- 29 Mayıs 2010
- 31.315
- 84.695
- 1.123
benim biraz değişik bünyem var cevizde beni kabız yapar halbuki çoğuna iyi geliryaaa ilginçmiş çünkü kahve benim kabızlığıma hep iyi gelmiştir bugüne kadar şaşırdım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim biraz değişik bünyem var cevizde beni kabız yapar halbuki çoğuna iyi geliryaaa ilginçmiş çünkü kahve benim kabızlığıma hep iyi gelmiştir bugüne kadar şaşırdım![]()
her alanda durgunluk var canım ... eşimde mimar inşaat alanıda çok durgun diyor....![]()
beğendiler çok çeşit yapmışssın ne gerek var dediler güzel geçti sohbet muhabbet keyifliydi![]()
aman herkes bişey diyor dur bi açayım bakayım kimmiş ?Şimdi show da bir Dr var sahurda haşlanmış yumurta yemeyin şeker diyor yağda kırın yiyin diyor cok şaşırdım![]()
evet hepsi bugüne kaldı bugünde yenir eşim sahurada yer... yarına kalırsa eşim yine yerde ben yemem artık başka bişey yaparım kendime kızımaDedik sana menün kalabalıktı![]()
Yarım çay bardağı kinoa bir bardak süt ocakta muhallebi kıvamı gelene kadar karıştırılır sonra içine 30gr bal isteğe göre kuruyemiş hindistan cevizi atabilirsin
Aahh sorma benimde evim inşaat bitsin de tasiniyim diye bekliyorum ama cok yavaş ilerliyor krizden bizde etkilendik müteahhit daire satamiyormusher alanda durgunluk var canım ... eşimde mimar inşaat alanıda çok durgun diyor....![]()
gulenyuzumsunsen seni rüyamda gördüm çok bakımlı güzel bir kızdın :) tırnaklarında french oje manikürlü
saçların küt hafif sarı gibi salaş giyinmişsin açıktın ama diyorsun ki bende Almanya’da oturuyorum hattar evim var yarısı benim hakkım gibi birşeyler
sonra
MuMu85 onuda gördüm beyaz tenli siyah saçlı hafif balıketi çok güzel bir kız idi oda :)))hayırdır inşallah
Aahh sorma benimde evim inşaat bitsin de tasiniyim diye bekliyorum ama cok yavaş ilerliyor krizden bizde etkilendik müteahhit daire satamiyormus
Türkiye ye tatile gitti oda Almanya’da yaşıyor bizden 1 saat uzaklıkta bir şehirdeoooo misafir büyük nereye gitti kız Almanyada başka yakınlarıda var mı ? ben iyiyim yine çeneme vurdu buralardayım![]()
Allah yardimci olsun herkesin zor valla..Aahh sorma benimde evim inşaat bitsin de tasiniyim diye bekliyorum ama cok yavaş ilerliyor krizden bizde etkilendik müteahhit daire satamiyormus
Türkiye ye tatile gitti oda Almanya’da yaşıyor bizden 1 saat uzaklıkta bir şehirde
Kayınvalidem ve kaynım bar başka kimse yok burada
Kalamadı daha fazla evine gitmek istedi
Nasıl isterse :)
Sağol canım biz 200 e aldık oturan birinden aldık kentsel dönüşümdüHayırlı olsun canım güle güle oturun ne kadara aldınız?
Kisa ziyaret makbulTürkiye ye tatile gitti oda Almanya’da yaşıyor bizden 1 saat uzaklıkta bir şehirde
Kayınvalidem ve kaynım bar başka kimse yok burada
Kalamadı daha fazla evine gitmek istedi
Nasıl isterse :)
Ben 0 im peyniri cok severim tereyağını severim yemesin diyorAllah yardimci olsun herkesin zor valla..
Canim bu dr biliyorum ben dedikleri dogru bazen kan grubu diyeti yapmistim bi ara...
Bizdede yemekleri hep eşim yer atilmasin diyeevet hepsi bugüne kaldı bugünde yenir eşim sahurada yer... yarına kalırsa eşim yine yerde ben yemem artık başka bişey yaparım kendime kızıma![]()
![]()
Sağol canım biz 200 e aldık oturan birinden aldık kentsel dönüşümdü