- 29 Mayıs 2010
- 31.315
- 84.695
- 1.123
Bende 0 bir hafta denedim sonra biraktim.. benki peynir delisiyimBen 0 im peyniri cok severim tereyağını severim yemesin diyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 0 bir hafta denedim sonra biraktim.. benki peynir delisiyimBen 0 im peyniri cok severim tereyağını severim yemesin diyor
Bende 0 bir hafta denedim sonra biraktim.. benki peynir delisiyim![]()
Bu yaz bitecek inşallah canım dış cephesi yapılıyor en geç eylüle biter inşallah![]()
![]()
Gayet makulmuş fiyatı biter inş tez zamanda
Bizde almıştık ev 7 yıl önce
Aynn ben peynirsiz hayatta yapamamBende 0 bir hafta denedim sonra biraktim.. benki peynir delisiyim![]()
Bu yaz bitecek inşallah canım dış cephesi yapılıyor en geç eylüle biter inşallah
hayırlı olsun canım kira zor Rabbim herkese nasip eylesin inşallah
HahahaAyıptır söylemesi bende peynir gibiyim bembeyazye diye demiyorum
![]()
Cok tatlısın kızİki yıl olacak eve kuş aldık,hiç yumurtlamadılar, eşime dedim bunlarda bize çekmiş hiç yavru olacağı yok torun sevgisi tadamadan geçicem dünyadan![]()
Cok tatlısın kız![]()
İncir birebir bide aralarında uyum yoksa ciftlesmez biz çok kuş baktık yerden yüksekte olacak kafesi ve serin yerde olmayacaklarKız neler yaptık ballı susamlar aldık libidoları artsın diye ,sularına bilmem neler koyduk yok .En sonunda erkek olan öldü dişiyle yaşıyoruzAllah sonumuzu benzetmesin
![]()
Allah korusun canim... demek uyusmadilar...Kız neler yaptık ballı susamlar aldık libidoları artsın diye ,sularına bilmem neler koyduk yok .En sonunda erkek olan öldü dişiyle yaşıyoruzAllah sonumuzu benzetmesin
![]()
İncir birebir bide aralarında uyum yoksa ciftlesmez biz çok kuş baktık yerden yüksekte olacak kafesi ve serin yerde olmayacaklar
Bizim kuş bi kere 2.5 sene bekledik aynı şekilde erkek çok yanaştı dışı bazen gagaladi itti sonra babamın ark baktırdık sorun mu var diye falan.adam dediki afedersiniz poposu yağ bağlamış bu yumurtlayamazikir ciftlesemez dedi.belki sizin kuş da öyledir yeni sağlıklı genç bir dişi alın atın yanına bide kuru incir koyun gerisi gelirKafes yerden yüksekte canım erkek olan çok mücadele etti ağzıyla besledi, bizim dişiye yaranamadı..Şu an yanına erkek alsak dişiden umudum yok menopoza girmiş gibi geliyorgirer mi
Bizim kuş bi kere 2.5 sene bekledik aynı şekilde erkek çok yanaştı dışı bazen gagaladi itti sonra babamın ark baktırdık sorun mu var diye falan.adam dediki afedersiniz poposu yağ bağlamış bu yumurtlayamazikir ciftlesemez dedi.belki sizin kuş da öyledir yeni sağlıklı genç bir dişi alın atın yanına bide kuru incir koyun gerisi gelir![]()
Ben hiç spor yapamıyorum canım. Tamam bayrama kadar bakalım kim daha çok verecek
Çok ıyı sevindim bayağı eksısın sen..
Spor bile kurtarmadı beni bakayım yarına ne görcem..
Hımmmm demek gizli rakipsin
Süreç değil sonuç önemli diyorum![]()
Bak hiç bu açıdan düşünmemiştimBenim eşim der sabah yapılan spor zayıflatıyor, erkeklere bak askerlik dönemi çok zayıflarlar çünkü iştima sabah erkenden yapılıyor bana boşuna yürüyorsun der hep![]()
Bak hiç bu açıdan düşünmemiştim![]()