- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
allah gönlüne göre versin inşallah canımBenim arkadaslarim orada ada tam senlik buralar diyorlar...kismet bakalim insallah
Tamammmaypare ackerman ve gulenyuzumsunsen kızlar ben spora başlıyorum haydi kızlar sporaaaa
kamu spotu gibi olduuuu
Gobek deligin etrafFindan olcuyoruz her seferinde zorlanıyorum zaten olcerken çok mu kiUu belin en ince yeri mi 82
Kaç kilosun canimGobek deligin etrafFindan olcuyoruz her seferinde zorlanıyorum zaten olcerken çok mu ki
Ama o bel değil göbek ölçüsü olurGobek deligin etrafFindan olcuyoruz her seferinde zorlanıyorum zaten olcerken çok mu ki
Oo 6 haftada 7kgBu arada diyetisyen başladığımda (01.04)
Bel 87
Kalça 104
Kilo 68.95
Bugun(15.05)
Bel 82
Kalça 99
Kilo 61.95
Bel ölçün normal çanim kilo verdikce dahada kuculecektirBu arada diyetisyen başladığımda (01.04)
Bel 87
Kalça 104
Kilo 68.95
Bugun(15.05)
Bel 82
Kalça 99
Kilo 61.95
Canım aynaya baktığında bel kismin belli olur göbek deliği daha altta kalıyorGobek deligin etrafFindan olcuyoruz her seferinde zorlanıyorum zaten olcerken çok mu ki
inşallah canım yeterki takımdan kopma , gerisi gelecekir bu akşamı menünü bekliyorum
Bel en ince olan yer ordan ölçeceK göbek de tam göbek deliğindenCanım aynaya baktığında bel kismin belli olur göbek deliği daha altta kalıyor
çok iyi canım, tebrik ederim.Bu arada birer cm bel ve kalcadan incelmisim kilom 61.95.
sakıncası yoksa canım diyetisyeninin adını yazabilir misin özeldenBu arada diyetisyen başladığımda (01.04)
Bel 87
Kalça 104
Kilo 68.95
Bugun(15.05)
Bel 82
Kalça 99
Kilo 61.95
Teşekkürler canım, ayy çok yoğunum birkaç haftadır. Bugün de yoğundum canım, anca girdim. Ne yazmışsınız oku oku bitmedi. Sen ne yaptın canım? Nasıl geçti günün?
Hoşgeldin canım bu aradabugün ilk regligünüm izinli sayilsam olur mu ? yarından itibaren paylaşırım abur vurur filan bırakacağım kesinlikle zaten şuan eşekler gibi pişmanım 73 kilo ile yaza girdiğime sana ne mutlu ada
ben bilmem kadın öyle istiyorAma o bel değil göbek ölçüsü olur
O zaman bid e oyle olceyim bi şema gibi bisey olsa netlestirsekCanım aynaya baktığında bel kismin belli olur göbek deliği daha altta kalıyor
Yahu ben sana diyorumO zaman bid e oyle olceyim bi şema gibi bisey olsa netlestirsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?