Gayet güzel canım, pide yemesen de olurdu bence, daha sağlıklı ekmeklerden tercih edebilirsinMenüm
Sahur (03:00)
1,5 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz siyah çay
İftar (20:00)
1 kase yayla çorbası
4 tane kiremitte köftenin köftesi
Salata
1 küçük dilim pide
21:00
6 tane çilek
10 tane kiraz
Şu 2,5 lt olur spor yapınca ayrıca yazarım
Dukan oldugu icin canimYani yanlış anlama ama menun bana hep bir eksik bir farklı dengesiz geliyor yaa
Köftenin köftesi ne oluyorMenüm
Sahur (03:00)
1,5 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz siyah çay
İftar (20:00)
1 kase yayla çorbası
4 tane kiremitte köftenin köftesi
Salata
1 küçük dilim pide
21:00
6 tane çilek
10 tane kiraz
Şu 2,5 lt olur spor yapınca ayrıca yazarım
Buralardayım ara ara gelip okuyorum canım benim hergün aklımdasınız vallahi ama hayatıma biraz değişiklik katmam lazım telefon beni çok oyalıyor ev işlerim kalıyor çocuklarla geçirdiğim zaman azalıyor falan ondan sebep gelmiyorum bende özledim sizi
Sağ ol canım yüreğime su serptinBence 2. Tabak ispanak fazla degil... zaten ispanak cok doyurucu olmuyor... afiyet olsun dukani cook arastirmadim.. dukan yaptığın icin menune bazen yorum yapamiyorum...
İçinde sebzeleride vardı onları yemedim. Bir de normalde kiremitte köftenin içinde mantar ve kaşar da oluyor ama bunda yoktu.Köftenin köftesi ne oluyor
Sağ ol canım yüreğime su serptinDukan’ın en temel felsefesi karbonhidrat, yağ ve şekerin olmaması canım. Bir gün saf protein, bir gün sebze ve protein yiyorum. Bütün sebze protein günümdü
Haklısın canım, akşama kadar neredeyse hiçbir şey yemiyorum, sadece akşam yemeği gibi oluyor. İki gündür böyle maalesef iş yoğunluğundan. Yarın dengelemeye çalışacağım. Söylemek istediğin bu muydu? Yoksa başka bir hata mı var sence?Yani yanlış anlama ama menun bana hep bir eksik bir farklı dengesiz geliyor yaa
Kendini görebilmem için yazmanı tavsiye ederim. Sonuçta yeni başladın. Sana bir yaptırımımız yok. Sadece kapasiteni merak ettim bence yazmalısınyarın kesin yazacağım bugün yazmayayım
Karbonlu ekmekli çok seviyorum
birde abur cubur
ben cuma günü kilo bildireceğim dimi
Evet canım yulaf kepeği kullanıyorum. Aslında her gün yemem lazım da işte bazı günler kalıyorçevremde dukan yapan olmuştu
krep filan yapıyorsunuz değil mi değişik tarifler yapıyorlardı
En kötüsü de acıkmıyorum hiç canım, bu beni korkutuyor. Çünkü ne zaman acıkırsam o zaman kilo veriyorum.Sağlıksız bir menü olmuş. Ispanak çok olmuş ama zaten gün boyu bişey yememişsin. Suyunu 2 litreye tamamlamaya çalış
Bence yanına bişey yemene gerek yok gayet doyurucu bol şu iç tamamdirŞimdi sana bişey sorayım
Sahurda chia hurma biraz kiraz dan meyveli yoğurt yaptım onu yerim içine biraz da fındık attim şimdi yanına ne yiyebilirim
Evet dediğin zor oluyor bende finallere çalışmaya başlayacağım artık son haftaya bırakıyorum sınavlarını hep bi yerden başlamak gerek düzenli olarak yapacağım inşallah ada abla sağolsun her akşam beraber yapıyoruz motive oluyorBuralardayım ara ara gelip okuyorum canım benim hergün aklımdasınız vallahi ama hayatıma biraz değişiklik katmam lazım telefon beni çok oyalıyor ev işlerim kalıyor çocuklarla geçirdiğim zaman azalıyor falan ondan sebep gelmiyorum bende özledim sizi
Hergün yapıyormusun spor
Güzel menü kaptan afiyet olsunİçinde sebzeleride vardı onları yemedim. Bir de normalde kiremitte köftenin içinde mantar ve kaşar da oluyor ama bunda yoktu.
Evet buyduHaklısın canım, akşama kadar neredeyse hiçbir şey yemiyorum, sadece akşam yemeği gibi oluyor. İki gündür böyle maalesef iş yoğunluğundan. Yarın dengelemeye çalışacağım. Söylemek istediğin bu muydu? Yoksa başka bir hata mı var sence?
Tamam cook teşekkür ederimmBence yanına bişey yemene gerek yok gayet doyurucu bol şu iç tamamdir
Bende aciktigim zaman kilo veririmmEn kötüsü de acıkmıyorum hiç canım, bu beni korkutuyor. Çünkü ne zaman acıkırsam o zaman kilo veriyorum.
Bence çok abartı bir menü değil. Yanlışlarını biliyorsun zaten. Yarından itibaren daha dikkatli olacağını düşünüyorumkahvaltı
1 dlm kek
filtre kahve
öğlen
semizotu salatası
2 lokma peynir
5 zeytin 2 dlm denge ekmek
ara 2 adet kurabiye
akşam
pirinç pilavı( yarım tabak )
bamya
yoğurt
iş yerinde yemek çıkıyor normalde
ama şimdi ramazan çok oruç tutan olduğu için yemek iptal yemek filan isitmiyoruz salata kahvaltılık gecistiriyoruz
denge ekmek arkadaşların di ilk kez yedim güzel bi ekmekmis
Kekle kurabiye olmasaymış menün gayet güzelmiş canım, bir de pirinç pilavı yerine daha çok bulgur tercih etmeye çalış bence veya sağlıklı ekmekler daha iyikahvaltı
1 dlm kek
filtre kahve
öğlen
semizotu salatası
2 lokma peynir
5 zeytin 2 dlm denge ekmek
ara 2 adet kurabiye
akşam
pirinç pilavı( yarım tabak )
bamya
yoğurt
iş yerinde yemek çıkıyor normalde
ama şimdi ramazan çok oruç tutan olduğu için yemek iptal yemek filan isitmiyoruz salata kahvaltılık gecistiriyoruz
denge ekmek arkadaşların di ilk kez yedim güzel bi ekmekmis
Çünkü açıktığında beyin yağ yakmak için sinyal veriyor yani iyi bişey acımakBende aciktigim zaman kilo veririmm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?