Evet canım, yine de paylaşıyoruz.Yeni katıldığım için listeye henüz girmiyordum değil mi? Yine de kilo paylaşıyor muyum ?
Merhaba, benim tartımın pili bitti sabah . O yüzden sonradan tartıda gördüğüm rakam doğru değil, çünkü öğleden sonra tartılabildim. Hangi kilomu yazayım ?
Keske hepimiz bir ilde olsaydik mezun olduktan sonra bir gün pasta keserdikteşekkür ederim bi sen beğendin canım ya
vaaay harikasın canım
Millet pasta keser halimiz yeşil çay
yaaaa önce bi tebrik edin de ondan sonra hedef koyun a aaaa
Küstüm oynamıyorumMezun edin beni gidiyom ben
eksiyim eksi
%2.27 yüzdem var siz niye beğenmiyonuz beni ya
denemek lazım canım
Bende oyle cok yemek unuttumBuraya bakıyom diye barbunyayı ocakta suyu bitene kadar unutmuşum
Bi bardak sıcak su koydum da KaynattımAklım çıktı yandı diye
Bide guccuk yazmış görmeyek diyeeeGeçen Cuma 54,4
Bu Cuma 54,8
Aynen oyle cabuk cabuk islerimi bitiriyorumAman aman
burası öyle bağımlılık yapıyor insanı yemekten ediyor
Hadi ya görünüyor mu :)Bide guccuk yazmış görmeyek diyeee
Olsun haftaya daha cok hirslanir verirsin...
Bende baktım ona hem takım birinci gibi hem sen bireyselde hiç bireysel birinci olmuşmuydunYanlış bakmadiysam ben birinci olmuşum hic beklemiyordum
Hayir canim ilk defa oldum balkon konuşmamı hazırlayıp yarin yazarimBende baktım ona hem takım birinci gibi hem sen bireyselde hiç bireysel birinci olmuşmuydun
Hakettin hakettin sonuna kadar hemdeYanlış bakmadiysam ben birinci oluyorum hic beklemiyordum
Ay ne büyük gurur ya darısı bana inşallah şimdiden ilk tebrik eden ben olayımHayir canim ilk defa oldum balkon konuşmamı hazırlayıp yarin yazarim
Teşekkür ederim canimHakettin hakettin sonuna kadar hemde
Cok tesekkur ederimAy ne büyük gurur ya darısı bana inşallah şimdiden ilk tebrik eden ben olayım
Listeye gireyim bende olacağım bireysel birinci adımı altın harflerle bir kere yazdırmadan meZun olmayacağım arkadaş
Evet az önce su böreği baklava ve dürüm çiğköfte yidim az da olsa YidimCok tesekkur ederimsen cidden asilsan firitinalar estirirsin ben inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?