Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım ben mesajından olumsuz etkilendiğini düşündüm. 2012 yılından beri bu işin içindeyim. İki kez 25 er kilo ile toplamda 50 kilodan fazla verdim ikincisi hamilelikten sonrasıydı. Sadece vermekle kalmadım ki uzun süre kaptanlık yaparak bir çok arkadaşımında vermesine yardımcı oldum. Siz benim en kötü zamanıma denk geldiniz aslında. Çok yoğun zamanlarımda burada olmaya çalıştım. Söylediklerimin hepsi tecrübeyle sabit. Hiç birinizi kırmak ya da yermek adına konuşmadım hiçbir zaman. Tek amacım size yardımcı olmak. Hiçbirimiz buraya boşu boşuna gelmiyoruz. Hayattaki karşılığı olmayan en değerli malvarlığımızı zamanımızı harcıyoruz. Kimimiz çocuğundan, kimimiz işinden, kimimiz ailesinden fedakarlık yapıp geliyor buraya çünkü farkındaysanız çok zaman harcıyoruz takımda. Büyük bir çoğunlukta sürekli tartılmanın iyi olmadığı yönünda aynı fikirde. O nedenle haftada bir tartılmak bence faydalı. Ama takımda ben dahil bir çoğumuz sürekli tartılıyor. Bence bundan olumsuz etkilenenlerde var. Bu kadar açıklama sebebim sanırım yanlış anlaşılıyorum. Belki de ben yanlış anlıyorum. Bilemedim şimdi. Oruca ara verip devam edince devrelerim yanmış olabilir. Ne çok konuştum yaaaaa

Yahu ben sana diyorum
En ince çıkıntılı kısım göbek deliği üstü bel olcusudur
Göbek deliğinin tam olduğu yerden olcersen göbek olcusudur
Kalcanın en geniş yeri de kalça ölçüsü
Ordan da ölctüğünde 81 filan gerçi kız müsade etmedi pek ..bide benim vücudum gazete tipli yani dikdortgen incede kalinda ayni gıbı

yani kaptanim ben uyarım ama benim liste işi olunca napicam mesela bu hafta fıstık ezmesi yazacakmış kasar var tost yapmak için bunlar listemde olan seyler bakalim tam liste eli.de yok gelince başka neler olucak
Canım seninki diyetisyen listesi. Asla haddim değildir bu işin uzmanının işine karışmak. Listene ne varsa ona uyarsın. Ama listeni paylaş ki biz de görelim ne var ne yok

HErkese göre yasak farklı ama. Diyetisyene gidenlerin sütlü tatlı hakkı bile oluyor ama sana göre patates bile cıss
Haklısın o zaman kafamıza göre takılalım. Menülere yorum yapmanında çok mantığı yok gibi o zaman. Dediğim gibi diyetisyen menülerine ses çıkarmam çünkü onlar bilişim eğitimini almış insanlar.

Canım seninki diyetisyen listesi. Asla haddim değildir bu işin uzmanının işine karışmak. Listene ne varsa ona uyarsın. Ama listeni paylaş ki biz de görelim ne var ne yok
ay kaptanim bu hafta fıstık ezmeleru simitler var listede bakalım nasil olacak

bugün ilk regligünüm izinli sayilsam olur mu ? yarından itibaren paylaşırım abur vurur filan bırakacağım kesinlikle zaten şuan eşekler gibi pişmanım 73 kilo ile yaza girdiğime sana ne mutlu ada
İyi kötü ne varsa yaz canım. Bekliyoruz menünü

bugün ilk regligünüm izinli sayilsam olur mu ? yarından itibaren paylaşırım abur vurur filan bırakacağım kesinlikle zaten şuan eşekler gibi pişmanım 73 kilo ile yaza girdiğime sana ne mutlu ada
Tamam canim yarin bekliyorum menünu
Sagol canim , hic uzulme sende en kisa surede istedigin kiloya ulasacaksin insallah yeterki pes etme...

Kızlar sanırım ben kendimi değiştireceğim bu yasaklar konusunda. Sabit fikirli olmayı sevmiyorum

Ama yine de patates cısssss
Bana gorede patates, pirinc , bezelye ve makarna cissss bunlar diyette olmamali.... ayrica yine soyluyorum menuleri degerlendiriken spora gore yapilmali...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…