- 29 Mayıs 2010
- 31.315
- 84.695
- 1.123
yıllardır diyet gruplarındayım bende ilk defa bu kadar hızlı verdimOlur mu olur ben hayatımda hiç böyle hızlı kilo veremedim :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yıllardır diyet gruplarındayım bende ilk defa bu kadar hızlı verdimOlur mu olur ben hayatımda hiç böyle hızlı kilo veremedim :)
yıllardır diyet gruplarındayım bende ilk defa bu kadar hızlı verdimumarım böyle gider...
aslında çokta yanlış bişey yoktu veremediğimi gördükçe kaçamaklarım oluyordu... bu diyetimde aç karnına spor yapıyorum sabahları o işe yaradı benceDemek ki önceki yıllar yanlış yaptığın birşey vardı ve onu bu yıl düzelttin bence
harikaaaa![]()
Haziran’da 32 olacağım canım, bir de doğum yaptım. Evet seninle boyumuz ve kilomuz aynıydı Cuma günü. Bugün kaç kilosun canım?
evet canım her pazartesi kontrol tartısı var .... yarında bildirsen olur...
bu hafta çok umutlu değilim bakalım ...![]()
aslında çokta yanlış bişey yoktu veremediğimi gördükçe kaçamaklarım oluyordu... bu diyetimde aç karnına spor yapıyorum sabahları o işe yaradı bence![]()
Ben 65,4’tüm canım, seninle gizliden bir yarış içindeyim de o yüzden sordum![]()
Ben de İnternet olmazsa normal hayata dönüyorumBütün gece KK ya giremedim sinir oldum
Sabaha kadar temizlik yaptım. Demek ki KK olmazsa benim evim tertemiz olacak
Canlar dün 2. günü yapamadım ben. Bu gün 2 yi yapacağım geri kalanlar yetişti![]()
aslında çokta yanlış bişey yoktu veremediğimi gördükçe kaçamaklarım oluyordu... bu diyetimde aç karnına spor yapıyorum sabahları o işe yaradı bence![]()
Ben 65,4’tüm canım, seninle gizliden bir yarış içindeyim de o yüzden sordum![]()
Kızlar ben şimdi 70,1 geldim inşallah cumaya gitmez yaaa![]()
Kilo bildirimi kızlar
Cuma 71.7
Bugün 71![]()
Metabolizman süperSlm kızlar cuma 62.6 bugün 62.3 dün yediğim tatlı beni çok kötü yaptı midem anca kendine geldi cumaya kadar ınş daha çok veririz