Ben free listede bile değilim yahu
Zeynep' i ekleyeceğim de sadece bildirim yapanları ekledim. Diğer kızlar bugün gelip bildirim yapmadılar canım.
yapmadım 53,7 idim en son sonra artı çıktım regl ve oruç bozmakla
akşama kadar bekleyeyim bakalım ne olacak pek birşey yemedim salata çikolata beyaz çay falan :)
he ya vicdan azabı gibi omzumuzda fısıldıyor sürekli :)
hahayt beni kimse geçemez :) Merve merveeeee eski yarışlar başlıyor ortalık kızışıyor tüh keşke biraz daha fazla kilom olsaydı şimdi hırs ederim bir anda 50 kg olurum zevk-i kalmaz yavaş yavaş vereceğim size işkence olsun
yok ya seni diyet yapanlar müzesine örnekmolarak koymak laızm heykeli dikilecek kadınsın :)
Ben bile free listeye girmişim
Tebrikler canım
geçen cuma 66.8
bugün 65.8LAydLiNe
Ramazan'da spor zor canım, belki Ramazan'dan sonra daha çok spor yaparsın.Sporumu da düzenli olsaydı bi de ah ah
Ay hele iftardan sonra bir ağırlık çöküyor insana. Ramazandan sonra çok daha daha olur spor ve serin bir dus mis gibi inşallah incecik oluruzRamazan'da spor zor canım, belki Ramazan'dan sonra daha çok spor yaparsın.
Bazı haftalar oluyor öyle canım. Moralini bozmaTek kilo alan benim
Evet canım, yaz da geliyor. Günler uzayacak, havalar ısınacak daha çok vaktimiz ve enerjimiz olacakAy hele iftardan sonra bir ağırlık çöküyor insana. Ramazandan sonra çok daha daha olur spor ve serin bir dus mis gibi inşallah incecik oluruz
Eki Görüntüle 2267340
Gecen hafta : 61.800
Bu hafta : 59.700
Giden : 2.100
Yuzde : 3.39LAydLiNe canim bi yuzdemi kontrol edermisin.. birde hedef kilomun altindayim suan.. biliyorsun hedefim 60 idi... onu revize edelim mi son hedef koyalim oda 56 olsun... 58 e bisey kalmadi 58 demek istemiyorum....56 olsun sonra sizinle korumada olurum....
59 ne guzel soyleniyor 59 59
Zeynep' i ekleyeceğim de sadece bildirim yapanları ekledim. Diğer kızlar bugün gelip bildirim yapmadılar canım.
ayyy maşallah zeynebine ne güzel ismiyle yaşasın inşallahhhhayyy benim de en sevdiğim kız isimleri Elif ve Zeyneb
benim ki de zeyneb
Ay bende ya maşallah çok güzel tutuyorum hiç zorlanmıyorum, iftardan sonra da akşam yemeyim diye kendimi tutuyorum . ama bi başlasam yemeye yerim de yerim . Benim sorunum hep evde olduğum için yemeyi bi vakit geçirme aracı olarak görmek
canım ben külkedisiyim akşam bu profildeki gibi süslüyüm sabahta elinde süpürge cam sil dolanıyorumSen temizlik yapacağım diyince tuhaf oluyorum seni daha prenses hayal ediyordum spordan eve ordan duşa ordan arabana atlayıp kızı okuldan almaya evden çıkarken hizmetçine günlük menü bırakmanı falansonra sebebini buldum avatar foton : D
hahahbenim sorunum yazın dondurma karpuz ,çayı severim ama kendime özel demlemeleri bıraktım diyetten sonra çünkü yanına bişiler istiyo bi süre sonra tek içilmiyor
tünaydın canımKısa bir süre içinde 7 li rakamları görürsün inşallah Bende 86 ydım bir buçuk yıl önce rakamlar düştükçe ,
Bedenler küçüldükçe hoşuna gidecekŞimdiden Kolay gelsin
Aynen dediklerine baya benziyor süslü kokoş ama temizliğini de yapıyor şimdi hakkını yemeyelim
ben seni çok süslü hayal ettimSen gördün mü canım, ben çok silik bir tipim ya bence
canım ben külkedisiyim akşam bu profildeki gibi süslüyüm sabahta elinde süpürge cam sil dolanıyorum
yaa aslında biraz annemle alakalı annem kuafördü çook bakımlıydı ama aynı zamanda çok ama çok titiz bir kadındı.... annem hala ablamdan ve benden daha bakımlı... bizde geleneği devam ettiriyoruzYok görmedim de anlatıyor takması takıştırması sporu kuaförü maşallah diyeyim adacım süperdir
Sanırım bende siliğimO nedemek bilmiyom ama
Bence bu bi yaşam tarzı sonradan olunmuyor ben yapamam yapana helal olsun valla
ben seni çok süslü hayal ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?