Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Haziran’da 32 olacağım canım, bir de doğum yaptım. Evet seninle boyumuz ve kilomuz aynıydı Cuma günü. Bugün kaç kilosun canım?

Benim 33 bitti ocakta.. ;)
Ben tartılmadım bugün ama artıydım akşam biliyorum :KK43::olamaz:
Sen tartıldın mı?

evet canım her pazartesi kontrol tartısı var .... yarında bildirsen olur...
bu hafta çok umutlu değilim bakalım ...:KK66:

Yarın yazayım akşam artıydım :(
İnşallah verirsin belli olmaz.

aslında çokta yanlış bişey yoktu veremediğimi gördükçe kaçamaklarım oluyordu... bu diyetimde aç karnına spor yapıyorum sabahları o işe yaradı bence:KK66:

Yağların yakımı en iyi açken oluyor denilirdi demwk ki doğruymuş ;)

Ben 65,4’tüm canım, seninle gizliden bir yarış içindeyim de o yüzden sordum :KK45:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Çok ıyı sevindim bayağı eksısın sen..
Spor bile kurtarmadı beni bakayım yarına ne görcem..

Hımmmm demek gizli rakipsin :p:p:p
Süreç değil sonuç önemli diyorum :KK53::KK53::KK53::KK53:

Slm kızlar hem soguk aldım hem moralim bozuk o yuzden giremedim kusura bakmayın.. Hafta sonu ıkı gun misafir aldım baya yogundu.. Dunden. Bellide baya usutmusum:(
İftara yakın kılomu yazarım inş

Bütün gece KK ya giremedim sinir oldum :kızgın:
Sabaha kadar temizlik yaptım. Demek ki KK olmazsa benim evim tertemiz olacak :KK70:
Canlar dün 2. günü yapamadım ben. Bu gün 2 yi yapacağım geri kalanlar yetişti :KK70:
Ben de İnternet olmazsa normal hayata dönüyorum

aslında çokta yanlış bişey yoktu veremediğimi gördükçe kaçamaklarım oluyordu... bu diyetimde aç karnına spor yapıyorum sabahları o işe yaradı bence:KK66:

bunun çok işe yaradığını ben de duydum sıkı takip ettiğim bi hesap da sürekli bunu vurguluyor. bir de spordan önce sade türk kahvesi içiyor inşallah ramazandan sonra ben de başlicam sabah sporuna leslie ya da yürüyüş tarzı

ada81 ada81 canım ramazanda tam anlamıyla diyet moduna giremiyorum bir türlü, yine de elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıcam, bayrama kadar 65 olabilsem keşke, ondan sonrası daha iyi olur diye düşünüyorum

Back
X