Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Şimdi show da bir Dr var sahurda haşlanmış yumurta yemeyin şeker diyor yağda kırın yiyin diyor cok şaşırdım 👀

gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen seni rüyamda gördüm çok bakımlı güzel bir kızdın :) tırnaklarında french oje manikürlü :KK70: saçların küt hafif sarı gibi salaş giyinmişsin açıktın ama diyorsun ki bende Almanya’da oturuyorum hattar evim var yarısı benim hakkım gibi birşeyler :KK70: sonra MuMu85 MuMu85 onuda gördüm beyaz tenli siyah saçlı hafif balıketi çok güzel bir kız idi oda :)))hayırdır inşallah

gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen seni rüyamda gördüm çok bakımlı güzel bir kızdın :) tırnaklarında french oje manikürlü :KK70: saçların küt hafif sarı gibi salaş giyinmişsin açıktın ama diyorsun ki bende Almanya’da oturuyorum hattar evim var yarısı benim hakkım gibi birşeyler :KK70: sonra MuMu85 MuMu85 onuda gördüm beyaz tenli siyah saçlı hafif balıketi çok güzel bir kız idi oda :)))hayırdır inşallah

Senin bir tarafın değil komple açık kalmışsın bu nasıl rüya :D :D : D

oooo misafir büyük nereye gitti kız Almanyada başka yakınlarıda var mı ? ben iyiyim yine çeneme vurdu buralardayım :KK70::KK70:
Türkiye ye tatile gitti oda Almanya’da yaşıyor bizden 1 saat uzaklıkta bir şehirde
Kayınvalidem ve kaynım bar başka kimse yok burada
Kalamadı daha fazla evine gitmek istedi
Nasıl isterse :)

Aahh sorma benimde evim inşaat bitsin de tasiniyim diye bekliyorum ama cok yavaş ilerliyor krizden bizde etkilendik müteahhit daire satamiyormus
Allah yardimci olsun herkesin zor valla..
Canim bu dr biliyorum ben dedikleri dogru bazen kan grubu diyeti yapmistim bi ara...

Back
X