Yok ya o kadar iddalı değilimOzel koç oldun valla
Sağol arkadaşım yaaYaaaa ama çok sevindim şimdiÇok eğlenceli dimi. Yaprken 69,9 u düşün
Selâmlar kızlar gelemedim kusura bakmayın şımdı ancak fırsatım oldu..
Yine çok guzell eksiler gelmiş herkesi tebrik ederim
Canim rica ederim ama katilimin cok az yeni geldin daha cok takima katilim gerek
Bildirimini yap canım seni de free listeye ekleyeyim.
Canim katılımın olmazsa listeye girmen uzar... cunku listeye girmek icin duzenli katilimi olan menulerini paylaşan menulere yorum yapmak gerekiyor...Doğru diyorsun canım daha gayret gostereyim
valla wc lik bişi kalmadı acıktım susadım orda yatsam da boş karnımın doyması lazımHatta git tuvalete otur.Ayça Kaya öyle diyor ya tuvaletiniz olmasa bile tuvalete oturun diye
ayy benim ki de aynı. Bazen almıyom diye küsüyorAynen oyle insan bi farkli seyler duymak istiyor... ama nerdeeee
Benimki hala aksamlari cikolata uzatiyor bana yermisin diyor
Sen bide onu yaparken leslienin sesini kıs bi müzik aç ne sıkıntın kalır ne stresinYaptım su an dusa atıyorum kendimiaslında keyifli geldi modumu değiştirdi
Canim katılımın olmazsa listeye girmen uzar... cunku listeye girmek icin duzenli katilimi olan menulerini paylaşan menulere yorum yapmak gerekiyor...
Insallah daha iyi olur zamanla
Ada açıkçası ben listeye girmekten korkuyorum
Bugün de kilo bildirimi yapayım düne göre 300 gram az geldim
Geçen hafta 68.4
Bu hafta. 66. 8
Fark 1.6
Grupta hepimiz saçlara kitlenmistiksaçımı kurutuyorum tabiki
İnşallahOnuda azaltmak gerek canim....burada motivasyonla onuda basaracaksin insallah...
Harika canimBugün de kilo bildirimi yapayım düne göre 300 gram az geldim
Geçen hafta 68.4
Bu hafta. 66. 8
Fark 1.6
Ya kızlar ne kadar çok konuşmussunuz oku oku bitmiyor
Neden ki ? Liste insanı cok motive ediyor... ağzımıza bisey atarken kirk kere düşünüyoruz
Ada açıkçası ben listeye girmekten korkuyorum
tamam kiloydu haftaya kaç desek sana neyse bi akşam tartıl bakalım.
Akşama gelen delilenecek. Öyle bir birikmiş olacak ki geçmiş okuyabilene aşk olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?