- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Sabit oldu şimdi de kesin cumaya eksiyim ama regl gelecektartıl bakalım canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabit oldu şimdi de kesin cumaya eksiyim ama regl gelecektartıl bakalım canım![]()
Gonul83 canım nerelerdesin iyimisin merak ettim hiç uğramadın sanırım bugün ?
Kinoa puding yapacam sahura ilk defa bakalım nasıl olacak tadi
sizin iş ne üzerine canım ?Dolar 6,10 oldu iş yerinde sinek avlıyoruz![]()
Canım o jel olan chia onu pek beğenmeyebilirsin benim dediğim kinoaO serbest mi canım tatlı isteyince bende alıp deniyeyim ama kimi jöle gibi oluyor yazmış jöleyi de hiç sevmem
İyiym canım sağol sorduğun için kv bendeydi az önce gitti geçmişi okuyamadım çok birikmiş yine :)Gonul83 canım nerelerdesin iyimisin merak ettim hiç uğramadın sanırım bugün ?
sizin iş ne üzerine canım ?
evet kahve daha çok yağ yakımını hızlandırıyor ama ben içemiyorum beni direkt kabız yapıyor![]()
Ben bugün çiğköfte yiyecem bugünden sonra sebze et ağırlıklı ödem yapmayan şeyler tüketirimbugün yemek derdimde yok dünden çok yemek kaldı ... ohhh rahatım![]()
bugün yemek derdimde yok dünden çok yemek kaldı ... ohhh rahatım![]()
Canım o jel olan chia onu pek beğenmeyebilirsin benim dediğim kinoa
oooo misafir büyük nereye gitti kız Almanyada başka yakınlarıda var mı ? ben iyiyim yine çeneme vurdu buralardayımİyiym canım sağol sorduğun için kv bendeydi az önce gitti geçmişi okuyamadım çok birikmiş yine :)
Sen nasılsın
her alanda durgunluk var canım ... eşimde mimar inşaat alanıda çok durgun diyor....Makina üzerine ama alım satım dolarla ve ciddi azalma var
beğendiler çok çeşit yapmışssın ne gerek var dediler güzel geçti sohbet muhabbet keyifliydiBeğendiler mi menüyü canım misafirler
Yarım çay bardağı kinoa bir bardak süt ocakta muhallebi kıvamı gelene kadar karıştırılır sonra içine 30gr bal isteğe göre kuruyemiş hindistan cevizi atabilirsinEvet chia yıy karıştırdım senin tarif nasıl