Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bizde geliyoruz gönülden gönülden :)
Bende çok pis hırs yaptım şuan dağılın uleyn

Ay hele iftardan sonra bir ağırlık çöküyor insana. Ramazandan sonra çok daha daha olur spor ve serin bir dus mis gibi inşallah incecik oluruz
Evet canım, yaz da geliyor. Günler uzayacak, havalar ısınacak daha çok vaktimiz ve enerjimiz olacak

oooo ne güzel tebrik ederim
Zeynep' i ekleyeceğim de sadece bildirim yapanları ekledim. Diğer kızlar bugün gelip bildirim yapmadılar canım.

bugün tekrar mı yazacağız canım perşembe iftardan önce yazmıştım ben tekrar yazayım dur

candy_candy (124,3///%) kilosu sbt,izne ayrıldı 599.Etap son bildirimim

şu an kilom: 128,2

ayyy maşallah zeynebine ne güzel ismiyle yaşasın inşallahhhh

canım ben külkedisiyim akşam bu profildeki gibi süslüyüm sabahta elinde süpürge cam sil dolanıyorum

hahah akşamları kokoş sabahları kül kedisi modunda

yaa aslında biraz annemle alakalı annem kuafördü çook bakımlıydı ama aynı zamanda çok ama çok titiz bir kadındı.... annem hala ablamdan ve benden daha bakımlı... bizde geleneği devam ettiriyoruz kızımı doğurduğumda annem yanıma gelmişti biz doğuma gitmeden annemle kuaföre gitmiştik ikimizde saçlarımızı yaptırdık... doktor bi anneme bi bana bakıp 3. kuşağınız nasıl olacak çok merak ediyorum demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…