Günün bombası ankanın kuyruğu gittiay Aynen aynen vallahi oku oku Sonu gelmedi ya içim şişti Ee nerede kalmışsınız Konu neydi
ay Aynen aynen vallahi oku oku Sonu gelmedi ya içim şişti Ee nerede kalmışsınız Konu neydi
HAdi canım
teşekkür ederim kaptanımmHallederim ben merak etme yüzdeyi.
ay Aynen aynen vallahi oku oku Sonu gelmedi ya içim şişti Ee nerede kalmışsınız Konu neydiOkuma gel boşuna yorma kendini bitmez bu geçmiş
Yok canım 64 hiç inemedim 67 falandı bıraktığımda 2 geri 1 ileri ile 67 69 arası gidip geldim 1 yıldırHarika bir sonuç. Maşallah güzel gidiyorsun. Seni yanlış hatırlamıyorsam 64 lü kilolarda izne ayırmıştık di mi?
Tesekkür ederim canımHarika canim
Gramı gramına aynı kiloyuz canım10 Mayıs Cuma
66.1 güncel kilom
Anka bana kahvaltıda yumurtayla peyniri ayır diye bi öneri de bulundu
yumurtayla zeytin -yeşillik domates salatalık
Peynirle ceviz -yeşillik domates salatalık
Şeklinde ..
sende denesene bu hafta canım . Haftanın iki günü de yoğurt yulaf zararsız bi meyveyle yap kahvaltını da vücudun şaşırması açısından..
sabit menülerini bi değiştir bişileri çıkart hiç yemediğini ekle. Vs ... sana da iyi gelir belki
Teşekkürler kaptanim bugün dışardan ayağımı çekmedim anca eve gelip okuyorumHavadan sudan konuşuyorduk. Bu arada tebrikler artık listedesin canım. Sana özelden numaramı yazıyorum. Listeye aldığım herkesle iletişim halinde olmak için bu yöntemi kullanıyoruz. Sen de ister özelden yaz istersen mesaj at bana
Yok canım 64 hiç inemedim 67 falandı bıraktığımda 2 geri 1 ileri ile 67 69 arası gidip geldim 1 yıldır
Hoşgeldin canımİsim (İsteğe Bağlı ):Selin
Mesleginiz: Mühendis
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : -
Yaşadığınız şehir: Muğla
Boyunuz : 167
Kilonuz: 83
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Eşimle tanıştıktan sonra çok kaçırınca yemeyi de içmeyi de haliyle kilo aldım. Kilo almaya gayet meyilli bir yapım var.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Eski halime dönmek ve sağlıklı olmak istiyorum. Ve tabi ki güzel kıyafetlere kimse hayır diyemez
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :Bir kere denedim fakat 2 hafta aşamasını geçemedim. Çok yoğun bir dönemimdi.
Ne güzel sizide tebrik ederimÖNCEKİ KİLOM: 63,00
ŞİMDİKİ KİLOM: 62,00
KISACA -1 KG ŞAŞIRDIM MI ÇOOK :)
Tekrar tekrar tebriklerEki Görüntüle 2267340
Gecen hafta : 61.800
Bu hafta : 59.700
Giden : 2.100
Yuzde : 3.39LAydLiNe canim bi yuzdemi kontrol edermisin.. birde hedef kilomun altindayim suan.. biliyorsun hedefim 60 idi... onu revize edelim mi son hedef koyalim oda 56 olsun... 58 e bisey kalmadi 58 demek istemiyorum....56 olsun sonra sizinle korumada olurum....
59 ne guzel soyleniyor 59 59
TebriklerBen de yapayım bildirimimi
Geçen hafta 71,7
Bu hafta 71,3
TebriklerKızlar geçen cuma 72 dim
Bugün 71.7
Benimde ayaklarım küçülüyor hemençoook teşekür ederim canımmm amin inşallah
biliyormusun kıyafet almaya korkuyorum yaa tekrar kilo alırsam diye korkuyorum.... kiloluykende kilo verecem diye pek bişey almıyordum kısır döngü
ayak numaram 37 ama ayakkabılarım geniş olmaya başladı yarın iki ayakkabı alacam))
Canim , 2 subatta 72.5 ile baslamistim suan 59.700)
Ben bunu alırken sen tartılmış olmalısın kaç cıktın acabaKaptanım 6 buçuk mu yani
Şu an onu yaşıyorum ve pes ettimAkşama gelen delilenecek. Öyle bir birikmiş olacak ki geçmiş okuyabilene aşk olsun
Kim o terbiyesiz ya
Ben tanıyormuyum kulağıma söylesene
Hanım hanıııım ayıp ayıp
teşekkür ederim bi sen beğendin canım yaOlsun canim sonucun zaten güzel
vaaay harikasın canımGeçen hafta 66.8
Bu hafta 65.6
Fark 1.2 yüzde %1.80
Biri bakabilir mi doğru dimi
LAydLiNe
Herkes yesil cayini alsin gelsin havaii fişeklerle kutlayalim...
yaaaa önce bi tebrik edin de ondan sonra hedef koyun a aaaaİyi oldu birazını da haftaya sakladın.Haftaya en az 1 kilo bekliyorum senden ona göre.
HAdi canım
denemek lazım canımBu yumurta ile peyniri benim özelde gittiğim doktor da ayırıyorduve kadın iyi kilo verdiriyor
65.6 çıktımTebrikler
Hoşgeldin canım
Ne güzel sizide tebrik ederim
Tekrar tekrar tebrikler
Tebrikler
Tebrikler
Benimde ayaklarım küçülüyor hemen
Ben bunu alırken sen tartılmış olmalısın kaç cıktın acaba
Şu an onu yaşıyorum ve pes ettim
yakalasana yakalasana beni geçemezsin kiMasallah zeynebine
Gonul korksun benden guc bende artık
çok doğru söyledinBenimkilerin hepsi hayatta. Hani ne faydası var12 saatlik yolu bahane ediyor. İstese gelemez mi şuraya 1 hafta ben çocuklara bakayım sen bi uyu diye. Kimsenin kimseye faydası yok canım
Ona dün sevindik ya canımeksiyim eksi
%2.27 yüzdem var siz niye beğenmiyonuz beni ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?