... ne ala memleket
Yaptim kaptanim. Ama aksam tekrar yapmak istiyorum sen 19:00 dan once bildirebilirsiniz dedin ya. Ben de free liste de neden yokum diyecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?