Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

:KK49: :KK49: :KK49:

Gayet makulmuş fiyatı biter inş tez zamanda
Bizde almıştık ev 7 yıl önce
Bu yaz bitecek inşallah canım dış cephesi yapılıyor en geç eylüle biter inşallah
hayırlı olsun canım kira zor Rabbim herkese nasip eylesin inşallah

Kız neler yaptık ballı susamlar aldık libidoları artsın diye ,sularına bilmem neler koyduk yok .En sonunda erkek olan öldü dişiyle yaşıyoruz :KK70:Allah sonumuzu benzetmesin :-)
İncir birebir bide aralarında uyum yoksa ciftlesmez biz çok kuş baktık yerden yüksekte olacak kafesi ve serin yerde olmayacaklar

İncir birebir bide aralarında uyum yoksa ciftlesmez biz çok kuş baktık yerden yüksekte olacak kafesi ve serin yerde olmayacaklar

Kafes yerden yüksekte canım erkek olan çok mücadele etti ağzıyla besledi, bizim dişiye yaranamadı..Şu an yanına erkek alsak dişiden umudum yok menopoza girmiş gibi geliyor o_O girer mi

Kafes yerden yüksekte canım erkek olan çok mücadele etti ağzıyla besledi, bizim dişiye yaranamadı..Şu an yanına erkek alsak dişiden umudum yok menopoza girmiş gibi geliyor o_O girer mi
Bizim kuş bi kere 2.5 sene bekledik aynı şekilde erkek çok yanaştı dışı bazen gagaladi itti sonra babamın ark baktırdık sorun mu var diye falan.adam dediki afedersiniz poposu yağ bağlamış bu yumurtlayamazikir ciftlesemez dedi.belki sizin kuş da öyledir yeni sağlıklı genç bir dişi alın atın yanına bide kuru incir koyun gerisi gelir:anneadayı::KK70:

Bizim kuş bi kere 2.5 sene bekledik aynı şekilde erkek çok yanaştı dışı bazen gagaladi itti sonra babamın ark baktırdık sorun mu var diye falan.adam dediki afedersiniz poposu yağ bağlamış bu yumurtlayamazikir ciftlesemez dedi.belki sizin kuş da öyledir yeni sağlıklı genç bir dişi alın atın yanına bide kuru incir koyun gerisi gelir:anneadayı::KK70:

KUŞ deyip geçme onların bile özgürlüğü var beğenmezse vermiyor :D bazen eşime diyorum şu kuş kadar naz yapamadım :D :D :D

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Çok ıyı sevindim bayağı eksısın sen..
Spor bile kurtarmadı beni bakayım yarına ne görcem..

Hımmmm demek gizli rakipsin :p:p:p
Süreç değil sonuç önemli diyorum :KK53::KK53::KK53::KK53:
Ben hiç spor yapamıyorum canım. Tamam bayrama kadar bakalım kim daha çok verecek:KK53::KK53::KK53: Var mısın yarışa? Boyu boyuma kilosu kilosuna tam gönlüme göre bir rakipsin🤣

Back
X