Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Latiska bi ceeee deyip kayboluyor kim bilir bu msj ne zaman okur :işsiz: :işsiz:

LAydLiNe LAydLiNe
sormayın kızlar
bu aralar bir yandan evde işler çok, eve doğal gaz kombi hattı döşemeler, balkona dolaplar, yıkıp döküldü ev
benim de bir sürü panel, tez bitirme... kısa kısa uğrayıp kaçıyorum mecburen... kaptan sen beni free listeye al istersen... en azından gittiğim sporla birleştirip kombo etkiyle daha dikkatli olurum :rapci:

bu arada takımda tanımadığım bi sürü hatun var yine :D:D:D

bunun çok işe yaradığını ben de duydum sıkı takip ettiğim bi hesap da sürekli bunu vurguluyor. bir de spordan önce sade türk kahvesi içiyor inşallah ramazandan sonra ben de başlicam sabah sporuna leslie ya da yürüyüş tarzı
evet kahve daha çok yağ yakımını hızlandırıyor ama ben içemiyorum beni direkt kabız yapıyor :olamaz::olamaz:

ada81 ada81 canım ramazanda tam anlamıyla diyet moduna giremiyorum bir türlü, yine de elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıcam, bayrama kadar 65 olabilsem keşke, ondan sonrası daha iyi olur diye düşünüyorum
tamam canım , ama fazla cıs tuketme emi sonra toparlması daha kolay olur ;)

kesinlikle doğruymuş :KK66:) ben daha önce öğleden sonra spor yapardım bu kadar etkili olmamıştı...

Benim eşim der sabah yapılan spor zayıflatıyor, erkeklere bak askerlik dönemi çok zayıflarlar çünkü iştima sabah erkenden yapılıyor bana boşuna yürüyorsun der hep :KK70:

Nerdesin beni unutsun demişsin nerdesin bunu sen di

Benim eşim der sabah yapılan spor zayıflatıyor, erkeklere bak askerlik dönemi çok zayıflarlar çünkü iştima sabah erkenden yapılıyor bana boşuna yürüyorsun der hep :KK70:
doğruymuş canım , sabah sporu çok etkili ...

bugün çok yorgun uyandım dün misaifrim vardı ... sabah sporu yapamadım içim içimi yedi yoksa bugünkü hedefim hem sabah hemde öğleden sonra spor yapmaktı :KK66:)

İçin içini yiyecek şey bulamamışsın :D benim önüme fındıklı kurabiye,havuçlu kek tarifleri çıkıyor yiyemediğim için içim içimi yiyor mesela :D

Back
X