- 10 Şubat 2017
- 8.807
- 39.225
- 548
- 35
Slm kızlar cuma 62.6 bugün 62.3 dün yediğim tatlı beni çok kötü yaptı midem anca kendine geldi cumaya kadar ınş daha çok veririz
Çok iyi canım tebrikler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kızlar cuma 62.6 bugün 62.3 dün yediğim tatlı beni çok kötü yaptı midem anca kendine geldi cumaya kadar ınş daha çok veririz
Latiska bi ceeee deyip kayboluyor kim bilir bu msj ne zaman okur![]()
![]()
Metabolizman süper
Çok teşekkürler kizlarÇok iyi canım tebrikler![]()
kesinlikle doğruymuşYağların yakımı en iyi açken oluyor denilirdi demwk ki doğruymuş![]()
ne oldu papatyam niye moralin bozuk ...Slm kızlar hem soguk aldım hem moralim bozuk o yuzden giremedim kusura bakmayın.. Hafta sonu ıkı gun misafir aldım baya yogundu.. Dunden. Bellide baya usutmusum
İftara yakın kılomu yazarım inş
evet kahve daha çok yağ yakımını hızlandırıyor ama ben içemiyorum beni direkt kabız yapıyorbunun çok işe yaradığını ben de duydum sıkı takip ettiğim bi hesap da sürekli bunu vurguluyor. bir de spordan önce sade türk kahvesi içiyor inşallah ramazandan sonra ben de başlicam sabah sporuna leslie ya da yürüyüş tarzı
tamam canım , ama fazla cıs tuketme emi sonra toparlması daha kolay olurada81 canım ramazanda tam anlamıyla diyet moduna giremiyorum bir türlü, yine de elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıcam, bayrama kadar 65 olabilsem keşke, ondan sonrası daha iyi olur diye düşünüyorum
kesinlikle doğruymuş) ben daha önce öğleden sonra spor yapardım bu kadar etkili olmamıştı...
nohuttandır o kesınLAydLiNe cuma 65.6
Bügün 65.8
+200 gr
Moralimi bozmadım çünkü dün nohut ve sucuk yedim ödemdir geçer diye düşünüyorum
çok güzel canımSlm kızlar cuma 62.6 bugün 62.3 dün yediğim tatlı beni çok kötü yaptı midem anca kendine geldi cumaya kadar ınş daha çok veririz
bende 2 saat spor yaptım![]()
doğruymuş canım , sabah sporu çok etkili ...Nerdesin beni unutsun demişsin nerdesin bunu sen di
Benim eşim der sabah yapılan spor zayıflatıyor, erkeklere bak askerlik dönemi çok zayıflarlar çünkü iştima sabah erkenden yapılıyor bana boşuna yürüyorsun der hep![]()
bugün çok yorgun uyandım dün misaifrim vardı ... sabah sporu yapamadım içim içimi yedi yoksa bugünkü hedefim hem sabah hemde öğleden sonra spor yapmaktıBi dur, bi dur![]()
Bir de şimdi tartılayım bakalım 12 saat oldu sahur yapalı ideal sureymisnohuttandır o kesın![]()
tartıl bakalım canımBir de şimdi tartılayım bakalım 12 saat oldu sahur yapalı ideal sureymis
bugün çok yorgun uyandım dün misaifrim vardı ... sabah sporu yapamadım içim içimi yedi yoksa bugünkü hedefim hem sabah hemde öğleden sonra spor yapmaktı)